Dwiki Agus Hariyono@dwikihariyono

19 | Indonesisch
Rechtenstudenten
πŸ“©[email protected]

Keep smiling even there is no people in front of you πŸ˜€πŸ˜€


4

What are you looking for??


0

When you asked your friend to take your candid picture like thisπŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…


4

I already spent 2 days in order to know more about this organization. Now I'm ready to be next good chorister 😁😁
#hopefully
#bebetter


15

Thanks so much for this pictures. I really appreciate it #elseverandandervilaria


3

Spending holiday in this place is the best choice, What an amazing scenery even under the water right??. 😁😁
It's recommended for you to recharge your energy πŸ”Œ and also you can enjoying its nice vibes here πŸ“· @nunombrito


10

I don't how to say. It's been almost 1 month together with this guy, he is such kind a warm, humble, affable person. I feel really close to him even we are from different country different culture different personality. I already admit him as my big brother. I hope you success, you can reach your goals. Don't forget me Gege πŸ™†


20

I don't know how to say, actually I can't arrange beautiful sentences to describe my feelings when meeting these exchange participant. It's been long time ago I had chat with them, but I can meet them, spending 3 days together. There is one of exchange participant told me "I don't expect to have this, this camp was really fun ". Oh My God thanks for giving me chance to meet these guys. I hope we still can keep our relations even you will back to your country. Don't forget about me πŸ˜‚. I will really miss to spend time together with you guys. I hope we can meet again in other project or something. Such a pleasure for to meet you guys. Success for all of you. God Bless You


12

It's been a great day could hangout with this guy. I admit him as gege, it's like big brother in English language. Maybe I gonna miss this moment when he back to China, but I hope he never forget me and this kind of great memories πŸ˜‰πŸ˜‰πŸ˜‰ #explorejember


19

[#tips #sidangdanpendadaran]
.
.
Hai.. Gimana kabarnya kawan? Sehat selalu kan ?
.
.
Eiya.. Mau ujian yaa? Sudah siapkah kamu dengan Sidang skripsi dan pendadaran ? πŸ˜‰
Kami dari @selempangproject punya beberapa tips untuk kamu nih agar sidangmu lancar, yuk yukk lanjuuutt bacaa, cekidoott 😘
.
.
1. Seperti akan berangkat perang, kamu perlu mengkonsultasikan β€œsenjata” yang dipunya pada dosen pembimbing sebelum sidang. Gunanya nih untuk koreksi akhir sebelum dibawa ke penguji πŸ˜‹
.
2. Jika masih ada yg belum di pahami, teruslah belajar sebelum ujian dilaksanakan, biar gak mati gaya nih saat sidang hehe
.
3. Sempatkan presentasi atau coba suruh kawan-kawanmu bertanya tentang skripsimu agar mental terasa lebih siap dan tertata.
.
4.jangan begadang yaaa demi belajar, persiapkan jauh2 hari, atau nanti akan limbung saat ujian.
.
5. Datanglah lebih awal saat hari ujian dilaksanakan. Gunanya nih buat membiasakan diri pada atmosfir sidang dan menenangkan pikiran πŸ˜‰
.
6.makan makanan yang bergizi yak agar otakmu nggak nyandet saat ujian eheheh atau minum kopi lebih baik bagi yg suka utk tingkatkan konsentrasi πŸ–πŸžπŸ™β˜•οΈ
.
7. jangan lupa minta do'a ya ke orang tua, keluarga besar, kawan dekat dan pacar heheh. Kekuatan do'a juga berperan besar atas kelulusanmu 😊
.
8. Jangan lupa, kabari kawanmu untuk menemani sidang jika dibutuhkan. Dukungan moril ampuh banget untuk ningkatin mentalmu lho, dan ini merupakan MOMEN PENTING dalam hidupmu. Maka dari itu, agar moment itu terkenang untuk selamanya, yuk abadikan dengan SELEMPANG milik kami, nanti BAHAGIANYA BERKALI-KALI 😘 hihi. karena kami #REMEMBERING YOUR MOMMENT πŸ˜‹
.
.
.
Itulah tips dari kami, Yuk hubungi kami, SEKARANG JUGA !! πŸ™ŒπŸ˜˜ For order dan ask, feel free to contact us :

LINE πŸ‘‰ @hnr1610q
WA πŸ‘‰ 08164707552
⏳ 2-3hari
#selempangproject #selempangwisudamurah


0

Hi people !
I'm Dwiki Agus Hariyono as the participant of SDGs Camp 2018
"Saat saya membiarkan orang lain mengubah dunia, berarti saya siap menjadi budak yang mendukung perubahan itu"

I'm ready for joining the first Sustainable Development Camp in Jember ! Then you ?

#sdgscamp
#aiesec_unej


8

Keep focus on your goalπŸ’ͺπŸ’ͺ


30

The end of the page