Trusted Mak Kutu 🇲🇾@innashaaini

Saya mak kutu untuk semua produk gadget rumah ajaib terpilih (brand Noxxa, Philips, Kenwood dll) Juga ada buat kutu HANDPHONE & KUTU CASH.
👇👇👇

http://MakkutuNoxxaPhilips.wasap.my/

Assalamualaikum
Selamat pagi

#assalamualaikum


0

Budak2 apa dia tahu pasal FIFA final kan.
Kita sogok handphone, diam memasing...


0

Malam ni punya kerja. Kita nak hantar 2 biji iron kat area kulai je... Alhamdulillah untuk kereta kami yang muat2 masuk iron board besar gadang ni hahhaaa

Pas settle kerja kita g makan lak kat thai festival bawak anak-anak

#bisnesantai #tanpamodal #ironphilips


0

Ibu : Nia, arini hari jadi ibu yang keberapa tahun pulak?

Nia : Yang ke 5 tahun.

Ibu : 🤣🤣🤣🤣🤣


0

Antara salah satu produk terbaik NOXXA!
Inilah breadmaker bukan sekadar segiempat besar yang biasa!
Fungsi dia bukan sahaja untuk buat roti semata.
Ianya adalah:
1️⃣ Pembuat roti (Breadmaker)
2️⃣ Pelbagai fungsi OVEN (panggang/bakar)
3️⃣ Pembakar roti (Toaster)
Dengan pilihan pelbagai program dan fungsi pilihan dan mudah digunakan, ianya semakin mendapat tempat di hati peminatnya, bakers, dan ibu-ibu yang mahu menyediakan pelbagai jenis menu masakan!

Yang ada breadmaker ni confirm2 boleh beniaga roti dah pasni. Boleh hasilkan mcm2 jenis roti, kuih, kek dan pelbagai menu hebat lain tau!
Tunai dan ansuran kutu bersama saya!

Follow ig @innashaaini or @sesamaseriussihat untuk lebih banyak info dan promosi terkini!
.
.
.
.
.
#noxxa #noxxabreadmaker #noxxaproducts #noxxalover #resipinoxxa #sayajualnoxxa #kitchenware #noxxaoven #microwave #breadmaker #oven #pembuatrotinoxxa #jzt #teamsasajzt #sesamaseriussihat #kitchenappliances #toaster #love


0

Group makin meriah. Setiap hari ada bisnes partner baru masuk dan kita share apa yang patut.

Ala kalau jenis yang suka tengok fb ke ig ke inilah dia program duit tepi yang boleh korang cuba buat seban kita ajar cara copy paste je😅

Group makin berkembang, ahli makin ramai jadi tanggungjawab makin besar.
Semoga dipermudahkan... #bisnesantai #tanpamodal #jzt #teamsasajzt


0

Assalamualaikum
Selamat berhujung minggu

#assalamualaikum


4

KUTU HANDPHONE BERSAMA TEAM SASA
Samsung Galaxy S9
RM320 X 10 BULAN
TOTAL RM3200
FREE PELBAGAI EKSESORI MENARIK
FREE POS
FREE LAGI SATU HANDPHONE NOKIA BASIC KALAU AMBIL TURN LAST.
Whatsapp 0133940574
#kutuhandphone #iezackent #sayajualhandphone #kutuoppo #kutuiphone #trustedmakkutu #trustedagent #trustedealer #sayajual #sayajualhandphone #handphone #oppf7 #huawei3e #kutuhuawei #ansuranmingguan #ansuranbulanan


0

Alhamdulillah sampai dah buku polisi untuk perlindungan anak.
Dulu saya pun kerja insurans.
Great eastern 4 thn
AIA 1 thn
MAA Takaful dekat 5 tahun

Kerja seawal umur 21 thn. Ada diploma je sebab nak sambung lagi degree dah malas dah. Kesedapan kerja.
But dulu kerja bagus2 pun takde simpan duit. Dah beranak pinak pun tak mampu belikan anak perlindungan insurans... Padahal insurans adalah salah satu benda wajib patut ada sebab kita takkan tahu apa yang akan berlaku masa depan.

Kini saya boleh belikan anak perlindungan insurans dengan #bisnesantai yang saya buat sekarang ni alhamdulillah... Bisnes yang dekat dengan anak2.. Dapat bantu suami. Dapat bantu ibu.
Sekarang tengah fikir nak sambung belajar pulak. Nak tiru fattah #roadtoPHD katanyaaa tapi kenalah abiskan degree n masters dulu 😂

Saya share untuk beritahu kadang gaji kita banyak, dekat ofis ada tempat duduk sendiri pun belum tentu boleh simpan duit, belum tentu cukup semuanya.
Keberkatan adalah yang paling penting.

Insurans ni saya direct ke bank bsn. Like investment saving plan jugak la. Senang. Cepat. Mudah.
#tanpamodal #teamsasajzt


0

Kentang rebus menggunakan #NoxxaFoodSteamer.
Steam 40 minit.

Terbaik!
Rebus kentang dengan steamer ni sbb kanji tak keluar. Kentang masak dengan sempurna.

Ni rebus kentang nak buat mashpotato.
Kegemaran Anak ibu😋😍 #noxxa #noxxafoodsteamer #steamer #pengukusnoxxa #jzt #teamsasajzt #bisnesantai


0