Farah Ahmad@ifarahahmad

@ifkasutconteng
@artbyfarahahmad
@resepiopah_resepiopah
@jommainmasakmasakfarahahmad
πŸŽ₯ youtube : farahahmadtv
Email: [email protected]

youtube.com/c/farahahmadTV

5,168 posts 13,794 followers 906 following

Farah Ahmad

Yeah rambut brocoli..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Cepatlah bulan 10 nak kerat2 rambut dah panjang sangat huhuhuhu
#iflife #curlybeauties #curlrinting
#mukamacamnakkenalempang


7

Farah Ahmad

Bila ko tumpang kampung orang yang ada sawah bendang terus lagu primadona @kak_ogy bermain2 di minda.
πŸ˜„πŸ˜„πŸ˜„
#iflife
.
Tq @iqbaldaneil


14

Farah Ahmad

Bila tgh susun daun Kadok untuk Miang Kham ni dah macam nak buat sireh junjung la pulak hehhehehe
#miangkham / rm15
#rempahrendangresepiopah / rm25
#onlinefood
@resepiopah_resepiopah @jomsantap


5

Farah Ahmad

SUATU KETIKA
12 SEPTEMBER 2019
DI PAWAGAM SELURUH MALAYSIA.
#suatuketika dibawa oleh @kashpicturessb
arahan @prakashmurugiah
#filem #langitkanimpianmu
#iflife #farahahmad


0

Farah Ahmad

Bila tengah cuti. Tengok laman pokok kadok cantik menghijau. Apa lagi jom petik buat Miang Kham kita juai. Alhamdullilah .Terima kasih pada semua yang order. Minggu depan kita buat Popia Vietnam plak hehehhe .
repost:
Jadik tamak bila dapat Miang Kham dari kak @ifarahahmad . Sedap gila weh dari haritu lagi teringin nak makan. Takpayah pegi πŸ‡ΉπŸ‡­ nak makan kat KL ni dah ada. Satu box Miang Kham ni rm 15 jek. Sedap. Sedap. Sedap. Aku hadap sorang kat opis ni makan lelajuπŸ€ͺ. Kalau korang nak beli boleh order kat kak @ifarahahmad ek. KL area dia delivery rm 5 je charge😘
#miangkham #vietnamspringroll
@resepiopah_resepiopah @jomsantap


0

Farah Ahmad

Farah akan buat delivery
Hari Rabu ni
Delivery charges rm5
siapa nak order whatsapp 0126170697 #miangkham
.


8

Farah Ahmad

Rm25 ajer semua dah ada xpayah tumis, segala jenis daun, kerisik semua kita sediakan. .
.
Siapa nak Hari Rabu 7/8/2019
Farah delivery. Delivery charge rm5 tapi area KL la. luar KL kita whatsapp2 tapi jangan lee sampai ke johor plak hehehe
.
Tahun ini STOK SIAPA CEPAT DIA DAPAT 😜.
.
Disebabkan orang dok tanya macam mana senangnyer buat rendang pakai Rempah Redang Resepi OPAH ni.
Siapa yang sesuai beli?
Suami2 yang nak amik hati isteri..meh beli suami masak senang jer.
Anak2 yang nak orang tersayang makan makanan fresh dan air tangan sendiri.
Menantu2 yg kurang pandai tu nak balik kampung umah mak pak mertua korang patut beli bagi senyum lebat mak pak mertua.
Ipar duai mesti kerling mata kat dapur tengok korang masak.
Dan yang peting xde masalah rendang basi di hari raya. Tetamu datang pun makan fresh..
45 minit rwndang kome siap wey... Janji kat dapur ada stok Rempah Rendang Resepi Opah la.
Dalam set ni ada 1 botol rempah rendang, kerisik kelapa dan daun2 yang di musim raya mesti mahal & semuanya habis.
Korang xyah nak pening kepala semua complete cukup garam gula dan NO MSG ok.
So lepas tengok video apa lagi mai roger number bawah ni.
.
SETAHUN SEKALI JE NI 😊
. ☎ www.wasap.my/60126170697
/rempahrendang
.
☎ www.wasap.my/60126170697
/rempahrendang
.
☎ www.wasap.my/60126170697
/rempahrendang 🏑 Pickup Au2a Keramat
.
.
#rempahrendangresepiopah #rempahrendang


0

Farah Ahmad

Di kala sebelum subuh ko xboleh tidur ini jadinya. Sementara tgu nak menyupir anak2 bermain warna. Ni paginya, siang ni berubah melayan nafsu lagi, apa lagi nafsu ni buat atas canvas ni. Dirty pouring memang haisshhhh..... Petang ni xtahulah apa lagi nafsu ni nak... nafsu mmg tak kan pernah puas. Kesian canvas diperlakukan begini. Canvas ketahuilah beauty is pain hahahahaha ada kena mengena ker ... @artbyfarahahmad
#pouringart #acrylic #acrylicpouring #dirtypour #fluidart #artbyfarahahmad


13

Farah Ahmad

Asyik cerita hantu , jadi hantu jer mai
Sesekali tukar selera tak salah kan? nak alir2 air mata 199km/jam sekali sekala. Sebelum masuk set citer Hantu
mai sesekali layan filem mcm ni best gak kan! cerita yang memberi pengajaran dan motivasi dalam diri.
.
#SuatuKetika akan dtg ke pawagam 12 September depan! .
#SuatuKetikaTheMovie #GSCMTrailer
Suatu Ketika The Movie - Langitkan ImpianMu!
.
Sebuah kisah tentang persahabatan, perjuangan dan mengejar imipian.... Standby. Rolling. Action!
.
Cerita yang dinanti-nantikan selama 8 tahun. Akhirnya akan menemui anda di pawagam seluruh negara pada 12 September 2019!
Arahan @prakashmurugiah
Suatu Ketika The Movie - Langitkan ImpianMu! Terbitan @kashpicturessb
#kashpictures #kashpicturessb #movie #silverscreen #malaysianmade #film #now #big #universe #director #producer #panggung #malaysia #malaysiaday #impian #power #dream #bola #bolasepak #football #footballmovie #filembola #langitkanimpianmu #GSCMStories #pulang #kampung


13