Oli de Granyena@olidegranyena

Productors i distribuïdors d'oli d'oliva verge extra i altres productes de les terres de Granyena de les Garrigues.

http://www.olidegranyena.com/

📆 Aquest diumenge no us podeu perdre La Fira de l’oli de Granyena a la mateixa Cooperativa de Granyena de Les Garrigues!

Aquest any amb el preu de 2 € es farà un esmorzar popular i tindreu el detall d’una ampolla d’oli nou de la nova collita.

A més a més, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Granyena i el Consell Comarcal de les Garrigues, hi haurà una petita fira de productes artesanals.

Us hi esperem!!


2

L'important de la vida son les coses petites!! 🍃🍽️🍈


7

Molt bon esmorzar d'aquest matí amb una gran acollida!! Moltes gràcies a tots els que heu vingut a veurens!
Us esperem a tots l'any vinent!


4

JA EL TENIM AQUÍ!!
AQUEST DIUMENGE ESMORZAR POPULAR PER PRESENTAR L'OLI DE LA NOVA CAMPANYA! 😊
Aquest any amb el preu de 2 € farem l’esmorzar popular amb pa torrat, llonganissa i botifarra negra, i tindreu el detall d’una ampolla d’oli nou de la nova collita.
A més a més amb la col·laboració de l’Ajuntament de Granyena i el Consell Comarcal de les Garrigues hi haurà una petita fira de productes artesanals, una visita guiada al nostre municipi i un tast d’olis que és farà al Bar.

Per tots aquells que us hagueu quedat amb gana el Restaurant La Garbinada elaborarà un menú per dinar cuinat amb el nostre oli.

US HI ESPEREM!!


1

Des de la Cooperativa d'Oli de Granyena de les Garrigues us volem desitjar un Bon Nadal i una molt bona entrada al nou any 2017! I amb tots el dinars d'aquests dies cuinats amb Oli Verge Extra de la Nova Campanya! 🎉🎅🏻🎄


1

Avui és el dia mundial de l'olivera!
Nosaltres a partir de demà ja tindrem tindrem el primer oli embassat! Comença la campanya 2016-2017! 😊


1

Els pagesos de Granyena de les Garrigues són únics com també ho és l'oli que produeixen com diu el nostre gran amic #postufan camacu, el millor oli de l'univers! 😊😊 Un #Postufan camacu em diu: "Jo sóc de l‘est, tot i que de l‘oest de la meva ciutat... És igual que em faig un liu (aquí diem liu neng)'. El cas és que s'em cauen "los cullons" al terra cada cop que aquest familiar nostre ens diu que segueix collint aulives i aumetlles (a ma!)... amb 82 anys! Gràcies perquè amb les teves "tonterietes", em fas tenir-los més presents i entendre-ho amb humor i estimar-los més si cap.
PS: És Granyena de Les Garrigues, lo puto millor oli de l‘univers, això no es discutible." Pues no tinc clar si és discutible o no, però per mi sí és indiscutible que tenir padrins com lo seu i lo meu, que treballen i han volgut treballar a la terra fins quan puguin o han pogut, és un valor incalculable. A tots, padrins, padrines, mares, pares, tiets, tietes, cusins i cusines que encara li foteu a l'hort i transmeteu aquesta estima als vostres: Gràcies <3


4

Us desitgem que tingueu una molt bona castanyada, i sobretot amb productes de la terra! 🎃🌰


2

Aquest cap de setmana és la Festa Major de Granyena! Aquests són els actes que han preparat els @jovesigranyenencs
Esteu tots convidats!


1

Iniciem la setmana oferint un nou producte exclusiu per els nostres clients més detallistes!
És un envàs de 250mL d'edició especial ideal per regalar.
No ho penseu més i contacteu amb nosaltres!

#health #olioliva #oli #oliva #lesgarrigues #lleida #salut #oliveoil


0

Des del Centre de la Cultura de l’Oli de Catalunya, ubicat a la Granadella, s'organitza una formació encaminada a valorar el paisatge de Les Garrigues.
Un dels trets més distintius del paisatge de la comarca és la gran quantitat de construccions de pedra seca com les cabanes de volta, els marges, aixoplucs, aljubs i basses. Bancals i oliveres defineixen avui la humanització i història del paisatge garriguenc, un paisatge que mostra el treball, dedicació, esforç, sentiment i arrelament amb el territori d’aquells qui treballen la terra.
Sabent que tots aquest elements d’arquitectura popular estan davant d'una important degradació i en perill, i conscients de la importància que els habitants de la comarca participin en les decisions que es refereixen a la protecció, gestió i adequació del seu patrimoni, es creu primordial la necessitat de formació en aquest camp.
Gran part de la feina a fer vinculada en la protecció d’aquest patrimoni depèn d’un gran component d’implicació dels propietaris d’aquest patrimoni, que en la seva majoria són propietaris privats i pagesos.

#granyena #lesgarrigues #lleida #oli #oliva


0

Bon dia, agafeu les agendes i encercleu-vos un dia: 13 de març.
Aquest dia a les Borges Blanques es celebra el Lleida Canta a l’Oli.
En aquest esdeveniment tant important hi participa el Consell Regulador de la DO Les Garrigues, l’Ajuntament de les Borges Blanques i la Federació Catalana d’Entitats Corals. Per tal de cantar tots plegats, conèixer patrimoni de les Garrigues i endinsar-se en la història i la cultura de l’oli, aquest producte tan nostre i tan bo… com la música mateixa.


0

The end of the page