Puan Hafikah Tarmizi@hafikahtarmizi

KUTU NOXXA. PHILIPS.
Noxxa & Philips πŸ‡²πŸ‡Ύ
Tunai, Ansuran, Kutu
🎁 Free Gift
πŸ“±πŸ‘‡
www.wasap.my/601116858924gadjetajaib
#trustedsellers #makkutunoxxa

1,165 posts 1,029 followers 2,241 following

Puan Hafikah Tarmizi

SEKARANG MACAM-MACAM JENIS BANTAL ORANG JUAL. APA KATA BELI TILAM PULAK😘

Gadget viral banyak yang out of stock.
Tapi tilam 5 star ⭐⭐⭐⭐⭐ hotel ni adaπŸ‘

Join program ansuran yang sis buat jom!
Semua size ada. Single, Queen and King pilih je. Janji muat bilik ya.

Best ni free delivery hantar sampai depan rumah tauπŸ€—

TILAM NI RAMAI ORANG BELI UNTUK JAGA KESIHATAN TULANG BELAKANG DAN TIDUR LEBIH SELESA DAN LENA.

Kalau ada anak-anak kecik inilah tilam yang sesuai sebab dia kalis air kalis bau. So kalau terkucil ke apa anak tu, kasi lap je ✌️
.
.
.
#dreamlandmattress #dreamland #dreamlandfreshguardchiromaxmattress #mattress #kututilam #tilamdreamland #tilamhotel


0

Puan Hafikah Tarmizi

Asid Lemak Omega 3 terdiri daripada 3 jenis utama iaitu DHA, EPA & ALA.

Kajian menunjukkan pengambilan makanan yang kaya dengan Omega 3 seperti ikan, makanan laut & sumber tumbuhan (flaxseed, walnut etc) akan mengurangkan risiko kematian akibat serangan jantung sehingga 10%. Satu kajian yang besar telah menunjukkan bahawa dengan mengambil Omega 3 sebanyak 1000mg sehari selama 3 tahun akan menurunkan risiko mendapat serangan jantung kali kedua secara tiba-tiba sebanyak 50%. Kajian lain pula menunjukkan pengambilan Omega 3 membantu memulihkan otot jantung selepas serangan jantung.. Secara mudahnya. amalkan pengambilan Omega 3 (minyak ikan ) setiap hari dan selalulah makan makanan laut untuk kesihatan jantung kita terutamanya seseorang yang telah mendapat serangan jantung sebelum ini. -Dr Norman Norawi.

Nak makan ikan dan makanan sihat setiap hari bukan semua orang boleh buat. Tp kalau sebiji sehari telan salmon omega ni saya rasa tak susah kan πŸ€—
.
.
.
#nutrilitesalmonomega #nutrilite #supplement #omega #omega3 #vitamin #nutrition #thebest #jztc#teamsasajzt


0

Puan Hafikah Tarmizi

SHOPPING SAMBIL DAPAT DUIT.

Biasa nak beli barang-barang elektrik kalau nak hutang mesti nak kena bagi dokumen itu ini.
Bil api.
Slip gaji.
Leceh la...Itu pun belum tentu approve πŸ˜ͺ

Surirumah kalau mengidam barang-barang best melopong je la kan nak nak kalau laki tak bagi. Sedih... Ni haa....
Dengan saya boleh bayar ansur-ansur. Surirumah paling digalakkan haha sebab silapΒ² dapat duit sambil menyoping dengan saya! πŸ€—
Boleh dapat 3 barang 1 harga
Or 2 barang 1 harga!
Set combo ni memang jimattttt sangat-sangat!
Ada program bayaran 10 bulan, 6 bulan dan kalau nak beli tunai pun boleh takde masalah!
Jom tanya dulu cemana nak shopping sambil dapat duit!✌️ WHATSAPP 011-16858924 UNTUK INFO LANJUT
.
.
.
#kenwoodblendermurah
#kenwood #kenwoodblender #noxxa #NoxxaFoodSteamer #steamernoxxa #noxxapressurecooker #pressurecooker #setcombonoxxa #gadgetviral #periukajaib #periukviral #resipinoxxa #kutunoxxa #kutublender #kutubarangrumah #jzt #TEAMSASAJZT #bisnesantai #tanpamodal


1

Puan Hafikah Tarmizi

Coming soon πŸ”œ


1

Puan Hafikah Tarmizi

Kelebihan Organik Chia Seed : βœ” 3 kali ganda lebih zat besi drpd bayam
βœ” 3 hingga 5 kali ganda lebih kalsium drpd susu.
βœ” 8 kali ganda lebih omega drpd salmon.
βœ” 15 kali ganda lebih magnesium drpd brokoli.
βœ” 3 kali ganda lebih antioksidan drpd blueberies.
βœ” Ada fiber juga. πŸ’› Dapat Melawan kencing manis
πŸ’› Mengandungi Serat yang banyak
πŸ’› Mengekalkan Kekuatan Gusi dan Tulang
πŸ’› Bagus untuk ibu mengandung(tambah susu badan)
πŸ’› Sihatkan rambut dan kuku
πŸ’› Kaya Dengan Protein
πŸ’› Dapat Menstabilkan Gula dalam Darah
πŸ’› Mudah Berasa Kenyang(untuk kurus)
πŸ’› Dapat Meningkatkan Kesihatan Jantung
πŸ’› Kaya dengan Omega-3 πŸ’› Bagus untuk penyakit darah tinggi
πŸ’› Untuk awet muda
πŸ’› Untuk sembelit
πŸ’› Mencegah Kanser
πŸ’› Menstabilkan suhu badan

Jom amalkan chia seeds yang organik dari vergold!


1

Puan Hafikah Tarmizi

Nak share dgn korang..
caraΒ² sis guna steamer noxxa nie..
korang boleh tgk video nie..
best tau 3 tingkat sekali masak..
korang yg berminat dgn steamer nie.. boleh rojer² sis 😊
cash, Ansuran 10 bulan semua ada πŸ˜‰ .
#pengukusmakanannoxxa #foodsteamer #noxxafoodsteamer #foodsteamernoxxa #pengukusmoden #pengukusnoxxa #kutupengukusnoxxa #promosipengukusnoxxa


0

Puan Hafikah Tarmizi

Bulan ni ada promo Philips Avance Food Processor 😍 sangat best tau gadget dapur ni.. 4x bayar boleh dapat barang dulu..
barayan pertama dpt brg..
terhad ya.. Ada FREE GIFT menarik! Terhad sehingga 14 Nov.. Nak 10x bayar pun boleh tp dpt brg ikut turn lh😊. DM Hafikah kalau berminat.. πŸ˜‰

http://www.wasap.my/601116858924/fp


0

Puan Hafikah Tarmizi

1 GADGET TAPI MACAM-MACAM KEGUNAAN

Adun kek, juicer, hiris pandan buat bunga rampai, minced daging, uli doh roti dan donut, kisar bawang, kisar cili kering.. bukan setakat kisar... boleh asingkan terus biji cili.. Eh betul ke?? πŸ™ƒπŸ™ƒ Dan macamΒ² lagi boleh buat..😁 X caya..
Klik link wasap ni kalau berani
www.wasap.my/601116858924/pm_food_prosessor ❀ Multifunction gadget


0

Puan Hafikah Tarmizi

DEODORANT SUPER BEST🌟
.
Deodorant ni mmg best. Bau hapak ketiak semua hilang. .
Ramai pulak yang berminat nak cuba.. πŸ’ͺπŸ’ͺ
βœ”οΈBrand keluaran USA.
βœ”Tidak mengandungi alkohol. Deodorant Amway Body Series menggunakan formula 100% berasas air tanpa alkohol
βœ” Kekal 48 jam βœ” Boleh menghilangkan bau badan
βœ” Boleh digunakan untuk hilangkan bau kaki
βœ”Jimat, tahan sehingga 6 bulan guna
.
πŸ“²Whatsapp now
http://www.wasap.my/601116858924/deodorant


0

Puan Hafikah Tarmizi

Nak share sikit pasal Amway Glister ni 😊
Amway Glister ni adalah mint refresher spray..
Mmg nampak sgt kecil & comel lote... tetapi dapat menghasilkan 250 semburan.... jumlah yg banyakkan πŸ˜‰
MacamΒ² blh guna pada bahagian mulut...
Menghilangkan bau mulut.. terutama bagi perokok mmg bgs... sbb bau tu blh hilang dgn cepat dan rsa fresh... Blh merawat ugam, sakit gigi & bengkak gusi 😊

kalu kena sakit gigi kepala pun rasa nak pecah kan 😁😁😁... bedenyut².. cuba korang ambik glister ni & sembur skali pd gigi yg sakit tu.... mmg rasanya sgt best... tak sampai 5 minit... gigi dah ok smula... mmg berkesan sgt².... 😍😊


0