๐š๐šŠ๐šŒ๐šข_๐š๐šŠ๐š—๐š’๐šŠ๐š• ๐ŸŽฎ@imandanial277

98 posts 3,390 followers 0 following

๐š๐šŠ๐šŒ๐šข_๐š๐šŠ๐š—๐š’๐šŠ๐š• ๐ŸŽฎ

semalam punya cerita pape pun congratulations to Abg @awiehamid @putraadib and @afiqrahem and tq cikgu @farezferrer dtg support semalam and dulu dah jumpa Abg @ericfuzi_f88 time 2017 pun shortfilem untuk Aswara and this time jumpa pulak untuk short filem Aswara


5

๐š๐šŠ๐šŒ๐šข_๐š๐šŠ๐š—๐š’๐šŠ๐š• ๐ŸŽฎ

Caption: Guys, pekena dengan Maggi... Perghhhh! Terangkat bro! ๐Ÿ‘๐Ÿผ๐Ÿ˜˜ Korang try lah sendiri. WhatsApp no ni: 0106512255. @RezekiAnokTruno

#JajanBits
#ResepiAnokTruno
#SerundingDaging
#SerundingAyam
#ChiliGarlicSauce
#SambalHijauKoyaGilo


1

๐š๐šŠ๐šŒ๐šข_๐š๐šŠ๐š—๐š’๐šŠ๐š• ๐ŸŽฎ

Guys, sumpah sedap berhantu JajanBits ni. Tak caya jugak? Hah... Korang try lah sendiri. WhatsApp no ni: 0106512255. @RezekiAnokTruno

#JajanBits
#ResepiAnokTruno
#SerundingDaging
#SerundingAyam


1

๐š๐šŠ๐šŒ๐šข_๐š๐šŠ๐š—๐š’๐šŠ๐š• ๐ŸŽฎ

Sedap gilerrrr ah Serunding Daging & Serunding Ayam dari @ResepiAnokTruno ni. Kalau makan dengan Maggi, perghhhh! Kalau korang tak caya, try lah sendiri! Nah, WhatsApp no ni: 0106512255
#ResepiAnokTruno
#SerundingKlate
#Sedapnyerrrrr


4

๐š๐šŠ๐šŒ๐šข_๐š๐šŠ๐š—๐š’๐šŠ๐š• ๐ŸŽฎ

Semalam tengah tengok sedara main pubg tiba ii ni jadi ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ @hxykxl_xff


5

๐š๐šŠ๐šŒ๐šข_๐š๐šŠ๐š—๐š’๐šŠ๐š• ๐ŸŽฎ

Aku tahu vid ni hambar tapi layan kan jelah ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ cc: @allief_daniel


24

๐š๐šŠ๐šŒ๐šข_๐š๐šŠ๐š—๐š’๐šŠ๐š• ๐ŸŽฎ

Petang tadi nya cita ๐Ÿคช๐Ÿ”ฅ ...... budak belakang tu mintak kaki ๐Ÿ™„ cc: @adib_azaha


2

๐š๐šŠ๐šŒ๐šข_๐š๐šŠ๐š—๐š’๐šŠ๐š• ๐ŸŽฎ

And ni time shoot and tu adik and mak @shahfi_rafiq @farishairwayuofficial best shoot ngn diaorang ada rezeki jumpa lagi ๐Ÿ˜๐Ÿ‘Œ๐Ÿป


3

๐š๐šŠ๐šŒ๐šข_๐š๐šŠ๐š—๐š’๐šŠ๐š• ๐ŸŽฎ

Ni time birthday akak @sararitory happy birthday Kak Sarah semoga success dalam bidang lakonan ๐ŸŽ‚


0

๐š๐šŠ๐šŒ๐šข_๐š๐šŠ๐š—๐š’๐šŠ๐š• ๐ŸŽฎ

My new shoe โœจ๐Ÿ”ฅ๐Ÿคช๐Ÿคค Nike Air Force 1 and Puma X Minions @17gallery.my @nike @puma @minionnation


4

๐š๐šŠ๐šŒ๐šข_๐š๐šŠ๐š—๐š’๐šŠ๐š• ๐ŸŽฎ

Petang tadi punya cerita ๐Ÿคชโœจโ„๏ธ๐Ÿ”ฅ


5

๐š๐šŠ๐šŒ๐šข_๐š๐šŠ๐š—๐š’๐šŠ๐š• ๐ŸŽฎ

I know I am cute af ๐Ÿคช๐Ÿคฃ๐Ÿคคโ„๏ธ๐Ÿ”ฅโœจ


12

๐š๐šŠ๐šŒ๐šข_๐š๐šŠ๐š—๐š’๐šŠ๐š• ๐ŸŽฎ

Baru menjinak dlm bidang funimate ๐Ÿ”ฅโ„๏ธ๐Ÿคช


2

๐š๐šŠ๐šŒ๐šข_๐š๐šŠ๐š—๐š’๐šŠ๐š• ๐ŸŽฎ

Bila Kau pegang fone org ni lah Kau buat kat fone org ๐Ÿคช sorry @_aliyantsya hahahahahahahah๐Ÿคฃ


6

๐š๐šŠ๐šŒ๐šข_๐š๐šŠ๐š—๐š’๐šŠ๐š• ๐ŸŽฎ

Actually salah lirik hahahahahaha tapi layan je lah tag member korang yg Sama perangai macam aku ๐Ÿคฃ. @ohviral_official @lawak_hambar @lawak_rosmah @tiktok.instafamousx


10