fizasabjahan@fizasabjahan

Tv host| freelance & professional emcee||speaker|enquires| [email protected]

Selamat hari raya semua.
Maaf zahir & batin.
.
Dikesempatan ini saya ingin mengucapkan ribuan terima kasih kepada semua doktor, nurses, attendant , etc ward 7b,G3, CAPD, surgical 3A yang banyk sangat membantu menjaga kakak saya yg lama duduk di hospital sepanjang dari dec 2017 hingga hari ini.
.

Semoga kalian sentiasa dalam pelukan & perlindungan ALLAH swt. Semoga kita semua akan terus diberi kekuatan.


43

Abaikan pipi kakak tu ya.
Sebab pipi Poa tu tak jual.
Yang jual baju je 🤣🤣🤣.
Terimalah kakak seadanya. Org puasa kurus kakak puasa gemuk. Tapi tak apa, baju tu boleh sorokkam peyut amda yg berlipat .
Eh! Ada diskaun best & hadiah dokoh + kerongsang kalau dtg beli baju kat Gala Raya , Stadium Malawati Shah Alam. Di booth @eddymohaizz_official .
❤️.
P/s- tinggal 12 helai sahaja ya. Siapa cepat dia dpt!


155

#Repost @jojodeelaz with @repostapp
・・・
Okay.. da restock Sambal Kering Ikan Masin @byfizasabjahan kat bazar Bangsar.. sorry la dek non jalan jem dari Shah Alam.. Sambal ni @fizasabjahan masak pagi tadi.. cari gerai kakak @barli_suam ni ye kat Bazar Bangsar..


1

Ikan masin kakak dah siap!!
Siapa yg nak beli blh cari @jojodeelaz kat area bangsar.
Or dtg ke booth @eddymohaizz_official kat Gaya raya shah alam hari ni & esok.


9

Sebab dah dekat nak berbuka kan? Kakak belanja satu gambar makan . Sushi by @asyiqinsalleh sempat kakak merasa betul2 sebelum puasa hari tu. Ya ampun sangat sedap !!!! Nyumsss!!! Nak order boleh follow @asyiqinsalleh


88

Bismillahirrahmanirrohim.
.
Buat apa tu? Dah sleep ke?
Buat yang semalam DM tanya pasal ikan masin tenggiri goreng dengan cili padi & bawang. Alhamdulillah, Sis pijah sempat buat 50 bekas sahaja.Sebab sis on duty kat spital malam ni, on duty kat opis siang tadi.Tapi itu semua langsung tak patahkan semangat sis. Gittew yopo-yopo siz. 30 bekas dah bertuan, lagi 20 bekas esok sapa2 kat sri pentas atau di kawasan yang sewaktu dengannya blh DM sis pijah. .
.
Sesuai kalau nak makan waktu sahur dengan nasi putih, bubur etc. Sis lama tak buat karangan.
Selamat menyambut ramadan.
#sikitsikitlamalamajadibukit


28

Buat semua wanita yang di beri peluang untuk merasa nikmatnya bergelar ibu..
.
❤️❤️❤️


11

Happy mother’s day to my women of steel, my superhero who has never ever think about herself, my fighting partner, my cookingpedia and the list goes on! Thank you for raising me to be who i am today. Thank u for all your doa’s mak.One thing for sure,Nothing could repay all the love that u have given me . Adik sayang mak. ( walau adik sejenis degil 🤣🤣🤣). Happy mother’s day again mak! ❤️❤️❤️


33

#Repost @mynegaraku with @repostapp
・・・
Pusat Latihan Perindustrian dan Pemulihan atau PLPP merupakan sebuah institusi di bawah kendalian Jabatan Kebajikan Masyarakat Malaysia yang menyediakan latihan kemahiran industri dan sebagai pusat pemulihan bagi golongan OKU🇲🇾

#Negaraku #HebatkanNegaraku


21

Assalamualaikum WRT WBT. Ini projek terbaru program WHI&NONA TV3 'Kempen Mengumpul Baju Baharu' utk anak2 yatim, fakir miskin, asnaf dan istimewa. Sudi2kan membantu. Penyerahan 80 pasang baju baharu utk anak2 ini, program WHI akan cover semasa penyerahan itu sama ada datang ke Seri Pentas TV3 Bandar Utama atau lokasi di sekitar Lembah Kelang. Lebih 120 pasang pula dipaparkan dlm program NONA. Usia penerima baju baharu tradisional atau casual ini adalah 3 hingga 18 tahun. Saiz S, M, L, XL dan XXL.
Tarikh akhir penyerahan 9 Jun 2018. Setiap Isnin hingga Jumaat program WHI akan update penyumbang. Dan NONA akan update setiap Ahad.
Minta kerjasama tolong support projek program WHI&NonaTv3 utk ramadan dan raya ni dgn maklumkan kpd rakan2 yg ingin menyumbang.
Kasihan ramai yg masih lagi tiada baju baharu utk raya. Yang ingin membantu sehelai dua pasang pun digalakkan dgn pos kan ke 'Kempen Mengumpul Baju Baharu WHI&NonaTV3' Seri Pentas, Persiaran Bandar Utama 47800 Petaling Selangor. Terima kasih byk2 atas kerjasama dan sumbangan yg ingin dihulurkan. Semoga usaha kita ini diberkati oleh Allah SWT. #terimakasih #whi&nonatv3 #whi&nonaceritarakyat #sahamakhirat 😘😘😘


13

Ait berdiri pun sleep? .
Tinggal 3 hari sahaja lagi sebelum MSAM 2018 Bt. Pahat , melabuhkan tirainya.
Jangan lepaskan peluang untuk memenangi sebuah rumah teres 2 tingkat di Bandar Universiti , Pagoh.
#msam2018


61

It’s been a while since i last posted my own picture banyak2.
Hari ni ada masa terluang, kita throwback picture sikit .
.
Makeup & hair by talented @hayati.ibrahim.76 , sentuhan yati memang selalu kemas dan bersih. Sejak umur meningkat ni , i prefer makeup yg simple & tak terlau tebal. So Anyone yang interested utk dapatkan perkhidmatan makeup blh follow yati.
.
Styling by : @eraasmira @ @nurashknabdghani .
Top from : @blubelle_official pants from : @zara


77

The end of the page