jolen bleach cream@cantik_tanpa_misai

👄Masalah bulu Roma di seluruh muka?
⭐️bleach brand no #1 in the world
🎊passionate oiler @ylbylala
🏡klang, Shah Alam
😻for order, klik link 👇👇

http://jolenbleach.wasap.my/


0

Cikgu pun guna jolen tau.
.
.
Mesti lah!
.
Lebih confidence nak berhadapan dengan pelajar.
.
.
Awak Ada masalah yang sama ke?
.
Meh atasi dengan jolen.
.
.
#jolenklang #jolenshahalam #jolensetiaalam #uitm #uitmshahalam #shahalam #seksyen7shahalam #klang #setiaalam #jolenmeruklang #unisza #politeknik #jolenborongmalaysia


0

Amboi.. semua pakai order saiz medium ni ye.
.
.
Saiz ni boleh tahan 1 ke 3 bulan penggunaan.
.
.
.
Modal kecil, tapi membawa perubahan yang besar uolss.
.
.
Awak awak tak nak ke makin cantik dan confidence tanpa misai.
.
.
Bukan setakat misai, bulu roma kat muka tu pun boleh guna.
.
Bila make up baru cantik. .
Kalau tak, asyik nampak je bulu roma tu. Kulit pun nampak gelap dan Kusam Sebab bulu roma yang berlebihan tu.
.
.
Moh dapatkan satu sementara stok masih Ada ni.
.
.
Harga :
.
Rm45sem : Rm50ss .
Click kat profile untuk order tau.
.
Payment before pukul 5 petang, sis pos sekali harini.
.
.
#jolenklang #jolensetiaalam #jolenseksyen7shahalam #jolenuitmshahalam #uitm #uitmshahalam #shahalam #seksyen7shahalam #klang #setiaalam #jolenmeruklang #unisza #politeknik #jolenborongmalaysia


1

Happy sangat! Rasa macam tak percaya 😍
.
.
Bulu Roma berlebihan dah tak nampak lepas gunakan jolen
.
Sapu ➡️biarkan 10minit ➡️cuci
.
.
Taraa, kesan serta merta pulak.
.
.
Best!
.
Patut lah bertahan lebih dari 50 tahun
.
.
Awak Ada masalah yang sama ke?
.
Whassap sis tau.
.
Click je kat profile .
.
#jolenklang #jolensetiaalam #jolenseksyen7shahalam #jolenuitmshahalam #uitm #uitmshahalam #shahalam #seksyen7shahalam #klang #setiaalam #jolenmeruklang #unisza #politeknik #jolenborongmalaysia


0

Hahaha.. sis terhibur #lawakhambar #mudahterhibur


7

Menyesal pulak beli jolen saiz kecil 😫
.
Sebab memang best!
.
Kalau beli saiz besar lagi banyak JIMAT!
.
.
Boleh pakai sampai raya haji terus. 😅
.
.
Dan boleh guna banyak tempat.
.
Pulak tu dapat freegift lagi.
.
Best ke best?
.
.
Meh click kat profile.
.
Nak pos harini juga .
.
.
#jolenklang #jolenshahalam #jolensetiaalam #jolenkl #uitm #uitmshahalam #shahalam #seksyen7shahalam #klang #setiaalam #jolenmeruklang #unisza #politeknik #jolenborongmalaysia


0

Tak perlu nak cover lagi.
.
Segan Sebab bermisai.
.
.
Dengan jolen, level confident terus meningkat 💯
.
Best ke best ni?
.
.
Jom lah cantik2 dan lebih confident.
.
.
Click kat profile untuk details .
.
.
Harini Ada Postage ye.
.
Payment before pukul 4 petang, sis pos sekali harini .
#jolenklang #jolensetiaalam #jolenseksyen7shahalam #jolenuitmshahalam #uitm #uitmshahalam #shahalam #seksyen7shahalam #klang #setiaalam #jolenmeruklang #unisza #politeknik #jolenborongmalaysia


0

Awak Ada masalah bulu Roma berlebihan ke?
.
.
Meh atasi dengan jolen .
Sapu ➡️biarkan 10minit ➡️cuci .
.
Taraa, kesan dapat dilihat serta merta .
.

Meh lah cantik cantik dan lebih confidence .
.
Click kat profile untuk order ❤️
.
Jumaat ada Postage ye .
.
#jolenklang #jolensetiaalam #jolenseksyen7shahalam #jolenuitmshahalam #uitm #uitmshahalam #shahalam #seksyen7shahalam #klang #setiaalam #jolenmeruklang #unisza #politeknik #jolenborongmalaysia


2