PAKAR TSHIRT DESIGN SENDIRI@gerobok.silkscreen

πŸ“ ONLINE & OFFLINE
πŸ‘• MIN 10 PCS
πŸ“­ KOTA BHARU, KELANTAN
πŸ“± 013-9568569
πŸ“§ [email protected]

http://www.facebook.com/Gerobok-Silkscreen-1688310894816553/

Selamat Pagi Semua.. Berminat nak buat baju kelas mengikut design sendiri bleh whatsapp sis di no 0139568569..
#geroboksilkscreen
#pakartshirtdesignsendri
#bajukelas
#bajuclub
#bajusukan
#bajurewang
#murah


13

Nak buat baju rewang mengikut design sendiri atau nk mintak kami designkn bleh whatsapp 0139568569 okay✌️
#geroboksilkscreen
#pakartshirtdesignsendri
#murah2


3

Berminat nk buat baju silkscreen bleh whatsapp sis di no. 0139568569.. #geroboksilkscreen
#pakartshirtdesignsendri


3

Nak order tshirt polo skli dgn print bleh whatsapp admin ye.. Harga murah2 je kami nak bagi ni.. Ws 0139568569.. #geroboksilkscreen
#pakartshirtdesignsendri
#bajupolo
#bajuclub


6

✌️☺️


4

Nak Print Tshirt Sehelai Pn Bleh Uollss.. Nak Request Design atau Design Dah Ada Tapi Ada Nak Ubah Sikit2.. Jangan Risau Sis Bleh Bantu Uolls k.. Whatsapp 0139568569 utk sbrg pertanyaan..
#geroboksilkscreen
#pakartshirtdesignsendri
#murah
#lawa
#gerobokdihati


1

Cantikkan baju ni.. kerlass dye punya design.. uollss klau ada nk buat baju tp x tahu kt mne.. bleh whatsapp sis ok di no.
0139568569
0139568569
0139568569
sebarang pertanyaan mengenai bj akn dibls scpt mgkin ye.. tq✌️ #geroboksilkscreen
#pakartshirtdesignsendri
#terbaik
#gerobokdihati


0

Berminat nk buat design mcm ni jgk bleh whatsapp sis ye.. murah2 je nk bagi ni.. Ws 0139568569 utk sbrg pertanyaan k.. #geroboksilkscreen
#gerobokdihati
#bajucouple


1

Nak print sehelai dua helai pon bleh tau.. No min order.. Berminat nk print tshirt mengikut design sendiri bleh whatsapp 0139568569.. #geroboksilkscreen
#pakartshirtdesignsendri
#murah
#Heatpress


1

Jom buat baju silkscreen dgn kami..harga sgt berbaloi tau.. Sebarang pertanyaan bleh whatsapp 0139568569.. #geroboksilkscreen
#pakartshirtdesignsendri
#designlawa2


1

Hai selamat pagi semua.. Nah sis blnja feedback dari customer sis.. Alhamdulillah customer berpuas hati dgn servis kami.. uolls semua klau nk buat baju nk buat banner/ bunting dan lain2 bleh lh whatsapp sis terus ye di no 0139568569.. #geroboksilkscreen
#pakartshirtdesignsendri
#gerobokterbaik


0

Nak print tshirt sehelai..Dua helai..berpuluh-puluh helai.. tapi tak x tahu nk buat kt mne? Whatsapp admin k.. sebarang pertanyaan akan dibls scpt yg mgkin.. ws 0139568569
ws 0139568569
ws 0139568569
#geroboksilkscreen
#pakartshirtdesignsendri
#heatpresstshirt
#hargaberbaloi


4

The end of the page