Projek Pulau@fasheyusoff

T H A L A S S O P H I L E
.
Trip 2018
๐Ÿ๏ธ Mabul Island MY ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ
๐Ÿ๏ธ Cebu Philippines PHP ๐Ÿ‡ต๐Ÿ‡ญ
๐Ÿ๏ธ Sabang - Aceh IDN ๐Ÿ‡ฎ๐Ÿ‡ฉ
.
For more info๐Ÿ‘‡๐Ÿผ

http://wasap.my/601129507723

Happy World Oceans Day! Dengan ucapan nak duduk pulau sebulan boleh tak?
.
Oh ya, sis nak pesan ni; kalau bukan kita yang jaga laut sekarang acano future generation nak menikmati keindahan laut ye dak? Jangan selfish sangat depa pun nak merasai jugak tengok colorful coral, diversity in marine life & clean beaches. Start small by reducing plastic bag waste!
.
#worldoceansday #ocean #waves #beaches #oceanblue #thalassophile #island #saveourocean #gogreen #traveladventure #gowild #mothernature #saveourearth๐ŸŒ


4

Happy teachers day! @blackpearldiveteam Thanks for all tips and tricks yg korang ajar sepanjang course haritu! Dan tak lupa juga kepada pengetua garang kita @fajrulomar yg sentiasa mengingatkan pasal buoyancy & streamlining takmau jadi mcm kuda laut kat bawah tu ๐Ÿ˜‚ #siscuba
.
Sekalung bunga penghargaan kepada Mior sebagai guru kelas kami berdua @fanaazis yg sabar ajar skill sampai terer dan @hafidzonkifle yg sentiasa menghiburkan seisi kelas walaupun hambar adakalanya ๐Ÿ˜‚ Last but not least thanks to @qayyumroslan sbg photographer di Tioman dan rakan rakan sekelas yang lain. Nice knowing you all! See you when i see you ๐Ÿ™‹๐Ÿปโ€โ™€๏ธ
.
So guys if you want to be a certified PADI diver, boleh roger team @blackpearldiveteam Overall service dorg memang tiptop๐Ÿ‘Œ๐Ÿผ tak kedekut ilmu, semua jenis masuk air & friendly. Mana yg dah ada lesen tu mai la join fun dive sekali!
.
#padi #paditv #padijourney #iampadi #yourdescentpartner #blackpearldiveteam #scubadiving #diving #underwaterworld #tiomanisland #wishlist #beforeidie #traveladventure #malaysiandiver #XploreMY #crossfinger๐Ÿคž๐Ÿผ #FYdive #FYxTioman


15

Everyoneโ€™s reaction to this! ๐Ÿ˜‚ Finally a certified PADI Open Water Diver ๐Ÿค™๐Ÿผ wuhuuu!
.
Thanks @blackpearldiveteam for everything and see you all when i see you! Anyone yg interested to take diving license can check them out!
.
๐Ÿ“ท @qayyumroslan
.
#tioman #diving #XploreMY #beautifuldestination #wanderlust #gayatravel #travelasia #gotravel #goasian #wishlist


2

Selamat pagi dari Mabul! Untung betul guest sis 4 jejaka ni sampai Mabul je ada penyu sambut ๐Ÿ˜
.
X Island Limited 9-12 Aprilโ€™18
4pax
๐Ÿ“Mabul Island
.
Want to explore 10 beautiful island in Semporna including Mabul? DM me ๐Ÿ“ฒ
.
#semporna #northborneotravel #exploresabah #xploreMY #exploresemporna #malaysiatrulyasia #northborneoadventure #islandlife #wanderlust #sabahtourism #sabah #beaches #borneo #sabahokbah #visitsabah #beautifuldestinations #mabul


1

Petang petang ni syok juga main buaian sambil layan view laut biru ๐Ÿ˜
.
๐Ÿ“Gua Sarang, Pulau Weh - Aceh
.
Berminat explore Pulau Weh dan Aceh dalam masa 4 hari? DM for details!
.
#wisataaceh #acehvacation #exploreaceh #exploresabang #wonderfulindonesia #aceh #sabang #pulauweh #discoverindonesia #indonesiajuara #visitaceh #pakejacehmurah #beautifuldestinations


5

Happy weekend guys!
.
๐Ÿ“Jeti Bohey Dulang, Semporna
.
Want to explore 10 beautiful island in Semporna including Mabul? DM me ๐Ÿ“ฒ
.
#semporna #northborneotravel #exploresabah #xploreMY #exploresemporna #malaysiatrulyasia #northborneoadventure #islandlife #wanderlust #sabahtourism #sabah #beaches #borneo #sabahokbah #visitsabah #beautifuldestinations


1

A little throwback wont hurt, right? Afterall I will definitely come back ๐Ÿ˜œ
.
๐Ÿ“ Sibuan Island, Semporna
.
Want to explore 10 beautiful island in Semporna including Mabul? DM me ๐Ÿ“ฒ
.
#semporna #northborneotravel #exploresabah #xploreMY #exploresemporna #malaysiatrulyasia #northborneoadventure #islandlife #wanderlust #sabahtourism #sabah #beaches #borneo #sabahokbah #visitsabah #beautifuldestinations


3