Business Coach@marjanvandebult

Geef jouw Business een Boost bij #Gelukfabriek
Als #businesscoach coach ik #ondernemers naar
#geluk en #succes 👠🍾💰
#businessmama van Romée 💖

gelukfabriek.nl/gratis/online-masterclass-werken-aan-je-bedrijf/

1,323 posts 1,527 followers 1,211 following

Business Coach

Wat een fantastische locatie om mijn eerste business boost tweedaagse te houden!
Echt een feest om hier twee dagen samen te mogen werken met @lottegerland van @whatsyourstory_nl 💪🏻💕


4

Business Coach

Bloemen uitgezocht voor de events van deze week en hoe gaaf dat het dan ook helemaal bij de locatie past! 🌺 Thanks @bloemen_boutique_anniek


1

Business Coach

Zin in de High Tea van de @theekransjes_community! 💖


4

Business Coach

Zooo ontzettend blij met de inhoud van de dozen die vanochtend bij me bezorgd werden!


3

Business Coach

Ik ben een aantal dagen aan het genieten op texel! Uitwaaien, nieuwe omgeving, lekker eten en drinken en even uit de dagelijkse sleur. En met dat ik sleur type, denk ik ook direct sleur?! Ik vind helemaal niet dat ik in een sleur zit. Ik heb echt een ontzettend afwisselend leven. Geen enkele dag is hetzelfde, ik doe waar ik echt ontzettend gelukkig van wordt, maar toch vind ik het heerlijk om op deze dagen zonder tijd en afspraken te leven.. Dat zette mij wel aan het denken deze ochtend.. doe ik dan wel echt wat ik leuk vind? Ben ik blij met hoe mijn dagen eruit zien? Ben ik gelukkig met mijn leven?! Ja, gelukkig wel! Natuurlijk heb ik nog dromen en plannen.. en ik weet dat ik nu, met elke stap die ik zert, bezig ben om daar aan te werken. Maar ik zou niet willen ruilen, ik zou nu ook niets anders willen. Ik ben trots op waar ik nu sta, alle stappen die ik heb gezet en het gaafs wat ik zakelijk en privé heb bereikt. Ik ben super blij met alle lieve mensen om me heen en de kansen en mogelijkheden die zich telkens weer voordoen.. Ja, ik vind vakanties en weekenden als deze heerlijk omdat ze onderdeel zijn van mijn leven. Gelukkig niet omdat ik ze nodig ben om te ontsnappen aan de sleur of hectiek van mijn leven.. 💕


5

Business Coach

Roze wolken.. een kop thee en een goed boek terwijl de rest nog slaapt.. #iloveit #thinkandgrowrich


6

Business Coach

Samen wakker worden en konijntjes zoeken.. Echt wat ben ik dankbaar voor deze momenten 💕


4

Business Coach

Superleuk dat mensen je herkennen en je al een tijd volgen! Met de Business Boost Bucketlist op naar een succesvol bedrijf!


4

Business Coach

Ontbijtsessie met alle standhouders! Vandaag mag ik een hele dag mensen inspireren om dat te doen waar ze goed in zijn en gelukkig van worden!


8

Business Coach

Gisteren een hele gave dag gehad met @frankaschuurer van @fotofranka! Hele gave plannen gemaakt en direct actie in de taxi om deze plannen ook daadwerkelijk te gaan realiseren!


1

Business Coach

Tijd om goed voor onszelf te zorgen.. Samen een bezoekje aan de kapper! 💕 Romée haar eerste keer, dus een hele ervaring en ik ben weer klaar voor de komende events!


4

Business Coach

Net weer een masterclass gegeven! Dikke highfive naar alle deelnemers die weer stappen hebben gezet in hun business. Werken aan en vanuit een duidelijke strategie zodat je weet wat je aan het doen bent, dit over kunt brengen aan je (potentiële) klanten met als resultaat een succesvol bedrijf en allemaal gelukkige ondernemers!


2