Projek Pulau@fasheyusoff

O C E A N H O L I C
.
Trip 2018
🏝️ Mabul Island
🏝️ Cebu Philippines
🏝️ Pulau Weh - Aceh
.
#ProjekPulaubyFY
.
Whatsapp now! πŸ‘‡πŸΌ

http://wasap.my/601129507723

Selamat pagi dari Mabul! Untung betul guest sis 4 jejaka ni sampai Mabul je ada penyu sambut 😍
.
X Island Limited 9-12 April’18
4pax
πŸ“Mabul Island
.
Want to explore 10 beautiful island in Semporna including Mabul? DM me πŸ“²
.
#semporna #northborneotravel #exploresabah #xploreMY #exploresemporna #malaysiatrulyasia #northborneoadventure #islandlife #wanderlust #sabahtourism #sabah #beaches #borneo #sabahokbah #visitsabah #beautifuldestinations #mabul


1

Petang petang ni syok juga main buaian sambil layan view laut biru 😍
.
πŸ“Gua Sarang, Pulau Weh - Aceh
.
Berminat explore Pulau Weh dan Aceh dalam masa 4 hari? DM for details!
.
#wisataaceh #acehvacation #exploreaceh #exploresabang #wonderfulindonesia #aceh #sabang #pulauweh #discoverindonesia #indonesiajuara #visitaceh #pakejacehmurah #beautifuldestinations


5

Happy weekend guys!
.
πŸ“Jeti Bohey Dulang, Semporna
.
Want to explore 10 beautiful island in Semporna including Mabul? DM me πŸ“²
.
#semporna #northborneotravel #exploresabah #xploreMY #exploresemporna #malaysiatrulyasia #northborneoadventure #islandlife #wanderlust #sabahtourism #sabah #beaches #borneo #sabahokbah #visitsabah #beautifuldestinations


1

A little throwback wont hurt, right? Afterall I will definitely come back 😜
.
πŸ“ Sibuan Island, Semporna
.
Want to explore 10 beautiful island in Semporna including Mabul? DM me πŸ“²
.
#semporna #northborneotravel #exploresabah #xploreMY #exploresemporna #malaysiatrulyasia #northborneoadventure #islandlife #wanderlust #sabahtourism #sabah #beaches #borneo #sabahokbah #visitsabah #beautifuldestinations


3

Ye kesan burn dari trip Mabul masih ada lagi tengah slow slow recover πŸ’†πŸ»β€β™€οΈ
.
Dan boleh tahan pancit juga naik bukit ni sebab dah lama tak memanjat πŸ‘£
.
The view πŸ’―
.
πŸ“Bukit Sawa, Jelebu
.
#nature #hiking #hikingadventures #sunrise #backtonature #travel #xploreMY #travelokaMY


2

HIDDEN PARADISE IN NORTHERN TIP OF SUMATRA
.
Sabang, Indonesia merupakan kepulauan yang paling utara di Indonesia dan mempunyai banyak pantai yang cantik dan underwater world untuk di explore! Alang alang dah sampai sana pergi melawat sekali tapak kesan tsunami di Banda Aceh!
.
Discover Aceh - Sabang Indonesia
INTRODUCTION PRICE ➑️ RM599
NORMAL PRICE ➑️ RM699 (min. 6pax)
.
Travel date: 19 - 22 April 2018
PRICE INCLUDE:
βœ… Airport transfer
βœ… Tiket feri ke Sabang
βœ… Transportation 4D3N ( Full AC )
βœ… 2 night Sabang
βœ… 1 night Banda Aceh
βœ… 1x BBQ di Pulau Rubiah
βœ… 3x meal/day
βœ… bonus meal ( satay gurita / mie aceh )
βœ… Air mineral sepanjang tour
βœ… Tiket masuk wisata
βœ… Speed boat snorkling P.Rubiah
βœ… Snorkling gears ( fin, mask, life jacket )
βœ… Gopro
βœ… Guide Snorkling Profesional
βœ… Tour Guide + Dokumentasi Tour
.
EXCLUDE:
❌ Tiket flight
❌ Personal expenses
.
DM/WA for more details! Direct link on the bio! Jom ke Sabang Indonesia!
.
#wisataaceh #acehvacation #exploreaceh #exploresabang #wonderfulindonesia #aceh #sabang #pulauweh #discoverindonesia #indonesiajuara #visitaceh #pakejacehmurah


3

Sis bagi sneak peak untuk pakej baru #projekpulaubyFY 😽
.
Esok sis up details okay! Macam biasa sis offer ground package tak termasuk flight supaya korang senang tak payah fikir dah bila ada kat sana just bawak diri dengan duit shopping je tau! Stay tuned!
.
#WonderfulIndonesia #beachvibes #diving #paradise #vacation #beachtrip #TravelokaMY #projekpulaubyFY #wisataaceh #aceh #sabang


0

TRIP DISCOVER SEMPORNA/MABUL 2018 PROMO
.
7 Island Limited
RM450 ONLY!
.
Travel date:
31 Aug-2 Sept (9 seats)
28-30 Sept (11 seats)
.
Booking: RM100/pax
.
Package exclude:
❌ flight
❌ personal πŸ’Έ
.
IG: @fasheyusoff
πŸ“±+601129507723
.
#pakejsabahmurah #pakejmabulmurah #pakejmabulbajet #mabultrip #mabulisland #XploreMY #ExploreSabah #pakejmabul


1

The end of the page