Ω’Ω€ | πŸ‡²πŸ‡Ύ | Selfie is ma thangg@elfiraloy

☎️ : +6019-286-000-4 (Manager)
πŸ’Œ : [email protected]

Goodmorning from Perth!
Today is the day , kita nak pegi themepark dekat sini bersama seorang fan yang bertuah , who dat who dat !
HAHA , nantilah ek shareee. .
Nervous ke tak nak naik rollercoaster nih
#projekthemepark2018#projekthemepark#experiance
#seeaustralia #justanotherdayinWA #thisisWA


121

Hosting with my favourite tingtong sister @sharifah_sakinah for #sociaLit πŸ”₯ . Mengikut pada expresi kak kinah korang rasa ni temubual membawang ke temubual good good ? HAHA


63

Semua orang buat comel je kenapa el punya version macam apa je hahahah , nasib baik ada banyak effect yang menarik HAHA . Adalah nampak effort sikit. Its so easy to edit with #Tiktokmalaysia apps.
Download please.
Pastu follow saya.
@tiktok.malaysia
#fingersnapmalaysia #kemahiranmalaysia


315

Thank you @khaibahar94 for coming to the show , #sociaLIT πŸ”₯ . πŸ“Έ: @aqoimran


332

Wah !! Jom join team @empire.dropship ni diorang siap ajar teknik buat 1k seminggu lagi 😍 bukan tu je korang akan dapat free tshirt , free 30 ebook dan banyak lagi 😱 cepat join diorang akan guide korang dari A-Z tauπŸ˜†Tak percaya tengok tu salah seorang dropship dia dah berjaya beli kerata BMW tau .
Comment "NAK JOIN" kalau rasa nak jana 1k seminggu !!
.
@empire.dropship
@empire.dropship
@empire.dropship


196

Slaying vintage dress bought by my goodfriend @belladally , dia pilihkan dia bayarkan and i love love this vintage dress.
Thank you muah 😘 .
Was at #LazAdastyle set earlier as the guest judge , looking for upcoming fashion stylists . Love!


87

When life gives you lemons stop making it into lemonade. Throw it away and make your own damn favourite juice. Nuff.


117

Hati gembira because I received tons of products to be reviewed. THANKS @ehmalaysia for having me to do this amazing job. I hope i’ve done a good job to review all the good stuff from many brands. Nanti korang tengok okay , coming out bulan July. πŸ“Έ : @_aniskiss di rumahnya.


196

Alhamdulillah managed to be here on time at 3pm from Sg petani , crazy! But dipermudahkan. Yeay my work is done noww its makan time , tak makan dari pagi 😩 .
Thank you @propertyinsight for having me , first time talking about property investment based on my experience . Nervous bila diaju soalan but its okat therr’s always first of everything. So sekarang dah boleh buat talk pasal investment dah bukan pasal business je πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚. #lantaklahtypo


260

Coachella at sg petani ❀️ .
Sorry kena balik awal because i have to be at KL at 3pm buttt stay for more awesome activities & performance at #GegariaFest.
Last venue for #Gogegaria , must be happening!


216

Ehyyyy , jumpa esok okay ❀️


90

The end of the page