Bawal,palazo,longtop πŸ”₯@furaleen_hijab

IG : naqrufsrm / syazasyazananordin WIDESHAWL,BAWAL 50' 60'πŸŒΈπŸƒπŸŒΈπŸƒ
Trusted agent : MILALAATTIRE , WBH
WhatsappπŸ“²πŸ“²πŸ“² : +6014 5119563

http://www.wasap.my/+79654121774

RAYA COLLECTION BY MILALAATTIRE .
β€”-
AARA PREMIUM PRE ORDER OPEN NOWπŸ’‘.
β€”-
🚨PRE ORDER : 23/4 - 30/4
🚚POSTAGE : 2/5/2018
β€”-
NAK BERAYA JAUH AND RISAU TUDUNG TAK BEHAVE HINGGA PENGHUJUNG HARI? LETS GRAB AARA PREMIUM✨.
.
==========================
APA KELEBIHAN AARA PREMIUM?
==========================
.
πŸ‘‰πŸ»AWNING BEHAVE 200%
MA sangat teliti dalam memastikan material yang dipilih sangat mudah dibentuk! Takpayah tanggung kos beli penyembur starch✨.
.
πŸ‘‰πŸ»MATERIAL SAKURA
Material paling femes dan semestinya sejuk selesa ja bila sarung kat kepala!.
.
πŸ‘‰πŸ»SHINING LIKE A DIAMOND.
Perincian batu Swarovski lip lap pada sekeliling tudung menaikkan lagi seri! Tambah pulak bila terkena cahaya matahari, memang silau lah siapa yang curi2 jeling.
.
πŸ‘‰πŸ»2 PILIHAN SAIZ
Wanita muslimah mestilah menjaga auratnya ye dak? So seri bagi saiz paling ideal and manis ja bila mak mertua ampa pandang, iaitu saiz L dan XL. Boleh pilih mana satu idaman kalbu
.
πŸ‘‰πŸ»17 WARNA MENGGUGAH IMAN
Semua 17 warna dijamin memenuhi citarasa nitizen!Mohon jangan pengsan dulu sebelum ampa grab sehelai😜.
.
JANGAN MENGALAH SCROLL BACA SMPAI HABIS❗️.
.
HARGA AARA PREMIUM.
πŸ‘‰πŸ»SEHELAI RM55 EXC POSTAGE
.
TAPI KALAU AMPAA BELI BANYAK LAGI TERLAJAK MURAH πŸ˜±β€ΌοΈ.
.
‼️HARGA PROMO RAYA‼️
πŸŽ‰3 PCS RM150 FREE POSTAGEπŸŽ‰
πŸŽ‰3 PCS RM150 FREE POSTAGEπŸŽ‰
πŸŽ‰3 PCS RM150 FREE POSTAGEπŸŽ‰.
.
🌲PURDAH ADDED RM 12 PER PC.
.
CEPAT ORDER SEKARANG SEBELUM WARNA FEVRET HABIS😱.
.
πŸ“²WHATSAPP "AARA PREMIUM" KE +79654121774
πŸ“²WHATSAPP "AARA PREMIUM" KE +79654121774
πŸ“²WHATSAPP "AARA PREMIUM" KE +79654121774.
.
.
.
#lebaranmilala2018 #aarapremiumma #milalaattire #teamilala #bawalmurah #bawalbidang60 #bawalbidang50
#bawalchiffonmurah #instantdoubleloop #bawalcantikmurah #tudunglabuh #bawallabuh #bawallabuhmurah #instantshawlmurah #instantshawl #bawalmurah #bawallovers #coffeeprince #semusimrindu #tudungbawalinstant #sayajualmurah #sayajualbawal #bazaarmalaysia #bazarpaknil #bazaronline #onlineigshop


0

SPECIAL DEAL khas utk korang yg nak grab seo yeon tunic & minseo peplum 2.0 dengan potongan lebih labuh lebih loose (VERSI UPGRADE)πŸ’–
.
.
Harga sebenar rm89 tapi .
.
SPECIAL DEAL
Rm69 (exclude postage)
.
.
Lagi istimewa
Buy 2 RM138 FREE POSTAGE
Buy 2 RM138 FREE POSTAGE *semenanjung malaysia
( bole campur design)
Fuhh da la jimat rm40 ,postage hakak belanja pula, eh betuah betul korang ni !da la cutting upgrade lagi thorbaik 🎊
.
.
Tawaran ni sah 24-25 MARCH je awaa ! 2 hari ni jur, lambat memang tak dapek hakak nak nolong 😰
Cecepat la tag kawan2 korang ajak shopping BERJEMAAH
#menangipeplumfree #likenkomensemuapost #wardatulbaydhahijab #streetwearwbh2017 #streetwearwbh2018


2

Cuba teka apa yg mengancam sangat ni?


0

TTK SALE EXTEND UNTILL 22 FEBRUARY 2018πŸ”₯.
.
Berita baik untukk semuaaa warga #milalalovers πŸ’ƒπŸ» Ladyboss memang saja bikin hati ampaa semua tak berhenti melonjak lonjak.😍.
.
Semua items TTK SALE kini dipanjangkan sehingga 22 Februari 2018.
.
NAK HARGA TERBABAS MURAH⁉️.
.
UNTUK ORDER ➑️ klik link admin wasap kami di bio sekarangπŸ”


0

TTK SALE EXTEND UNTILL 22 FEBRUARY 2018πŸ”₯.
.
Berita baik untukk semuaaa warga #milalalovers πŸ’ƒπŸ» Ladyboss memang saja bikin hati ampaa semua tak berhenti melonjak lonjak.😍.
.
Semua items TTK SALE kini dipanjangkan sehingga 22 Februari 2018.
.
NAK HARGA TERBABAS MURAH⁉️.
.
UNTUK ORDER ➑️ klik link admin wasap kami di bio sekarangπŸ”


0

TTK SALE EXTEND UNTILL 22 FEBRUARY 2018πŸ”₯.
.
Berita baik untukk semuaaa warga #milalalovers πŸ’ƒπŸ» Ladyboss memang saja bikin hati ampaa semua tak berhenti melonjak lonjak.😍.
.
Semua items TTK SALE kini dipanjangkan sehingga 22 Februari 2018.
.
NAK HARGA TERBABAS MURAH⁉️.
.
UNTUK ORDER ➑️ klik link admin wasap kami di bio sekarangπŸ”


0

TTK SALE EXTEND UNTILL 22 FEBRUARY 2018πŸ”₯.
.
Berita baik untukk semuaaa warga #milalalovers πŸ’ƒπŸ» Ladyboss memang saja bikin hati ampaa semua tak berhenti melonjak lonjak.😍.
.
Semua items TTK SALE kini dipanjangkan sehingga 22 Februari 2018.
.
NAK HARGA TERBABAS MURAH⁉️.
.
UNTUK ORDER ➑️ klik link admin wasap kami di bio sekarangπŸ”


0

TTK SALE EXTEND UNTILL 22 FEBRUARY 2018πŸ”₯.
.
Berita baik untukk semuaaa warga #milalalovers πŸ’ƒπŸ» Ladyboss memang saja bikin hati ampaa semua tak berhenti melonjak lonjak.😍.
.
Semua items TTK SALE kini dipanjangkan sehingga 22 Februari 2018.
.
NAK HARGA TERBABAS MURAH⁉️.
.
UNTUK ORDER ➑️ klik link admin wasap kami di bio sekarangπŸ”


0

TIED THE KNOT SALE πŸ‘°πŸ»πŸ€΅πŸ» sempena Hari Paling Bahagia Lady B @shamilashahiminn 🌹.
.
πŸ“†: 16-18 Feb 2018
⏰: Tepat 12.00 AM.
.
Bahagia itu harus dikongsi bersama, Sempena Hari Bersejarah Lady B @shamilashahiminn , Sale TTK diadakan selama 3 hari berturut-turut😍.
.
πŸ”₯MARK DOWN COMBO PRICE + FREE POST
πŸ”₯LIMITED PCS AND COLOURS
πŸ”₯SIAPA CEPAT DIA DAPAT.
.
Jom whatsapp seri beramai ramaiπŸ’₯
+6014 5119563
+6014 5119563
+6014 5119563


0

TIED THE KNOT SALE πŸ‘°πŸ»πŸ€΅πŸ» sempena Hari Paling Bahagia Lady B @shamilashahiminn 🌹.
.
πŸ“†: 16-18 Feb 2018
⏰: Tepat 12.00 AM.
.
Bahagia itu harus dikongsi bersama, Sempena Hari Bersejarah Lady B @shamilashahiminn , Sale TTK diadakan selama 3 hari berturut-turut😍.
.
πŸ”₯MARK DOWN COMBO PRICE + FREE POST
πŸ”₯LIMITED PCS AND COLOURS
πŸ”₯SIAPA CEPAT DIA DAPAT.
.
Jom whatsapp seri beramai ramaiπŸ’₯
+6014 5119563
+6014 5119563
+6014 5119563


0

TIED THE KNOT SALE πŸ‘°πŸ»πŸ€΅πŸ» sempena Hari Paling Bahagia Lady B @shamilashahiminn 🌹.
.
πŸ“†: 16-18 Feb 2018
⏰: Tepat 12.00 AM.
.
Bahagia itu harus dikongsi bersama, Sempena Hari Bersejarah Lady B @shamilashahiminn , Sale TTK diadakan selama 3 hari berturut-turut😍.
.
πŸ”₯MARK DOWN COMBO PRICE + FREE POST
πŸ”₯LIMITED PCS AND COLOURS
πŸ”₯SIAPA CEPAT DIA DAPAT.
.
Jom whatsapp seri beramai ramaiπŸ’₯
+6014 5119563
+6014 5119563
+6014 5119563


0

TIED THE KNOT SALE πŸ‘°πŸ»πŸ€΅πŸ» sempena Hari Paling Bahagia Lady B @shamilashahiminn 🌹.
.
πŸ“†: 16-18 Feb 2018
⏰: Tepat 12.00 AM.
.
Bahagia itu harus dikongsi bersama, Sempena Hari Bersejarah Lady B @shamilashahiminn , Sale TTK diadakan selama 3 hari berturut-turut😍.
.
πŸ”₯MARK DOWN COMBO PRICE + FREE POST
πŸ”₯LIMITED PCS AND COLOURS
πŸ”₯SIAPA CEPAT DIA DAPAT.
.
Jom whatsapp seri beramai ramaiπŸ’₯
+6014 5119563
+6014 5119563
+6014 5119563


0