Marni asfiza@marniasfiza

1,069 posts 1,540 followers 1,654 following

#abis meow digomolnyer#
#tunjuk terer dh#
#indah sarah sicomey#
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Petaling Jaya, Malaysia
1

#Done for today#
#sis rase nak bg bulan bintang semue#
#cite best tmpt cantik#
#air mate kuar dr takungan,x henti2#
#congratz tuk semue pelakon#
@aydajebat @shaheizy_sam
@faridkamilz @normahdamanhuri
#and all team#
🌟💚🌟🌟💚🌟💙🌟
🌟💚💚💚💚🌟💚🌟
🌟💚🌟🌟💚🌟💚🌟
#pinjamkanhatiku #
@amilinhusni

Petaling Jaya, Malaysia
2

#happy betui dier klu dpt jln2#
#kecik2 dh pndai mcm2#
😘😘😘😘😘😘😘😘😘
#jgn nakal2 bler dh beso nnti#
#cyg baby indah ketat#
😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄

Petaling Jaya, Malaysia
0

#support this gurl#
#so cute n cheeky sis @jannanick #
#lagu pun sweet2 romantik#
😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘
#akanbercinta
@jannanick

Petaling Jaya, Malaysia
0

#sbnrnyer nak ckp nie#
#congratz for my hero @fattahaminz
#n my heroine @missfazura #
#coz sbg peminat kena sntiase mndoakn taw#
😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘
#support your carrier#
#n bhgia till jannah k..insyaallah.
😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😑

Sec 51a, Petaling Jaya
2

#Repost @michaelang38 (@get_repost)
・・・
Ok BELANJA SIKIT! Yeah kedai kopi bukak MALAM NI!!! Are u ready guys??? Mulai 27hb Nov Isnin-Khamis 10pm! Jgn lupa ok! Luv u all!!! #mycoffeeprince @fattahaminz @jannanick @seanlje @a_syafiq_ahmad @faez.azemi @daiyantrisha @zainhamid @elliesuriaty_azryiskandar @jasminhamidjh @royazman30 @shieraijoy @fahrinahmad_fa @dianadanielleb

#dh tengok first episode#
#ader scene2 kelakar n best setakat nie#
#tmbh2 gandingan pelakon yg hebat2#
#gudluck for next episode#
😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘


0

#don't care be alone #
#nak tengok cangat movie nie#
#justiceleague#
#ilangkn penat sat#
😜😜😜😜😜😜😜😜😜😜😜

GSC Nu Sentral
0

#Repost @aliffsyukriterlajaklaris (@get_repost)
・・・
Berapa markah dgn vokal sy dan sajat kalau 1-10 korang nak kasi?? Disebbakan ramai yg dah tak tahan nak dengar single saya fituring @nursajat02 saya kasi tiser skit yee.. harap2 wife saya tak marah laah😂😂😂. . Ini baru teaser okey belum vedio muzik kita nak buat letopp lavel international tunggi.
.
Secara Jujurnya payah sgt untuk menghasilkan lagu ini.. bayangkan sudah hampir enam bulan nak buat benda ni..berbagai cabaran nak siapkan lagu ini akhirnya siap juga..mana sy nak berlatih vokal untuk menghasilkan lagu ini lirik lagu ini diilhamkan untuk mereka yang bercinta untuk mereka yang berkasih sayang dan kasih supaya tidak berlaku curang kepada pasangannya ..semoga lagu ini dapat menceriakan hari anda.. tak sabar rasanya untuk saya post upload video muzik video terbaru ini di YouTube dan ditv dan redio korang kena requirts tau lagu ni nak masuk juara lagu..Nantikan fonomena share kan rakan anda yang meminati lagu ini terima kasih😘😘 siapa nak sy uploadkan full versi lagu ni komen i dibawah plzz..
.
.
Tag kawan korang peminat setia saya dan sajat😆😘 #jangankecamsaya
Muzik dan vedio clip soon by @yusrykru akan uploadkan ya sbb saya talend krumuzik🙏🏻🙏🏻 lirik @edryabdhalim kalau nak panggil buat show plzz booking yaa nak full dah utk 3 bulan ni😂😂😂... @amilinhusni...x sabo kite nak tengok video full diorg...comey cangat..😘😘😘😘😘😘😘😘😘
#gudluck both of them#
😄😄😄😄😄😄😄😄😄


0

#Repost @haizahanafi (@get_repost)
・・・
Wahai perempuan,mau ke mana mana penampilan harus di jaga walaupun... #vogue giler...sekali...huhi😬😬😬##


1

#kecantikan mak turun kt anak2&cucu2#
#tue wat anak2 & cucu comel2 jer#
#bler jauh mmg sllu rindu#
#tp sntiase dekat kt ati anak2#
#semoge Allah sntiase melindingi mak#
#yg cucu memang gemar men masak#
😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘

Petaling Jaya, Malaysia
0

#miss this baby#
#abis umah di kemasnyer#
#x leh marah dier kang dier marah balik#
#indah sarah#
😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅

Petaling Jaya, Malaysia
0

#bab kak engku @raja_azura dpt lagu nie#
#so rase bler wat sexy2 #
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
#gode2 gitu huhu#😍😍😍😍😍😍
#perhaps song#
#gudluck tuk kak engku @raja_azura #
#n artis2 yg len taw#
#gegarvaganza2017 #

Petaling Jaya, Malaysia
1

#cian lak tengok jaring nie#
#uzur cangat# huhu
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Petaling Jaya, Malaysia
1

#bler rindu baby dedik nie#
#dh dpt kaki asyik nak jln#
#luv u my niece..indah sarah omey#
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Cameron Highlands Ladang Teh Boh
1

#pray for penang#
#came2 doakn penang kembali pulih#
#sweet memory in penang#
#positive thinking#
#insyaallah#

Penang Island
0

#dpt kuar came2 akhirnyer#
#bler jerawat tumbuh jdik pemanis#
#serba x kena muke#
#wlupn org puji muke kite puteh cangat#
#chill n happy cangat ari#
#pdhal nu sentral jer pun#
😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍

Petaling Jaya, Malaysia
2

#hangout with this lady#
#mase2 santai#
😁😁😁😁😁😁
#thanks you temankn taw#

NU Sentral
0

#ingt comey#
#kelakar jer dok ketawe2#
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

NU Sentral
1

#rileks sat#
#movie time#
#industan bkn x layan#
#takut sis tertido lak#
#hangout with adik team D#
😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀

Petaling Jaya, Malaysia
0

#bler kite rindukn kenangan#
#x mntk kenangan tue kembali#
#ckuplar terpahat di ati#
😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍

Penang Island
1

#nitez...positive thinking#
#smile always
#in memory#
😊😊😊😊😊😊😊😊😊

Petaling Jaya, Malaysia
0

Mowning strawberry coklat
😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅


1

#Repost @imani.imtiyaz (@get_repost)
・・・
####
Susah nak carikk yg baek2 skang
Yg sntiase baek n x suke maki2 org
Dlm ati kena positif jer

Petaling Jaya, Malaysia
1

#suke sesuatu yg damai#
#tak terdesak tuk mncrik 1 keajaiban#
#bergerak mengikut radar#
#mungkin 1 ari akn ader bintang di ati kite#
#insyaallah#
😇😇😇😇😇😇😇😇😇😇😇😇😇

Aquaria KLCC
0

#Repost @budiey (@get_repost)
・・・
Amboi ustazah ni... betui jugok naa #Repost @zulinaziz
・・・
Kalau ada masalah dm ustazah.InsyaAllah ustazah tulung naa 😝

#comey jer sis @zulinaziz ..bg nasihat#
#huhi.. Move on beb#
😍😍😍😍😍😍😍😍😍

Petaling Jaya, Malaysia
0

#we are happy family smpai bler2#
#insyaallah dunia n akhirat#
#throwback oct bufday#
#my mum..kak zai...ain#

Petaling Jaya, Malaysia
0