Fadzil Teh@hj.zil

Cheq orang perlis
Aquarius - romantic crazy
Alhamdulillah 💖💖💖

#Repost @bambam_studios with @get_repost
・・・
Hahaha... raya kali ni bukan macam biasa.. jangan main-main tau.. Nantikan #matilahnak raya ini , 23 Jun 2018 jam 9pm hanya di #astrocitra dan #mustikahd

Dibintangi oleh:
@shuibsepahtu 
@shukriyahaya 
@markadam1079 
@mat_dan1
@izzueislam 
@ruhainies7 
@fatiyalatiff
@cepikahhh
@syawal_azrai91


0

#Repost @angahrozita with @get_repost
・・・
S.A.H.A.B.A.T DUNIA AKHIRAT !!!!!
.
.
.
Credit to @abbasy_islamicdesign : Salam Jumaat 😊 Terima kasih sahabat. Tag sahabat terbaik kita.
.
Credit : @alifteega @teega.my
.
#Abbasy #AbbasyIslamicDesign


2

Rabu 9 mlm @ntv7malaysia @dramasangat @zeelproduction @nurlisia @zaidaismail @aimanhakimridza @hannahdelisha @pu_rizz @jaspersupayah @alirezark @puterikhareeza @fendilondon #cruisecintalebaran🚢❤️ kita tak pandai tapi hanya berani beri kelainan dan merealisasikan mimpi sang penulis @marrmohamad love your idea. Insyaallah satu hari you akan jadi penulis mashor dan terkenal. Tq jugak pada @khairulanuarmatnoor yg banyak membantu. You akan jadi pengarah hebat if you betol faham story dan text. ❤️❤️


10

Nantikan raya ni.


14

#matilahnak @astrogempak @astrocitra @zeelproduction mengganAs raya ni. Awas ya hahahahah.


1

#teamrayaperleh. Tq @bena1i ada projek besaq akan berlaku. Love perleh @ritrud727 @bazlyhanif @halmey_hamdah @ryas


9

Salam aidil fitri. ❤️ raya dikampung tidak lagi semeriah dulu. Balik mai tengok tak ada lagi rumah rumah kampung yg berkelipan dgn lampu lip lap lip lap atau pelita keliling rumah.. tak semeriah zaman dulu dulu 10 mlm terakhir hingga raya kebanyakan rumah dipenuhi lampu kelip kelip dan lampu pelita yg diletak atas batang buluh
Kelibat budak budak main bunga apa pun@dah tak ada . Kita dulu sampai tengah malam wat wit wat wit cucuh bunga api

Hari raya pun dah tak ada budak budak main rumah kutip duit. Kalau sediakan duit kecik memang mcm dah tak laku. Awat jadi mcm ni. Budak budak malu atau sebab nilai kejiranan makin pupus .

Rasanya setahun dua lagi kemeriahan raya dikampung makin pudar bila generasi baru jarang nak balik kampung mereka lebih suka bercuti ke luar negara atau dalam negara .


57

Selamat hari raya maaf dzahir dan batin.


19

Suka komen membina mcm ni. Muga penulis lebih peka. If orang melayu buat semua tak kena dimata orang melayu. #ayah #alhamdulllah #makeeveryonedreamcometrue🌹


67

Lakonan berbeza dari @fahrinahmad_fa @ritrud727 mlm ni. Cerekarama #ayah 10malam @tv3malaysia @zeelproduction
Jgn lupa sedia tissu yer. Love @amiemaziah_makmie @raimeyusoff @cekliwriter @hirzi_izhar #ayah.


2