Baju Dan Aksesori Kucing Murah@catasticplace

😻Your MALAYSIAN ONLINE cat shop. Sells rare cat accessories and costume
😻Clearance sale until 31st December 2017 only
😻Feedback : #catasticfeedback

http://www.wasap.my/60133308074

Kalau anda pengikut setia, cuba teka apa nama 3 ekor ni 🐈


2

3 years of cats experience and interacting with cats owners, Catastic Place akan melabuhkan tirai tahun ini. Kami berbesar hati kerana ada customer yang sentiasa menyokong kami dari tubuhnya cat cafe sampai lah online biz jualan aksesori kucing ini! 🤗 Jasamu dikenang 😘.
.
.
Asalnya Catastic Place pernah buka Cat Cafe 3 tahun lepas tapi rezeki tak panjang. Kerana obses dengan kucing, kami cuba dalam biz online aksesori kucing pula sebagai hobi sampingan.
.
.
Sadly, kami terpaksa end kan biz kami mostly kerana kekangan masa dengan komitmen yang sedia ada. Kami ucapkan terima kasih kepada loyal customers dan followers atas sokongan tak putus2 anda semua.
.
.
Clearance sale still berjalan sehingga stok habis! Stok sangat limited dah kerana customer dah start beli untuk raya nanti. Kucing pon perlu persiapan raya juga tau! 😹. Untuk mengelakkan kekecewaan tak ada size untuk design yang diingini, silalah order awal2. .
.
.
Jangan risau, page ni akan kekal! Dan akan selalu post pasal kucing2 kami(10ekor tuh), video2 kucing dan juga tips untuk kucing. Jangan Unfollow pulak okay! 😽
.
.
Untuk order, sila whatsapp terus ke nombor 013-3308074.


6

Haritu ada masuk contest selfie bersama kucing. Thanks a bunch to @bujibuchempel and @threecmedia.asia . We have received the gift in tip top condition! 👌🏻. Our cat will surely love it!!!


1

Are you ready to take over the world guys? Or at least take over mommy’s house? Hihihih #FancyFeastParty #BujiGang #BujibuTurns3


0

Dia suruh bau tangan dia yang bushuk masham itu 🤣 #FancyFeastParty #BujiGang #BujibuTurns3


0

Sape kucing dia buat macam ni kalau dia tengah sakit? 🙋🏼‍♀️ #FancyFeastParty #BujiGang #BujibuTurns3


0

Tido pon masih hensem #Fred


1

Hello @bujibuchempel, i pon ada geng jugak #Fred #FancyFeastParty #BujiGang #BujibuTurns3


0

We have limited stock and sizes. Siapa cepat dia dapat!


2

Ni nak bagi free jer kat korang!!! Nak tak?


6

RM1 sahaja!!! Murah ke murah?

Comel kan? Bole letak duit syiling, kad, segala jenis gambar passport boyfriend pon boleh! 😹

Jom tengok banyak lagi item CLEARANCE SALE kat sini. Mur mur jer tau. Memang tak dapat kat luar. Rugi tak beli.
Untuk order, whatsapp 013-3308074. #bajukucingmurah #aksesorikucing #tiekucing #bowtiekucing


0

The end of the page