makanan baby@comcom_cereal_for_baby

comcom cereal tampil dengan menu sihat buat bayi anda.
🎁DAPAT FREEGIFT SELAGI STOK MASIH ADA
🎈AGEN/STOKIS DIPERLUKAN

http://www.wasap.my/60193097141

Jika anda mencari set Milk Booster terhangat di pasaran,
Ini lah gabungan mantap under G-Star R-Rayyan buat masa ini.

Ada yg minum pagi , tengahari dah rasa penuh.
Ada yg takut nak minum waktu siang time office hour sb dah sakit tak sempat pump.

Kami dah test bbrp bulan dgn revised formula berkali kali.
Harga yg mampu milik dan boleh di kira murah dalam pasaran.

25 gram x 20 sticks /pouch bag. Setiap stick pekat melikat.
Selain Milk Booster, apa lagi yg best Mocha Hazel ni? ⏫Meningkatkan HB ibu2 hamil
βœ…Flawless
βœ…Ikhtiar Hamil

result_setiap_orang_berbeza.

Apapun hanya terbaik kami sajikan utk anda🌼😘 Wasap kak musliha 0193097141

#susukambingrrayyan
#terapiinstagram
#muslihabizresources
#igshop
#tvalhijrah
#nasilemakkopio
#malaysia
#nakcantik
#kulitgebu
#berseri
#ajimaura
#gebugebas
#mochahazel
#cantikluarcantikdalam
#tambahsusuibu
#tambahsusubadan
#milkbooster
#kulitcantik
#comcom


2

.
[[Mengapa ibu-ibu harus memilih Susu Kambing R-Rayyan???]]
.
.
Fokus Utama Susu Kambing R-Rayyan:
πŸ’–Membantu merawat anak-anak yang mengalami masalah SEMBELIT.
πŸ’–Membantu tingkatkan sistem IMUNISASI anak-anak/merawat batuk berkahak πŸ’–Membantu anak-anak supaya mendapat BERAT BADAN YANG IDEAL.
πŸ’–Membentuk minda yang CERDAS dan KREATIF

Antara keistimewaan lain dalam Susu Kambing R-Rayyan ialah:
1️⃣Mengelakkan/meredakan batuk berkahak
2️⃣Kalsium yang tinggi membantu menguatkan tulang
3️⃣Meningkatkan HB ibu mengandung
4️⃣Sebagai Milk Booster
5️⃣Meredakan alahan ibu mengandung
6️⃣Meningkatkan IQ anak-anak anda
7️⃣Menambah selera makan anak.

Susu Kambing R-Rayyan sesuai diambil dari umur 3 bulan hingga dewasa.

Mengandungi 4 perisa yang sedap:
1️⃣Asli
2️⃣Vanilla
3️⃣Coklat
4️⃣Kurma Delima πŸ‘‰ Memenuhi standard piawaian RNI (Recuiment nutrition intake)
πŸ‘‰ Memiliki sijil KKM

Jom dapatkan Susu Kambing R-Rayyan sekarang.
Saya yakin ibu-ibu pasti akan jatuh hati dengan Susu Kambing R-Rayyan.

wasap kak musliha 0193097141

#susukambingrrayyan
#baby
#pama
#terapiinstagram
#igshop
#naikkanberatbadanbaby
#muslihabizresources
#kids
#ibuhamil
#ibumengandung
#seisikeluarga
#igsokongan
#nasilemakkopio
#malaysia
#ikhtiarhamil
#sembelit
#agendiperlukan
#tambahsusuibu
#milkbooster
#comcom
#babyfood
#ajimaura
#susukambing


1

Comcom ni mudah sangat disediakan. Lagi2 mummy yang suka travel tu atau Yg suka jalan2 di shopping Mall. Bawa comcom siap2 dlm bekas dan bawa air panas. Bila anak lapar je amik comcom terus bancuh dan boleh suap ke anak. Wahh senang sangat dengan adanya comcom ni.
Bila anak kenyang. Mummy boleh sambung jalan2 tak gitew.. #cerealbaby
#makananbayi
#resepiibu
#susukambingrrayyan
#baby
#pama
#terapiinstagram
#igshop
#muslihabizresources
#tvalhijrah
#nasilemakkopio
#sembelit
#agendiperlukan
#comcom
#babyfood
#makananbaby
#vege
#jagungkurma
#makananbayi
#homemade
#babycomel
#anakku
#buburnasi
#buburbaby
#buburbayi
#cereal
#perisabilis
#igsokongan
#ajimaura
#puree
#oatbarley


2

Regrann from @comcom_cereal_for_baby - Tekstur Cereal Vege...πŸ€πŸ€πŸ€ Dilengkapi dengan beras putih, sayur + bilis..
Yg ni bukan bijirin biasa ye..Cereal comΒ² ni beras (nasi) yg mudah disediakan untuk anak.. Tanpa fillers (pemekat) & pastinya Halal ThoiyibanπŸ˜‰

Apakah bahan2 dlm perisa vege?

White Rice
Cellery
Parsley
Carrot
Serbuk bilis
Daun bawang
Garlic
Dha + ARA
Probiotic
Iron 24mg/100g

350g

No sugar
No Artificial flavour
No salt
No Artificial Colour

#CerealVege
#ProdukMuslim

Yg nampak flakes oren tu adlh carrot dan hijau tu adlh parsley.

Berilah makanan terbaik buat bayi anda.

Whatsapp kak musliha 0193097141

#susukambingrrayyan
#baby
#pama
#terapiinstagram
#igshop
#muslihabizresources
#kids
#gstarkids
#tvalhijrah
#nasilemakkopio
#sembelit
#agendiperlukan
#comcom
#babyfood
#makananbaby
#vege
#jagungkurma
#makananbayi
#homemade
#babycomel
#anakku
#buburnasi
#buburbaby
#buburbayi
#cereal
#perisabilis
#whiterice
#brownrice


3

Alolo comey nye😍


3

MUMMY BEKERJA SELALU TERKEJAR MASA NAK SEDIAKAN MAKANAN BABY?
#NAK MUDAHKAN KERJA MUMMY SEDIAKAN MAKANAN BABY!

Memperkenalkan Cereal ComCom Khas utk bayi berumur 6 bulan ke atas.

Kenapa Cereal ComCom kami berbeza dengan cereal di pasaran?

Kini semua ibu mampu memasak bubur si manja bagai air tangan anda sendiri ! βœ”οΈBebas Gluten
βœ”οΈProduk Cereal pertama 100% Bumiputera Muslim
βœ”οΈHalal dan boleh di gunakan tanpa was was ⛔️Tanpa pemanis ⛔️Tiada garam tambahan
⛔️Tanpa perisa tiruan
⛔️Tanpa pewarna tiruan
⛔️Tanpa bahan pengawet
⛔️Tanpa produk tenusu/soya
⛔️Bkn GMO
⛔️Tanpa fillers
Ade 4 perisa yang lazat

Perisa asli
Perisa vege
Perisa kurma jagung
Perisa oatbarley

Berminat boleh wasap kak musliha

Atau klik link↩️↩️
http://www.wasap.my/60193097141

#susukambingrrayyan
#baby
#pama
#terapiinstagram
#igshop
#muslihabizresources
#susukambing
#babyshop
#sembelit
#agendiperlukan
#comcom
#babyfood
#makananbaby
#vege
#jagungkurma
#makananbayi
#homemade
#babycomel
#sayajual
#buburnasi
#buburbaby
#buburbayi
#cereal
#perisabilis
#igsokongan
#ajimaura
#puree
#oatbarley


3


0

The end of the page