📍Bekasi , Indonesia@galihputra_29

هَلْ جَزَآءُ الْاِحْسَانِ اِلَّا الْاِحْسَانُ
"Tidak ada balasan untuk kebaikan (pula)"

https://www.bekasikota.go.id/

Kudu Bisa Peurah Dina Kasusah
Kucara Istiqomah jeng Bismillah


20

Teu daék robah hésé béléké.
Mung ka Anjeun abdi nyembah... Mung ka Anjeun abdi nyalindung nyuhun pitulung..
Tebihkeun diri abdi tina rupa-rupa gogoda jeung dodoja,
Ulah dugi ka tigebrus ngaberung hawa nafsu nu antukna hirup abdi kalangsu teu puguh nu dituju, ngacaprak sakaparan-paran sagala didupak tunggul dirarung catang dirumpak haram teu jadi timbangan...
Tebihkeun abdi tina sagala dosa anu matak cilaka dunya akhérat...
Keclakna cimata abdi mugia janten saksi dipayuneun Anjeun.. Nyanggakeun sadaya-daya dosa anu parantos dipilampah.. Mung hiji nu ditéda jeung dianti panghampura ti Anjeun..
Aamiin...


0

Barakallah 18++
.
.
.
HaturNuhun om @tantantalidzna82


26

Aku suka Apple
Kamu suka banana
Kalo kamu available
Yuk nongkrong bersama


8

Yang hilang boleh dicari, yang berlalu biarkan pergi, yang lampau tak dapat diulangi. Namun yang penting hari ini kita bisa menghargai


8

Never underestimate yourself. If you are unhappy with your life, fix what's wrong, and keep stepping.


15

Melihat seseorang bahagia itu mudah cukup kita bertingkah konyol , tapi membuat hati seorang perempuan menjadi jinak itu susah 😂


13

How to be happy? Don’t recycle the past 💯


28

🔥🔥🔥💯


0

Malam itu tak seindah siang
Siang itu tak seindah malam
Nya Kitu Weh lah pokonamah😎


16