SHAWL BULU OSTRICH!!😍😍@bydzain

🌸Bawal Heavy Chiffon Dz'Ain
🌼Instant Dwishawl Dz'Ain
🌺Jubah Pocket Side Dz'Ain
πŸ“±014-7320939 (Cik Ain)
πŸ’ƒStokis/Agent/Dropship Needed

http://www.wasap.my/60147320939

Goodmorning✨✨
Semoga harini lebih baik dari hari semalam..
Semoga segalanya dimudahkan.. In shaa AllahπŸ‘ŒπŸ˜Šβœ¨ #today #quotes #dzaincollection #bydzain #tudungmurahmalaysia


2

MERDEKA SALE!! MERDEKA SALE!!
πŸ’›πŸ’™πŸ’œπŸ’šβ€οΈπŸ’šπŸ’›πŸ’œ
Shawl Chiffon Bulu Ostrich✨
Material : Heavy chiffon
Jahitan : kelim
Colour : gray
Bulu ostrich copi ori 100%βœ¨πŸ‘
*tak senang gugur*
*chiffon berat tk senang terbang*
*high quality!*
Harga Promosi RM40
Merdeka sale potongan RM5πŸ‘ŒπŸ‘ŒπŸ˜πŸ˜
Excluded postage
RM7sm / RM11ss

LIMITED STOCK!!😱
LIMITED COLOUR!!😱
GRAB NOW!!😱😱
10 customer terawal dapat discount!!😍😊
_____________

Whatsapp cik ain untuk order & yg reserve boleh buat pembayaran 014-7320939πŸ‘ŒπŸ˜Š #today #hijabmalaysia #dzaincollection #bydzain #shalwbulubydzain #shawlbulumurah #shawlmurahmalaysia #shawlbuluostrich #shawlkeknismurah #modelmuslimah #visitmyig #mencintaimumrphotographer #pinggantakretaknasitakdingin #tudungmurah #pemborongtudungmurah #tudungbawalmurah #shawl #bawalchiffon #rayahaji2017 #promosi #newitem #newdesign #tudungmurahmalaysia #dropshipwanted #promosirayahaji


7

MERDEKA SALE!! MERDEKA SALE!!
πŸ’›πŸ’™πŸ’œπŸ’šβ€οΈπŸ’šπŸ’›πŸ’œ
Shawl Chiffon Bulu Ostrich✨
Material : Heavy chiffon
Jahitan : kelim
Colour : Mint Green
Bulu ostrich copi ori 100%βœ¨πŸ‘
*tak senang gugur*
*chiffon berat tk senang terbang*
*high quality!*
Harga Promosi RM40
Merdeka sale potongan RM5πŸ‘ŒπŸ‘ŒπŸ˜πŸ˜
Excluded postage
RM7sm / RM11ss

LIMITED STOCK!!😱
LIMITED COLOUR!!😱
GRAB NOW!!😱😱
10 customer terawal dapat discount!!😍😊
_____________

Whatsapp cik ain untuk order & yg reserve boleh buat pembayaran 014-7320939πŸ‘ŒπŸ˜Š #today #hijabmalaysia #dzaincollection #bydzain #shalwbulubydzain #shawlbulumurah #shawlmurahmalaysia #shawlbuluostrich #shawlkeknismurah #modelmuslimah #visitmyig #mencintaimumrphotographer #pinggantakretaknasitakdingin #tudungmurah #pemborongtudungmurah #tudungbawalmurah #shawl #bawalchiffon #rayahaji2017 #promosi #newitem #newdesign #tudungmurahmalaysia #dropshipwanted #promosirayahaji


1

MERDEKA SALE!! MERDEKA SALE!!
πŸ’›πŸ’™πŸ’œπŸ’šβ€οΈπŸ’šπŸ’›πŸ’œ
Shawl Chiffon Bulu Ostrich✨
Material : Heavy chiffon
Jahitan : kelim
Colour : Grey
Bulu ostrich copi ori 100%βœ¨πŸ‘
*tak senang gugur*
*chiffon berat tk senang terbang*
*high quality!*
Harga Promosi RM40
Merdeka sale potongan RM5πŸ‘ŒπŸ‘ŒπŸ˜πŸ˜
Excluded postage
RM7sm / RM11ss

LIMITED STOCK!!😱
LIMITED COLOUR!!😱
GRAB NOW!!😱😱
10 customer terawal dapat discount!!😍😊
_____________

Whatsapp cik ain untuk order & yg reserve boleh buat pembayaran 014-7320939πŸ‘ŒπŸ˜Š #today #hijabmalaysia #dzaincollection #bydzain #shalwbulubydzain #shawlbulumurah #shawlmurahmalaysia #shawlbuluostrich #shawlkeknismurah #modelmuslimah #visitmyig #mencintaimumrphotographer #pinggantakretaknasitakdingin #tudungmurah #pemborongtudungmurah #tudungbawalmurah #shawl #bawalchiffon #rayahaji2017 #promosi #newitem #newdesign #tudungmurahmalaysia #dropshipwanted #promosirayahaji


2

MERDEKA SALE!! MERDEKA SALE!!
πŸ’›πŸ’™πŸ’œπŸ’šβ€οΈπŸ’šπŸ’›πŸ’œ
Shawl Chiffon Bulu Ostrich✨
Material : Heavy chiffon
Jahitan : kelim
Colour : Pink Purple
Bulu ostrich copi ori 100%βœ¨πŸ‘
*tak senang gugur*
*chiffon berat tk senang terbang*
*high quality!*
Harga Promosi RM40
Merdeka sale potongan RM5πŸ‘ŒπŸ‘ŒπŸ˜πŸ˜
Excluded postage
RM7sm / RM11ss

LIMITED STOCK!!😱
LIMITED COLOUR!!😱
GRAB NOW!!😱😱
10 customer terawal dapat discount!!😍😊
_____________

Whatsapp cik ain untuk order & yg reserve boleh buat pembayaran 014-7320939πŸ‘ŒπŸ˜Š #today #hijabmalaysia #dzaincollection #bydzain #shalwbulubydzain #shawlbulumurah #shawlmurahmalaysia #shawlbuluostrich #shawlkeknismurah #modelmuslimah #visitmyig #mencintaimumrphotographer #pinggantakretaknasitakdingin #tudungmurah #pemborongtudungmurah #tudungbawalmurah #shawl #bawalchiffon #rayahaji2017 #promosi #newitem #newdesign #tudungmurahmalaysia #dropshipwanted #promosirayahaji


3

Are you ready guys?!
Yeahhh!!😍😍😍
Merdeka Sale!!!
Potongan RM5 !!!πŸ™€πŸ™€
Selama 5 hari !!
Dari 25hb hingga 30hb!!
Apa yg diskaun ni?!
Of coz lah untuk "Shawl Chiffon Bulu Ostrich"!!✨✨
__________________

Macam best je?!
Macam nak je?!
Macam rugi je kalau tak grab diskaun ni tau!!😩
Stock dh tk banyak memang limit!!
Sbb tu cik ain nak bagi mur mur murah aja!!😘
Whatsapp cik ain untuk order skrg 014-7320939πŸ‘Œ
sbelum "merdeka sale" tamat dan sebelum "stock habis"!!😩😰😭 #today #quotes #selamatpagi #friday #salamjumaat #malaysian #merdekasales #dzaincollection #bydzain #shawlmurahmalaysia #shawlmurah #tudungmurah #tudungmurahmalaysia #pinggantakretaknasitakdingin #sukansea2017 #pemborongtudung #shawlbuluostrichmurah


3

Are you ready guys?!
Yeahhh!!😍😍😍
Merdeka Sale!!!
Potongan RM5 !!!πŸ™€πŸ™€
Selama 5 hari !!
Dari 25hb hingga 30hb!!
Apa yg diskaun ni?!
Of coz lah untuk "Shawl Chiffon Bulu Ostrich"!!✨✨
__________________

Macam best je?!
Macam nak je?!
Macam rugi je kalau tak grab diskaun ni tau!!😩
Stock dh tk banyak memang limit!!
Sbb tu cik ain nak bagi mur mur murah aja!!😘
Whatsapp cik ain untuk order skrg 014-7320939πŸ‘Œ
sbelum "merdeka sale" tamat dan sebelum "stock habis"!!😩😰😭 #today #quotes #selamatpagi #friday #salamjumaat #malaysian #merdekasales #dzaincollection #bydzain #shawlmurahmalaysia #shawlmurah #tudungmurah #tudungmurahmalaysia #pinggantakretaknasitakdingin #sukansea2017 #pemborongtudung #shawlbuluostrichmurah


3

Are you ready guys?!
Yeahhh!!😍😍😍
Merdeka Sale!!!
Potongan RM5 !!!πŸ™€πŸ™€
Selama 5 hari !!
Dari 25hb hingga 30hb!!
Apa yg diskaun ni?!
Of coz lah untuk "Shawl Chiffon Bulu Ostrich"!!✨✨
__________________

Macam best je?!
Macam nak je?!
Macam rugi je kalau tak grab diskaun ni tau!!😩
Stock dh tk banyak memang limit!!
Sbb tu cik ain nak bagi mur mur murah aja!!😘
Whatsapp cik ain untuk order skrg 014-7320939πŸ‘Œ
sbelum "merdeka sale" tamat dan sebelum "stock habis"!!😩😰😭 #today #quotes #selamatpagi #friday #salamjumaat #malaysian #merdekasales #dzaincollection #bydzain #shawlmurahmalaysia #shawlmurah #tudungmurah #tudungmurahmalaysia #pinggantakretaknasitakdingin #sukansea2017 #pemborongtudung #shawlbuluostrichmurah


4

Haihh.. Cantiknyaa.😍
Nampak tak apa yg cantik??
Selain model yg cantik dan comel ni shawl bulu ostrich tu pun cntik kan?😍😍
Wahh😘 sukanya cik ain tengok!! Bulus bulus tu terletak cantik je. Bulus ringan & 100% copi ori tau!!!πŸ™€πŸ™€
Ini adalah pemenang giveaway sepanjang #aidilfitri2017 #ootd contest yg cik ain buat haritu!πŸ‘Œ dan pemenang akan dapat satu shawl bulu ostrich yg exclusive tau!!!😍😍
thank you so much dear for this photo @_shirrra😘
Cik ain nak bagi 5 muah!😘
You look soo gojes babe with the "Shawl chiffon bulu ostrich"πŸ’ƒ _____________________
Korang tak nak cntik jugak ke mcm kakak kita ni?!πŸ™ˆπŸ™ˆ
Korang bila lagi?!
Moh grab cepat!!
Sbb dh tk byk!! While last stock tauuu!!😩😩
Colour pun dh tk banyak nii.. Raya haji pun dah nak dekat!😰
Eh eh, cik ain nak buat "merdeka sale"
yay or nay? πŸ™ˆ
__________________

Whatsapp cik ain untuk oder & dapatkan harga promosi 014-7320939πŸ‘Œ

#today #dzaincollection #bydzain #shawl #melaka #shahalam #kl #shawlmurah #shawlmurahmalaysia #merdekasale #rayahaji2017 #shawlbuluostrich #shawlbuluostrichmurah #shawlkeknismurah #instantshawlmurah #bawaldiamondmurah #pinggantakretaknasitakdingin #ootd #giveaway #bazaarpaknil #cikainbagimurah #shawlchiffonmurah #tudungmurah


1

Haihh.. Cantiknyaa.😍
Nampak tak apa yg cantik??
Selain model yg cantik dan comel ni shawl bulu ostrich tu pun cntik kan?😍😍
Wahh😘 sukanya cik ain tengok!! Bila kena angin kan Bulus2 terbang gituw!!πŸ™€πŸ™€
Ini adalah pemenang giveaway sepanjang #aidilfitri2017 #ootd contest yg cik ain buat haritu!πŸ‘Œ dan pemenang akan dapat satu shawl bulu ostrich yg exclusive tau!!!😍😍
thank you so much dear for this photo @_shirrra😘
Cik ain nak bagi 5 muah!😘
You look soo gojes babe with the "Shawl chiffon bulu ostrich"πŸ’ƒ _____________________
Korang tak nak cntik jugak ke mcm kakak kita ni?!πŸ™ˆπŸ™ˆ
Korang bila lagi?!
Moh grab cepat!!
Sbb dh tk byk!! While last stock tauuu!!😩😩
Colour pun dh tk banyak nii.. Raya haji pun dah nak dekat!😰
Eh eh, cik ain nak buat "merdeka sale"
yay or nay? πŸ™ˆ
__________________

Whatsapp cik ain untuk oder & dapatkan harga promosi 014-7320939πŸ‘Œ

#today #dzaincollection #bydzain #shawl #melaka #shahalam #kl #shawlmurah #shawlmurahmalaysia #merdekasale #rayahaji2017 #shawlbuluostrich #shawlbuluostrichmurah #shawlkeknismurah #instantshawlmurah #bawaldiamondmurah #pinggantakretaknasitakdingin #ootd #giveaway #bazaarpaknil #cikainbagimurah #shawlchiffonmurah #tudungmurah


1

Hai semua😊 ramai hijabers hanya tahu pakai tudung/stylish tudung/ tapi belum tentu tahu cara penjagaannya kan?😡😊 Cik ain tau, kadang-kadang kita susah nak jaga tudungπŸ˜ͺ Atau ada perkara yang kita lakukan tapi tak tahu kesan kepada tudung kesayangan kitaπŸ˜” Memang sakit hati kadang-kadang bila kita dah beli dan sayang sangat.. Kemudian tudung rosak!!!!!😭
_________________________
Kat sini Cik Ain nak share cara mudah untuk jaga tudung kesayangan kita tu😍😘Teruskan membaca ya. Semoga bermanfaat!!πŸ‘
_________________________

1) Menyidai tudung juga ada caranya iaitu dengan menggunakan penyepit pada bahagian hujung dan biarkan ia bergantung ke bawah.

2) Jika tudung anda mempunyai sulaman,lace @ bulu ostrich gosoklah bahagian sulam tersebut dari bahagian dalam tudung.

3) Hendak diingatkan bahawa janganlah memakai tudung ketika rambut kita berada dalam keadaan basah kerana ia boleh menyebabkan tudung akan menjadi lembap dan tidak bersih.

4) Tudung yang disimpan hendaklah dilipat atau digantung dengan cara lipatan yang betul agar ia tidak merosakan bentuk serta tekstur kain tudung tersebut.

__________________________

Dz'Ain Collection mementingkan "kualiti" dan setiap material @
Kain yg digunakan dijamin 100% keselesaan customerπŸ‘πŸ˜˜
anda samua tak perlu risauπŸ‘Œmoga segala masalah anda dapat Cik Ain bantuπŸ‘ŒπŸ˜Š
_______________________

Untuk ketahui tips2 penjagaan tudung yang lebih lagi & Promosi new design sila :
Like page FB Dz'Ain CollectionπŸ‘
Dan follow di instagram @bydzainπŸ‘
Whatsapp Cik Ain untuk harga promosi 014-7320939πŸ‘Œ

#today #tips #tipspenjagaan #tipspenjagaantudung #tudungmurah #cikainkata #dzaincollection #bydzain #tipsbydzain #tudungmurahmalaysia #onxon #shawlkeknismurah #instantshawlmurah #trending #shawlbulu #bawaldiamond #mencintaimumrphotographer #meletops #dropshiptudung #cikainbagitips #tudungbawal #shawlbuluostrich #buluostrich #pemborongtudung #tipsmuslimah #shawlmurah #bawaldiamondmurah #bawalmurah #pinggantakretaknasitakdingin


2

The end of the page