Hasnaa Koopi Hijau@kopihijau.rahmah

Kopi Hijau formulasi drp. Pn Abby Abadi. Antara manfaatnya: Detoks, tinggikan metabolisma & sumber nutrisi.
📲 013.392.6038

Assalammualaikum. #HasnaaKoOpiHijau ada banyak ramuan tambahan Yg tidak ada pada kopi hijau lain. 1 sachet #HasnaaKoOpiHijau, dengan izinNya dapat membuatkan kita rasa kenyang, lawas & lebih bertenaga.
.
Jom baca sket, info kopi hijau 😊
. 🍃Apa itu Kopi Hijau 🍃
Green Coffee adalah kopi hijau yang belum di panggang atau dimasak sebelum dijadikan kopi yang diminum harian. Ia kaya dengan khasiat semulajadi
.
Berikut beberapa manfaat biji kopi Hijau untuk Kesihatan:
.
1. Kaya Anti-Oksidan
2. Meningkatkan Metabolisme
3. Membantu Membakar lemak ekstra
4.menahan rasa lapar
5.membantu diabetes
6.mengurangkan kadar kolestrol
7.membantu mengurangkan tekanan darah tinggi
8.membantu membersihkan organ hati
9.meningkatkan tenaga
10.mencegah keguguran rambut
11.meningkatkan sistem kestabilan hormon
12.melambatkan penuaan
13.membantu melembapkan kulit
14.menghilangkan zat penyebab perosak rambut
.

Nak cuba #hasnaakoopihijau 🍃 DM. WA. 013.392.6038

#UmaimaTeam
#hasnaakopihijauabbyabadi
#kopihijauabbyabadi
#abbyabadi #kopikesihatan
#bolehbakarlemak #bolehcantikkankulit #bolehcuciusus #tingkatkansistemimun #kawalmakan #tinggikanmetabolisma #SayaMinumSayaJual


0

Moga #hasnaakoopihijau ni, dapat bantu mereka yang serius nak menurunkan berat badan. Bukan senang nak turunkan kilo tau 😬 Kena ada disiplin yang kuat & faham sedikit mengenai fisiologi badan 😊
.
Bila berat dah berkurangan, nak maintain penurunan, pastikan selalu amalkan detoks & kurangkan pengambilan makanan/minuman yang mengandungi gula pasir. Gantikan gula pasir dengan pemanis semulajadi. In shaa Allah, akan ada perubahan pada saiz pakaian kita...cubalah 😊.
.
Nak dapat harga istimewa #hasnaakoopihijau ?
DM or WA 0133926038
.

Pic. Credit to Ummi ❤️
.
#umaimabyabbyabadi
#testimonikopihijau
#userfeedbackkopihijau
#healbynature #supplement
#kopihijau #greencoffee #coffeelover #coffee #kopihijauabbyabadi #sayajual #Ampang #HuluKelang #Gombak #ShahAlam #KualaLumpur #sayajualonline #AbbyAbadi #sihat #minumankesihatan #weightloss #detoks #nutrition
#stevia #aloevera #greentea
#KKMCertified #Halal


1

Assalammualaikum 😊

Hujan lebat sungguh ditempat akak skarang...sejuk, best je sebab dah beberapa hari panas sangat. Alhamdulillah, hujan rahmat.
.
Jom bancuh #HasnaaKoOpiHijau. Kopi hijau dengan formulasi yang unik drp @abby_abadi112 (detoks, kawal selera, bagi nutrisi).
.
Nak cuba ☕️
DM. WA 013.392.6038

#HasnaaKoOpiHijau
#kopihijauabbyabadi
#kopihijau #greencoffee #elaksembelit
#detoks #looseweight #cholestrolmanagement
#skinsupplement
#hairsupplement
#premiumquality
#KKMCertified #Halal
#UmaimaTeam
#CODKLShahAlam


0

Assalammualaikum 😊 Alhamdulillah hujan rahmat kembali turun.... Alhamdulillah juga diberi kesempatan masa utk berkongsi info mengenai kopi hijau #hasnaakoopihijau .
.
Kopi hijau @abby_abadi112 ni, in shaa Allah banyak kebaikannya, yang suka kopi eloklah minum kopi macam ni, ada nilai pada kesihatan. .
Manfaatnya yang paling Akak suka, memudahkan proses perkumuhan 😊 Sesiapa yg ada masalah sembelit or tidak 'membuang' hari2, patut cuba minum kopi hijau ni. Sembelit jangan dibiarkan ye, toksin yg terkumpul akan 'membebankan' sistem badan, boleh menyebabkan penyakit bertamu 😢
.
Nak dapat harga istimewa 😍
DM. WA 013.392.6038

#HasnaaKoOpiHijaubyabbyabadi
#kopihijauabbyabadi
#kopihijau #greencoffee
#detoks #looseweight #cholestrolmanagement
#skinsupplement
#hairsupplement
#premiumquality
#KKMCertified #Halal
#UmaimaTeam
#CODKLShahAlam


0

#testimonihasnaakoopihijau
.
Apakah itu hasna kopi hijau ?
.
Hasna koopi hijau adalah formula terbaru campuran habbatus sauda dan stevia yang sangat kaya dengan antioksidan yang berguna untuk mengurangi kesan kerosakan sel akibat radikal bebas dalam tubuh
.
Apakah fungsi hasna koopi hijau?
.
Fungsi dalam kandungan nutrisi dan mineral dalam hasna kopi hijau berperanan membantu pembakaran lemak yang tidak diperlukan dan ia juga berfungsi meningkatkan metabolisme badan
.
Apakah khasiat-khasiat hasna koopi hijau?
.
Khasiat yang terdapat dalam hasna koopi hijau boleh mengurangkan rasa lapar dan membantu mengawal makan dalam kadar berlebihan
Selain itu hasna kopi hijau membantu melambatkan proses penuaan dan kedutan
.
Apakah fungsi Stevia dalam kopi hijau?
.
Fungsi stevia dalam ramuan hasna koopi hijau mampu mengatasi diabetes manakala "white kidney bean"pula berperanan mencegah dan mengurangi kolestrol.Stevia juga berfungsi membantu mengatasi pelbagai penyakit dan pelbagai jenis masalah kesihatan
.
Apakah kebaikan #hasnaakoopihijau dalam minuman harian?
.
Produk Hasna Koopi Hijau kami amat berbeza dengan produk lain di pasaran,kerana Hasna Kopi Hijau adalah biji kopi hijau tanpa campuran bahan kimia ditambah dengan khasiat habbatus sauda yang diketahui sebagai ubat segala penyakit .
.
Jom nikmati kopi hijau @abby_abadi112 yang banyak manfaatnya kpd kesihatan, in shaa Allah .
DM. WA 013.392.6038

#Umaima #UmaimaAbbyAbadi
#hasnaakoopihijau
#umaimateam
#abbyabadi
#kopihijau #greencoffee
#fatburner #healbynature #weightmanagement
#habbatussauda #aloevera #stevia #healthylifestyle
#jagahormonedgnpemakanansihat


2

Assalammualaikum. Apa khabar? Salam Jumaat penuh baraqah. Moga yg baik2 aje hadir dlm hidup kita hari ni. Aamiin .
Sudah bersarapan? Teringin nak cuba bersarapan dengan kopi hijau @abby_abadi112 ? #HasnaaKoOpiHijau berbeza dan sangat istimewa berbanding dengan produk kopi hijau yang ada dipasaran kerana 3 ciri berikut:
✔️ menggunakan biji kopi hijau yang berkualiti tinggi
✔️ mengandungi ramuan-ramuan yang mempunyai fungsi dan manfaat kesihatan yang tersendiri. Ramuan-ramuan tersebut 'work synergically' dengan kopi hijau
✔️ ia menggunakan pemanis semulajadi yang menyihatkan (stevia)
.
Secara ringkasnya, di dalam 1 sachet 30gm kopi hijau @hasnaa_koopihijau kita boleh dapat banyak manfaat untuk kesihatan, insyaAllah. Antara yang utama:
🌸 mengawal berat badan
🌸 sumber nutrisi (terutamanya, antioksida)
🌸 detoks sistem usus-perut (proses yg sangat penting utk turun & maintain Berat badan)
.

So, untuk #Hasnaakoopihijau
DM atau 📲 013.392.6038

#hasnaakoopihijau
#koopihijauabbyabadi
#abbyabadi #UmaimaTeam
#greencoffee #coffeelovers
#fatloss #fatburner #stevia #greentea #detox


1

Assalammualaikum. Salam menjemput rezeki 😊 Senyum selalu biar sentiasa murah rezeki, in shaa Allah 😊😊. Jom panaskan badan & segarkan Minda dengan kopi hijau @abby_abadi112 Yg lazat Lagi berkhasiat ni, #HasnaaKoOpiHijau
.
. 🍃Apa itu Kopi Hijau 🍃
Green Coffee adalah kopi hijau yang belum di panggang atau dimasak sebelum dijadikan kopi yang diminum harian. Ia kaya dengan khasiat semulajadi
.
Berikut beberapa Manfaat biji kopi Hijau untuk Kesihatan:
.
1. Kaya Anti-Oksidan
2. Meningkatkan Metabolisme:
3. Membantu Membakar lemak Ekstra
4.menahan rasa lapar
5.membantu diabetes
6.mengurangkan kadar kolestrol
7.membantu mengurangkan tekanan darah tinggi
8.membantu membersihkan organ hati
9.meningkatkan tenaga
10.mencegah keguguran rambut
11.meningkatkan sistem kestabilan hormon
12.melambatkan penuaan
13.membantu melembapkan kulit
14.menghilangkan zat penyebab perosak rambut
.

1 kotak - 30 sachets
1 sachet - 30gm
Harga pasaran - Rm150.00
* Ada pek percubaan *
.
Hubungi akak laju2 Ye,
DM. WA. 013.392.6038

#kopihijauabbyabadi
#abbyabadi #kopikesihatan
#bolehbakarlemak #bolehcantikkankulit #bolehcuciusus #tingkatkansistemimun #kawalmakan #tinggikanmetabolisma #SayaMinumSayaJual
#agenhasnaakoopihijau
#UmaimaTeam


0

Assalammualaikum 😊 Excited tak dengan testimoni di? U olls yang boleh minum kopi, Jom amalkan kopi hijau #HasnaaKoOpiHijau ni. Rugi kalau minum kopi tapi tak dapat apa2 manfaat pada kesihatan.
.
Adik2 kakak2 yang sedang berdiet, akak nak bagi 1 tip, or peringatan lah (mungkin ramai Yg dah tahu), proses detoks penting sesangat sebenarnya utk loose weight & maintain it. Kalau toksin banyak terkumpul dalam badan, memang payah kita Nak loose weight.
.
Kopi hijau @abby_abadi112 ni, in shaa Allah membantu proses detoks kita berjalan lancar 😀 n Banyak lagi nutrisi boleh dapat sebab banyak herba2 berkhasiat dalam #hasnaakoopihijau ni.
.
Nak tahu lebih lanjut.... DM. WA 013.392.6038
.

#HasnaaKoOpiHijau
#kopihijauabbyabadi
#kopihijau #greencoffee
#detoks #looseweight #cholestrolmanagement
#skinsupplement
#hairsupplement
#premiumquality
#KKMCertified #Halal
#UmaimaTeam
#CODKLShahAlam


0

Assalammualaikum 😊
#fakta
#peringatanutkdirisendiri
.

I'm on my way to #mastermyhormones so that I can #looseweightnaturally in shaa Allah.
. 🍃Minum #HasnaaKoOpiHijau untuk bantu tinggikan metabolisma, kawal makan, detoks & dapatkan nutrisi yang diperlukan utk maintain badan yg sihat, in shaa Allah.🍃
.
#HasnaaKoOpiHijauteam
#UmaimaTeam
#kopihijauabbyabadi #greencoffee #fatburner


0

Assalammualaikum. It's tea time.. Tapi, Akak nak minum kopi.. aci tak? 😀 Kopi bukan sebarang kopi tau, Akak minum kopi yang ada nilai kesihatan sahaja. Kopi hijau #HasnaaKoOpiHijau formulasi hebat @abby_abadi112 jadi pilihan Akak.
.

Sebab apa??
.
🔸bila dah minum, rasa kenyang je. So, akak boleh makan dalam kuantiti yang sedikit .
🔸improve sistem pencernaan, mudah je utk 'happy hour'
🔸kalori tidak tinggi sebab guna pemanis Stevia. Stevia ni pun banyak khasiat utk kesihatan.
🔸kopi hijau memang boleh bantu improve metabolism rate, mudah utk pembakaran lemak2 especially lemak organ 🔸#HasnaaKoOpiHijau ada banyak bahan-bahan lain yang mempunyai fungsi teraputik & membekalkan nutrisi antara nya, white kidney beans, aloe vera, Nanas, Asam gelugor.
.

Peminat Kopi, Jom amalkan kopi yang ada manfaat:
DM. WA 0133926038

#kopihijau #abbyabadi
#greencoffee #fatburner #detoks #bakarlemak #nakkurus #diet #stevia #garcinia #nanas #habbatussauda #aloevera #whitekidneybeans
#sayaminumsayajual
#umaimateam #KKMCertified #Halal


0

The end of the page