Needora Samuel@duramuel

Aktiviti 16/02/2018.. #hikingday
#stayhealthy
#imstrongernow


13

Family is not an important thing, it’s everything..
#mysmallfamily(MuelDura)


7

KETULAN DARAH KELUAR SELEPAS MENGGUNAKAN PAD BIO SELEZA!!😱 Ini buktinya!! Pengalaman dari kawan sendiri yg menggunakan Bio Seleza selepas melahirkan anak ke-5.

Sebelum2 ni guna pad biasa jer tp selepas try Bio Seleza, terkejut dia tgk darah beku keluar berketul2.. Bayangkan kalau darah yg berketul-ketul tu berkampung dlm rahim bertahun2..
Mungkinkah itu penyebab berlakunya penyakit cyst, kanser servik dll...😰😰😰😰 Cegah sebelum parah..
Jom bertukar sekarang kpd pad Bio Seleza
untuk kesihatan yg lebih baik dimasa hadapan.

Berminat PM 01118803812

Credit to Busyra Jameela

#GWE biz style STG | #TeamBorneoSTG
#GlamorousDivasTeam |#bioseleza


3

Si HIJAU UTK SEISI KELUARGA

Ok kali nie kita up testimoni sendiri laa plak...asyik share orang punya jea kan...😁😁 SHAMPOO ME 》 mcm biasa kita perempuan nie x lari dari kelemumur n gatal2 kulit kepala tuhh...nak plak yang jenis bertudung nie... Tambah yg bkeje 12jam x ke rasa merenyam2 kepala tu dah mcm ad kutu plak kan...sO bella try shampoo garam buluh nie sbb dah lama org sggestkan saje nyombong xnak pki haha...πŸ˜‚ sekali pakai haa kauuu lega aihhhh...br pakai 2 3x klemumur dah gone!! Gilaa x soookaa!! 😍 Now dah x pndang shampoo laen dah... UBAT GIGI ME 》 ok 4 5 hari nie bella xd selera nak makan sbb apa?? Sebab GUSI BENGKAK!! Bella xtau laa cana nak buat bila makan jea walau x kunyah belah sakit tu pon stil sakit n spoil selera nak makan...sampai sruh shuben belikan bubur jea...tu pon pedih jgak... Pastu bella teringt dgn ubat gigi ME nie...bella terus cuba...gosok mcm biasa, sehari 2x bgn pagi td saje laa test dgn lidah kt tmpat sakit tu DAH X RASA SAKIT uolsss!!! Haha pasni siap laa makanan2 sume...selera makan ku dah kembali!!!! 🀣🀣 Credit to Nabiatul Hanis Udin

So nak cakap apa lagi #SETME nie ohsem proved n tested!! Nak try ke?? Ketuk inbox/wa

#GWE biz style STG |#TeamBorneoSTG
#GlamorousDivasTeam |#projekSTG


1

Woooow punya syiok hadiah buy& win dr SHOM!!. Bah siapa2 yg mo memang BMW boleh hntr penyertaan sehingga hujung bulan ni.. Tapi kena la jadi ahli SHOM dulu.. berapa? RM50 jak bahπŸ˜„πŸ˜„πŸ˜„ Ketuk2 inboxπŸ˜„

#wintersonatakorea via #projekSTG
#modalRM50


0

Syiok nya ada produk baru dr SHOM ..milktea!!!..πŸ˜„ Makin malatup latup la lepas ni.... #projekSTG


0

Jum masuk member dapat free body shop ME... harga body wash ME rm41.. jadi sbenarnya masuk member RM9 sahaja..
#GlamorousDivasTeam
#ProjectSTG


5

The end of the page