jijie zainal@jijiezainal

FULLTIME Makeup(freelance)
πŸ“§ [email protected]
πŸ“± +60125320447 (wa)

Sayang ba sama ini dua urang❀️ @velvetaduk @marshamilan hair by @shasya_balqisya


8

SHERRY AL-HADAD❀️


4

Manis kakak i sorang nih,thankyou mama @sherry_alhadad for having me today!hair by @shasya_balqisya ❀️


2

Ok la sbb ramai love i blnja la side blkang!!!haahahaha poyo nye nyehhh!! Okok sebenarnya i nk bareback as lower as can tp tailor i ckp no lah!xsesuai plk u nk pakai time kenduri kendara! By the way thankyou fara tlg realisasikan impian i utk dress yg super malathop pom pom kalina nih!night laff😘❀️


13

Awww you melechettt😜


57

Thankyou dekju kaklang kakcik kalong kasemah kakasenahh chinggg chinggg!openhouse lg ke nyahhh????


5

Loveit mama love it!thankyou mama for yoday lafchu @sherry_alhadad Hair by @shasya_balqisya ❀️


5

Harini birthday diva JAYA,bukan main dia mahu jadi mermaid ba harini,happybirthday sayang 😘untie jijie doa jaya berjaya dunia akhirat ya sayang,love u baby diva😜


5

Cantik rambot dak caca arini @shasya_balqisya chinggg!thankyou NIZRIN for today!thankyou jugak dkt mama kita @adikzwan sebab bg job pagi ni!murah rezeki mama😘❀️


7

Detox time!bila kawan ko pedajal kata ada job, tp sebenarnya dia call suro dtg lepak hotel nk session!mmg hanattttttt punya kinah!!!
Haahaha tp nilah cara kami nk bekumpul kalau x,masing2 busy keja sampai dah nk last raya esok pun still x leh nk jmpa betiga!! P/s baju hitam tgh duduk tu mahayam kami!tanpa dia sunyi dunia!tp boleh jumpa stgh jam je lah,masuk jam kedua peninggg nyah ckp x behenti hahaa loveyou @ilyaqastalanni


8

Since 2008 and still counting ❀️ #friendshipquotes


4

Im so excited to try a new soft blur foundation form @benefitmalaysia ☺️yeahh thankyou @paige.shem for this lovely gift!im so so happieπŸ˜‹


7