Tudung Patuh Syari'e@hfcloset

Trusted Seller since 2015
Whatsapp/SMS 0122494732
NO COD, NO DM, NO BACKOUT BUYER PLEASE!
Customer feedback #hfclosetfeedback
Tudung #hfctudung

http://www.wasap.my/60122494732

Masih belum terlambat untuk Ramadhan yang tinggal..


1

Ramadhan hampir berlalu meninggalkan kita. Apakah kita berpeluang untuk bertemu Ramadhan lagi akan datang? Sudahkah kita lakukan yang terbaik pada tahun ini?
.
Betapa sayangnya Allah pada umat Muhammad. Diberikan malam Lailatul Qadar untuk kita mengejarnya dan menghayatinya. Beruntunglah bagi mereka yang berusaha untuk bertemu dengannya. Jom sama2 kita berusaha dan buat yang terbaik sepanjang baki ramadhan yang tinggal.
.
Ma'assalamah πŸ’œ
.
#tudungraya #bawalhaura #tudungbawalbidang60 #bawalbidang60 #tudungbawalmurah #bawalbesar #bawal60murah #instantshawl #instantshawlmurah #instantshawllabuh #instantshawlmalaysia


2

Insya'Allah.. 😊


0

Good morning! Rise and shine! Jom sama2 upgrade amal kebajikan harini lebih banyak daripada semalam 😊


1

Assalamualaikum. Hi semua! Bulan puasa ni banyakkan bersedekah untuk menyucikan diri. Sebahagian dari rezeki kita ada rezeki orang lain. .
Kalau x mampu sedekah harta, sedekahkanlah senyuman. Senyum juga adalah sunnah. .

Bila kita buat orang lain bahagia dan ceria dengan senyuman, kita juga akan rasa lebih tenang. Jom amalkan sunnah mudah ini 😊
.
LIKE kalau dah senyum πŸ’™


0

Selamat Pagi 🌻
.

RAYA SALE! .
Beli lebih dapat jimat lebih! Ajak kawan2 beli sekali boleh dpt FREE POSTAGE! Raya dah tak lama lagi.. Pakai koleksi Haura ni confirm nampak muda dari usia πŸ˜‰ .
Whatsapp online admin: www.wasap.my/60122494732 (boleh klik kat bio info)
.
Follow Instagram: @hfcloset

#tudungraya #bawalhaura #tudungbawalbidang60 #bawalbidang60 #tudungbawalmurah #bawalbesar #bawal60murah #instantshawl #instantshawlmurah #instantshawllabuh #instantshawlmalaysia


1

Yang mana satu pilihan hati? Bawal atau shawl? πŸ˜‰
.

Whatsapp online admin: www.wasap.my/60122494732 (boleh klik kat bio info)
.
Follow Instagram: @hfcloset

#tudungraya #bawalhaura #tudungbawalbidang60 #bawalbidang60 #tudungbawalmurah #bawalbesar #bawal60murah #instantshawl #instantshawlmurah #instantshawllabuh #instantshawlmalaysia


1

Masih tercari2 tudung raya? Haura Instant Shawl ni ada bunga2 comel sesuai sangat pakai pagi raya. Baru nampak muda gitewww .
.
🌸 Haura Instant Shawl 🌸 .
🌹Material πŸ‘‰πŸ» Heavy chiffon georgette .
🌹Size ‡️

XL - 2m x 1m = RM 42/pc (free purdah) *Beli 3 helai RM 120 + FREE PURDAH PLAIN WARNA SAMA untuk setiap helai tudung + FREE POSTAGE* 🌹Postage πŸ‘‰πŸ» RM 7 (SM) & RM 10 (SS) - unlimited order tapi alamat yg sama.
.
DAPATKAN BAWAL HAURA SEBELUM STOK LICIN!
⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️
Whatsapp online admin: www.wasap.my/60122494732 (boleh klik kat bio info)
.
Follow Instagram: @hfcloset

#tudungraya #bawalhaura #tudungbawalbidang60 #bawalbidang60 #tudungbawalmurah #bawalbesar #bawal60murah


0

Masih tercari2 tudung raya? Haura Instant Shawl ni ada bunga2 comel sesuai sangat pakai pagi raya. Baru nampak muda gitewww .
.
🌸 Haura Instant Shawl 🌸 .
🌹Material πŸ‘‰πŸ» Heavy chiffon georgette .
🌹Size ‡️

XL - 2m x 1m = RM 42/pc (free purdah) *Beli 3 helai RM 120 + FREE PURDAH PLAIN WARNA SAMA untuk setiap helai tudung + FREE POSTAGE* 🌹Postage πŸ‘‰πŸ» RM 7 (SM) & RM 10 (SS) - unlimited order tapi alamat yg sama.
.
DAPATKAN BAWAL HAURA SEBELUM STOK LICIN!
⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️
Whatsapp online admin: www.wasap.my/60122494732 (boleh klik kat bio info)
.
Follow Instagram: @hfcloset

#tudungraya #bawalhaura #tudungbawalbidang60 #bawalbidang60 #tudungbawalmurah #bawalbesar #bawal60murah


0

*DIAM PUN DAPAT MEMBATALKAN PUASA*
.

Dalam acara ceramah seorang ustaz berkata..
. β€œTernyata diam boleh membatalkan puasa”.
.

Lalu para jamaah serentak menjadi kelam kabut, dan bertanya:
. "Bagaimana boleh batal puasanya ?"
.
Lalu dengan santai ustaz menjawab,
. "Ketahuilah, hal-hal yang membatalkan puasa kerana diam, misalnya:
. .
*Diam-diam Sarapan pagi*
.
*Diam-diam minum cendol*
.
*Diam-diam mengunyah*
.
*Diam-diam merokok*
.
*Diam-diam makan Roti prata*
.

_SALAM RAMADHAN 1439 H, jangan diam-diam haaaa......LIKE jer! _
.
πŸ™πŸ™πŸ™πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ .
.

Follow Facebook Page: Tulefin
https://m.facebook.com/tulefin/

#tulefin #membersihkantelingasikecildenganselamat


2

Alhamdulillah..hampir berlalu Ramadhan pertama. Berbuka ape je harini? Kawal nafsu kalau ke bazar. Jangan banyak sangat beli nanti x habis membazir.. .
Jangan lupe baca bismillah dan doa berbuka puasa nanti ye! Selamat berbuka 😊
.
LIKE jer!


3

SELAMAT PAGI!
Dah ready utk Ramadhan? Semoga Ramadhan kita kali ini lebih baik dari tahun2 sebelumya.. Ahlan wa sahlan ya RamadhanπŸ’Ÿ

#tudungraya #bawalhaura
#tudungbawalbidang60 #bawalbidang60 #tudungbawalmurah #bawalbesar #bawal60murah


2

The end of the page