Bayar ANSURAN cari Saya!@innashaaini

#trustedmakkutu #ironphilips #periuknoxxa
TUNAI DAN ANSURAN DITERIMA

bisnesantaiwithsasa.wasap.my/

5,839 posts 6,830 followers 5,755 following

Bayar ANSURAN cari Saya!

Assalamualaikum selamat pagi
#assalamualaikum


3

Bayar ANSURAN cari Saya!

Siapa boleh amalkan NUTRILITE SALMON OMEGA? ✔️Berumur 12 tahun ke atas
✔️Mereka yang cepat letih
✔️Ibu hamil sebab omega baik untuk pembesaran janin dan otak
✔️ Ibu menyusukan anak
✔️Ibu berpantang
✔️Kerap stress
✔️Bermasalah kulit
✔️Masalah tekanan darah tidak normal
✔️Warga tua yang ada simptom alzheimer
✔️Student yang ingin tingkatkan daya ingatan
✔️Mereka yang gemuk ingin kurangkan berat badan
✔️ Tak minum susu
✔️Tak dapat khasiat makanan secukupnya

Dan lain-lain lagi.

Ikhtiar tak salah. Suplemen tak salah. Yang salah cara kita jaga diri kita.

Yang nak cuba ikhtiar wasap 0133940574 saya orderkan.

#nutrilite #nutrilitesalmonomega #omega3 #salmonomega #jzt #teamsasajzt


1

Bayar ANSURAN cari Saya!

KITCHEN AID SIGNATURE COLOR CANDY APPLE

Jangan minta warna yang tidak-tidak ya sebab keluaran eksklusif Amway kali ni hanya warna merah ni sahaja. Sebelum ni warna pink. 🤗

Ansuran mudah 10x disediakan. Kalau rasa 10x byr tu lama sangat, saya alu-alukan bayaran ansuran persendirian 4-6x mengikut terma dan syarat.

Ada credit card? Lagi mudah!!!
Saya registerkan jadi ahli dan terus bayar bulan-bulan tolak credit card anda! Boleh terus dapat barang tau!

Whatsapp saya untuk info lanjut ya!
Whatsapp 0133940574

#kitchenaid #mixer #kitchenaid


0

Bayar ANSURAN cari Saya!

Omg bahaya la dorang ni #budakdangadget


0

Bayar ANSURAN cari Saya!

2 botol salmon omega nak cod kat customer japg.

Hamil dan ada masalah kencing manis jadi cuba nak ikhtiar untuk cari supplement yang boleh bantu untuk stabilkan kadar gula, hormon dan tekanan darah.

Saya cakap cuba salmon omega. Sebab manfaat salmon ini bukan ibu je dapat, tapi elok untuk bayi dalam kandungan juga.

SALMON OMEGA UNTUK IBU HAMIL.

Untuk ibu-ibu yang tengah hamil, menyusu or nak kuruskan badan selepas hamil atau nak stabilkan hormon, elok sangat amalkan omega 3. Anak yang dikandung dan yang tgh menyusu pun dapat khasiat omega ni.

Kalau plan nak mengandung pun boleh ambil sebab ia bantu stabilkan hormon juga.

#nutrilite #salmonomeganutrilite #salmonomega #omega3 #vitaminomega


0

Bayar ANSURAN cari Saya!

Lonting kering johor dan nes ais tidak pernah mengecewakan.

#sekalisekala


0

Bayar ANSURAN cari Saya!

"ALA PAKAI YANG RM300 PUNYA IRON PUN DAH OK, JADI BUAT APA BELI YANG MAHAL LAGI DAH"

PERBEZAAN IRON MURAH DAN MAHAL.
Ya saya tak nafikan itu semua pilihan masing-masing. Ada 2,3 orang ahli kutu saya hantar gambar steam iron terbaru philips yang harganya jauh lebih murah sekitar RM300++ camtu. Disebabkan seorang bagi review ia bagus, terus jadi viral dan ramai lah nak beli juga. Kuasa viral memang tak boleh disangkal wakkk... 🤗
Tapi, sebenarnya ianya sama saja dengan koleksi steam iron macam yang ada kat mall sebelum ni. Cuma bezanya yang kali ni punya tak perlu adjust suhu so nak nampakkan sama fungsi dengan iron steam yang lebih canggih dan terkini.
Ada yang kata memang licin wak iron guna steam iron biasa. Tapi licin tu kena sental2 juga kan, nak kena ambil masa untuk siap 1 baju kan. Cuba kita suruh dia iron guna steam iron performer? Banyak bezanya.... Confirm dia jatuh cinta😍

Saya dah survey2 kebanyakan steam iron yang Philips keluarkan. Semuanya berbeza dari segi kekuatan steam yang dikeluarkan, teknologi apa yang digunakan dan penjagaan yang bagaimana paling menjamin ketahanan iron.

Bagi saya untuk gadget penting macam iron yang akan selalu kita gunakan ni, apa salahnya kalau kita ada satu iron yang betul-betul bagus untuk bantu kita menggosok dengan lebih cepat akan tetapi hasil gosokan yang lebih baik? Kenapa kita asyik nak bazirkan duit hanya untuk membeli iron biasa? Memang lah anda rasa murah lagi, tapi kalau setahun bertukar 2-3 kali iron kan ke sama je budget nya macam beli iron canggih? 😅

Ianya sama macam kereta la. Ada orang pakai kereta 1.5cc, ada yg guna 2.0cc, ada yang pakai 3.5cc lagi ikut kemampuan. So kita pun kena faham perbezaan steam iron ada 75g steam boost dan 650g steam boost jauh lebih baik dan lain-lain fungsi lain yang berbeza.
Saya rasa harga untuk iron yang canggih macam iron philips performer hitam tu sungguh berbaloi dan mampu untuk dimiliki. Sebab kita sediakan ansuran, dan berbaloi sangat untuk dimiliki kerana waranti jaminan pun diupgrade ke 2 tahun. Kadar elektrik pun lebih kurang sama je kan. Iron canggih tapi jimat.
Jimat bertempat tau.
#teamsasajzt #philipsiron #steamironperformer #steamironperfectcare


0

Bayar ANSURAN cari Saya!

MASAK KEK DALAM PERIUK?
BETUL KE?

Iya, memang boleh masak kek sedap2 dengan gunakan periuk viral noxxa.
InshaAllah kejadiannya sama je mcm kita buat dala oven atau steamer biasa ikut nak buat cara cemanapun. Sebab fungsi periuk ni ada fungsi2 yang special takde dalam periuk tekanan lain👍

InshaAllah berbaloi miliki atleast satu biji periuk noxxa!

#noxxa #noxxapressurecooker #periuknoxxa #periukviral #periukajaib


0

Bayar ANSURAN cari Saya!

BUKAN SEMUA ORANG MAMPU BELI TUNAI MACAM AWAK TAU.

JADI, SEBAB ITU SAYA BAGI BAYAR ANSUR-ANSUR.

KIRA CAM HUTANG SESAMA KITA LA KAN.

PERCAYA DENGAN TAK PERCAYA JE.
SAYA? LAMBAT KE CEPAT KE, BARANG YANG SAYA HANTAR TETAP DAPAT SEPERTI DALAM GAMBAR. TAKDE BAGI GAMBAR LAIN TAPI HANTAR BARANG LAIN. 🤗

#trustedagent #noxxa #ironphilips #kenwoodblender #periuknoxxa


1

Bayar ANSURAN cari Saya!

Ada ni ha... Melayan budak2

#santai #jjcm


0