Isna Adani@isnadani

Fashion | Beauty | Lifestyle
βœ‰οΈ [email protected]

http://isnadani.blogspot.com/

Without coffee, something's missingπŸ˜‹


17

In the mood for pink🌸
I'm wearing top from @berrybenka✨ #berrybenkalook #meandberrybenka


17

Do good and good will come back to you✨
Still with my top from @cottonink and my pants from @berrybenkaπŸ’™ #youxcottonink #berrybenkalook #meandberrybenka


19

Good morning!
Be happy
Do the best you can
Be good and kindπŸ’•


30

Closeup White Attraction Natural Smile, pasta gigi gel yang diperkaya dengan bahan alami lemon essence dan sea salt yang membuat nafas dan gigi kita lebih putih alami loh✨
Anyway, aku mau umumin 1 orang yang beruntung yang bakalan dapet Special Gift dari @closeupid & @beautyjournal 😍
Congrats to @nurmalaoktaviani ✨
Segera kirimkan data kamu via DM yaa😊
Yayyy sekali lg selamat ya❀️ #TotallyCloser


5

How's your day?
I'm wearing top from @cottonink , pants from @berrybenkalabel and my fav shoes from @berrybenka x @cottonink πŸ’™βœ¨ #youxcottonink #BBxCottonInk #meandberrybenka #berrybenkalook


23

✨GIVEAWAY ALERT✨
Hi guys! Udah pada tau belum sih kalo Closeup Ever Fresh itu ngebuat nafas kita segar hingga 12 jam? Aku udah ngebuktiin sendiri loh selama kemarin berpuasa☺️
Closeup bakalan kasih Special Gift nih buat 1 org yg beruntung!
Caranya:
1. Repost foto ini
2. Caption kamu harus menjawab pertanyaan ini "seberapa penting memiliki nafas segar?" 3. Tag aku ( @isnadani ), @closeupid dan jgn lupa di follow jg ya!
Yuk buruan ikutan karna giveaway ini cuma sampe besok!
Besok, 13 Juni 2018 bakalan langsung aku umumin 1 pemenang yg bakalan dapetin Special Gift dari @closeupid yay good luck guysπŸ’š #TotallyCloser


7

TuesdayyyπŸ’›
I'm wearing top from @berrybenka and outer from @shabaofficialstore ✨


23

Yayyy! So happy that COSRX Officially is in Indonesia! Omg😍
COSRX is one of my fav Korean brand. Those products are so good for my skin❀️
Now you can buy exclusively from Sociolla Online starting from 5th of June 2018 and Watsons Offline soon✨
Anyway thank you @cosrx_indonesia & @sociolla ❀️ #cosrxindonesia
( https://www.instagram.com/cosrx_indonesia/ )


12

I have a serious love affair with stripes✨
( tap for details )
πŸ“Έ: @marisaadepari


34

Attended @closeupid x @beautyjournal "Bring Freshness To The Next Level" event yesterday✨ #BeautyJournalxCloseup
#Closeup
#LevelUpYourFreshness


9

Life isn't perfect but your outfit can be✨ #BBxCottonInk #meandberrybenka #berrybenkalook
πŸ“Έ: @marisaadepari


27