Massolit Förlag@massolitforlag

Välkommen till Massolit Förlag!

http://massolit.se/

1,005 posts 2,817 followers 804 following

POCKETNYTT
Nu finns den kritikerhyllade romanen Minnespusslet av Agnete Friis och handboken om Ärkeängeln Mikaels mirakel av Doreen Virtue i pocket. Läs!
#minnespusslet #agnetefriis #ärkeängelnmikaelsmirakel #doreenvirtue #lästips #lyssnartips #kritikerrosat #healing @storytel.se


0

Varmt välkommen för glögg, pepparkakor och juliga priser på hårda klappar, tisdagen 28 november mellan kl 11-20. Adress: Tryckerigatan 4, Riddarholmen. Vi ses!
@norstedts_forlag @rabensjogren @b.wahlstroms @bockernasklubb 🎅🏽🎅🏽🎅🏽

Norstedt Building
0

”Det är mycket spännande. Det är mycket välskrivet. Och det är mycket otäckt, för det känns inte osannolikt.” Den perfekta Fars dag-presenten recenseras i Soldat & Teknik.
#höstsol #thriller #larswilderäng @larswilderang


1

Save the date! Den 28 november bjuder vi i förlagshuset in till julmarknad. Fynda julklappar från Norstedts, Rabén & Sjögren, Massolit och B. Wahlströms. Mer information kommer!
#julmarknad #hårdaklappar @norstedts_forlag @rabensjogren @b.wahlstroms

Norstedt Building
2

Lee Child i Skavlan på fredag!
På fredag 3/11 blir det en högtidsstund för alla Jack Reacher-& Lee Child-fans. Missa inte! ⭐️
#leechild #jackreacher @skavlantvshow #bratv


2

Universums mörka materia
Imorgon tisdag 31/10 firas Dark Matter Day i hela världen och Institutionen för fysik och astronomi, Uppsala Universitet håller ett seminarium med fyra experter i ämnet. Kan du inte lyssna på seminariet, så finns Blake Crouch hisnande roman att läsa när du vill!
#darkmatter #blakecrouch #darkmatterday #lästips @storytel.se @uppsalauniversity


0

När Lars Wilderäng kommer på spontanbesök till förlaget.
#mensa #larswilderäng @larswilderang #höstsol

Norstedt Building
0

”Peter James bästa hittills” - The Globe and Mail
Roy Grace konfronteras med en gammal nemesis. Samtidigt gör en svart änka entre i Brighton...Älska dig till döds av Peter James finns nu i din favoritbokhandel.
#älskadigtilldöds #loveyoudead #roygrace #peterjames @peterjamesuk #lästips #lyssnartips @storytel.se


2

Otäckt aktuell, verklighetstrogen och välskriven roman om våldtäktskultur och skuldbeläggande. Finns i pocket, som e-bok och på audio.
#metoo #honbadomdet #louiseoneill @oneillou #lästips #lyssnartips @storytel.se


2

Längtar du efter en episk roman om äventyr i Spanien, Mexico, Kuba, om lysande framgångar och förkrossande nederlag, om silvergruvor, vingårdar och biljardspel, om intriger och om kärleken som övervinner allt? Då är Bida sin tid av Maria Duenas vårt bästa boktips till dig. Trevlig helg!
#bidasintid #mariaduenas #lästips #roman #lyssnartips @storytel.se


0

Julafton redan i oktober
Titta så fint Pocket Shop gjort med vår pralin till pocket!

Stockholms Centralstation
9

POCKETNYTT!
Nu finns Elizabet Gilberts sprakande inspirationsbok för att hitta din kreativitet - Stor magi, Jenny Colgans Jul i det lilla bageriet på strandpromenaden, extra pimpad med glitter, stjärnor, oemotståndliga bakverk och kärlekstrubbel på ön Mount Polbearne, och kanske det värsta fallet för kriminalintendenten Roy Grace, Dödsmärkt av Peter James. Läs allihop!
#lästips #pockettips #lyssnartips #julidetlillabagerietpåstrandpromenaden #jennycolgan @jennycolganwriter #stormagi #bigmagic #elizabethgilbert @elizabeth_gilbert_writer #dödsmärkt #youaredead #roygrace #peterjames @peterjamesuk @storytel.se Tack för hand @dobareh ! ⭐️


3

Dagens Nyheters Lotta Olsson recenserar Lars Wilderängs Höstsol. Glad lördag!
#höstsol #larswilderäng @larswilderang #recension #lästips #lyssnartips @storytel.se


0

POCKETNYTT
Vad sägs om den kritikerrosade och tredje fristående delen i Moskva Noir-serien, spionthrillern Den sovande spionen av Camilla Grebe & Paul Leander-Engström, eller En dörr på glänt av Patricia Pearson, som berättar om hur hon fick kontakt med sina döda anhöriga. Forskare inom palliantivvården, teologer och andra berättar försöker förklara detta spännande fenomen. Läs!
#densovandespionen #moskvanoir #spionthriller #camillagrebe #paulleanderengström #dirigentenfrånsanktpetersburg #handlarenfrånomsk @camillagrebe @pleanderengstrom #endörrpåglänt #patriciapearson #pocket


1

#Repost @lindrothniklas (@get_repost)
・・・
@larswilderang inleder söndagen med att prata om #Höstsol, lördagens händelser och hur världen kan gå åt skogen i övrigt. @bokmassan @massolitforlag #crimescene #lästips #lyssnartips @storytel.se

Svenska Mässan
0

Idag är sista dagen för bokfesten Bok & Bibliotek i Göteborg! Vi bad Caroline Säfstrand, som är aktuell med sin tredje tankeväckande roman Hemligheternas skafferi:
Ge oss 3 tips/hjälpmedel för att få en riktigt bra bokmässa:
Det första är - bra skor! Under min första mässa gick jag i högklackade skinnstövlar och när jag tog tåget hem på kvällen så vågade jag knappt ta av skorna för att jag trodde att något i benen krossats… Mitt andra tips är att lusläsa programmet och göra upp ett schema över det du vill uppleva. Det är lätt att bli helt överväldigad av utbudet. Mitt tredje tips är att räkna med att du kommer att spräcka schemat. På vägen från en monter till en annan lär du träffa människor, lyssna till författare och se böcker som du bara måste köpa!
Caroline Säfstrand finns i vår monter B05:22 och på flera seminarium idag. Se www.bokmassan.se för hela programmet. Vi ses!
@carolinesafstrand #carolinesäfstrand @bokmassan #bokmässan2017 #hemligheternas skafferi

Svenska Mässan
0

Afternoon Tea with Jenny Colgan & Sophie Kinsella! Och Tara Moshizi såklart.
@jennycolganwriter @taramoshizi @sophiekinsellawriter @bokmassan

Svenska Mässan
0

Lars Wilderäng på vår monterscen idag! Ni som missade har några chanser till. Kolla www.bokmassan.se
@larswilderang #larswilderäng #bokmässan2017 #höstsol @bokmassan

Svenska Mässan
0

Jenny Colgan är här!
Har du också läst Det lilla bageriet på strandpromenaden och älskade den? Jenny Colgan är i Göteborg under ett dygn och syns och hörs i vår monter B05:22 och på massor av andra ställen på bokmässan. Kolla in programmet på www.bokmassan.se. Vi ses!
@jennycolganwriter #jennycolgan @bokmassan #bokmässan2017 #denlillabokhandelnrunthörnet #detlillabagerietpåstrandpromenaden #lästips #lyssnartips @storytel.se

Svenska Mässan
1

Äntligen! Idag öppnar årets Bok & Bibliotek! Sofie Sarenbrant gästar vår monter B05:22 på fredag 29/9 kl 16:00! Vi frågade deckardrottningen: Är det någon bok eller författare som du skulle vilja se på Bok & bibliotek?
Förra bokmässan signerade Fredrik Backman ”Björnstad” åt mig, och jag blev precis klar med den helt fantastiska boken. Och ja, det tog längre tid för mig att läsa boken än att skriva en egen, dels för att den var för tung att ta med på resor, dels för att jag inte ville stressläsa. Det finns alldeles för många undertoner och viktiga budskap som jag kunde ha gått miste om annars. Backman är i en klass för sig. Så nu måste jag se till att få med mig uppföljaren ”Vi mot er” hem från årets bokmässa.
@sofiesarenbrant #sofiesarenbrant #avdelning73 #visningpågår #andraandningen #lästips #lyssnartips @bokmassan @storytel.se

Bok & Bibliotek, Svenska Mässan
1

Imorgon öppnas dörrarna till årets Bok & bibliotek i Göteborg! Vi frågade Lars Wilderäng, som just nu klättrat på topplistan med sin nya thriller Höstsol:
Det är sjunde året du medverkar som författare på Bok & Bibliotek. Vilket är ditt bästa minne från dina mässor?
Att träffa läsare och fantastiska kollegor, som man bägge annars mest kommunicerar med online. I princip enda gången på året jag träffar kollegor, vilket ger upphov till många bra minnen som jag inte tänker dela med mig av här. Det som händer på bokmässan stannar på bokmässan.
Lars Wilderäng finns i vår monter B05:22 och på flera seminarium. Se www.bokmassan.se för hela programmet. Vi ses!
@larswilderang #larswilderäng @bokmassan #bokmässan2017 #höstsol #lästips #lyssnartips @storytel.se

Bok & Bibliotek, Svenska Mässan
0

Rysligt bra
Fiona Barton som gav oss Änkan förra året, är tillbaka med en ruggig thriller. Ett nytt bostadsområde byggs i London, och mellan grävmaskinerna hittas ett barn...
"Definitivt en av årets mest läsvärda böcker" tycker Lee Child. Läs du också!
#barnet #fionabarton #thriller #änkan #brittisktabloidpress #london #leechild


9

Dark Matter är en roman som kommer att möblera om i din hjärna. En thriller, en tidsmaskin, en pulserande jakt, men mest av allt - att hitta tillbaka till kärleken och sig själv. Rekommenderas varmt!
#darkmatter #bencrouch #lästips @storytel.se


1

Biografin om Irena Sendler av journalisten Tilar J Mazzeo nu på svenska!
#irenasbarn #irenasendler #tilarjmazzeo #biografi #hjältinna #andravärldskriget #lodz #lästips @storytel.se


1

Femina tipsar om I djupt vatten av Kvinnan-på-tåget Paula Hawkins! 👌🏼
#idjuptvatten #paulahawkins @paulahawkins2010 #spänning #thriller @feminasverige @ullis_feminasverige


1

Irena Sendler - en kvinnlig Schindler
Irena Sendler kunde genom sitt arbete passera fritt genom kontrollstationerna i Warszawas getto under andra världskriget. Det utnyttjade hon, med risk för sitt och andras liv, genom att smuggla in mat och medicin, och smuggla ut tusentals barn. Det här är höstens starkaste biografi, om en sällsynt modig kvinna i en fasansfull tid av 1900-talet.
#irenasbarn #irenasendler #tilarjmazzeo #biografi #andravärldskriget #schindlerslist #kurage #warszawa #boktips #lästips @storytel.se


0

Fika!
Mer än 70 års bakkultur lever vidare. Boken Sju sorters kakor behöver ingen närmare presentation, Sveriges mest sålda bok, i jämförelse t.o.m med Bibeln. Nu finns denna 70-åriga klassiker i reviderad upplaga. Din inspirationskälla och kakbibel. Nu fikar vi!
#sjusorterskakor #klassiker #kakbibel #fika #swedishcakesandcookies @norstedts Tack för bild @kokbok 🍪🍩🍰🎂


1

Just nu! Lars Wilderäng i Aftonbladet tv om Aurora 17 och Höstsol.
#larswilderäng @larswilderang #höstsol #aurora17 @aftonbladet @aftonbladet_tv


2

Hallå Göteborg!
Skynda dig till SF-bokhandeln för ett signerat ex av Lars Wilderängs nya militärthriller HÖSTSOL!
#larswilderäng @larswilderang #höstsol #signeringsturne

Science Fiction Bokhandeln
1