khumaera.aisya@khumaera_aisya


2


1

👍👍


2

#FastRepost from @Nik Amirah Syamimi by @fastrepost_app
•••
Semalam gaji, harini order mcm2. Nak makan ni nak makan tu. Nasib baik ada staff yang pergi ambil pulut durian, pavlova and yang paling best tercapai jugak hasrat nak makan asam boi buah yg freshhhh! Selalunya Mimi beli buah dah buruk hmmmm.
.
.
So untuk sesiapa yg hantu asam boi nak buah yang fresh dan sedapp boleh follow ig @myra.delights , confirm x nyesal. Sedappp namatey wei! Makan terus habis 😋
#giftforamirahsyamimi


1

#FastRepost from @Lawak - lawak Hangit by @fastrepost_app
•••
.
.
Ketiak Hitam... ??!
Leher Gelap Berkerakk... ??!
Celah2 tuuut pun gelapp Hitam... ??!!
Parut2 Jerawat, Parut Kudis ,Sunburn tak pernah nak hilang walau beribu produk dah Cuba....... ??!
.
.
Meh Sis tolong uolss ni... Consume & konsisten amalkan @QallistaSignature Super Active Whitening Dust, 2 kali sehari, InsyaAllah masalah uolss ghaib!!..Nak kesan yg lebih best & awesome, boleh guna sekali @FlawScrub_HQ utk sental luaran.........Cantik pun cantik, baru confident gituu?😘 .
.
.
Dptkan Supplement #QallistaSignature & #Flawscrub hari ni dgn follow >>>
@qallistasignature
@qallistasignature
@qallistasignature
@qallistasignature
@qallistasignature
@qallistasignature
.
.
#putih #nakcantik #putihgebu #kulitcantik #kulitcerah #kulitputih #jerawat #jeragat #produkkecantikan #supplementputih #nakcepatputih #jomputih #qallistasignature #qallistalovers #sayagunasayajual #parutjerawat #kulitberminyak #kulitkering


0

#FastRepost from @Resepi Sedap by @fastrepost_app
•••
Korang teringin nk mkn buah2 fresh? Teringin mkn Resepi dr Thailand? 🇹🇭 Kami pny puluh2 Feedback dr cust yg brpuas hati 🤩
.
Yg mngidam, yg teringin nk kunyah2, yg mengantuk, boleh cuba buah fresh dr kami.. dan kalau korang nk kami Hantar terus ke rumah & ofis pun boleh! Delivery area Kl & Selangor 🤩
.
Eh korang tapaya nk fikir byklah shared je order dgn kwn2 sebab kami mnyediakan pelbagai buah2 fresh & berlainan rasa 😋 korang tinggal pilih je!
- #bbuahcolekudangkering (manis,pedas,perghhhh......)
- #bnenasmaduberlada (manis,pedas menusuk kalbu,melelehhhhhh uolsss)
- #bmanggaasamboi (lemak,rangup,pedas di hujung lidah, fuh nikmatttt)
.
Korang nk tahu lebih details tentang buah2 fresh dr kami? 🤤😋
.
Follow 👇👇👇
@__bieahmad
@__bieahmad
@__bieahmad
@__bieahmad
.
.
Dan korang teringin nk kulit bebas dr JERAGAT JERAWAT PARUT & NK GLOWING HABIS ?
Follow @__bieahmad @__bieahmad
.
.
Korang trcari2 produk untuk ekzema yg natural tanpa ubat & tanpa steroid ? Ok nah ni dia, dkt sini byk testimoni yg dah berjaya pulih & bebas dr ekzema! Rugi kalau korang tak cuba produk Derskin ni sbb Hq tgh adakan sale sale sale! 😍
.
Follow 👇👇👇
@harithlovederskin
@harithlovederskin
@harithlovederskin


0

#FastRepost from @LAWAK HAMBAR LA by @fastrepost_app
•••
LIKE kalau ni feveret korang 😍


0

#FastRepost from @FazbulousWorriors by @fastrepost_app
•••
Sebelum tidur mari berdoa untuk Jem @missfazura supaya cepat pulang dlm keadaan yg selamat! Dah nak dekat 2 bulan jem tiada disisi mama fazilah 😭 Alfatihah 🙏🏻 hugsss @missfazura


0

Comel lah awk...
#FastRepost from @#AkuSelaluSetia by @fastrepost_app
•••
bila excited nmpak camera 🤣📸 #akuselalusetia . #mukabusuk 😛
.
pic by @warghhhhh


1

#FastRepost from @ustazelyasismail by @fastrepost_app
•••
Biar kurang harta, tapi jangan miskin jiwa, bila segala yang dimiliki tak puas, yang dikejar tak cukup2, dicabut rasa syukur..Hidup akan terasa kelam!
#jampibahagia #20senuntukkesyurga
#orderbukucd0162484896 @elyamani_collection
Kurta by @usratyofficial


0

#FastRepost from @Ashabul Mawlid Darussalam 🇧🇳 by @fastrepost_app
•••
Kerana kata-kata itu memberi kesan kepada orang sekeliling kita #AMDA
#MahabbahDarussalam
#doakankami


0

The end of the page