EYELASH SHAWL/BAWAL MURAH@favbawal.co

✨Trusted seller NadiaAsmida
🚘FREE COD KLSENTRAL
🚫NO RUSHING ORDER
🛍️QUERIES/ORDER👇🏻

http://www.wasap.my/+60187658177

EYELASH CHIFFON SHAWL RM20❤️
.
Kita dah start open order balik utk EYELASH SHAWL sumpah hmpa tak menyesal beli ngn kami. Harga macam year end sale weyyy
.
.
Material : HEAVY CHIFFON
Size : 1.8 x 0.7
PRICE : rm20
#EYELASHESSHAWL #BUKANDUCK #SAYAJUAL #SAYAJUALEYELASHSHAWL #eyelashshawl #eyelashshawlmurah #duckscarvesinspired


0

EYELASH CHIFFON SHAWL RM20❤️
.
.
Kita dah start open order balik utk EYELASH SHAWL sumpah hmpa tak menyesal beli ngn kami. Harga macam year end sale weyyy
.
.
Material : HEAVY CHIFFON
Size : 1.8 x 0.7
PRICE : rm20
#EYELASHESSHAWL #BUKANDUCK #SAYAJUAL #SAYAJUALEYELASHSHAWL #eyelashshawl #eyelashshawlmurah #duckscarvesinspired


1

EYELASH CHIFFON SHAWL RM20❤️
.
.
Kita dah start open order balik utk EYELASH SHAWL sumpah hmpa tak menyesal beli ngn kami. Harga macam year end sale weyyy !
.
.
Material : HEAVY CHIFFON
Size : 1.8 x 0.7
PRICE : rm20
#EYELASHESSHAWL #BUKANDUCK #SAYAJUAL #SAYAJUALEYELASHSHAWL #eyelashshawl #eyelashshawlmurah #duckscarvesinspiredmurah


0

Weiii chuolsss . Nah close up . Semua warna dh restock tauuu so boleh whatsapp laju laju utk order .
-
Malam ni sis update utk semua stock yg dh restock sambil tu boleh la scroll ig @favbawal.co jamu mata dulu , stay tune gaiss 💕


1

Salam Maghrib❤️
Ladyboss suruh belanja close up BAWAL YASMEEN CROCHET ni ya Allah menawan betul laser cut dia!
.
Laser cut memang tengah hot tau 😍
RM20 sajooo kalau beli 3 dapat RM18 murah kan!
.
Material: Dull Satin
Finishing: Laser Cut
Measurement: Bidang45
Price: RM20
.

Be beatiful with @favbawal.co ❤️
-
-
#sayajual #sayajualtudung#sayajualsquarescarf #sayajualbawal #bawalsatin #bawallasercut #tudunglasercut #bawalsatinlasercut #bawalsatinlasercutmurah #tudungraya


4

The end of the page