Kayla Lashes@kaylalashes

THE BEST EYELASHES IN TOWN⚪️RM5/ Pair
⚫️100% Handmade & human hair
⚫️Postage ⚫️Cash on delivery
📞 +6017 663 9580
👇click below to order👇
#kaylalashes

http://kaylalashes.wasap.my/

Selamat hari raya aidilfitri, maaf zahir batin


0

Selamat hari raya maaf zahir batin. .

#kaylalashes #kaylacookies #airjamukencurbonda #kaylalens


0

Many of you asked, so this one is all of you. I hope i can be helpful to you guys for those who didnt get to join last postage. .

I did 'the follow me around' last year and doing it again this year. The venue changes daily. Same goes with the time. Nama pun follow me around kan. I dont stick in one place. Jom whatsapp. . +60176639580 .
#sayajualbulumatapalsu #sayajualeyelash #sayajualgambulumata #bulumatapalsu #bulumatapalsumurah #bulumatamurahkl #eyelashkl #eyelashmurah #eyelashmalaysia #sayajuallens #sayajualdarkness #sayajualbulumatapalsukl #bulumatapalsumalaysia #muamalaysia #makeupartistkualalumpur #makeupartistkl #makeupartistmalaysia
#lashesaddict #eyelashonfleek


3

Sis tau some of you tak sabar tunggu abg postman datang. Or some of you tak sempat nak join postage jumaat. .

Sis boleh buat cod tapi awak jangan la beli 1 pastu minta cod. Kita win win situation ye. Awak dapat bulumata untuk pakai raya, sis dapat hantar kat awak. Kalau 1 duit minyak pun tak lepas awak. .

Kalau 10 pairs tu macam banyak sangat, awak nak beli 1 dua je, make an appointment with me n lets collect kat brem mall okay. .

Sis takda kedai kat situ but our store is located somewhere there. Awak whatsapp sis dulu. Jangan dtg mengejut nanti sis takda situ awak yang rugi mai jauh2. .

Tapi kalau awak beli 10 pasang atau yang sewaktu dengannya harga rm50 sis boleh je cod depan rumah awak asalkan kl la tau. +60176639580

#sayajualonline
#raya2018
#matarayakaylalashes #sayajualbulumatapalsu #sayajuallashes #eyelashes #eyelashkl #eyelashmurah #eyelashmalaysia #bulumatapalsumurah #bulumatamurahkl #bulumatapalsumalaysia #humanhairlash #naturalhairlash #eidmakeup #lashesonfleek #eyelashonfleek #muamalaysia #makeuparistmalaysia #makeupraya #makeupartistkl


0