PUTIH🌸GLOWING🌸FLAWLESS@naazulkefle

🌸SERUM PALING MURAH TOP 1 in MALAYSIA
🤗 TRUSTED SELLER
📋 HALAL,KKM
💃🏼 JOM CANTIK bersama FEELTA
💸 JOM buat INCOME bersama FEELTA

www.wasap.my/60135345741

130 posts 1,033 followers 879 following

PUTIH🌸GLOWING🌸FLAWLESS

HERRAZ GLOW SERUM
.
Ha sis nak sharing testimony customer ni. Alhamdulillah sebelum amalkan Herraz Glow Serum kulit ni kasar gila. Tapi konsisten amalkan Syukur sangat kulit lebih lembut dan smooth.
.
Pada yang belum cuba sangat rugi beratus ratus testimony setiap hari masuk.
.
Dapatkan produk ini untuk capai impian anda " Flawless , Glowing Dan Mulus dengan whatapps
+6‭0135345741
-
#feeltaherrazglowserum
#putih #kulitputih #skincareoriginal #serum #flawless #cantik #kulitsihat #jomcantik #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitberminyak #kulitflawless #skincaremalaysia #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal


1

PUTIH🌸GLOWING🌸FLAWLESS

BERBULAN-BULAN ADA MASALAH KULIT.
.
Kenapa suka biarkan kulit bermasalah berbulan bulan baru nak di rawat?
.
Nak kulit cantik kita harus rajin belai usap manjakan baru lah kulit cantik gebu flawless sepanjang masa.
.
Tengok testimony ernie ni kulit berubah cantik bila start manjakan dengan " Herraz Glow Serum". Yang dulu ada masalah kulit sekarang pulih yang dulu ada masalah sunburn sekarang pulih.
.
Uolss? Bila lagi nak belai kulit uolss dengan Herraz Glow Serum? Kami terima last order hari ni tau 😍.
.
Dapatkan produk ini untuk capai impian anda " Flawless , Glowing Dan Mulus dengan whatapps
6‭0135345741
.
#Feeltasecretjelly #feeltabeauty
#secretjelly #secretjellysupplement #jellysupplement #supplementmalaysia #supplementputih #putihgebu #kulitputih #putihsehat #jerawathilang #penghilangjerawat #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitflawless #Feeltaherrazglowserum #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal


0

PUTIH🌸GLOWING🌸FLAWLESS

[ KULIT ECZEMA PUN SESUAI AMALKAN ]
.
Kalau eczema kulit akan kering dan kemerah merahan. Rasa tidak selesa bila mula terasa gatal.
.
Please jangan di biarkan kulit kering lebih2 lagi anda yang mempunyai masalah kulit eczema jika di biarkan kulit akan jadi kudis yang teruk.
.
Apa kata merawat dan melembabkan kulit dgn Herraz glow serum.
Dapatkan produk ini untuk capai impian anda " Flawless , Glowing Dan Mulus dengan whatapps
+6‭0135345741
.
#Feeltasecretjelly #feeltabeauty
#secretlove #secretjellysupplement #jellysupplement #supplementmalaysia #supplementputih #putihgebu #kulitputih #putihsehat #jerawathilang #penghilangjerawat #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitflawless #Feeltaherrazglowserum #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal


0

PUTIH🌸GLOWING🌸FLAWLESS

[ KULIT ECZEMA PUN SESUAI AMALKAN ]
.
Kalau eczema kulit akan kering dan kemerah merahan. Rasa tidak selesa bila mula terasa gatal.
.
Please jangan di biarkan kulit kering lebih2 lagi anda yang mempunyai masalah kulit eczema jika di biarkan kulit akan jadi kudis yang teruk.
.
Apa kata merawat dan melembabkan kulit dgn Herraz glow serum.
Dapatkan produk ini untuk capai impian anda " Flawless , Glowing Dan Mulus dengan whatapps
+6‭0135345741
.
#Feeltasecretjelly #feeltabeauty
#secretlove #secretjellysupplement #jellysupplement #supplementmalaysia #supplementputih #putihgebu #kulitputih #putihsehat #jerawathilang #penghilangjerawat #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitflawless #Feeltaherrazglowserum #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal


0

PUTIH🌸GLOWING🌸FLAWLESS

[ KULIT MUKA LEBIH FRESH DAN CERAH ]
.
Amboi amboi korang nampak tak berbezaan before & After ?
.
Sebelum tu kulit kelihatan kering dan kusam lepas amalkan 3 box secret jelly kulit lebih glow dan fresh.
.
Wow kan ? Haaa sebab kulit dia dapat nutrisi yang lengkap , bila amalkan secret jelly kulit akan menerima nutrisi dari madu, delima astaxanthin beta carotene dan vitamin c.
.
Jadi bila nutrisi cukup pada kulit, kulit akan kelihatan sihat dan fresh masalah kulit tidak akan terjadi tau.
.
Uols tak nak ke kulit sihat?
.
Dapatkan produk ini untuk capai impian anda " Flawless , Glowing Dan Mulus dengan whatapps
+6‭0135345741
.
#Feelta #Feeltasecretjelly #feeltabeauty
#secretjelly #secretjellysupplement #jellysupplement #supplementmalaysia #supplementputih #putihgebu #kulitputih #jerawathilang #penghilangjerawat #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitflawless #Herrazglowserum #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal


0

PUTIH🌸GLOWING🌸FLAWLESS

Obses untuk cantik menyebabkan sesetengah wanita terpedaya dengan produknya kesan seawal 3hari seperti yang di janji oleh sentengah produk.
.
Bahan kimia berbahaya seperti hidrokuinon dan merkuri akan merencatkan penghasilan melanin dan lebih teruk merosakkan sel kulit. "Pada permulaan 3 hari pakai memang cantik bak cermin uols pakai bayangkan kalau uols stop penggunaan?, cantik hanya merosak kulit uols selamanya."
.
.
Apabila penggunaan produk kosmetik mengandungi bahan kimia ini diberhentikan, sel melanosit cenderung menghasilkan melanin secara berlebihan dan tidak terkawal menyebabkan pelbagai kesan negatif seperti hiperpigmentasi, melasma, jerawat dan kulit kusam berlaku. Keadaan kulit breakout mengambil masa yang lama untuk pulih bah kan kulit uols boleh kekal rosak selamanya
.
.
Jadi apa kata kita tukar ke produk yang lebih selamat tanpa bahan kimia yang berbahya seperti produk herraz glow serum.
.
.
Biar kesan lambat , asalkan kulit uols sihat dan selamat selamanya dari kerosakkan kulit yang teruk.
.
.
🍁JOM BERTUKAR PADA PRODUK YANG LEBIH SELAMAT🍁.
.
Dapatkan produk ini untuk capai impian anda " Flawless , Glowing Dan Mulus dengan whatapps
+6‭0135345741
.
#Feeltasecretjelly #feeltabeauty
#secretlove #secretjellysupplement #jellysupplement #supplementmalaysia #supplementputih #putihgebu #kulitputih #putihsehat #jerawathilang #penghilangjerawat #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitflawless #Feeltaherrazglowserum #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal


0

PUTIH🌸GLOWING🌸FLAWLESS

“Eeeuwww malasnyaaa dengan muka macam ni “
.
Dah cuba pelbagai produk untuk hilangkan jerawat. Makin menjadi-jadi pulak jerawatnya keluar. Ada seller cakap normal tindakbalas tapi dah berbulan masih macam tu jugak. Dah rasa tak normal kan?
.
Haaa sebenar bukan masalah produk berkemungkinan juga ia masalah toksin yg terkumpul dalam badan uols. Semakin banyak toksin uols bela semakin banyak lah juga masalah kulit yang uols hadapi.
.
Jadi tips yang bagus,ialah detox ! Buat apa uols simpan lama lama dari dapat penyakit lain yang mucul😂. Solutionnya uols wajib detox toksin dengan amalkan #Secretjelly. .
Kenapa SecretJelly? Sebab dalam jelly ni ada madu, delima, astaxanthin, carot dan juga vitamin c yang boleh mendetoxkan dan juga memberi nutrisi yang lengkap pada kulit. So lepas nie kalau pakai pape produk tidak berkesan cuba detox dulu nahh😋.


0

PUTIH🌸GLOWING🌸FLAWLESS

Dalam Satu box terdapat 25 sachet.. 1 sachet 20gram. -

SECRET JELLY. -

Cara Makan:
Ambil 1sachet pagi atau malam.
Untuk penyerapan yang berkesan ambil ketika perut kosong. (ambil 2 sachet untuk kesan yang pantas) -

Cara Makan Bulan Puasa:

Ambil 1 sachet sebelum sahur atau sebelum makan malam atau sebelum tidur. pastikan ketika perut anda kosong. -

Simpan ditempat kering suhu bilik atau dalam peti sejuk. - -

Wasap segera 0135345741 atau tekan link di bio. -

#Feeltasecretjelly #feeltabeauty
#secretlove #secretjellysupplement #jellysupplement #supplementmalaysia #supplementputih #putihgebu #kulitputih #putihsehat #jerawathilang #penghilangjerawat #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitflawless #Feeltaherrazglowserum #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal


1

PUTIH🌸GLOWING🌸FLAWLESS

[ KULIT LEBIH AWEK MUDA ANJAL DAN GEBU ]
.
uolss tengok sebelum dan selepas customer kulit lebih anjal muka lebih kelihatan muda berbanding sebelum.
.
Uolsss penah terasa begang? Umur baru 18, Orang teka 27,28 haaa itu tandanya kulit korang lebih tua dari usia.
.
Malu tau umur muda tp orang ingat dah berusiaa silap silap orang boleh terrrr panggil makcik.
.
Haaa pentingnya amalkan permakaian serum supaya sel sel kulit sentiasa di perbaharui seperti kulit bayi.
.
Nak kelihatan muda anjal dan gebu jom sama kita amalkan permakaian HERRAZ GLOW SERUM.
.
Dapatkan produk ini untuk capai impian anda " Flawless , Glowing Dan Mulus dengan whatapps
+6‭0135345741
.
#Feeltasecretjelly #feeltabeauty
#secretlove #secretjellysupplement #jellysupplement #supplementmalaysia #supplementputih #putihgebu #kulitputih #putihsehat #jerawathilang #penghilangjerawat #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitflawless #Feeltaherrazglowserum #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal


0

PUTIH🌸GLOWING🌸FLAWLESS

[ NAK KULIT GLOWING FLAWLESS )

Herraz Glow Serum mampu membuat impian anda tercapai.

Merawat masalah kulit seperti jerawat, jeragat, Whitehead, blackhead , sunburn, dan kekusaman di wajah.

Memberi kulit anda lebih smooth fresh sepanjang hari.

Dapatkan produk ini untuk capai impian anda " Flawless , Glowing Dan Mulus dengan whatapps
+6‭0135345741

#feeltaherrazglowserum
#putih #kulitputih #skincareoriginal #serum #flawless #cantik #kulitsihat #jomcantik #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitberminyak #kulitflawless #skincaremalaysia #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal


2

PUTIH🌸GLOWING🌸FLAWLESS

[ REVOLUSI TERBAHARU ]
kemuculan wajah baru #Secret
Kesan 2x ganda lebih pantas berbanding Secret Love. -
Extra DELIMA & MADU

Lebih puteh
Lebih gebu
Lebih lembab
Lebih bertenaga
Lebih nutrisi

Bertindak memutehkan kulit di seluruh angota badan membuat kulit lebih pinkis lembab gebu dan sihat.

Formulaa terbaru SECRET LEBIHH Oummmm ! Join ORDER NOW berperluang memenangi Locet EMAS mengikut terma dan syarat.

Nak cantik berseri, flawless dan glowing jom wasap 0135345741

#Supplementsputih #putihpinky #putih #gebu #pinky #jelly #supplementjelly


1

PUTIH🌸GLOWING🌸FLAWLESS

[ TUNANG PUN JOIN SEKALI PAKAI HERRAZ GLOW SERUM ]
.
Ehh kenapa pula lelaki tak boleh pakai? Haaa herraz glow serum ni bukan sahaja sesuai pada wanita, tp lelaki pun boleh pakai.
.
Masalah kulit bukan datang pada wanita je okey. Haaa lelaki pun kena pandai jaga kulit supaya lebih smart kemas dan maco.
.
Lelaki yang pandai jaga kulit mesti maco kan🙈 ?
.
Dapatkan produk ini untuk capai impian anda " Flawless , Glowing Dan Mulus dengan whatapps
+6‭0135345741
.
#Feeltasecretjelly #feeltabeauty
#secretlove #secretjellysupplement #jellysupplement #supplementmalaysia #supplementputih #putihgebu #kulitputih #putihsehat #jerawathilang #penghilangjerawat #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitflawless #Feeltaherrazglowserum #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal #tunang #merisik


1