Puan Hafikah Tarmizi@hafikahtarmizi

KUTU NOXXA. PHILIPS.
Noxxa & Philips ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ
Tunai, Ansuran, Kutu
๐ŸŽ Free Gift
๐Ÿ“ฑ๐Ÿ‘‡
www.wasap.my/601116858924gadjetajaib
#trustedsellers #makkutunoxxa

1,384 posts 1,036 followers 2,276 following

Puan Hafikah Tarmizi

KELAS MEROTI KEMBALI LAGI๐Ÿค— ๐ŸžUntuk mereka yang berminat
๐ŸžUntuk meningkatkan ilmu ๐ŸžMenimba pengalaman
Menambah pendapatan keluarga ๐ŸžMengisi masa lapang

Tarikh : 23/12/2018
Hari : Ahad
Tempat : Anjung Selera, Desabayu Homestay Resort Rantau Panjang KLANG
Waktu : 10 pagi
YURAN PROMOSI : RM55 ๐Ÿž *5 JENIS ROTI :*
๐ŸŽ‰ BUN BUTTERSCOOTCH
๐ŸŽ‰ BUN ULAT
๐ŸŽ‰ BUN SOSEJ
๐ŸŽ‰ SOSEJ CHICKEN FLOSS ๐ŸŽ‰ BUN BUNGA BSN โžก Kelebihan Kelas โˆš 100% Amali โˆš 100% Bahan mentah disediakan โˆš Peralatan disediakan
โˆš Resepi berkaitan diberikan
โˆš Bawa pulang produk anda
โˆš Bayaran murah

TERHAD 15 ORANG TERAWAL!!!! Sila berbuat demikian sekiranya BERMINAT
๐Ÿ“žWhatsapp / call :
www.wasap.my/60133940574

ATAU,

Puan Siti Hafikah http://www.wasap.my/601116858924

TENAGA PENGAJAR: PUAN SASA

PENGALAMAN: BERKEMAHIRAN MENGAJAR ROTI DI SELURUH MALAYSIA

NAMA SYARIKAT : JZTEAM ENTERPRISE

#kelasmeroti #kelasroti #kelasrotiKlang #belajarbuatroti


0

Puan Hafikah Tarmizi

Assalamualaikum!! Selamat Sejahtera ๐Ÿค—
Di Warยฒ Kan.. Jika Ada Yg Berminat Join Kelas Meroti ๐Ÿ‘‰ 23/12/18 (AHAD) ๐Ÿ‘‰ Di Klang, Selangor ๐Ÿ‘‰ 10:00 Pagi
๐Ÿ‘‰ 5 Jenis Roti Hands On
๐Ÿ‘‰ Yuran Promosi Rm55

Berminat?? Boleh Direct Pm Tepi


0

Puan Hafikah Tarmizi

"Barang siapa yang membaca surah Al Kahfi pada hari Jumaat, dia akan disinari cahaya antara dua Jumaat" (HR An Nasa'i dan Baihaqi)

Assalamualaikum & Salam Jumaat ๐ŸŒน

#assalamualaikum #selamatpagi #salammenjemputrezeki #salamjumaatpenghulusegalahari


0

Puan Hafikah Tarmizi

Bermula 15/12/18

PROMOSI !!!!! PROMOSI !!!!! FREE IRON BOARD
FREE DELIVERY

YG LAGI BEST DAPAT BELI SABUN SA8 1KG DGN HARGA RM5 JE ๐Ÿ˜ฑ

YANG BERMINAT WASAP SEGERA!!


1

Puan Hafikah Tarmizi

Bijian chia di label sebagai โ€˜super foodโ€™ kerana nilai nutrisinya yang tinggi. Ia mengandungi mineral dan serat yang tinggi dan sumber lemak omega-3 yang amat bagus. Pengambilan bijian chia secara berterusan dalam jangka waktu yang panjang mampu merendahkan LDL (lipoprotein berketumpatan rendah) dan meningkatkan HDL (lipoprotein berketumpatan tinggi) yang baik untuk kesihatan kardiovaskular (jantung). EJEN MENDAPAT BERAT BADAN IDEAL

Bijian chia juga bersifat โ€˜mucillaginousโ€™ (menghasilkan lendiran) seperti bendi. Apabila direndam, bijian ini boleh menyerap air sehingga 10 kali ganda dari beratnya dan menghasilkan lendiran likat seperti gelatin. Sebab itulah bijian ini popular untuk dijadikan โ€˜ejenโ€™ menguruskan badan. Kita akan terasa kenyang lebih cepat dan lebih lama apabila mengambil bijian ini dalam diet seharian.

PILIH BIJI CHIA YANG BERKUALITI MACAM ORGANIC VERGOLD CHIA SEEDS YA!

NAK CUBA? WHATSAPP SAYA 011-16858924 .
.
.
#chiaseeds #organichiaseeds #bijichia #vergold #vergoldchiaseeds #jzt #teamsasajzt


0

Puan Hafikah Tarmizi

Selamat Pagi Selasa ๐Ÿ˜Š
Tap energy hebat anda semua
Semoga semua urusan kita dipermudahkan NYA
"Where there's a will, there' s a way!!" Salam magnet rezeki

#assalamualaikum #selamatpagi #salammenjemputrezeki


1

Puan Hafikah Tarmizi

KELAS MEROTI KEMBALI LAGI DI KLANG, SELANGOR
Sahabat-sahabat saya yang berminat nak join amat di alu-alukan... Jomm book kelas ilmu meroti ni tak rugi tau. Yuran biasa RM100-150 sehari ๐Ÿค—

Jom tengok details ๐Ÿ‘‡ ๐Ÿž Untuk mereka yang berminat
๐Ÿž Untuk meningkatkan ilmu ๐Ÿž Menimba pengalaman
Menambah pendapatan keluarga ๐Ÿž Mengisi masa lapang

Tarikh : 23/12/2018
Hari : Ahad
Tempat : Klang, Selangor
Waktu : 10 pagi
YURAN PROMOSI : RM55 ๐Ÿž *5 JENIS ROTI :*
๐ŸŽ‰ BUN KACANG MERAH
๐ŸŽ‰ BUN ULAT
๐ŸŽ‰ BUN SOSEJ
๐ŸŽ‰ SOSEJ CHICKEN FLOSS ๐ŸŽ‰ BUN BUNGA BSN โžก Kelebihan Kelas โˆš 100% Amali โˆš 100% Bahan mentah disediakan โˆš Peralatan disediakan
โˆš Resepi berkaitan diberikan
โˆš Bawa pulang produk anda
โˆš Bayaran murah

TERHAD 20 ORANG TERAWAL!!!! Sila berbuat demikian sekiranya BERMINAT
๐Ÿ“žWhatsapp / call :
www.wasap.my/601116858924

TENAGA PENGAJAR: PUAN SASA

PENGALAMAN: BERKEMAHIRAN MENGAJAR ROTI DI SELURUH MALAYSIA

NAMA SYARIKAT : JZTEAM ENTERPRISE
.
.
.
#kelasroti #kelasmeroti #kelasrotiKlang


1

Puan Hafikah Tarmizi

Nutrient yang terkandung dalam chia seed

Chia Seed mengandungi pelbagai khasiat yang sangat diperlukan dalam kehidupan seharian kita. Setiap nutrient ini mempunyai fungsinya tersendiri. ๐Ÿ’šKarbohidrat baik untuk energi dan stamina dalam menjalani aktiviti harian
๐Ÿ’šVitamin A, B 12, C yang sangat baik untuk menyehatkan jaringan tubuh
๐Ÿ’šKalori baik sebagai sumber tenaga yang diperlukan oleh badan
๐Ÿ’šSerat baik untuk menstabilkan kolesterol, mencegah sembelit dan menekan meningkatkan gula dalam darah
๐Ÿ’šFosforus baik untuk membentuk tulang, memperbaiki metabolisma tubuh
๐Ÿ’šProtein baik untuk menyehatkan otak, meningkatkan perkembangan tubuh
๐Ÿ’šKalsium baik untuk menyehatkan sistem pencernaan
๐Ÿ’šMangan baik untuk membantu tubuh dalam mempercepat proses mertabolisme tubuh
๐Ÿ’šZinc, natrium baik untuk menunjang perkembangan otak dan kesehatan kulit
๐Ÿ’šZat besi baik untuk pencegahan anemia dan meningkatkan kualiti sel darah merah
๐Ÿ’šOmega 3 baik untuk kesehatan jaringan otak, menurunkan kadar kolesterol, meningkatkan prestasi jantung
๐Ÿ’šKalsium baik bagi kepadatan tulang dan gigi, mencegah pengapuran dan osteoporosis dini
๐Ÿ’šTriptofan (asam amino essensial) baik untuk memperbaiki gangguan sistem pencernaan dan meningkatkan nafsu makan
๐Ÿ’šAlpha linolenic acid (ALA) baik bagi kesehatan organ vital dalam tubuh agar selalu berada dalam keadaan baik

Jom amalkan chia seeds dalam menu makanan anda!
Jadi lebih sihat ya... Whatsapp saya kalau berminat nak dapatkan chia seed organik, confirm puas hati dan murah sgtยฒ ๐Ÿ‘๐Ÿป #chiaseeds #jzt #teamsasajzt


1

Puan Hafikah Tarmizi

Nutrilite memang keluarkan banyak jenis vitamin mengikut masalah kesihatan anda.

Jadi anda perlu dapatkan guide yang betul dengan mengetahui masalah kesihatan anda dan vitamin tambahan yang sesuai.

Kalau ada masalah kulit seperti jerawat, jeragat, kulit jenis kalau luka lambat sembuh, dan pelbagai jenis lagi masalah kulit lain... Memang 3 vitamin ini adalah paling basic untuk anda cuba amalkan. โœ”๏ธLecithin E utk bantu memudarkan parut-parut โœ”๏ธB complex untuk mencuci darah. โœ”๏ธBio c untuk memulihkan luka dengan cepat. Mengandungi sumber collagen yang baik dan sangat baik diamalkan untuk mereka yg menjaga kecantikan kulit.

Macam mana pun, jgn tolak makanan berkhasiat. Kena banyak makan buah, sayur dan jgn lupa pengambilan air yang mencukupi ya ๐Ÿค—

#nutrilite #bioc #nutrilitesupplements #bcomplexnutrilite #lecithinE #lecithin #setkurus #vitaminkurus #slimmingset #teamsasajzt


0

Puan Hafikah Tarmizi

*MEE PEMBUNUH*๐Ÿ˜ž๐Ÿ˜ž๐Ÿ˜ž Kalau kita orang biasa bagi statement Mee pembunuh ramai yang tak percaya...
sekarang ni doktor yang keluar statement... suratkhabar pun dah keluar artikel... Apa lagi.. jom kita buat mee sendiri dengan mesin mee Noxxa ๐Ÿ˜

Sedap tau dapat makan mee hasil air tangan sendiri...mudah je ... campakยฒ je dalam mesin mee.. Guna mesin nie bukan mee je korang boleh buat... makaroni.. Laksa.. Spaggeti.. Maruku... kuih tart nenas.. Semperit.. Kuih Sarang semut.. eh macamยฒ la versi mee korang boleh buat ๐Ÿค—

Jangan risau resepi buat mee sekali dapat
๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ #noodlemaker #mesinmee


0

Puan Hafikah Tarmizi

Haii semua ๐Ÿ™‹๐Ÿ™‹ Assalamualaikum, Selamat Pagi Isnin ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ ada yg monday blues ke hari ni ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ Salam menjemput rezeki dan selamat bekerja sahabat positif๐ŸŒน๐ŸŒน Lakukan apa sahaja pekerjaan kita dengan hati yg ikhlas supaya mendapat rezeki yg berkat dan diredhai Allah ๐Ÿ˜˜

InshaAllah, Aamiin

#assalamualaikum #selamatpagi #salammenjemputrezeki


0

Puan Hafikah Tarmizi

Ada yang berminat dengan airfryer terbaru ni?
TUNAI DAN ANSURAN 4X DISEDIAKAN.
NAK JOIN GROUP ANSURAN SAYA PUN BOLEH! ๐Ÿ‘‰TEKNOLOGI MEMASAK DENGAN UDARA PANAS AKAN TETAPI TIDAK MENGHILANGKAN NUTRISI ASAL MAKANAN
๐Ÿ‘‰MENGGORENG TANPA MINYAK, MAKANAN YG DIHASILKAN JADI LEBIH SIHAT
๐Ÿ‘‰TAK PERLU PANASKAN DAHULU
๐Ÿ‘‰WARNA LEBIH CANTIK
๐Ÿ‘‰SIZE YANG SESUAI UTK DAPUR ANDA

WHATSAPP 011-16858924 .
.
.
#philipsairfryer #airfryer #jzt #teamsasajzt


0