Muslimah Lovely Boutique@muslimah_lovely_boutique

Trusted agent:
πŸ‘‰πŸ»Muslimah4u
πŸ‘‰πŸ»AppleScarf
πŸ‘‰πŸ»Elhafidz
πŸ‘‰πŸ»EJ Style
Tiada cod. Hanya pos sahaja
Contact: 0137503142

🌿Calya Blouse🌿
.
Fabric ~ Cotton TC 26
.
Colour(4): Black,Navy Blue, Red, Dark grey, Beige
.
Added Value ~ 🌷Lovely button as accessory(no functional)
🌷Vertical design(slim effect)
🌷Nursing Friendly(Zip)
🌷Side Pocket
.
Price:
RM39(S to 4XL)
RM42(5XL & 6XL)
.
Harga tidak termasuk pos
.
Berminat wasap trus 0137503142


0

Assalamualaikum everyone β™₯️
.
🌺MayangSari 2.0 Kebaya Peplum🌺
.
πŸ’•Harga: RM129
.
πŸ’•Harga tidak termasuk pos
.
Material: Poly Cotton Ironless
.
πŸ’•Untuk setiap pembelian akan dapat FREE 1 set Dokoh Diamond (Bernilai RM39) .
Berminat terus wsap 0137503142😘


0

Assalamualaikum everyone β™₯️
.
Maryam Kebaya Klasik😁
.
Harga: RM129 exc pos
.
πŸ’•Material: Poly Cotton (Ironless)
.
πŸ’•Nursing Friendly .
πŸ’•Untuk setiap pembelian akan dapat FREE 1 set Dokoh Diamond (Bernilai RM39) .
πŸ“± Berminat wsap 0137503142


0

Assalamualaikum, Hi uolls!
.
FLASH SALEπŸ˜ƒ
Sehingga 8/8/18
.
Potongan harga 40% akan diberikan pada anda semua😌
.
NORMAL PRICE: RM99
SALES PRICE: RM59.40
.
Harga ini belum termasuk postage taw.😊
.
FLASH SALE hanya berlangsung 3 hari sahaja.. so cpt grab oke.. tinggal warna Navy Blue, White dan Maroon.. stok limited..
.
Berminat wsap 0137503142 😊


2

Jubah ekslusif yang menjadi pilihan ramai. Cantik bak namanya. Tampak manis. Tampak sopan.
.
========================
KEISTIMEWAAN JUBAH RAUDHAH
========================
.
βœ”οΈ DESIGN YANG EKSLUSIF
Penambahan lace yg mewah pada bahagian tangan. Simple, tapi aura dia ummphh sgt!
Mmg terasa exclusive bila pakai tau.
.
βœ”οΈ CUTTING A YG BEST!
Cutting jubah dari Applescarf ni the best! Dah la loose, takde ketat or ikut body tau.
.
βœ”οΈ MATERIAL SUPERB.
Kita pakai Soft Como Crepe yg diimport khas utk keselesaan pecinta jubah semua. Serap peluh dan selesa tau, pakai seharian pun rasa best.
.
βœ”οΈ 7 PILIHAN WARNA WAJIB ADA.
Yg mana awk dah jatuh hati? Si biru atau si maroon yg menggoda? Tapi si classy hitam wajib ada dlm almari... senang la nk match bila2 pon kan. Jangan lupa ada si manis pink jugak. Banyaakknya pilihan!
.
βœ”οΈ 5 SIZE PILIHAN.
Dari yg comel S hingga ke 2XL, korang boleh melaram dgn penuh yakin & cantik! Yg penting potongn longgar dan loose mmg ngam cun cantik terletak di badan.
.
βœ”οΈ NURSING & WUDUK FRIENDLY.
Kita tak lupa letakkan zip sorok di bahagian dada & kedua pergelangan tangan utk mudah mummy2 pakai walaupun kena BF anak xkira masa. Dan nk solat dkt luar pon takde masalah, senang je nk sinsing tangan tu amik wuduk tau.
.
Dan....utk pencinta Jubah serta peminat Applescarf, kami ada SPECIAL nak bagi korang ‡️
.
HARGA ASAL : RM 159/ tidak termasuk postage
.
🌿Harga Promosi:RM139🌿
.
β€”> Free postage 1 Malaysia
β€”> Woven bag Applescarf 200 terawal
β€”> Penjimatan lebih dari RM20
.
Berminat trus whatsapp 0137503142


0

πŸ˜ƒSPECIAL FOR RAYA HAJIπŸ˜ƒ
.
Jubah Alraadency 12.0
.
Material: Moss Crepe
.
Harga: RM61 exc pos
.
Berminat trus whatsapp 0137503142 skrg okey😊


4

Jubah ekslusif yang menjadi pilihan ramai. Cantik bak namanya. Tampak manis. Tampak sopan.
.
========================
KEISTIMEWAAN JUBAH RAUDHAH
========================
.
βœ”οΈ DESIGN YANG EKSLUSIF
Penambahan lace yg mewah pada bahagian tangan. Simple, tapi aura dia ummphh sgt!
Mmg terasa exclusive bila pakai tau.
.
βœ”οΈ CUTTING A YG BEST!
Cutting jubah dari Applescarf ni the best! Dah la loose, takde ketat or ikut body tau.
.
βœ”οΈ MATERIAL SUPERB.
Kita pakai Soft Como Crepe yg diimport khas utk keselesaan pecinta jubah semua. Serap peluh dan selesa tau, pakai seharian pun rasa best.
.
βœ”οΈ 7 PILIHAN WARNA WAJIB ADA.
Yg mana awk dah jatuh hati? Si biru atau si maroon yg menggoda? Tapi si classy hitam wajib ada dlm almari... senang la nk match bila2 pon kan. Jangan lupa ada si manis pink jugak. Banyaakknya pilihan!
.
βœ”οΈ 5 SIZE PILIHAN.
Dari yg comel S hingga ke 2XL, korang boleh melaram dgn penuh yakin & cantik! Yg penting potongn longgar dan loose mmg ngam cun cantik terletak di badan.
.
βœ”οΈ NURSING & WUDUK FRIENDLY.
Kita tak lupa letakkan zip sorok di bahagian dada & kedua pergelangan tangan utk mudah mummy2 pakai walaupun kena BF anak xkira masa. Dan nk solat dkt luar pon takde masalah, senang je nk sinsing tangan tu amik wuduk tau.
.
Dan....utk pencinta Jubah serta peminat Applescarf, kami ada SPECIAL nak bagi korang ‡️
.
HARGA ASAL : RM 159/ tidak termasuk postage
.
🌿Harga Promosi:RM139🌿
.
β€”> Free postage 1 Malaysia
β€”> Woven bag Applescarf 200 terawal
β€”> Penjimatan lebih dari RM20
.
Berminat trus whatsapp 0137503142


0

🌿Aimy Blouse🌿
.
Fabric ~ Cotton TC 26
.
Colour(4): Dark chocolate, Dark grey, Emerald green and black
.
Added Value ~ 🌷Lovely button as accessory(no functional)
🌷Vertical design(slim effect)
🌷Nursing Friendly(Zip)
🌷Side Pocket
.
Price:
RM39(S to 4XL)
RM42(5XL & 6XL)
.
Berminat wsap trus 0137503142πŸ˜‰


0

🌿HELENA BLOUSE 🌿
.
Colour: Pink
.
Harga:
Baju sahaja: RM49 exc pos
Baju dan Palazo Free Size: RM85 exc pos
.
Berminat wasap 0137503142 okeπŸ˜‰βœŒπŸ»


1

🌿HELENA BLOUSE 🌿
.
Colour: Cream
.
Harga:
Baju sahaja: RM49 exc pos
Baju dan Palazo Free Size: RM85 exc pos
.
Berminat wasap 0137503142 okeπŸ˜‰βœŒπŸ»


0

🌿HELENA BLOUSE 🌿
.
Colour: White
.
Harga:
Baju sahaja: RM49 exc pos
Baju dan Palazo Free Size: RM85 exc pos
.
Berminat wasap 0137503142 okeπŸ˜‰βœŒπŸ»


0

Helena BlouseπŸ˜ƒ
.
Ada 3 colour tau.. dusty pink, cream n white..
.
Harga:
Baju sahaja: RM 49 exc pos
Baju dan Palazo Free Size: RM85 exc pos
.
Cecepat wasap 0137503142 utk sebarang pertanyaan n utk buat order oke..
.
Stok nie sikit je tau...✌🏻


0