Puan Hafikah Tarmizi@hafikahtarmizi

KUTU NOXXA. PHILIPS.
Noxxa & Philips πŸ‡²πŸ‡Ύ
Tunai, Ansuran, Kutu
🎁 Free Gift
πŸ“±πŸ‘‡
www.wasap.my/601116858924gadjetajaib
#trustedsellers #makkutunoxxa

Saya guna pengukus ni boleh dikatakan hari2 la juga.
Sebab rumah saya ni rumah kampung jadi memang banyak semut. Pantang letak makanan atas meja kejap je bersemut. Geram betul.
Sekarang ni ada lauk pauk ke semua saya simpan dalam pengukus ni.. Rasa nak makan kt tekan on dan panaskan kejap.

Tu belum saya share masak nasi kukus guna tupperware hihiii... Senang sgt. Nasi lembut dan gebu, tak terlampau keras dan sedap di makan!

Pengukus ni memang membantu sangat!

Nak dapatkan pengukus ni?
Tanya saya Hafikah 011-16858924
#pengukusnoxxa #NoxxaFoodSteamer #noxxa #gadgetrumahbyhafikah #pengukusviral #pengukusmurah #trustedmakkutu #kutubarang #ansuran #ansuranbulanan #sayajualpengukus


0

Apakah keistimewaan periuk ni sampai ramai yg menggunakannya?

Ada 3 fungsi utama tau!
🌸Boleh digunakan sebagai kuali
🌸Digunakan sebagai steamer
🌸Menggunakan fungsi High Pressure dan Low Pressure ( yg ni la paling orang suka sbb nk masak tu sangatlah cepat)

So siapa yang dah beli periuk ni xde la bazir sangat, sbb boleh guna untuk pelbagai guna..resipi die pon banyak jugak.
Siapa yang sudah menggunakan periuk ni tahulah bahawa pot die sangatlah bagus sbb tidak melekit dan pot die sangat besar..kalau nk masak ayam boleh 3 ekor sekaligus, kalau nk masak ketupat segera tu humban terus 33 biji settle..xpayah nk dok asik tgk kuali atas dapur tu..letihla nk dok tambah air tiap kali masak ketupat tu..amacam, best tak periuk ni?

Selain itu, fungsi sebenar periuk ini adalah untuk menjimatkan masa..lepas ni siapa yg beli periuk ni mesti rasa berbaloi memilikinya sebab sambil masak boleh buat 2-3 kerja lain lagi sbb tak perlu tgu!!! Berminat?


0

πŸ€— *Apa yg bestnya Steamer Noxxa ni?* πŸ‘‰Boleh nampak apa yang kita masak. πŸ‘‰ Bau makanan tidak akan mempengaruhi 1 sama lain walaupun sedang mengukus ikan, ayam & kuih serentak pada waktu yg sama.
πŸ‘‰Salur wap berasingan. πŸ‘‰Ruang tambah air yg praktikal. Tidak perlu angkat dulang, hanya tuang air pada salur tersedia. Alarm akan berbunyi jika air berkurangan
πŸ‘‰ Jimat elektrik. Tidak perlukan masa yg lama utk mengukus. πŸ‘‰3 layer dan saiz L. Muat loyang saiz 8x7
πŸ‘‰ Mempunyai timer untuk menunda masa masak
πŸ‘‰ Tidak perlu tunggu air mendidih, boleh terus ON πŸ‘‰ Boleh dijadikan tempat menyimpan lauk
πŸ‘‰ Boleh sterilized gelas, mangkuk atau bekas kaca baru sebelum digunakan untuk menghilangkan bakteria dan kuman melekat

HARGA?
_*Saya beri anda 3 pilihan cara bayaran mudah!*_

1️⃣ Tunai istimewa
2️⃣ Ansuran 10 bulan
_(Sampai turn dapat barang)_
3️⃣ Ansuran persendirian bersama saya boleh dibayar 2-3x
_(Habis bayar dapat barang)_

Jadi anda berminat nak bayar cara yang macamana?🌹


0

Dah ada ke belom?
Memang rata-rata yang guna iron ni semuanya berpuas hati sangat-sangat AlhamdulillahπŸ€—
.
Ada byk kelebihan dia tp ni antara point penting kenapa korang kena ada satu iron ni kat rumah?
.
🌹Tak lenguhkan tangan langsung. Tekan steam dia akan bergerak lembut
🌹Anak sekolah dah boleh belajar guna iron sendiri
🌹auto lock. Kurang risiko iron jatuh
🌹ada iron pad. Utk iron terletak dengan baik
🌹Kain confirm 100%xkan terbakar
🌹Tak payah risau kalau terlupa tutup suis sbb dia auto off kalau kt tak pegang dia selama 20 minit. 🌹Lebih ringan
🌹Lebih senyap
🌹Design color cantik tak nampak kotor
🌹Senang cuci tank
🌹Senang tukar air
🌹Mudah digunakan. 🌹Dapat lagi iron board besar percuma je
.
Eh panjang lah kalau nak listkan korang bukan nak baca sangat pun. Semua tny hargaaaa je dari kualiti kannn hihihii... Jangan susahkan diri iron baju guna iron jenis lama. .
Awak tengok awak cakap mahal?
Ada tanya tak pasal program ansuran yang saya buat tanpa faedah selama 10 bulan tu?
Mampu milik wehhh..
.
Whatsapp www.wasap.my/601116858924
Follow ig @hafikahtarmizi untuk lebih banyak info dan promosi terkini!!!
.
#philipsiron #ironperfectcareperformer #modelgc8755 #steamiron #iron #steamgeneratoriron #ironmurah #sayajualironphilips #igers #instaonline #instashop #makkututrusted #kutuiron #seterikaphilips #seterika #ironmagic #ironajaib #ironviral #bazaarpaknil #ironphilips #seterikaphilips #sayajualironphilips #promosiironphilips #promosi #sale #kutuiron #kutubarang


0

Soalan biasa yg customer akan tanya mengenai periuk noxxa:

Periuk ni besar. Kapasiti sampai 8L. Bolehke nak masak setakat 1 pot je?
BOLEH. Lebihkan 1 pot air dari sukatan beras. Siap.

Tak berkerak ke nasi kalau kt guna mood high Pressure utk masak nasi?
Jawapan confident : TIDAK

Tak keras ke nasi tu?
Another jawapan confident : TIDAK

Boleh buat masak lauk ke? Menggoreng? Steam? Panaskan semula makanan? Masak kek?
Jawapan lagi : BOLEH

Banyak guna elektrik tak?
Jawapan : TIDAK. noxxa adalah produk jimat elektrik.

Periuk dalam (inner pot) tu boleh beli asing ke?
Jawapan : BOLEH, NAK BELI 10 PUN BOLEH.
Berminat nak dptkan periuk Noxxa ni boleh contact sayaπŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡ Periuk paling terbaik pernah saya gunaπŸ‘πŸ‘πŸ‘
NAK PERIUK NI?
CASH BOLEHβœ”οΈ
KUTU BOLEHβœ”οΈ
BAYAR 4X PUN BOLEHβœ”οΈ Bersama saya ya!
#periuknoxxa #pressuresooker #multifunctionpressurecooker #noxxapressurecooker #jommainkutu #kutunoxxa #noxxa #periuktekanan #periuktekanannoxxa #periukserbaguna #periuknoxxa #sayajualnoxxa #sayajualperiuknoxxa #makkututrusted #kutu #cash #kitchenware #teamsasajzt #sesamaseriussihat #noxxajohor #noxxakulai #resipinoxxa #kutuundi #kutubarangnoxxa #electricalitems


0

Sharing resepi mee kuning noxxa noodle maker.

Bahan

200 grams tepung hi protein.
200 grams tepung gandum.
1 sudu kecil serbuk kunyit.
1 biji telur + 5 ml minyak dan tambahkan air hingga jadi 140 ml.

Cara
Masukkan kedua2 tepung dalam noxxa noodle maker.
On kan.
Masukkan campuran air sedikit demi sedikit.
Mee akan keluar dengan sendiri.

Selepas selesai mee keluar, Rebus air hingga mendidih dan masukkan sedikit minyak serta garam.

Masukkan mee dan rebus hingga mee jadi kenyal.

Hah taim masak untuk berbuka nanti suker ati lah nk buat mee goreng ke mee bandung ke mee rebus ke atau berbagai bagai mee lagi.

Bukan setakat mee kuning je noxxa noodle maker ni boleh buat.

Uols boleh buat laksa, kuewtiaw , tarts gulung , biskut semprit , sarang semut dan juga muruku.

Ada yang minat tak?
Kalau nak..
Boleh pm@wassap kita ok.. Cash boleh..
Nak join group undi pun boleh..
.


0

Nak Share Alat bantuan di dapur..
## teknologi german.πŸ‘πŸ‘πŸ‘
Bukan setakat membakar..
malah breadmaker yang 4 dalam 1 bamyak membantu.
Inilah kepintarannya:
1. menguli doh, bun, pizza, donut..
2. membuat roti, campak2 bhn roti, lepas 2 jam siap roti benggali. Makan panas-panas..
3. Kek. Campak bahan kek.. lepas 1.15 jam siap kek..
4. Boleh toast roti keping.
Yang specialnyer boleh siap2 letak topping.. butter, gula, kaya,
Canggih kannnn.. peanut butter dll.
Bleh pilih nak garing atau gelap atau lembab!!
Tak penat kan..
semua kerja kerja menguli breadmaker yg tolong kita..adusss...senang betoii..Canggih
kannnn..
Kalau korang berkenan, boleh pm atau wasap kiter yer..😍😍😍 http://www.wasap.my/601116858924/breadmaker


0

Nah nak bagi resipi senang yg amat ni... HOMEMADE MEE KUNING BY NOXXA NOODLEMAKER ➑️Bahan kering
β€’Tepung gandum 400g
β€’Secubit garam
➑️Bahan cecair
β€’Air + minyak 5gm
β€’Telur 1 biji
β€’Pewarna
*Jadikan bahan cecair 140ml semuanya

Cara-caranya:
1- Masukkan tepung di dalam mesin mee Noxxa. Tutup dan tekan butang ON

2- Masukkan bahan cecair perlahan-lahan ke dalam mesin dan biarkan.

Resipi xjadik jugak kalau xde noodlemaker noxxa tau!
Kalau berminat nak grab promo untuk gadget ajaib noxxa ni wasap saya k

#noxxa #noxxanoodlemaker #noodlemaker #kutubarang #kutunoxxa #gadgetajaib


0

Dah minat 1 barang, tapi bila nampak yang lain haiii mata pun jadi rambang?

Semua nak?

Nah, kita bagi diskaun.
Janji jadik.

#periukviral #kutucombo #setcombo #tunai #kutubarang #blenderkenwood #pengukusnoxxa #jzt #teamsasajzt


0

Hari ni GAJI! Ada sesiapa masih berhajat nk beli Hot IronπŸ”₯ni, PM sy segera ya www.wasap.my/+601116858924/IRON 🎁 PERCUMA Giant Ironing Board bernilai RM419.
🎁 PERCUMA penghantaran sehingga ke depan rumah.
🎁 WARRANTY 2 tahun(Malaysia). PASTIKAN ANDA MENDAPATKAN MODEL YANG TEPAT.

JANGAN BERLENGAH❗️
JANGAN BERTANGGUH❗️

#ironphilips #steamiron #steamironphilips #ironmagic #ironviral #ironlatestmodel #seterika #iron #ironsteamgenerator #ironphilips #ironperfectcareperformer #ironsteamperfectcareperformer #iron #steamironterbaik #freeironingboard #seterikaphilips #philips #modelgc8755 #assalamualaikum #selamatpagi


4

Assalamualaikum dan selamat pagi yg sudi membaca post sy. Sy doakan kita sama2 berjaya demi masa depan yg lebih indah πŸ’• untuk menolong banyak orang

#trustedseller #trustedmakkutu #noxxa #philips


0