Video Klip Misteri™@klip_misteri

MISTERI | SERAM | PELIK | ANEH
.
🚫JANGAN FOLLOW JIKA HATI ANDA TIDAK KENTAL🚫
💾PERKONGSIAN VIDEO YANG TIADA BATASAN💾
.
💣DM FOR PAID REVIEW💣

291 posts 118,501 followers 27 following

Video Klip Misteri™

Video di atas merupakan sebuah rakaman tentang penampakan makhluk burung purba yang dipercayai pterosaurs dan berjaya dirakam oleh seorang jurukamera amatur di sebuah lokasi di hutan Afrika.
.
Menurut jurukamera amatur yang merakam video ini iaitu James Ivan, dia secara tidak sengaja bertemu dengan makhluk tersebut sewaktu cuba mengambil gambar pemandanga di kawasan hutan terbabit.
.
Digambarkan makhluk tersebut mempunyai saiz fizikal yang sangat besar berbanding burung-burung biasa dan mempunyai sepasang sayap selebar 2 meter.
.
Menurut penduduk setempat, haiwan tersebut merupakan haiwan lagenda yang sering diceritakan kewujudannya oleh orang-orang lama dan digelar dengan nama Kongamato.
.
Difahamkan makhluk itu lebih berbahaya daripada singa dan merupakan pemangsa yang sangat digeruni.
.
P/S: Bukan main besar lagi saiz burung gergasi dalam video di atas. Kalau mimin nak tangkap buat jadi haiwan peliharaan agak-agak boleh tak? 😍😍
.
#klip_misteri
.
Recommended Page:
@pakwevsmakwe
@himpunanbahanfakta
@iglawakmalaya
.
#deepweb #disturbing #creepy #ghost #alien #ufo #mystery #best #holliday #darkweb #blood #monster #secret #gore #extreme #video #misteri #seram #creepy


16

Video Klip Misteri™

Tag rakan korang yang macam ni 🤣

Tuk korang semua yang nak tinggi tapi takut nak beli sebab banyak sangat scam.saran admin better beli dekat @peninggiherbalofficial 100% trusted👌 Kualiti terbaik and harga pun mampu milik.
Lagi lagi owner @peninggiherbalofficial BUKA BIG PROMOTION UNTIL 20 HB. DISKAUN 30% AND FREE POSTAGE "😍
Bagy yang serious nak tinggi boleh laju PM sekarang
WhatsApp : +60 10-329 8202

Jangan lupa follow @peninggiherbalofficial


1

Video Klip Misteri™

Boleh kurus tak kalau menari macam nie? 😂😂😂
.
Korang boleh guna TKO Fat Burner Mega 3.0 daripada @mr.fatburner kalau nak kurus secara sihat..
.
Confirm kurus lepas guna TKO Fat Burner Mega 3.0..kesan seawal seminggu..free group coaching sekali..ada 4 org coach yg akan guide sampai kurus..💪
.
Kalau order TKO Fat Burner Mega 3.0? Boleh follow:
.
@mr.fatburner
@mr.fatburner
@mr.fatburner
.
.
#mrfatburner #fatburner #fatburnermega #tko #tkonutrition #tkofatburner #bakarlemak #pembakarlemak #ubatkurus #kurus #kurussihat #kurussebelumraya #kuruscepat #raya2018 #jomkurus #kevinzahari #neelofa #fattahamin #fazura #bazaarpaknil #bazaaronline #sayajualonline #sayanakkurus #gemuk #langsing #ramping #madeinmalaysia


140

Video Klip Misteri™

Video di atas merupakan sebuah rakaman tentang penampakan lembaga hitam yang berjaya dirakam oleh sebuah kamera keselamatan litar tertutup cctv di sebuah perkampungan di India beberapa tahun yang lalu.
.
Difahamkan, satu kelibat penampakan lembaga hitam yang kelihatan seakan manusia berjaya dirakam sewaktu sedang cuba untuk melintasi jalan raya untuk keseberang.
.
Jika diteliti, pemandu kenderaan yang melalui jalan terbabit seolah-olah tidak menyedari tentang kehadiran lembaga tersebut yang cuba untuk melintasi jalan lalu terus melanggarnya.
.
Namun walaupun dilanggar oleh kenderaan yang melalui jalan tersebut, lembaga hitam itu tetap meneruskan langkahnya tanpa ada sebarang kesan kecederaan.
.
Kelibat penampakan lembaga hitam ini dikatakan hanya mampu dilihat semula melalui rakaman cctv dan tidak dapat dilihat menggunakan mata kasar manusia.
.
P/S: Dengar cerita lembaga hitam tu dalam perjalanan menuju ke rumah korang sekarang nie. Nanti bila dia dah sampai jangan lupa bukak pintu bagi masuk. Hehehe 🤷‍♀️🤷‍♀️
.
#klip_misteri
.
Recommended Page:
@pakwevsmakwe
@himpunanbahanfakta
@iglawakmalaya
.
#deepweb #disturbing #creepy #ghost #alien #ufo #mystery #best #holliday #darkweb #blood #monster #secret #gore #extreme #video #misteri #seram #creepy


59

Video Klip Misteri™

Korang sebelum nak tidur tu baik pergi tandas dulu buang apa yang patut. 🙆🏻‍♀️🙆🏻‍♀️
.
Kang bangun tengah malam nak ke tandas tak pasal-pasal jumpa benda yang bukan-bukan. 👻👻
.
Tag member korang yang suka ke tandas malam-malam!


128

Video Klip Misteri™

KORANG ADE MASALAH MEMBONGKOK DAN SELALU MENGADU SAKIT BELAKANG
.
Saya kerap sakit belakang, sebab kerje rider jauh, kerje runner barang, pinggang mule rase sakit, badan lenguh, wife saye tegur badan saye semakin membongkok. sejak saye guna support spine ini dari @powersapport pinggang saya dah semakin baik, postur badan pun semakin straight! bersyukur sangat sangat. selepas guna support spine. sangat membantu! terima kasih bro!
.
ingin kelegaan dari sakit belakang, dan postur yang straight dan sihat! Follow @powersapport
.
🛍🛍 YEAR END SALES 2018 🛍🛍
Sekarang Power sapport Buat Promo 10 Nov Sehingga 10 Dec ini sahaje. Stock terhad! kalau lambat grab stock habis 🙏🏻
.
READY STOCK
[SIZE M - UKURAN 25-35 INCI PINGGANG]
[SIZE L - UKURAN 36-43 INCI PINGGANG]
[SIZE XL - UKURAN 44-50 INCI PINGGANG]
.
👉🏼 Support Spine Sesuai Lelaki dan Wanita 👈🏼
Jangan lupa TAG kawan kawan korang yang badan membongkok dan selalu mengadu sakit pinggang!


11

Video Klip Misteri™

korang Ada masalah macam ni ?? mesti stress kan ? Perut buncit , lengan gelebeh, paha besar, dagu berlapis adoii nak keluar rumah pon rasa down 😟 ❗ ehh jap².. Jangan sedih gais , sis nak share 1 produk yang sangat² berkesan ni untuk korang yang bermasalah macam ni .. haa ❗ uolls wajib Cuba ok ,kesan DIA memang power sgt² 1kali guna saja dah nampak kesan , I TAK SEMBANG GEMPAK ok .. boleh tengok sendiri testimoni @na_beautyssss 👍❣️
.
Follow @na_beautyssss
Follow @na_beautyssss
Follow @na_beautyssss
.
Nak order ??
WhatsApp 0139432339


4

Video Klip Misteri™

Video di atas merupakan sebuah video animasi 3D tentang seni berunsurkan kepala seorang manusia.
.
Ianya memaparkan aksi kepala seorang lelaki yang dikenakan pelbagai jenis ujikaji dan mampu kembali kepada bentuk asalnya semula.
.
Ramai yang mengatakan video ini mempunyai mesej yang tersendiri dan ingin disampaikan kepada mereka yang menontonnya.
.
Ada juga di antara penonton yang menyatakan mengalami sakit kepala, mual dan pening-pening setelah menonton video tersebut.
.
Mereka mendakwa seolah-olah video ini mampu memberikan kesan buruk kepada penonton.
.
Sehingga kini tiada sesiapa yang mengetahui untuk tujuan apa video ini dihasilkan dan ia kekal diselubungi misteri.
.
P/S: Bila tengok video ni berulang kali rasa macam gatal kaki pulak. Ade sape-sape yang sudi menjadi sukarelawan untuk disepak? Kalau ada mohon dm tepi tau!! Ngeh ngeh
.
CC: Adult Swim
.
#klip_misteri
.
Recommended Page:
@pakwevsmakwe
@himpunanbahanfakta
@iglawakmalaya
.
#deepweb #disturbing #creepy #ghost #alien #ufo #mystery #best #holliday #darkweb #blood #monster #secret #gore #extreme #video #misteri #seram #creepy


169

Video Klip Misteri™

‼FAKTA SERAM‼👻
HARI NIE INI DEPERCAYAI SATU MISTERI DIBONGKAR TENTANG KES SATU *IGSHOP* YG JUAL BARANG RARE DGN HARGA SANGAT MURAH ,TSHIRT RARE SERNENDAH RM25.

👨‍💻: Penat cari baju yg lawa ii?murah?berkualiti tinggi?size bermula dari size XS-3Xl .Admin suggest kat korang usha igshop @idols.collections_ sbb depa bkn jual satu barang je depa jual pelbagai barang seperti - BAJU RARE,HOODIE,HEAD MASK 😷,KASUT RARE DAN BNYK LAGI. Depa nie mmg trusted tau sbb ramai yg dah beli dgn depa and yg paling best nye depa ade buat promo beli 5 free 1 free 6 stickers yg rare so tggu apa lagi cpt pi usha @idols.collections_
===============================
LIKE ❤ & TAGS @ 3 RAKAN KORANG UTK DAPAT BNYK FREE GIFT 🎁 ===============================
Jika berminat :
📲 SCREENSHOTS GAMBAR BAJU
📲 PM -019 5956957
📲 CLIK BIO : nurulaisyah.wasap.my/
==============================


97

Video Klip Misteri™

❗Produk viral❗

1)Best+ powder
2)spray sabalon
3)wex colour *Nakk gaya rambut nampak stylo ?
*Tak suka guna pomade?
*tangan asyik melekit bila guna pomade?
*Korang jenis suka hairdryer rambut ?

Barang dri US 🇺🇸 ❗Jenama no. 1 dunia dlm bab2 rambut niii (Schwarzkopf) 😌Limited Stock 😌 ❗Product ni bkn utk lelaki shaja, perempuan pn boleh pkai . Kalau harga kt kedai , RM 48 - RM 50satu botol . ❗Sekrng sya tengah buat Promo Raya cepat2 pm barng limited❗
best mengubah personaliti gaya rambut anda!! Boleh contact kami 👉🏼 +60 11-3152 3550

@bestpowderhair


5

Video Klip Misteri™

Hi there! Visit our ig now for excitement.✨ @partynballoons.kp
Good news for you! We have 3 outlet you can visit
1.Partynballoons Pandan Indah 🎈
2.Partynballoons Cheras Perdana🎈
3.Partynballoons Sri Kembangan 🎈
🎉
Follow our ig to check out our lastest promotion! We will provided different incredible promo every week with a great price!
@partynballoons.kp
Any require feel free to dm or ws/call us at 0182807123
(Izza)
#partynballoons #partynballoonsshop


2

Video Klip Misteri™

Video di atas merupakan antara gelagat yang ditunjukkan oleh pelajar di sebuah sekolah berkaitan aktiviti perkemahan yang mereka ikuti.
.
Aktiviti yang dikenali sebagai "Malam Burung Hantu" ini kebiasaanya dijalankan pada malam perkemahan di jam 11 malam hingga 1 pagi.
.
Setiap pelajar akan ditutup mata mereka menggunakan kain dan kemudiannya akan ditinggalkan berseorangan di tempat-tempat yang tertentu.
.
P/S: Mimin dulu time sekolah rendah macam ni jugak. Siap nagis nak balik bagai sebab takut punya pasal. Hehehe 😂😂
.
Korang pulak macam mana? Jom kongsikan pengalaman korang di ruangan komen di bawah! 🙆🏻‍♀️🙆🏻‍♀️


800