byrcwtestimoni@byrcwtestimoni

Official Instagram for Testimony @byrcw, don't forget to #byrcw or #testimonibyrcw we will repost your testimony.

Jus Goyang Rapat #testimoni


5

Qurus Che Ta #testimoni


0

EDP Precious & Lotion Putih Ajaib #testimoni


0

Jus Goyang Rapat #testimoni


0

Qurus Che Ta #testimoni


3

#Repost @rozitachewan1 with @get_repost
・・・
INILAH SEBAB KENAPA AAISYAH ADALAH ANUGERAH PALING INDAH BUAT SAYA
.
Kalau nak tahu, saya lahirkan Aaisyah pada usia saya 41 tahun. Apa yang ramai mungkin takt ahu adalah, saya mengandungkan Aaisyah secara semulajadi dan waktu tu saya sedar yang macam-macam boleh terjadi kerana usia saya sudah melebihi 40 tahun. Yelah agak berisiko. .
.
Haa sebab itulah big why saya keluarkan tablet yang penuh dengan bahan sunnah dan gabungan makanan yang terbaik dan berkhasiat tinggi untuk Aaisyah. Sebelum saya pilih bahan-bahan ni, saya telah berjumpa dengan doctor dan memang payah kalau sata nak cari setiap hari makanan yang diperlukan oleh Aaisyah. Takut terlebih makan ataupun tak makan langsung.
.
.
Anda pun nak berikan makanan yang terbaik untuk anak anda? Mesti suka kan kalau anak kita cepat hafal, bertenaga dan bijak serta sihat? Jom dapatkan Champ Champ yang semestinya pilihan saya dan Aaisyah naaaa.
Whatsapp - 013 866 3618
Whatsapp - 013 866 3618
Whatsapp - 013 866 3618


3

Champ - Champ Aaisyah =====
5 SEBAB VITAMIN AAISYAH BAIK UTK SI KECIL =====
.
.
KISMIS & KURMA - Memberikan tenaga utk anak2 dan daya tahan badan yg kuat.. Slain itu baik utk minda anak2 dlm memberikan kecerdasan dan memori yg kuat.. Takdelah anak u olls cpt sakit dan lmbt nk baik.. Bila ada tenaga, takdelah diorang cpt penat, kan?
.
.
TOMATO & ANGGUR - Inilah bahan yg bkl buatkan kulit anak2 kita floless, cerah dan gebus gebas tau.. Walaupun mak pak x brapa nk cerah pon, xde mslh.. Jeles lahh nnt kwn2 u olls tgk anak uolls kemain lg persis model walaupun berusia bawah 4 tahun...
.
.
ORANGE - Baik utk halang penyakit brjangkit dan membantu mslh slsema, dan pembentukan tulang utk kolagen.. Semuanya kerana vitamin C dari buah ini.. Uolls tau kan vitamin C ni sgt penting utk kanak2?
.
.
DELIMA & BUAH TIN - Yg ni special.. Slain mengatasi mslh pencernaan kanak2, ia baik juga utk singkirkan toksin, mmprcepatkan prtumbuhan dan menguatkan gigi anak2 kita.. Anak2 uolls pasti membesar dgn SIHAT dan KUAT! .
.
APRIKOT & BIJI MATAHARI - Ini penting tau utk mineral yg menguatkan tulang.. Slain tu ia mmpercepatkan proses menyembuhkan luka dan merawat kerosakan sel.. Jgn biarkan anak uolls luka lama2 tau.. Kesian depa...


1

#Repost @rozitachewan1 with @get_repost
・・・
Morning semua ..
Boleh dak share sikit dgn Kami , uolss pakai perfume apa haqi ni? .
Kami mcm tk boleh move on la dengan bau PRECIOUS LUXE baqu ni .. sungguh mengasyikkan bau dia .
lepaih sembuq kalau suami terbau , confirm dia ligan 😜 .
Cer share sikit uols pakai hat mana haqi ni?
#precious #luxe #gorgeous ?.
.
Mana tau kot2 ada peminat tegar perfume Che Ta kt sini , kami leh sponser stock utk SETAHUN .. cepat komen kaihhhh.
.
@byrcw @byrcwtestimoni .
.
Senarai Agent – Agent Sah Byrcw .
Singapura
Yanti - +6590081266 .
Kedah
Siti Naimah – 0174532461 .
Johor
Yusnita – 0167428427
Rusnani – 0177907274 .
Selangor
Ieka Gurl – 0132766110
.
Kuala Lumpur
Norizan – 0172750066 .
Melaka
Siti Aisyah - 0132403382
.
Sarawak
Jauyah – 0165799225
.
Brunei
Aziera +6738996647


3

#Repost @rozitachewan1 with @get_repost
・・・
Uolssssss ..
Nak hebat , nak mantap , GOYANG RAPAT CHE TA la !!!
.
Akak letup kita ni dah 60 + masih bertenaga + husband dia baru 50 !!!!
Tak kisah lah husband muda sepuluh tahun ka , kita tua 12 tahun ka ,
Janji depa qasa macam kita sebaya ..
Tak gitiew sisthur semua 😘 .
.
Pat pat siku lipat !
Sapa cepat dia rapat .. aumm 😘 .
.
Master Stokis
KL/SELANGOR
EIKA GURL
013-2766110


10

#Repost @rozitachewan1 with @get_repost
・・・
Nak tau rahsia mcm mana nak SUAMI PUJI ?
NYAMAN RASA BADAN ? .
.
Tgk video ni , then call akak ni ok 👌🏻.
Belum cuba belum tauuuuu.
#GoyangRapatCheTa .
@byrcw @byrcwtestimoni .
.
‭ Master Stokis
KL/SELANGOR
EIKA GURL
013-2766110


0

#Repost @rozitachewan1 with @get_repost
・・・
Nak tau qapat tak qapat TEST dulu !!!
Cakap banyak tak mau !
Sapa yg dh minum GOYANG RAPAT CHE TA , WAJIB REPEAT berbotoi - botoi !!
.
Sumpah tak tipu! Janji 😘 .
#GoyangRapatCheTa #byrcw .. @byrcw @byrcwtestimoni .
.

CALL AKAK IEKA kalau nk TEST OK!
Ieka Gurl – 0132766110


0

#Repost @rozitachewan1 with @get_repost
・・・
Qaya qaya ni dah melantak segantang nasi , berkawah qendang , ni ubat dia!!!
Buang balik 3 haqi punya qaya !!!
.
Cussssssss ja dalam kamar kecil tu.. tk payah nak qemot muka nk kluarkan..
.
Tak payah nk berbengkong bagai !!
.
Tak payah nak edit gambaq sakan ! .. ada jgk yg dlm ig punyalah nak nampak keck (dlm ig ja kecik) , edit pinggang tu mcm kena mkn dgn tikuih , punya haluih ! Lg haluih dr tengkok ! Tk yah la menipu diqi sendiqi ..
.
Minum ja QURUS CHE TA .. tk yah tipu sapa2.. tak yah la nk buang duit qibu qiban potong usus bagai .. simpan duit tu kita g holiday ok.. muah !. Yg penting tetap ramping dgn QURUS CHE TA!! #byrcw @byrcw @byrcwtestimoni .
.
019 963 3618


37