KakiJersidotcom@kakijersidotcom

1,370 posts 35,513 followers 0 following

KakiJersidotcom

Khas edition SSC2019. Cara nak menang?
1) tangkap gmbr dgn baju ORIGINAL SSC 2019
3) follow @kakijersidotcom
2) tag @kakijersidotcom & #sultanselangorcup2019 beserta caption yang menarik .
.
3 pemenang bertuah akan memenangi voucher bernilai RM100 untuk ditebus melalui www.kakijersi.com 😍😍😍
.
Pemenang akan diumumkan pd 27 Ogos 2019 melalui IG post kami πŸ…


1

KakiJersidotcom

😍😍😍😍


13

KakiJersidotcom

Pre-order jersi Fans Kuala Lumpur sekarang!! Link ada di IG Story @kakijersidotcom
Lawa kan player2 KL pakai tu? Cepat pre order sekarang!! RM55 (postage +RM10)


11

KakiJersidotcom

@krufootball latest kit!! Designed by @jurnalmil
Good luck to @krufootball fighting for the Selangor Champions League slot πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯


2

KakiJersidotcom

Dah pre-order jersi KJ Malaysia 2019?? Pre-order sekarang guyz!! RM50 early bird price. Postage +RM10

Boleh pre-order si online store kami di www.kakijersi.com sekarang!!


9

KakiJersidotcom

Friendly match with @kolektor_xi
Received a surprise token from them 😭😭😭😭 Terima kasih lagi sekali brader2 from @kolektor_xi


6

KakiJersidotcom

KJ Malaysia 2019 available to pre order now!! Head to our online store www.kakijersi.com to pre-order yours. Earlybird pre-order promo RM50!!


25

KakiJersidotcom

Up close with @persijap_jepara latest home kit.


24

KakiJersidotcom

Calling ALL Futsal Lovers!
Experience a league different from any other you've played before. What makes @ftsl.social different?
. πŸ”₯A competitive platform that is open to all players of different levels - everyone is welcome.
.
πŸ”₯Teams are filtered and grouped to ensure you only play against teams of a comparable level. .
πŸ”₯Professional organization in terms of punctuality, match scheduling, referees and rules & regulations (read: futsal the way it should be played, minus the drama).
.
πŸ”₯Multiple awards every week to celebrate individual talent within the league.
.
Stay tuned to find out more. *Fortheloveofthegame #ftsl #futsal #ftsl.social #kakijersi #kakijersidotcom #wearyourdreams


6

KakiJersidotcom

KJ Malaysia 2019!! Pre-order open 15th August!! Price RM55 only 😍😍😍


37

KakiJersidotcom

@kakijersidotcom latest premium logo for our upcoming products!! 😍😍😍😍


18

KakiJersidotcom

Team LadyHawks. Thanks for customizing with @kakijersidotcom 😍😍😍


0

KakiJersidotcom

Jersi Malaysia versi @kakijersidotcom sempena bulan kemerdekaan!! Anda semua onzz x onzz??!


94

KakiJersidotcom

Kejohanan Bolasepak Piala YAB Amirudin Shari 7’s bawah 12 tahun edisi ke-2 2019 πŸ† Champion - PeBT Zon 2
πŸ₯ˆN. Champion - Tasek Dragon Fc

Tahniah kepada mereka yg berhempas pulas bagi menjayakan kejohanan ini & we're very happy and excited being part of the team πŸ‘πŸ‘


6

KakiJersidotcom

Suatu Ketika Official Trailer


4

KakiJersidotcom

Penyerahan baju vip dan pegawai di pejabat menteri besar Selangor bagi kejohanan piala MB 2019 (3 ogos 2019 | sabtu). Terima kasih kerana sudi bekerjasama dengan @kakijersidotcom πŸ‘πŸ‘πŸ‘


11

KakiJersidotcom

Glad to see our brand in grassroot events. 😍😍😍😍 πŸ“Έ : @footykidsleague


0

KakiJersidotcom

@kakijersidotcom dah sampai Bukit Jalil depan pintu A!! Ade nak buat promo ni.

Korang amik gambar dkt booth KJ post dkt instagram/twitter/Facebook dan tag @kakijersidotcom korang boleh dapat discount RM5!!! Cepat datang!!


5

KakiJersidotcom

@hanisazizan & @intanserah senyum dalam gambar ni ingat saje2 senyum ke? Diorang senyum sebab ade promo ni tau utk jersi Kedah & Perak keluaran @kakijersidotcom .

Free shipping!!! Harga jersi dah la murah, free shipping pulak lagi. Org2 utagha mai beli dkt online store KJ, waktu checkout masukkan Coupon Code KJFA2019 utk dapatkan promo free shipping.

Selamat bershopping!!


10

KakiJersidotcom

Final Piala FA kurang seminggu lagi. Penyokong Kedah & Perak dah dapatkan belum jersi dari @kakijersidotcom versi final Piala FA ni?? Cepat order di online store kami www.kakijersi.com sekarang l!! Harga RM45 sahaja!!


5

KakiJersidotcom

Team @isnmalaysia also will participate in SUKANUN and KJ wish them all the best competing in the tournament πŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺ Thanks @isnmalaysia for supporting local brand and hope many more government agencies will start to support local product πŸ™πŸ™πŸ™


2

KakiJersidotcom

Good luck to team @lhdnm participating in SUKANUN starting from tomorrow!! Thanks for customizing with @kakijersidotcom !!


10

KakiJersidotcom

@kakijersidotcom with @mcsallam thanks for supporting us boss πŸ‘πŸ‘πŸ‘


0

KakiJersidotcom

Korang dah beli jersi Kedah & Perak versi @kakijersidotcom ?? @intanserah & @hanisazizan dah sarung. Nanti Intan & Hanis ada nak buat offer. Tunggu derang announce dkt instagram derang nnt ye.

Boleh beli skrg sebelum final hujung bulan ni guyz!! Beli di www.kakijersi.com sekarang!


8

KakiJersidotcom

Yeop!! Esok ada friendly match yeop!! Ex-Perak 90’s VS Kolektors XI Bertempat di Padang Taman Dr Ipoh pada pukul 8 Malam.

Peminat bolasepak yang berada di Ipoh mari kite support ye!! @kakijersidotcom berbesar hati kerana dapat berkolaborasi dengan @kolektor_xi bagi menjayakan acara ini.


8

KakiJersidotcom

Trailer for Suatu Ketika released!!! 😱😱😱 Jom tengok guyz!! Release date 12 September 2019.
@kakijersidotcom xsabar!! Posted @withrepost β€’ @kashpicturessb Asyik cerita gaduh & hantu je… Sesekali tukar selera tak salah kan? Bulan depan pun dah nak sambut bulan merdeka, sesekali layan filem mcm ni best gak kan! #SuatuKetika akan dtg ke pawagam 12 September depan!
#SuatuKetikaTheMovie #GSCMTrailer
Suatu Ketika The Movie - Langitkan ImpianMu!

Sebuah kisah tentang persahabatan, perjuangan dan mengejar imipian.... Standby. Rolling. Action!

Cerita yang dinanti-nantikan selama 8 tahun. Akhirnya akan menemui anda di pawagam seluruh negara pada 12 September 2019!
Di-bintangi oleh @_nam_ron_ & @pekin7words @pekin.ibrahim_officials
Arahan @prakashmurugiah
Suatu Ketika The Movie - Langitkan ImpianMu! Terbitan @kashpicturessb
#kashpictures #kashpicturessb #movie #silverscreen #malaysianmade #film #now #big #universe #director #producer #panggung #malaysia #malaysiaday #impian #power #dream #bola #bolasepak #football #footballmovie #filembola #langitkanimpianmu #GSCMStories #pulang #kampung
@mynnisme @mlschopper @johanbahar @_nam_ron_ @pekin.ibrahim_officials @pekin7words @zakisohut @herdataher @fam_malaysia @kakijersidotcom @mysemuanyabola @ifarahahmad @gobindsinghdeo @henziandalas @syafnidashuhaimi @dintamam @nazamanas @finasmalaysia @gscmovies @gscinemas @danielsyahidan @asyrafyagami @rivellino81 @toby.keen @aimieysyeera @imandanial277 @armandezra @danialakmalfariz @adeqjiey @ahmaskhaizuran @puteriadrianna_official @dintamam @ifarahahmad @georgegarnettt @farizgym71 @_officially_7teen_ @jeson_gnanapnegasam @soundniverse @realputerasyazwan @iamlizazahidin @kl_mickey_mclean


3

KakiJersidotcom

Team Rebel Nation customized their team kit with @kakijersidotcom
Want to wear your dream? @kakijersidotcom will make it happen 😍😍😍 Do follow pur boutique page as well @kakijersistore
@kakijersistore
@kakijersistore


6

KakiJersidotcom

To all futsalovers, there will be new social leagues for futsal sports and many great tournament will be organized by Quantum very soon.

Pls click below link and follow them to not miss any info from QuantumπŸ‘‡πŸ‘‡ Have a great weekend guys 😘

https://instagram.com/quantumleague?igshid=1bvkknkyztta3


2

KakiJersidotcom

Get it now at @kakijersistore !!! Posted @withrepost β€’ @kakijersistore Jersi Piala Sultan Selangor 2019 Fan Issue ready stock di boutique Kaki Jersi!! RM50 sahaja. Size available S-XL πŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺ


2

KakiJersidotcom

Sempena Final Piala FA 2019, @kakijersidotcom memperkenalkan jersi Kedah & Perak versi KJ!! Pra-tempah dibuka esok dengan harga RM45 😱😱😱


34