YOUR FAVOURITE BAWAL 💕@myhayahijab

🛍️ | 1PCS RM15 / 3PCS RM39
📮 | POSTAGE EVERY 9AM
📞 | +6010 587 2001 - FIDA
📱 | CLICK LINK FOR ORDER👇🏻

http://www.wasap.my/60105872001


0

MYHAYA HIJAB ingin mengucapkan Selamat Menyambut Bulan Ramadhan ❤️
Ramadhan Kareem everyone, let's be Thankful for being choosen to experience this year's Ramadhan 😇


0


0

LIMITED PIECES LEFT SIS‼️CEPAT GRAB SEBELUM STOCK HABIS📢
.
🔥 BAWAL CHIFFON LETOPS 🔥
.
SEHELAI RM15
COMBO 3 HELAI RM39❤️
.

BAWAL CHIFFON By MYHAYA 🌸
.
KENAPA PERLU GRAB BEST SELLER BAWAL CHIFFON KAMI?
.
🌸 material heavy chiffon yang kualiti best sangat sebab tak jarang dan tebal, tapi sangatlah berangin je pakai 😍
🌸 kain mudah bentuk yang mashaAllah 1st try masa tak iron pun mudah je terletak!
🌸 mudah iron dan effortless! Serius semua customer cakap macam tu, jimat masa jimat tenaga!
🌸 jahitan baby seam yang super kemas, quality control kami memang superb innshaAllah xmenyesal beli sis!
🌸 bidang 45 yang boleh dilabuhkan sehingga bidang 50, tak percaya sis boleh cuba lipat kecil dibahagian dalam inn sha Allah labuh 😇
🌸 lastly! HARGA SUPER MURAH 😍😍
.
How to order?
Whatsapp sis di +60105872001♥️
.
#bawalchiffon #bawalchiffonplain #bawal #tudungbawal #bawalmurah #bawallovers #sayajualbawal #bawalbidang45 #bawalplainmurah #tudungcantik #basicsquare #tudungbawalmurah #codcheras #sayajualtudung #bawalneelofa #bawalmaniktabur #innersnowcap #bawallaudya #shawlbawal #shawlmurah #bawalselangor #cheras #kualalumpur #selangor #bridesmaid #tudungbridesmaidmurah #tudungbridesmaid #ajimaura#terapiinstagram


3

LIMITED PIECES LEFT SIS‼️CEPAT GRAB SEBELUM STOCK HABIS📢
.
🔥 BAWAL CHIFFON LETOPS 🔥
.
SEHELAI RM15
COMBO 3 HELAI RM39❤️
.

BAWAL CHIFFON By MYHAYA 🌸
.
KENAPA PERLU GRAB BEST SELLER BAWAL CHIFFON KAMI?
.
🌸 material heavy chiffon yang kualiti best sangat sebab tak jarang dan tebal, tapi sangatlah berangin je pakai 😍
🌸 kain mudah bentuk yang mashaAllah 1st try masa tak iron pun mudah je terletak!
🌸 mudah iron dan effortless! Serius semua customer cakap macam tu, jimat masa jimat tenaga!
🌸 jahitan baby seam yang super kemas, quality control kami memang superb innshaAllah xmenyesal beli sis!
🌸 bidang 45 yang boleh dilabuhkan sehingga bidang 50, tak percaya sis boleh cuba lipat kecil dibahagian dalam inn sha Allah labuh 😇
🌸 lastly! HARGA SUPER MURAH 😍😍
.
How to order?
Whatsapp sis di +60105872001♥️
.
#bawalchiffon #bawalchiffonplain #bawal #tudungbawal #bawalmurah #bawallovers #sayajualbawal #bawalbidang45 #bawalplainmurah #tudungcantik #basicsquare #tudungbawalmurah #codcheras #sayajualtudung #bawalneelofa #bawalmaniktabur #innersnowcap #bawallaudya #shawlbawal #shawlmurah #bawalselangor #cheras #kualalumpur #selangor #bridesmaid #tudungbridesmaidmurah #tudungbridesmaid #ajimaura#terapiinstagram


1

LIMITED PIECES LEFT SIS‼️CEPAT GRAB SEBELUM STOCK HABIS📢
.
🔥 BAWAL CHIFFON LETOPS 🔥
.
SEHELAI RM15
COMBO 3 HELAI RM39❤️
.

BAWAL CHIFFON By MYHAYA 🌸
.
KENAPA PERLU GRAB BEST SELLER BAWAL CHIFFON KAMI?
.
🌸 material heavy chiffon yang kualiti best sangat sebab tak jarang dan tebal, tapi sangatlah berangin je pakai 😍
🌸 kain mudah bentuk yang mashaAllah 1st try masa tak iron pun mudah je terletak!
🌸 mudah iron dan effortless! Serius semua customer cakap macam tu, jimat masa jimat tenaga!
🌸 jahitan baby seam yang super kemas, quality control kami memang superb innshaAllah xmenyesal beli sis!
🌸 bidang 45 yang boleh dilabuhkan sehingga bidang 50, tak percaya sis boleh cuba lipat kecil dibahagian dalam inn sha Allah labuh 😇
🌸 lastly! HARGA SUPER MURAH 😍😍
.
How to order?
Whatsapp sis di +60105872001♥️
.
#bawalchiffon #bawalchiffonplain #bawal #tudungbawal #bawalmurah #bawallovers #sayajualbawal #bawalbidang45 #bawalplainmurah #tudungcantik #basicsquare #tudungbawalmurah #codcheras #sayajualtudung #bawalneelofa #bawalmaniktabur #innersnowcap #bawallaudya #shawlbawal #shawlmurah #bawalselangor #cheras #kualalumpur #selangor #bridesmaid #tudungbridesmaidmurah #tudungbridesmaid #ajimaura#terapiinstagram


3

LIMITED PIECES LEFT SIS‼️CEPAT GRAB SEBELUM STOCK HABIS📢
.
🔥 BAWAL CHIFFON LETOPS 🔥
.
SEHELAI RM15
COMBO 3 HELAI RM39❤️
.

BAWAL CHIFFON By MYHAYA 🌸
.
KENAPA PERLU GRAB BEST SELLER BAWAL CHIFFON KAMI?
.
🌸 material heavy chiffon yang kualiti best sangat sebab tak jarang dan tebal, tapi sangatlah berangin je pakai 😍
🌸 kain mudah bentuk yang mashaAllah 1st try masa tak iron pun mudah je terletak!
🌸 mudah iron dan effortless! Serius semua customer cakap macam tu, jimat masa jimat tenaga!
🌸 jahitan baby seam yang super kemas, quality control kami memang superb innshaAllah xmenyesal beli sis!
🌸 bidang 45 yang boleh dilabuhkan sehingga bidang 50, tak percaya sis boleh cuba lipat kecil dibahagian dalam inn sha Allah labuh 😇
🌸 lastly! HARGA SUPER MURAH 😍😍
.
How to order?
Whatsapp sis di +60105872001♥️
.
#bawalchiffon #bawalchiffonplain #bawal #tudungbawal #bawalmurah #bawallovers #sayajualbawal #bawalbidang45 #bawalplainmurah #tudungcantik #basicsquare #tudungbawalmurah #codcheras #sayajualtudung #bawalneelofa #bawalmaniktabur #innersnowcap #bawallaudya #shawlbawal #shawlmurah #bawalselangor #cheras #kualalumpur #selangor #bridesmaid #tudungbridesmaidmurah #tudungbridesmaid #ajimaura#terapiinstagram


0

LIMITED PIECES LEFT SIS‼️CEPAT GRAB SEBELUM STOCK HABIS📢
.
🔥 BAWAL CHIFFON LETOPS 🔥
.
SEHELAI RM15
COMBO 3 HELAI RM39❤️
.

BAWAL CHIFFON By MYHAYA 🌸
.
KENAPA PERLU GRAB BEST SELLER BAWAL CHIFFON KAMI?
.
🌸 material heavy chiffon yang kualiti best sangat sebab tak jarang dan tebal, tapi sangatlah berangin je pakai 😍
🌸 kain mudah bentuk yang mashaAllah 1st try masa tak iron pun mudah je terletak!
🌸 mudah iron dan effortless! Serius semua customer cakap macam tu, jimat masa jimat tenaga!
🌸 jahitan baby seam yang super kemas, quality control kami memang superb innshaAllah xmenyesal beli sis!
🌸 bidang 45 yang boleh dilabuhkan sehingga bidang 50, tak percaya sis boleh cuba lipat kecil dibahagian dalam inn sha Allah labuh 😇
🌸 lastly! HARGA SUPER MURAH 😍😍
.
How to order?
Whatsapp sis di +60105872001♥️
.
#bawalchiffon #bawalchiffonplain #bawal #tudungbawal #bawalmurah #bawallovers #sayajualbawal #bawalbidang45 #bawalplainmurah #tudungcantik #basicsquare #tudungbawalmurah #codcheras #sayajualtudung #bawalneelofa #bawalmaniktabur #innersnowcap #bawallaudya #shawlbawal #shawlmurah #bawalselangor #cheras #kualalumpur #selangor #bridesmaid #tudungbridesmaidmurah #tudungbridesmaid #ajimaura#terapiinstagram


0

LIMITED PIECES LEFT SIS‼️CEPAT GRAB SEBELUM STOCK HABIS📢
.
🔥 BAWAL CHIFFON LETOPS 🔥
.
SEHELAI RM15
COMBO 3 HELAI RM39❤️
.

BAWAL CHIFFON By MYHAYA 🌸
.
KENAPA PERLU GRAB BEST SELLER BAWAL CHIFFON KAMI?
.
🌸 material heavy chiffon yang kualiti best sangat sebab tak jarang dan tebal, tapi sangatlah berangin je pakai 😍
🌸 kain mudah bentuk yang mashaAllah 1st try masa tak iron pun mudah je terletak!
🌸 mudah iron dan effortless! Serius semua customer cakap macam tu, jimat masa jimat tenaga!
🌸 jahitan baby seam yang super kemas, quality control kami memang superb innshaAllah xmenyesal beli sis!
🌸 bidang 45 yang boleh dilabuhkan sehingga bidang 50, tak percaya sis boleh cuba lipat kecil dibahagian dalam inn sha Allah labuh 😇
🌸 lastly! HARGA SUPER MURAH 😍😍
.
How to order?
Whatsapp sis di +60105872001♥️
.
#bawalchiffon #bawalchiffonplain #bawal #tudungbawal #bawalmurah #bawallovers #sayajualbawal #bawalbidang45 #bawalplainmurah #tudungcantik #basicsquare #tudungbawalmurah #codcheras #sayajualtudung #bawalneelofa #bawalmaniktabur #innersnowcap #bawallaudya #shawlbawal #shawlmurah #bawalselangor #cheras #kualalumpur #selangor #bridesmaid #tudungbridesmaidmurah #tudungbridesmaid #ajimaura#terapiinstagram


0

13 hari menuju bulan Ramadhan 😇
.
اَللَّهُمَّ سَلِّمْنِي إِلَى رَمَضَانَ ، وَسَلِّمْ لِي رَمَضَانَ ، وَتُسَلِّمْهُ مِنِّي مُتَقَبَّلاً
.
“Ya Allah, sampaikan aku dengan selamat ke Ramadhan, sampaikan Ramadhan kepadaku, dan terimalah amalku di Ramadhan.” (Hilyatul Auliya’: I/420)


0

GRAB YOURS NOW!
.
Product laku keras bawal chiffon yang memang menjadi kegilaan ramai, bukan sahaja sebab warna cantik tapi MUDAH BENTUK !
.
Material yang super best memang akan buat sis jatuh cinta bila pakai. Mehh grab satu dengan hanya RM15 sahaja!!
.
Whatsapp sis di +60105872001 💕
.
#bawalchiffon #bawalchiffonplain #bawal #tudungbawal #bawalmurah #bawallovers #sayajualbawal #bawalbidang45 #bawalplainmurah #tudungcantik #basicsquare #tudungbawalmurah #codcheras #sayajualtudung #bawalneelofa #bawalmaniktabur #innersnowcap #bawallaudya #shawlbawal #shawlmurah #bawalselangor #cheras #kualalumpur #selangor #bridesmaid #tudungbridesmaidmurah #tudungbridesmaid #ajimaura#terapiinstagram


3

GRAB YOURS NOW!
.
Product laku keras bawal chiffon yang memang menjadi kegilaan ramai, bukan sahaja sebab warna cantik tapi MUDAH BENTUK !
.
Material yang super best memang akan buat sis jatuh cinta bila pakai. Mehh grab satu dengan hanya RM15 sahaja!!
.
Whatsapp sis di +60105872001 💕
.
#bawalchiffon #bawalchiffonplain #bawal #tudungbawal #bawalmurah #bawallovers #sayajualbawal #bawalbidang45 #bawalplainmurah #tudungcantik #basicsquare #tudungbawalmurah #codcheras #sayajualtudung #bawalneelofa #bawalmaniktabur #innersnowcap #bawallaudya #shawlbawal #shawlmurah #bawalselangor #cheras #kualalumpur #selangor #bridesmaid #tudungbridesmaidmurah #tudungbridesmaid #ajimaura#terapiinstagram


1