Maleqa Boutique@maleqaboutique

ONLINE SHOPPING 😍🎁
Kindly whatsapp +601116470377 to order/info 😍

http://www.wasap.my/601116470377

BULU MATA HUMAN HAIR PREMIUM COLLECTION dari @alhaalfacosmetics_hq ni amatlahhhhh lembut!! tak terasa langsung macam pakai bulu mata! dannnn yg penting β€œthread” (bahagian yg nak letak gam) tu menggunakan benang mahal yg berkualiti tinggi!! AMAT selesa! tidak mudah tertanggal dan yg penting KUALITI nya yg ternyata POWER!! design2 bulu mata ini dilukis dan di ilhamkan sendiri oleh @alhaalfa TIDAK AKAN JUMPA di tempat2 lain! ape tunggu lagiii!! Jom order 😍

SEPASANG : rm12
10 PASANG : rm10 (satu)
42 PASANG (1 box) : rm8 (satu)

Kindly whatsapp 01116470377 to order/info 😍

#maleqaboutique #bulumata #eyelash #lashes #alhaalfa #alhaalfacosmetics #alhaalfalens #makeupbyalhaalfa #topmua #muamalaysia #alhaalfa #loosepowderwaterproof #loosepowderalhaalfa #favestudio #foundationpropolis #foundationwaterproof #bazaarpaknil #bazarmalaysia #alhaalfacosmeticsjakelmall #foundationconcealer #stayallday #onlinestore #onlineshopping #bisnesonline #sayajual #visitmyigmalaysia #igshop #igshopping #igshopmalaysia #visitmyig #kedaionline


0

READY STOK

HARGA : RM75
Kindly whatsapp 01116470377 to order/info 😍

Regrann from @rozitachewan1 - [ EH ORANG SEMUA TAK PERCAYA BILA TAHU UMUR SEBENAR KITA LAH. TERKEZUTTT DEPA ] .
.
Iyaa. Ada la sekali tu bila nak lipat telekung kat surau, ada la sorang akak ni duduk sebelah saya sambil senyum-senyum. Saya pun senyum balik dan tegur dia. .
.
Dah sembang-sembang tu, saya pun bahasakan diri saya akak. Saya bagitau macam ni, β€˜Eh, akak kena gerak dulu ya’.
Dia terus tanya saya. β€˜Umur berapa ya?’.
Saya pun terus je jawab 42 tahun. Ya Allah melompat dia bila tahu umur saya. Hehe dia ingat umur saya awal 30an tau. .
.
Nak tahu rahsia saya apa? Of course la Jus Qurus. Jangan terkejut kalau uols semua nampak 10 tahun lebih mudah lepas minum Jus Qurus ni. Pinggang teruihh jadi macam pinggang anak dara tau. Siap ada shape lagi.
.
.
Opppsss lupa nak bagitau, time raya ni bila uols minum Jus Qurus ni, memang dia akan kawal berat badan kita. Jus Qurus juga akan bekerja dengan cara dia detoks semua toksik dalam badan. Nak order? .
.
Apa tunggu lagi dapatkan daripada ejen - ejen sah kami di seluruh negeri. .
.
019 963 3618 .
.
@byrcw @byrcwtestimoni - #regrann


0

READY STOK

HARGA : RM29 (exc postage)

Kindly whatsapp 01116470377 to order/info 😍

Regrann from @emma_maembongofficial - @myhoneylips - #regrann


0

READY STOK
KINDLY WHATSAPP 01116470377 TO ORDER/INFO 😍

Regrann from @preciousbyrcw - I think perfume is more than just an accessory for a woman. It's part of her aura.
.
β˜… SMELL LIKE A STAR β˜… .
.
#PreciousbyRCW
25ml
RM29.90 WM
RM31.90 EM .
.
#PreciousLuxebyRCW
25ml
RM39 WM
RM42 EM .
.
#PreciousbyRCW #PreciousLuxebyRCW #preciousluxe #perfume #precious #luxe #luxurysmell #smellgood #smelllikeastar #ascentofsuccess #affordableprice #halalperfume #stayfresh #staytrue #stayprecious #blessed #grateful #June2018 - #regrann


0

JOM DAPATKAN HAIR TONIC DAN MARULA OIL @anzelhair
Kindly whatsapp 01116470377 to order/info 😍

Free cod/pos 😍

Regrann from @anzalnanasir88 - Guna jari saja because i dont like to comb my hair. Guna hair tonic+ Marula oil supaya rambut sihat, panjang, berkilat, lebat dan wangi! Thank you @anzelhair ❀️ - #regrann


0

READY STOK

HARGA : RM29 EACH (exc postage)

KINDLY WHATSAPP 01116470377 TO ORDER/INFO 😍

Regrann from @myhoneylips - Kenapa kami melahirkan #myhoneylips pada mulanya kerana mahu menolong uolls yg menderita akibat salah pakai lipstik yg ber Chemical yg kita pun tak tahu Apa kandungannya membuatkan bibir rosak..sebab Itulah masaalah kami juga..❀️Yang bestnyer lagi lipbalm ni tidak melekit ...myhoneylips bukan ❌lipstik,bukan ❌lipmate bukan ❌ liptint tapi #myhoneylips adalah βœ… #lipbalm yg boleh menjadi penganti semua πŸ‘†πŸΌπŸ‘†πŸΌπŸ‘†πŸΌπŸ‘†πŸΌtu ..Tak percaya cubaaa laaa dulu...formula ajaibnya sebab# dibuat dari Madu Kelulut dan Propolis tulen dari ladang kami sendiri .
🍯 memudakan garis2 penuaan bibir
🍯 senang dibersihkan (mesra wudhu')
🍯 menjaga bibir dgn sepenuhnya dgn kebaikan madu kelulut dan propolis (4 kali lebih antioksidan dr madu lebah biasa).
🍯 tiada plumbum, tiada lead, tiada pewangi tiruan dan tiada pewarna sintetik serta paraben free
🍯 πŸ’―% homemade dan bukan buatan kilang (color mungkin akan ada sedikit berbeza untuk setiap production tetapi dlm kelompok yg sama - harap maklum).
🍯 Mencerahkan bibir yg hitam/kusam dengan pemakaian yg kerap dan teraturr.
.
kaler mengikut warna bibir juga..setengah orang lain effectnya..harap maklum
😘😘😘.
.
🐝 Wasap πŸ‘‰ 60129219789 @ DM for fast respond. tengkiuu our #ladyboss @yaya_maembong .
#madukelulut #madukelulutasli #sabunpropolis #sabunkelulut #sabunkelulutpropolis #lipbalm #lipcare #propolisointment #sayajual #rawatanbibir #shoppingonline #igshop #malaysiaonlineshop #viralmalaysia #Mysketchbookshawl #emmartw #emmavengers #bazaaronline #organicsoap #organic #naturalingredients #lipbalmmalaysia #homemadelipbalm #lipbalmmadukelulut #honeylipbalm #stokismalaysia


1

READY STOK

HARGA : RM49.90 (exc postage)

Kindly whatsapp 01116470377 to order/info 😍

Regrann from @alhaalfa - ok alha belanje cara2 nak pakai GLOW CREATOR ni, yg bestnya mengenai GLOW CREATOR ni, formulanya liquid type pada mulanya..tapi setelah beberapa saat,ia berubah menjadi powder pada wajah!! so tidaklah nampak terlalu over highlight nya..tapi!! boleh jadi over kalau uols yg mmg suka over highligh on point onz tak onz tuuuu~~hehe so sgtlah sesuai kepada para pengantin sbb xnmpak terlalu over tetapi dalam gambar terlalu onz ye!! so xde masalah kalau nak satu muka letak pun sbb xkn jadikan wajah berminyak..hanya nampak seperti healthy skin effect sahaja! tepokkkkkkkkkkk
.
.
.
harga : rm49.90
.
ada 3 warna,
.
NATURAL MOIST - semua warna kulit boleh pakai
.
ROSY PUNK - topup atas blusher,akan nampak natural highlight..
.
GOLD SHINE- sesuai utk org kulit TAN (sawo matang)
.
.
siapa nak glow creator ni komen β€œnak- PINK - cheras” contoh.. - #regrann


0

READY STOK LIPSTICK BUTTER CUP & BULU MATA CODE AN 004
KINDLY WHATSAPP 01116470377 TO ORDER/INFO 😍

Regrann from @alhaalfacosmetics_hq - #repost .
.
makeup for my luvly mummy @stacyanam ! tqsm for having me n tqsm sbb selalu bagi semangat πŸ’ͺ🏻πŸ’ͺ🏻 haaaaaaa!! arini makeup stacy fully guna @alhaalfacosmetics_hq ok!! lipstick tu ramai tanyaaa.. yg tu code : BUTTER CUP tau~~ and lens @alhaalfalenses_hq , code : bobbie brown... bulu mata code : AN 004
.
.
credit : dato @alhaalfa - #regrann


0

READY STOK SKIN BOOSTER

HARGA : RM49.90 (exc postage)

SIZE : 30ML

KINDLY WHATSAPP 01116470377 TO ORDER/INFO 😍

Regrann from @alhaalfa - yeayyy!! ready dah ke tuuuuu!! wowww makin meletop laaaa skin lepas ni 😭😭😭 makin pelolesss laaaaaa jelitawan2 malaysia lepas ni huwaaa!! serum meletop di dooonniiaaaaa dahhh readyy stockkk!! πŸ˜±πŸ˜±πŸ˜±πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ» serum ni mampu membunuh jerawat2 yg bakal muncul tauuu..mencerahkan seawal 7 hari!! tak caya??? xcaya xpe jangan nanges gigit buluh lemang tauuu..
.
.
alha ringkaskan ye!!πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»
.
active ingredients : .
.
.
.
Cucumber extract
Moisturizer
Anti oxidant
Exfoliating dead skin
High moisturizer
Anti aging
Minimize pore
Anti allergic
Reduce rash and redness
.

titanium dioxide (pelindung matahari)
.
stearyl dimethicone ( melembutkan tekstur kulit)
.
propylene glycol ( mengurangkan kulit kering dan mengelupas)
.
lanolin ( menghasilkan kesan kulit flawless dan glowing)
.
glyceryl monostearate ( mengurangkan minyak pada wajah)
.
.
anti-acne, anti-allergic,reduce redness,reduce scars.. see brightening within 7-14days result (depend on person) whitening, help skin shine with bright naturally.
.
.
cara guna : selepas cuci muka, apply skin booster ni..lepastu pakai moisturizer ok! amalkan sebelum tdo malam..dan setiap kali selepas cuci muka!
.
.
harga : rm 49.90 sahaja 😱😱😱 . 30ml tau!!
.
siapa nak??? komen cepat!! ada rezeki alha bagi give away dalam 5 org ok!! - #regrann


0

READY STOK SKIN BOOSTER

HARGA : RM49.90 (exc postage)

SIZE : 30ML

KINDLY WHATSAPP 01116470377 TO ORDER/INFO 😍

Regrann from @alhaalfa - yeayyy!! ready dah ke tuuuuu!! wowww makin meletop laaaa skin lepas ni 😭😭😭 makin pelolesss laaaaaa jelitawan2 malaysia lepas ni huwaaa!! serum meletop di dooonniiaaaaa dahhh readyy stockkk!! πŸ˜±πŸ˜±πŸ˜±πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ» serum ni mampu membunuh jerawat2 yg bakal muncul tauuu..mencerahkan seawal 7 hari!! tak caya??? xcaya xpe jangan nanges gigit buluh lemang tauuu..
.
.
alha ringkaskan ye!!πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»
.
active ingredients : .
.
.
.
Cucumber extract
Moisturizer
Anti oxidant
Exfoliating dead skin
High moisturizer
Anti aging
Minimize pore
Anti allergic
Reduce rash and redness
.

titanium dioxide (pelindung matahari)
.
stearyl dimethicone ( melembutkan tekstur kulit)
.
propylene glycol ( mengurangkan kulit kering dan mengelupas)
.
lanolin ( menghasilkan kesan kulit flawless dan glowing)
.
glyceryl monostearate ( mengurangkan minyak pada wajah)
.
.
anti-acne, anti-allergic,reduce redness,reduce scars.. see brightening within 7-14days result (depend on person) whitening, help skin shine with bright naturally.
.
.
cara guna : selepas cuci muka, apply skin booster ni..lepastu pakai moisturizer ok! amalkan sebelum tdo malam..dan setiap kali selepas cuci muka!
.
.
harga : rm 49.90 sahaja 😱😱😱 . 30ml tau!!
.
siapa nak??? komen cepat!! ada rezeki alha bagi give away dalam 5 org ok!! - #regrann


0

READY STOK SKIN BOOSTER

HARGA : RM49.90 (exc postage)

SIZE : 30ML

KINDLY WHATSAPP 01116470377 TO ORDER/INFO 😍

Regrann from @alhaalfa - yeayyy!! ready dah ke tuuuuu!! wowww makin meletop laaaa skin lepas ni 😭😭😭 makin pelolesss laaaaaa jelitawan2 malaysia lepas ni huwaaa!! serum meletop di dooonniiaaaaa dahhh readyy stockkk!! πŸ˜±πŸ˜±πŸ˜±πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ» serum ni mampu membunuh jerawat2 yg bakal muncul tauuu..mencerahkan seawal 7 hari!! tak caya??? xcaya xpe jangan nanges gigit buluh lemang tauuu..
.
.
alha ringkaskan ye!!πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»
.
active ingredients : .
.
.
.
Cucumber extract
Moisturizer
Anti oxidant
Exfoliating dead skin
High moisturizer
Anti aging
Minimize pore
Anti allergic
Reduce rash and redness
.

titanium dioxide (pelindung matahari)
.
stearyl dimethicone ( melembutkan tekstur kulit)
.
propylene glycol ( mengurangkan kulit kering dan mengelupas)
.
lanolin ( menghasilkan kesan kulit flawless dan glowing)
.
glyceryl monostearate ( mengurangkan minyak pada wajah)
.
.
anti-acne, anti-allergic,reduce redness,reduce scars.. see brightening within 7-14days result (depend on person) whitening, help skin shine with bright naturally.
.
.
cara guna : selepas cuci muka, apply skin booster ni..lepastu pakai moisturizer ok! amalkan sebelum tdo malam..dan setiap kali selepas cuci muka!
.
.
harga : rm 49.90 sahaja 😱😱😱 . 30ml tau!!
.
siapa nak??? komen cepat!! ada rezeki alha bagi give away dalam 5 org ok!! - #regrann


0

ROYAL PROPOLIS FOUNDATION @alhaalfa @alhaalfacosmetics_hq

MATTE FINISHING FOUNDATION

Terdapat 4 pilihan warna.

AURI
FERVI
EDEL
MORRI ‼️‼️‼️‼️
HARGA : RM49.90 (exc postage)

Kebaikan FOUNDATION ini : amat bersesuaian bagi mereka yg mempunyai MASALAH KULIT BERMINYAK!!! ‼️‼️ kerana foundation ini jenis "MATTE FINISHING" dan mempunyai TREATMENT dari AIR LIUR RAJA LEBAH 🐝🐝🐝🐝🐝 untuk mencantikkan kulit..mengecilkan PORI..merata kan kulit dari bekas2 JERAWAT!! Omg!! Segera dapatkan sebelum kehabisan STOCK!

KINDLY WHATSAPP 01116470377 TO ORDER/INFO 😍

#maleqaboutique #bazaarmalaysia #bazaaronline #onlineshopping #onlineboutique #onlinestore #onlinebisnes #bazaarpaknil #bazarpaknil #sayajual #visitmyig #igshopmalaysia #igshopping #igshop #instashopmalaysia #onlineshopmalaysia #onlinebisnes #kedaimurah #bazaaronline #instashop #instaniaga #alhaalfa #royalpropolis #royalpropolisfoundation #foundation #foundationalha #alhaalfacosmetics


0