MamaLiaSignature Acc 2@mama_lia_signature

A taste that make u smile ☺️menerima tempahan - birthday party, jamuan ofis, makan sdr dll πŸŽŠπŸŽ‰πŸŽˆ 🏠 abdullah hukum bangsar πŸ“² 012 3637388

296 posts 623 followers 1,255 following

Alhamdulillah.. rezeki lagi.. kalau lah sakit tu seronok hari hari nak sakit ☺️ tp apakan daya.. bersyukurlah dgn setiap ujian dr Allah swt ❀️ Arini dapat donut comel drkawan kt.. tq Zuraidah Baharudin @idabaharudin berebut2 anak2 kt nak makan.. semoga Allah murahkan rezeki awk selalu ya.. 😘😘 Korang2 kalau ade yg beli brownies, roti2 utk apa2 event bole cr kat kawan kt ni.. ibu + chef pastry yg sgt hebat πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ» korang kena cuba try test brownies & congo bars dia mmg πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ» #tqsomuch #alhamdulillah


4

Alhamdulillah untuk harini.. mmg xrugi grab Sandwich Promo utk november ni.. Cuma Rm25 per box ade 20pcs 😘 tq sista order utk jamuan ofis arini -Chicken Sandwich, egg mayo sandwich & sambal sardines sandwich
#sandwich #sandwiches #sandwichporn #sayajualsandwich #sayajualmakanan #sayajual #hitea #lunch #majlis #jamuan #jamuanmakan #majlisharijadi #majlismakanmalam #jamuanofis #mamaliakitchen #mamaliasignature #bangsar #potluck #foodie #food #fooddeliverykl #foodblogger #foodporn

Kuala Lumpur, Malaysia
2

Alhamdulillah rezeki orang demam.. mencurah2 Allah beri.. syukur ya Allah 😘

Da berapa harini dok craving nak makan brownies πŸ™ŠπŸ™Š Alhamdulillah Allah beri juga rase .. tengah dok rehat kat rumah dpt wasap β€œkak sy kat luar rumah akk ni nak bg brownies β€œ πŸ€—πŸ€—πŸ€— Korang2 yg nak makan brownies sedap n harga mampu milik bole beli kat my shahira @ instagram @nshahirahashim .. cookies πŸͺ dia pon sedap tau 😍😍 #brownies #food #dessertporn #delicious #bangsar #kl #nilai #perempuanmelayuterakhir #tqsomuch


2