FLAWLESS GORGEOUS CANTIK@loverabyumaira

πŸŽ€ 2 Magic Jelly RM120 CLEARANCE SALE
πŸŽ€ MJTG18-DS22
πŸŽ€ CIMB only
πŸŽ€ COD : UIAM GOMBAK
πŸŽ€ Malas nak save no ?? klik link di bwh πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡

http://www.wasap.my/60137215051

✨RAYA LEBARAN✨
Free gift sample Lovera Day Cream for purchase RM150 & above!

SET PROMO ‡️ πŸ‘ TWIN SET : 2MJ = RM130
πŸ‘ TRIPLE SET : 3MJ = RM190
πŸ‘ ACNE SET : 1MJ+1LCC+1LDC = RM140
πŸ‘ GLOWING SET : 1MJ+1LCC+1LGM = RM140
πŸ‘ RADIANCE SET : 1MJ + 1LCC + 1BBJ = RM140
πŸ‘ SCAR-FREE SET : 1MJ+1BBJ+1LDC = RM140
πŸ‘ FLAWLESS SET : 1MJ+1LCC+1BBJ+1LGM = RM180
πŸ‘ DRY-SKIN SET : 1MJ+1LCC+1LGM+1LDC = RM180
πŸ‘ WHITENING SET : 1MJ+1LCC+1LDC+1BBJ = RM180 πŸŽ‰ STANDARD POSTAGE (RM8 SM // RM11 (SS)) 🎁 FREE RM10 VOUCHER
🎁 FREE LOVERA BEAUTY BOX FOR EACH PURCHASE
.
.
------------------------
.
POSTAGE : EVERYDAY
COD : IIUM GOMBAK .

NAK ORDER ???
βœ”οΈ DM sis di @loverabyumaira
βœ”οΈ Whatsapp 0137215051 atau klik link di bio πŸ˜‰πŸ˜‰
.

#sayajual #magicjelly #magicjellylovera #magicjellyoriginal #magicjellymurah #magicjellygombak #loveracompletecleanser #loveradiamontscrub #loveradaycream #authorizeddistributor #dropshiplovera #loveramalaysia #loveraselangor #loveragombak #deletejerawat #setflawless #gergeous #gombak #jomjadicantik #magicjellylovera #teammizalovera #codavailable #coduiagombak #coduiamgombak #coduiam #codiiumgombak #magicjellyuia #loverauiagombak


0

🌸LOVERA COMPLETE CLEANSER🌸 .
.
Pencuci Muka 5-in-1 . .
🌱
KEBAIKAN PENCUCI MUKA 5 dalam 1
.
🌱
1. Membersihkan liang rongga tersumbat akibat habuk & minyak berlebihan (UNCLOG PORES)
2. Membunuh kuman jerawat & mengurangkan bengkak (KILL PIMPLES)
3. Menghapuskan kulit kusam dan menukarnya Β kepada kulit baru yang glowing pink pink di pipi. (GLOWING NEW SKIN)
4. Melembabkab kulit secara mendalam (INSTANT HYDRATION)
5. Melambatkan proses penuaan kulit & melindungi kulit drpd radikal bebas (ANTI-OXIDANT) .
🌱
HARGA : RM 40 (tanpa Postage)Β 
Click sini utk testimonial -
#LCCTestimonials
#LoveraCompleteCleanser ------------------------
.
POSTAGE : EVERYDAY
COD : IIUM GOMBAK .

NAK ORDER ???
βœ”οΈ DM sis di @loverabyumaira
βœ”οΈ Whatsapp 0137215051 atau klik link di bio πŸ˜‰πŸ˜‰
.

#sayajual #magicjelly #magicjellylovera #magicjellyoriginal #magicjellymurah #magicjellygombak #loveracompletecleanser #loveradiamontscrub #loveradaycream #authorizeddistributor #dropshiplovera #loveramalaysia #loveraselangor #loveragombak #deletejerawat #setflawless #gergeous #gombak #jomjadicantik #magicjellylovera #teammizalovera #codavailable #coduiagombak #coduiamgombak #coduiam #codiiumgombak #magicjellyuia #loverauiagombak


1

Kalau nak kulit sihat, mestilah kena rajin makan sayur dan minum air secukupnya. Lagi2 bulan puasa ni. Ehh dah nak raya pun πŸ˜… Minum air mineral atau air kosong tau, jangan diteguk air coca cola pulakk 😬
.
Nak mudah sembur je #loveraglowmist🎊 ni haa. Nama pun GLOW mist, lepas pakai mesti muka nmpk glowing gitew...
.
.
------------------------
.
POSTAGE : EVERYDAY
COD : IIUM GOMBAK .

NAK ORDER ???
βœ”οΈ DM sis di @loverabyumaira
βœ”οΈ Whatsapp 0137215051 atau klik link di bio πŸ˜‰πŸ˜‰
.

#sayajual #magicjelly #magicjellylovera #magicjellyoriginal #magicjellymurah #magicjellygombak #loveracompletecleanser #loveradiamontscrub #loveradaycream #authorizeddistributor #dropshiplovera #loveramalaysia #loveraselangor #loveragombak #deletejerawat #setflawless #gergeous #gombak #jomjadicantik #magicjellylovera #teammizalovera #codavailable #coduiagombak #coduiamgombak #coduiam #codiiumgombak #magicjellyuia #loverauiagombak


2

Toner dan Moisturizer ni memang tak boleh tinggal, dan wajib ada dalam skincare routine korang. Aloe Vera dan rose water dapat merawat jerawat dan memudarkan parut tau. Rugi kalau tak apply πŸ˜‰
.
.
------------------------
.
POSTAGE : EVERYDAY
COD : IIUM GOMBAK .

NAK ORDER ???
βœ”οΈ DM sis di @loverabyumaira
βœ”οΈ Whatsapp 0137215051 atau klik link di bio πŸ˜‰πŸ˜‰
.

#sayajual #magicjelly #magicjellylovera #magicjellyoriginal #magicjellymurah #magicjellygombak #loveracompletecleanser #loveradiamontscrub #loveradaycream #authorizeddistributor #dropshiplovera #loveramalaysia #loveraselangor #loveragombak #deletejerawat #setflawless #gergeous #gombak #jomjadicantik #magicjellylovera #teammizalovera #codavailable #coduiagombak #coduiamgombak #coduiam #codiiumgombak #magicjellyuia #loverauiagombak


2

STOP BREAKING OUT ❗️❗️
.
.
Breakout boleh jadi bila3 masa je kalau kita tak mengamalkan rutin penjagaan muka yang betul. Bila dah breakout tu, mula gelabah kan 😧😧 .
Macam mana nak atasi acne breakout ni ?? Pakai #loveramagicjelly laaa 😏😏
.
.
------------------------
.
POSTAGE : EVERYDAY
COD : IIUM GOMBAK .

NAK ORDER ???
βœ”οΈ DM sis di @loverabyumaira
βœ”οΈ Whatsapp 0137215051 atau klik link di bio πŸ˜‰πŸ˜‰
.

#sayajual #magicjelly #magicjellylovera #magicjellyoriginal #magicjellymurah #magicjellygombak #loveracompletecleanser #loveradiamontscrub #loveradaycream #authorizeddistributor #dropshiplovera #loveramalaysia #loveraselangor #loveragombak #deletejerawat #setflawless #gergeous #gombak #jomjadicantik #magicjellylovera #teammizalovera #codavailable #coduiagombak #coduiamgombak #coduiam #codiiumgombak #magicjellyuia #loverauiagombak


1

MULTI FUNCTIONAL LOVERA PRODUCT 🌱 .
.
1. apply #loveramagicjelly sebagai moisturizer dan makeup primer
2. sapu #BbJellyLovera untuk dewy finish atau #loveradaycream untuk matte finish
3. spray #loveraglowmist sebagai makeup finishing spray .
------------------------
.
POSTAGE : EVERYDAY
COD : IIUM GOMBAK .

NAK ORDER ???
βœ”οΈ DM sis di @loverabyumaira
βœ”οΈ Whatsapp 0137215051 atau klik link di bio πŸ˜‰πŸ˜‰
.

#sayajual #magicjelly #magicjellylovera #magicjellyoriginal #magicjellymurah #magicjellygombak #loveracompletecleanser #loveradiamontscrub #loveradaycream #authorizeddistributor #dropshiplovera #loveramalaysia #loveraselangor #loveragombak #deletejerawat #setflawless #gergeous #gombak #jomjadicantik #magicjellylovera #teammizalovera #codavailable #coduiagombak #coduiamgombak #coduiam #codiiumgombak #magicjellyuia #loverauiagombak


0

Regrann from @loveramalaysia - The final announcement has been heard and we are happily adhered to the requirements of 0% of GST rate effective 1st June 2018.
.
However, our prices remain the same as we are not charging those GST tax to our valued customers and absorbed the tax on our part.
.
We thank you in advance for your continuous support to @LoveraMalaysia. 😘
.
Price πŸ‘‡
Lovera Magic Jelly = RM70
Lovera Complete Cleanser = RM40
Lovera Day Cream = RM40
Lovera BB Jelly = RM45
Lovera Glow Mist = RM45
(Without Postage)
.
------------------------
.
POSTAGE : EVERYDAY
COD : IIUM GOMBAK .

NAK ORDER ???
βœ”οΈ DM sis di @loverabyumaira
βœ”οΈ Whatsapp 0137215051 atau klik link di bio πŸ˜‰πŸ˜‰
.

#sayajual #magicjelly #magicjellylovera #magicjellyoriginal #magicjellymurah #magicjellygombak #loveracompletecleanser #loveradiamontscrub #loveradaycream #authorizeddistributor #dropshiplovera #loveramalaysia #loveraselangor #loveragombak #deletejerawat #setflawless #gergeous #gombak #jomjadicantik #magicjellylovera #teammizalovera #codavailable #coduiagombak #coduiamgombak #coduiam #codiiumgombak #magicjellyuia #loverauiagombak


0

Regrann from @lovera.testimonials - #Repost @umairawafa_ with @get_repost
・・・
Bb Jelly ni ade 9 benefits in 1 bottle!! 😘 Yang best nye MESRA SOLAT. .
Pakai #BbJellyLovera je buat muka GLOWING terus! Tak payah pakai foundation pun.
. So if you guys berminat boleh check @loveramalaysia ! Go get yours now!!πŸ˜›πŸ’– .
.
.
------------------------
.
POSTAGE : EVERYDAY
COD : IIUM GOMBAK .

NAK ORDER ???
βœ”οΈ DM sis di @loverabyumaira
βœ”οΈ Whatsapp 0137215051 atau klik link di bio πŸ˜‰πŸ˜‰
.

#sayajual #magicjelly #magicjellylovera #magicjellyoriginal #magicjellymurah #magicjellygombak #loveracompletecleanser #loveradiamontscrub #loveradaycream #authorizeddistributor #dropshiplovera #loveramalaysia #loveraselangor #loveragombak #deletejerawat #setflawless #gergeous #gombak #jomjadicantik #magicjellylovera #teammizalovera #codavailable #coduiagombak #coduiamgombak #coduiam #codiiumgombak #magicjellyuia #loverauiagombak


0


1

@lovera.testimonials - #Repost @syasyamahmud with @get_repost
・・・
Hai semuaaa. Salam Jumaat ☺️ Magic Jelly dari @LoveraMalaysia ni ada banyak kegunaannya. Which is boleh buat as moisturizer, pelembab bibir, sunburn, makeup remover, serum rambut dan banyakkkk lagi. Senang cerita produk head to toe. Memang betul2 magic kan!! 😍

Nak tau apa lagi kegunaan magic jelly ni, boleh follow @LoveraMalaysia . Banyak lagi product2 dia yang best2. ❀️ .
.
------------------------
.
POSTAGE : EVERYDAY
COD : IIUM GOMBAK .

NAK ORDER ???
βœ”οΈ DM sis di @loverabyumaira
βœ”οΈ Whatsapp 0137215051 atau klik link di bio πŸ˜‰πŸ˜‰
.

#sayajual #magicjelly #magicjellylovera #magicjellyoriginal #magicjellymurah #magicjellygombak #loveracompletecleanser #loveradiamontscrub #loveradaycream #authorizeddistributor #dropshiplovera #loveramalaysia #loveraselangor #loveragombak #deletejerawat #setflawless #gergeous #gombak #jomjadicantik #magicjellylovera #teammizalovera #codavailable #coduiagombak #coduiamgombak #coduiam #codiiumgombak #magicjellyuia #loverauiagombak


1

HOW TO APPLY TONER .
.
1. Guna kapas (cotton pad) dan sapu ke seluruh wajah .
2. Guna jari dan dap2 ke seluruh wajah .
3. Spray ke seluruh wajah (directly) .
.
Kalau sis, sis suka guna cotton pad dan sapu ke seluruh wajah, jadi masa kita sapu tu, boleh nampak sama ada cleansing step kita betul atau tidak 😊😊 🌱 Lovera Glow Mist RM40(without postage)
------------------------
.
POSTAGE : EVERYDAY
COD : IIUM GOMBAK .

NAK ORDER ???
βœ”οΈ DM sis di @loverabyumaira
βœ”οΈ Whatsapp 0137215051 atau klik link di bio πŸ˜‰πŸ˜‰
.

#sayajual #magicjelly #magicjellylovera #magicjellyoriginal #magicjellymurah #magicjellygombak #loveracompletecleanser #loveradiamontscrub #loveradaycream #authorizeddistributor #dropshiplovera #loveramalaysia #loveraselangor #loveragombak #deletejerawat #setflawless #gergeous #gombak #jomjadicantik #magicjellylovera #teammizalovera #codavailable #coduiagombak #coduiamgombak #coduiam #codiiumgombak #magicjellyuia #loverauiagombak


0

The end of the page