Aida Apparel@missmawaraida

👗NFH Golden Agent
👗Mawar Agent
👗Qamissqa Agent
👗Elmayesya Trusted Team
Fast respon 💯
Tiada cas tambahan ❎
KLIK LINK wasup di bawah ⬇⬇

www.wasap.my/60133292152/SayaBerminat(NamaDesign)

2,297 posts 2,218 followers 5,840 following

Aida Apparel

Kakak manis balik kampung mana tahun ni? .
Kak Mawar #teamrayakelantan tahun ni🙋 Tapi memang tiap2 tahun pun raya kelantan pun🤭
.
.
Haaa.. Best kan beraya dengan Kurung Aufaa.. Lagi2 color Light Pink & Dusty Purple ni. Terserlah keayuan uolss tau😘
.
www.wasap.my/60133292152/aufaa
.
.
#QAMISSQARAYA2019 #qamissqangles #qamissqagent #kurungaufaa #bajukurunglightpink #kurunglightpink #temarayapink #bajukurungdustypurple #kurungdustypurple #temarayapurple #kurungnursing #nursingkurung #rm99freepostage #raya2019 #rayaootd


0

Aida Apparel

Assalamualaikum.

Siapa pilih ROYAL BLUE untuk raya tahun ni? 🙋 Dah ada baju ke belum? Kalau belum meh cepat2 order Haleefa ED3 Royal Blue ni.
.
Available size S,M,L & XL. Hanya RM 109 FREE POSTAGE sahaja. Cepat2 wasap Kak Mawar tau sebelum poslaju tutup kedai😁
.
.
www.wasap.my/60133292152/Haleefa
.
.
#NFHraya2019 #NFHagent #NFHlovers #kurunghaleefa #bajukurungroyalblue #kurungroyalblue #temarayaroyalblue #rayaootd #raya2019 #collectionraya2019 #kurungnursing #nursingkurung #freepostageseluruhmalaysia🇲🇾


0

Aida Apparel

Dah siap masak untuk berbuka ke tu?
.
Menu apa hari ni?😍 Sambil2 tu jangan lupa jenguk2 kedai online Kak Mawar ni. New Kurung Rizqiana dah available tau! Sempat lagi uolss order untuk pakai hari raya nanti.
.
Raya kan sebulan. Kena la melaram sungguh2. Hihi🤗
.
.
#QAMISSQARaya2019 #qamissqagent #qamissqangles #kurungrizqiana #bajukurungredorange #bajukurungfushiapink #temarayamerah #temarayapink #raya2019 #minikurungbatik #bajukurungbatik #designbatik #rayasakan #collection2019 #rayacollections2019


1

Aida Apparel

"EXCLUSIVE IN SIMPLE"
.
Haa..semestinya baju AUFAA Raya 2019 lah.
.
.
Material kain yang lembut, selesa, terletak elok je bila pakai dan yang paling penting, mesra wudhuk dan sesuai utk para ibu tau!
.
.
Harga? Mestilah harga kasih sayang Kak Mawar kasi kat korang.

http://wasap.my/60133292152/Aufaa

#QAMISSQARaya2019 #qamissqagent #qamissqangels #kurungaufaa #bajukurungroyalblue #kurungroyalblue #bajukurungkuningmustard #bajukurungmustard #raya2019 #collectionraya2019 #rayaootd


0

Aida Apparel

RIZQIANA KURUNG BY QAMISSQA
.
💰RM109 FREE POSTAGE
.
✨Yg terbaru hadir dgn 6 warna memukau, ekslusif, nampak mahalll sgt.. Tp seriussss harga x mahal.. Uol akan puas hati.. Melopong trus mata jiran sis.. Eheeee
.
.
✨ Material yg digunakan sgt2 lembut dr SOFTED COMO CREPE, sgt selesa.. Sgt lembut.. Bercorakkan Floral.. Rambang mata sis.. Mana satu warna nk pilih ni.. .
.
✨ X lupa juga, zip di tgn yg memudahkan uol utk buat kerja di pagi raya, nk hidang makanan pd tetamu.. Zip di bahagian dada utk #nursingfriendly! .
.
✨ Hadir plk dr saiz S sampai XL.. Yg comel blh pakai, yg kecil pn blh.. Cutting THE BEST dari QAMISSQA.. PERFECT 10! .
.
✨ Jahitan yg sgt kemas.. Dipackingkan dlm packaging QAMISSQA yg ekslusif!
.
.
#QAMISSQARaya2019 #qamissqagent #qamissqangels #kurungrizqiana #bajukurungbatik #batikdesign #bajukurungredorange #bajukurungmerah #bajukurungfushia #bajukurungfushiapink #temarayaredorange #temarayafushiapink #raya2019 #nursingkurung #kurungnursing


0

Aida Apparel

RIZQIANA KURUNG BY QAMISSQA
.
💰RM109 FREE POSTAGE
.
✨Yg terbaru hadir dgn 6 warna memukau, ekslusif, nampak mahalll sgt.. Tp seriussss harga x mahal.. Uol akan puas hati.. Melopong trus mata jiran sis.. Eheeee
.
.
✨ Material yg digunakan sgt2 lembut dr SOFTED COMO CREPE, sgt selesa.. Sgt lembut.. Bercorakkan Floral.. Rambang mata sis.. Mana satu warna nk pilih ni.. .
.
✨ X lupa juga, zip di tgn yg memudahkan uol utk buat kerja di pagi raya, nk hidang makanan pd tetamu.. Zip di bahagian dada utk #nursingfriendly! .
.
✨ Hadir plk dr saiz S sampai XL.. Yg comel blh pakai, yg kecil pn blh.. Cutting THE BEST dari QAMISSQA.. PERFECT 10! .
.
✨ Jahitan yg sgt kemas.. Dipackingkan dlm packaging QAMISSQA yg ekslusif!
.
.
#QAMISSQARaya2019 #qamissqagent #qamissqangels #kurungrizqiana #bajukurungbatik #batikdesign #bajukurungmaroon #bajukurungmodenemeraldgreen #temarayamaroon #temarayaemeraldgren #raya2019 #nursingkurung #kurungnursing


0

Aida Apparel

RIZQIANA KURUNG BY QAMISSQA
.
💰RM109 FREE POSTAGE
.
✨Yg terbaru hadir dgn 6 warna memukau, ekslusif, nampak mahalll sgt.. Tp seriussss harga x mahal.. Uol akan puas hati.. Melopong trus mata jiran sis.. Eheeee
.
.
✨ Material yg digunakan sgt2 lembut dr SOFTED COMO CREPE, sgt selesa.. Sgt lembut.. Bercorakkan Floral.. Rambang mata sis.. Mana satu warna nk pilih ni.. .
.
✨ X lupa juga, zip di tgn yg memudahkan uol utk buat kerja di pagi raya, nk hidang makanan pd tetamu.. Zip di bahagian dada utk #nursingfriendly! .
.
✨ Hadir plk dr saiz S sampai XL.. Yg comel blh pakai, yg kecil pn blh.. Cutting THE BEST dari QAMISSQA.. PERFECT 10! .
.
✨ Jahitan yg sgt kemas.. Dipackingkan dlm packaging QAMISSQA yg ekslusif!
.
.
#QAMISSQARaya2019 #qamissqagent #qamissqangels #kurungrizqiana #bajukurungbatik #batikdesign #bajukurungpurple #bajukurungkuning #temarayapurple #temarayakuning #raya2019 #nursingkurung #kurungnursing


0

Aida Apparel

Lace tu, ya Allah. Cair! “Lawa sangat sangat ni. Tak tahan tgk..” 😭 -
Ala RM 129 je, kalau harga sbnr RM 179. Save RM 50. Freepostage lg. Rugi rasa kalau tak beli. Sbb lepas Raya dah tak restok.
www.wasap.my/60133292152/kurungHANA

#QAMISSQARaya2019 #qamissqagent #qamissqangles #kurunghanalace #kurungcandypink #bajukurungdustypink #raya2019 #bajukurunglace


2

Aida Apparel

Antara 6 colour untuk LISA mana satu jadi pilihan hati korang? 😍
.
.
Available size XS hga 3XL .
.
www.wasap.my/60133292152/LISA
.
.
#QAMISSQARaya2019 #qamissqagent #qamissqangles #kurunglisa #kurungnursing #nursingkurung #freepostageseluruhmalaysia🇲🇾 #kurungraya #raya2019


0

Aida Apparel

Memang tepat pilihan utk korang yg dah grab AUFAA KURUNG LIGHT PINK . Nampak fresh dan lain dari kebiasaankan? .
.
HARI INI SAHAJA #HAPPYHOURAUFAA ok! 2 PASANG RM189 FREE POSTAGE, FREE GIFT & FREE SAMPUL RAYA 🤩
.
.
#QAMISSQARaya2019 #qamissqagent #qamissqangles #kurungaufaa #kurunglightpink #bajukurungpink #rayaootd #raya2019


0

Aida Apparel

Assalamualaikum , selamat pagi 🤗
.
Jangan lupa dapatkan koleksi Kurung Aufaa hari ini dengan harga #HAPPYHOURAUFAA cumaa RM189 FREE POSTAGE, FREE GIFT & FREE SAMPUL RAYA untuk 2 pasang hari ini jugak sebab seriously stock yang tinggal dah paras hidung sayang sayangg ! .
.
Yang manaa dah jatuh hati tuu , jangan fikir fikir lagi . Komen PM sekarang atau KLIK je link wasap di profile ig
.
www.wasap.my/60133292152/aufaa
.
.
#QAMISSQARaya2019 #qamissqagent #qamissqangles #kurungaufaa #bajukurungraya #raya2019 #lebaran2019 #rayasakan #rayaootd #collectionraya2019 #bajukurungoren #bajukurungbiruteal #bajukurungsales


3