F A T I N@fasheyusoff

🌊

265 posts 1,102 followers 858 following

F A T I N

Kapan lagi mau berenang bersama anak anak ikan ku ini 😌
.
Dalam banyak banyak tempat yang pernah pergi snorkeling, ikan di pulau Rubiah tak pernah mengecewakan πŸ™ŒπŸΌ thank you anak anak mummy yang sudi menceriakan background underwater photo mummy πŸ˜‰
.
#FYxSabang #fasheberjalan #wisataaceh #exploresabang #discoversabang #wonderfulindonesia #exploreaceh #beautifuladventure #traveladventure #beforeidie #beautifuldestination #wanderlust #gayatravel #travelasia #gotravel #goasian #thalassophile #explorer #beach #oceanlover #beachlover #adventuresquad #travelokaMY #airasia #airasiaX #snorkeling #underwaterworld #underwaterphoto


15

F A T I N

Thank you 2k18!
.
➰ repeat Mabul
➰ PADI Open Water
➰ Dive trip to Bidong 🦈
➰ Trip redah Tioman
➰ Last but not least trip redah to Sabang, Aceh πŸ™ŒπŸΌ
.
To many more island adventure in 2k19!
.
#2018bestnine #fasheberjalan #FYxSabang #FYxMabul #FYxTioman #projekpulaufy #daretotravel #traveladventure #XploreMY #beautifuldestination #gayatravel #beforeidie #oceanblue #wanderlust #travelasia #gotravel #goasian #thalassophile #explorer #oceanlover #adventuresquad #kampongtraveller #girlwhodives #wishlist #islandlife


4

F A T I N

Gigihkan diri anda untuk trekking ke spot awesome di Gua Sarang and for better comfort, wear your sport shoes untuk ke sini supaya senang nak melangkah dari batu ke batu πŸ˜‰
.
πŸ“· @zulkifli_ijull .

#FYxSabang #fasheberjalan #wisataaceh #exploresabang #discoversabang #wonderfulindonesia #exploreaceh #beautifuladventure #traveladventure #beforeidie #beautifuldestination #wanderlust #gayatravel #travelasia #gotravel #goasian #thalassophile #explorer #beach #oceanlover #beachlover #adventuresquad #travelokaMY #airasia #airasiaX


3

F A T I N

Gila tak cuak turun je bawah ada part lalu celah celah batu dah nama dive site pun Malang Rock haiyaa sis mana la tau sampai gini liku liku perjalanan dia πŸ€¦πŸ»β€β™€οΈ
.
Sepanjang dive tu serius rasa menyesal turun sbb takut woi gelap even bukan lalu bawah batu pun still vis tak jauh mana. Aku sampai pegang la gauge si @mhdahsanhamizi sepanjang dive sbb takut hilang πŸ˜‚
.
Confuse sis mmg vis teruk ke mask yg problem 🀨 Lepas gauge pun time laluan sempit yang muat sorang je diver utk lalu 🀣🀣
.
Even though aku rasa scary gila kat bawah tu but still aku rasa adventure gilaa dapat dive macamtu dgn berpandukan torch light diver kat depan nk lalu bawah batu phewww i made it!
.
Dan terima kasih la Ahsan sbb redha je aku dok seret gauge kau sampai taknak lepas even time kau nak tgk air tinggal berapa πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚
.
Swipe left to see situation acah cool buat gini πŸ€™πŸΌ padehal tangan sebelah lagi tgh pegang gauge 🀣🀣
.
#fasheyusoffdivelog #diver #divetioman #tiomanisland #tioman #malangrock #rindulaut #yesisposttengahmalamsebabbarubalikkerja #seasick


3

F A T I N

Masih banyak yang perlu digilap dari segi turning pointnya, betapa sengetnya badan tu dengan kaki dok terkinja kinja macam apa tu zis. Tak cecah air lagi dah standby kicking πŸ€¦πŸ»β€β™€οΈπŸ˜‚
.
πŸ“ Kg. Salang, Tioman island
.
#tioman #tiomanisland #kgsalang #dugongpulangkehabitat #mabuldihatisis #vacation #tripredahtioman #beach #island #projekpulau #beautifuldestination #exploreMY #neverstopexploring #dekatJE #malaysiaku


21