HMP COSMETICS TAIPING,PERAK@nbbeautyshop_hmpcosmetics

๐Ÿ’•ADMIN @eylah_radzi
๐ŸฌCOD Sekitar TAIPING,KAMUNTING & BAGAN SERAI
๐Ÿ“ฎPostage MON - FRI
โ˜Ž WhatsApp for order

www.wasap.my/601136014515

197 posts 560 followers 278 following

HMP COSMETICS TAIPING,PERAK

HMP Foundation boleh dipakai bersama bedak atau tanpa bedak.
Kalau pakai bedak dia akan nampak mcm matte..
Kalau tanpa bedak pulak dia akan nampak sikit glowing dan effect mcm pakai bb cream.

Dijamin tak berminyak dan tak melekit walaupun pakai berjam2.. 50 ML tahan lebih 3 bulan.๐Ÿ˜๐Ÿ˜ #hmpcosmetics #hmppremiumfoundation #hmpcosmeticstaiping #hmpcosmeticsperak


1

HMP COSMETICS TAIPING,PERAK

YA ALLAAAHHH ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Glowingnya make up uoollsss. Pakai apa cik kak manis nya mukaaa.

Tgk sendiri la botol apa tu. Tak mau habaq apa dia ๐Ÿ˜

#hmpcosmetics #hmppremiumfoundation #hidemepleasecosmetic #hmpcosmeticstaiping #hmpcosmeticsperak #hmpfoundation #foundationsuperb


1

HMP COSMETICS TAIPING,PERAK

Haiihh la awak.. dah la comey. Ramai betul yg pinang awak.. semoga jodoh awak dgn tuan2 baru awak kekal lama la ya.. ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ 10ml RM29.00 SAHAJA.

#hmpcosmetics #hmppremiumfoundation #hmpcosmeticstaiping #hmpcosmeticsperak #foundationsuperb #foundation


1

HMP COSMETICS TAIPING,PERAK

Kenapa mereka kata mereka suka HMP FOUNDATION? - bau wangi
- senang blend
- tak berminyak
- tahan lama
- lebih cantik kalau pakai dengan bedak

Mini pack 10ml
Rm29.00 sahaja
Www.wasap.my/601136014515

#hmpcosmetics #hmppremiumfoundation #hmpminifoundation #hmpfoundation #hmpcosmeticstaiping #hmpcosmeticsperak #foundationsuperb


0

HMP COSMETICS TAIPING,PERAK

HIDE ME PLEASE foundation

Nak makeup nampak natural, boleh guna hmp fd sebab dia sangat ringgan dan kesan bila pakai sanggat terbaik " Kami suka hmp fd sebab pakai sepanjang hari, tak naik jerawat pun.. kalau foundation lain dah lama muka kami naik jerawat" cust.simpang taiping

Hangpa kalau nk cuba , boleh ja cuba hat kecik dulu MINI HMP FD rm29 (10ml) ja

Www.wasap.my/601136014515

#hmpcosmetics #hmpcosmeticstaiping #hmppremiumfoundation #hmpcosmeticsperak #hmpfoundation


0

HMP COSMETICS TAIPING,PERAK

Kalau pengantin pun pakai #hmpcosmetics awak bila lagi ? Medium to full coverage.

Promosi Merdeka
- 10ml : RM25
- 60ml : RM55
( Postage : RM8sm, RM12ss )
.
#hmpcosmetics #hmppremiumfoundation #hmpminifoundation #hmpcosmeticstaiping #hmpcosmeticsperak


0

HMP COSMETICS TAIPING,PERAK

MERDEKA SALE ๐ŸŽ‰

MINI PACK RM25
FULL PACK RM55


0

HMP COSMETICS TAIPING,PERAK

Haaa tudia tudia tudia. Hari2 update testimoni HMP COSMETICS. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ #hmpcosmetics #hmpcosmeticstaiping #hmpcosmeticsperak #hmppremiumfoundation #hmpfoundation #foundation #foundationsuperb


0

HMP COSMETICS TAIPING,PERAK

5 bahan utama didalam HMP PREMIUM FOUNDATION

Argan Oil (Argania Spinosa)
- Melindungi Dari kulit kering
- Tidak membuatkan kulit berminyak
- Boleh digunakan siang & malam

Peppermint
- Merawat kulit berminyak
- Mengatasi jerawat
- Pelindung sinar Matahari
- Mengatasi masalah penuaan
Leaf Extract (Lidah Buaya)
- bersifat anti-bakteria, anti-oksida dan anti-penuaan
- melembapkan dan menghidrasi kulit secara semulajadi
- memperbaiki dan memperbaharui sel-sel kulit

Vitamin C
- membuatkan kulit lebih cerah
- membuatkan kulit lebih sihat dan bercahaya
- membantu memperbaiki keadaan kulit yang kusam dan pucat
- bertindak sebagai anti-oksidan
- bertindak sebagai anti-penuaan

Vitamin E
- Kulit menjadi lebih LICIN, LEMBUT dan HALUS
- Kulit jadi lebih GLOWING dan tak kusam
- Membantu menghilangkan PARUT dan JERAWAT
- Membantu kulit yang cepat SUNBURN
- Melindung kulit dari uv/cahaya matahari & pencemaran
- Mengurangkan masalah BLACKHEADS & WHITEHEADS

Sebarang pertanyaan atau pembelian boleh whatsapp Www.wasap.my/601136014515

#hmpcosmetics #hmpcosmeticstaiping #hmpcosmeticsperak #hmppremiumfoundation #foundation #foundationsuperb


0

HMP COSMETICS TAIPING,PERAK

Gebu gebasnyaaaaaa. Semestinya HMP FOUNDATION. 100% selamat dan diluluksan KKM. .
50ml - RM60
10ml - RM29
.
Whatsapp 01136014515
.
#hmpcosmetics #hmppremiumfoundation #hmpcosmeticstaiping #hmpcosmeticsperak #hmpminifoundation #foundation #foundationsuperb


0

HMP COSMETICS TAIPING,PERAK

Manisnyeee. kulit nampak shine betul. Apa rahsia tu ? HMP FOUNDATION TAHAN LEBIH 8JAM. ANTI CRACK. .
.
50ml - RM60
10ml - RM29

#hmpcosmetics #hmppremiumfoundation #hmpfoundation #hmpcosmeticstaiping #hmpcosmeticsperak #foundation #foundationsuperb


0

HMP COSMETICS TAIPING,PERAK

Rasa nak nangih bila dapat feedback pakai HMP COSMETICS utk photoshoot. Hasilnya ohseeemm dan BOOOMMM-!!!!
.
Foundation :- Kod Natural
Eyebrow Gel :- kod Irish
Eyeliner :- Nero Liner
.
#hmpcosmetics #hmppremiumfoundation #hmpfoundation #hmpcosmeticstaiping #hmpcosmeticsperak #foundation #foundationsuperb


0