Jelita@majalahjelita

Blu Inc Media Sdn Bhd | 📧 [email protected] #majalahjelita #jelita2018

http://www.jelita.com.my/selebriti/undian-selebriti-wajah-depan-jelita-pilihan-anda/

Miliki kulit wajah yang kekal lembap dan sihat dengan rangkaian baru Laneige Water Bank yang telah dipertingkatkan formulasinya.
#LaneigeMy #Laneigewaterbar #laneigewaterbank #jelita2018


1

Nak cantik tidak semestinya menggunakan pelbagai produk kecantikan. Sesekali, boleh amalkan petua alami untuk penjagaan wajah.
#tipcantik #petuacantik #kulitcantik


0

Tahukah anda @lisasurihani mempunyai tabiat pelik yang tiada siapa tahu? Jika anda ingin tahu lebih banyak mengenai Lisa, jangan lupa dapatkan majalah Jelita edisi April di pasaran sekarang.

#lisasurihani #selebriti #selebritimalaysia #hiburan #edisiApril #majalahjelita #jelita2018


4

Gemar menggayakan seluar potongan lebar seperti ini? Pastikan potongannya tidak melebihi paras buku lali kerana jika tidak ia akan menampakkan anda lebih rendah dari ketinggian sebenar. #fesyen #majalahjelita #jelita


2

Dapatkan inspirasi fesyen terkini melalui input dan informasi berguna menerusi kolum barangan bawah RM100, Tutorial Gaya dan banyak lagi. #majalahjelita #jelita2018 #fesyen


2

The Duke dan Duchess of Cambridge menyambut kelahiran cahaya mata ketiga, seorang putera. Putera George dan Puteri Charlotte turut dilihat menziarahi adik mereka. 📸 @kensingtonroyal #majalahjelita #jelita2018 #princewilliam #katemiddleton #newbaby #kensingtonpalace


2

Anda ingin melihat selebriti kegemaran menghiasi muka depan majalah Jelita edisi Ogos 2018, undi mereka dan tiga pembaca bertuah berpeluang untuk memenangi hadiah misteri bernilai RM200. Layari jelita.com.my atau klik link di bio untuk mengundi.

#undian #undianwajahdepanjelita #wajahdepanjelita2018 #selebriti #selebritimalaysia #majalahjelita #jelita2018


37

Selamat petang jelitawan sekalian. Bagaimana hari anda hari ini? Jangan takut dengan cemuhan dan halangan jika ingin berjaya. Teruskan berusaha sehingga cemuhan bertukar menjadi tepukan.

#majalahjelita #jelita #katakatabijak #katabijak #kehidupan #berjaya #inspirasiberjaya


5

Cantik sungguh @shahilaamzah semasa majlis resepsi perkahwinannya yang berlangsung malam tadi. Tahniah sekali lagi Jelita ucapkan kepada Shahila dan suami. Semoga berkekalan sehingga ke anak cucu.

Repost from @anhevents @TopRankRepost #TopRankRepost #sharisoffthemarket
#shilaxharis


6

Esok dah kerja! Jangan lupa dapatkan tidur yang mencukupi untuk pastikan anda mempunyai tenaga untuk melalui hari esok. Selamat malam, Jelitawan!

#majalahjelita #kerja #kerjaya #jelita2018 #Isnin #esokdahkerja #motivasi


0

Hotel berkonsepkan moden minimalis, Alila Bangsar bakal dibuka kepada umum tidak lama saja lagi. Ini adalah beberapa gambar rekaan dalamannya untuk tatapan anda. Info lanjut bakal menyusul!
.
#majalahjelita #jelitajalan #jomjalan #alilabangsar #alilahotels


1

Tidak lengkap sesebuah majlis resepsi tanpa juadah enak dan dekorasi indah pada meja santapan pasangan mempelai. Bulan ini, Jelita kongsikan 6 menu untuk meja pengantin sebagai panduan buat anda yang bakal melangkah ke gerbang perkahwinan tidak lama lagi. Semuanya ada di Jelita edisi April!
.
Resipi: Chef Mohd Norhafzaineezan Hamzah dari @sunwayputrahotel
Lokasi: @sunwayputrahotel
Dekorasi meja: @dearazalea & @balloon_bar
.
#majalahjelita #jelitaapril2018 #inspirasicinta #letskahwin #menukenduri


0

The end of the page