IZZ Beauty Skincare HQ@izzbeauty_hq

BIRD's NEST SERUM๐Ÿ’‹ ๐ŸคWHITENING ๐ŸคGLOWING ๐ŸคANTIACNE ๐Ÿ“ฎpostage on Monday-Friday

https://business.facebook.com/IZZBeautySkincareHQ/?business_id=147290982539264

Fuh, berdesup2 lagi testimoni VIT C (absorbent c)๐Ÿ˜ Alhamdulillah, vit c terbaik yg boleh diambil oleh semua x kira lelaki & perempuan yang berumur 2 tahun keatas.

Vit c (absorbent c) bukan sahaja untuk mencantik & mencerahkan kulit, malah membantu merawat dalaman & luaran. Mengatasi masalah hormon badan yang x stabil + merawat masalah period. Jerawat + parut pon boleh dinyahkan dari kulit muka serta memberikan kesegaran & tenaga untuk badan kita. Ehh... mmg byk la kebaikan vit c nih..
๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿปtestimoni terbaru..consume tak sampai sebulan lgi..alhamdulillah๐Ÿ˜


0

TESTIMONI MENDARAT LAGIโ—๏ธโ—๏ธ
#vitc absorbent c ni memg power la.. Kasi kat boyprend try vit nih..Asal merokok kuat..NOWWโ—๏ธโ—๏ธnak habiskan sebatang rokok pon susah.. Alhmdulillah,benefits seribu dalam 1..sihatkn dalaman cantikkan luaran..
ualls xkan nk tgok je,meh cepat order 0173280669.


0

muninggss๐ŸŒž๐ŸŒž Sebelum keluar jangan lupa berset combo Gojes lu..baru WOW..Apply PBN serum dulu n then dap dap SWG Foundation๐Ÿ˜˜Yang saya pegang waarna pink tu kod natural ye.. Sape nak join postge hari ni sempat lagi terus ws 0173280669..nak bagi speciap price.. Sape ade jual ubat kuruss pipi ..nk beli๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚


0

MEMANG ELOK LA SERUM NIโ—๏ธโ—๏ธ
kulit dah semakin LICIN n CERAH..
Oke lepas ni repeat order๐Ÿ˜๐Ÿ˜ PBN SERUM memang terbaik..semua pakat dok grab 2 3 botol ..harga memang berbaloi..dah la 30 ml..lepas raya ni tak de dah..jangan dok mintak dscount๐Ÿ˜‚
last postage 8hb ni yer..untuk korang dapat barang sebelum raya๐Ÿ˜๐Ÿ˜


0

DENGAN SET COMBO GOJES DALAM KETE PON BOLEHโ—๏ธโ—๏ธ Makeup simple2 nk g beli ikan kat spermarket.Tak delah pucat kan..pose2 ni.. Stock macam air sekarang ni..Sweety Glow Foundation kod light totally SOLD OUT!!yang ade natural...PBN SERUM pon dah tak banyak..cepat cepat u alls grab..Harga tengah promosi teruk..Cantik DI PAGI RAYAโ—๏ธโ—๏ธ
Tinggal no fone kat bawah / Terus ws 0173280669


0

Abaikan doublechin ialls..ni nk bgtau customer giler2 punya skang ni,sorang pakat ambik 2 botol teruss..ye la mana tak nya harga minta tutup kedai๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
semua pakai nk kulit cing cing bebas cela raya ni๐Ÿ˜๐Ÿ˜ sempat lagi uallss, petang ni pon ade postage,esok pon ade postage...nk barang korang mendarat sebelum rayerrr๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰ lepas raya dah takde botol 30ml ye,harga sale pon dh takde..so cepat2 tinggal no kat bawah atau ws terus 0173280669


0

Sape yang guna macam2 jenis produk skincare, tapi tak menjadi?cuba angkat tangan๐Ÿ™‹โ€โ™€๐Ÿ™‹โ€โ™€ korang dah cek ke toksin yang dah ade dalam badan korang tu banyak mana??dari dulu sampai sekaarang tak pernak detoks..
So ,sebab tu la pakai ape2 skincare x pernah menjadi..dalaman lagi tak sihat sebab tu la dia keluar di muka kita.. Ok, jom kete tengok bagaimana #vit c absoebent c buang toksin dalam badan kita..bila dalaman sihat automatik luaran akan sihat..so pakai ape2 produk senang nak match.. Stock vit c ni laku kerasss hari ni masuk 2 hari dah licin๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…so sape yang rasa sayang dalaman u alls n ingin cantik dari dalam cepat ws 0173280669 atau tinggal no telefon ualls kat bawah.๐Ÿ˜˜


0

Sape yang guna macam2 jenis produk skincare, tapi tak menjadi?cuba angkat tangan๐Ÿ™‹โ€โ™€๐Ÿ™‹โ€โ™€ korang dah cek ke toksin yang dah ade dalam badan korang tu banyak mana??dari dulu sampai sekaarang tak pernak detoks..
So ,sebab tu la pakai ape2 skincare x pernah menjadi..dalaman lagi tak sihat sebab tu la dia keluar di muka kita.. Ok, jom kete tengok bagaimana #vit c absoebent c buang toksin dalam badan kita..bila dalaman sihat automatik luaran akan sihat..so pakai ape2 produk senang nak match.. Stock vit c ni laku kerasss hari ni masuk 2 hari dah licin๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…so sape yang rasa sayang dalaman u alls n ingin cantik dari dalam cepat ws 0173280669 atau tinggal no telefon ualls kat bawah.๐Ÿ˜˜


0

Hai morning chualls..๐ŸŒž๐ŸŒž Sape lagi yang nak kulit wink wink macam ni raya naty๐Ÿ’ซ๐Ÿ’ซsempat lagi ni..stock sale pon dah ciput..
tinggal no ws kat bawah ,nanti sis ws.. pagi pagi masa sahur kemam 2 biji #vitc absorbent c n sebeleim keluar pakai PBN serum keyy๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜


2

SEBOTOL JURRR โค๏ธ ๐Ÿ’—โ€œKulit muka jadi halus putih. Pastu jerawat sebiji dua yang selalu naik pon hilang dah. ๐Ÿ˜ฑ parut jerawat pon hilang jugak. โ€œ cam Magic.. ๐Ÿ’—Kulit pon jadi lembab..seronok halls...๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜ƒ Cam tak caya la pulak kn..๐Ÿ˜๐Ÿ˜
pastu boleh makan berjemaah pulk #vit c absorbent c ni..๐Ÿ˜˜ ๐Ÿ˜Žapa kata . jom klik link dibawah..dulu.๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ https://api.whatsapp.com/0173280669


0

nak keluar rumah tak yh makeup pon xpe..pakai PBS serum jer๐Ÿ˜๐Ÿ˜..
cepat dapatkan now tengah promotion clerance.
Sekarang stock sangat limited..sape cepat dia dapat..๐Ÿ“ž0173280669


0

DAH TAK TAHAN TENGOK TESTIMONI VIT C(absorbent c) NI !!! SEMUAAA THORBAIKKKK !! AWASโ—๏ธโ—๏ธโ—๏ธTESTIMONI TERBARU DTG LAGI

KULIT BERJERAWAT,BERPARUT TU DAH HILANGโ“โ“โ“โ“ Product baik tentulah beribu testimoni sebab orang2 sentiasa order dan repeat order .
Alhamdulillah..yg mne rase terpikat..mai risik dulu kite bagi harga sekali ngn postage..๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
www.wasap.my/60173280669
#IZZBeautyy #TestimoniAbsorbentC


0