r.azura@raja_azura

Call my manager Juanz for any event :0162383859

Cheritera princeses Rania
Alhamdulillah malam ini sy tidak kesunyian dn kerinduan πŸ˜‚ditemani pari2 kecil yg sangat comel dn bijak pintar minta kita ajar kisah cerita kisah Nabi Muhammad saw dn Tentera Bergajah nak masok pertandingan bercerita katanya....😘 maka pecahlah kerinduan pada anaknda semoga berjaya insyaallah amin princeses RaniaπŸ’Ž #miaajiqhaqim #ilovemyfamily❀️ #thanyouallah #istanakasihsayang #Primadona #okbaiii #nampakkkπŸ‘€


24

Cheritera Repair muka....shantik takkk ke ngheriiii
Tenkiu adik 😘😘@majestic_beautycare home service almost 6years tak jumpa now...boleh service muka kita balik #Primadona #nampakkk @okbaiii


13

β€œ Cheritera Hati Seorang Ibu β€œ
Berat Mata Memandang Berat lagi hati mak nakk untuk melepaskan permata hati mak @_mia.ara_ Ingin Jadi β€œANAK SENiπŸ’ƒ, perlu ada ilmu . Mama korbankan segala masa depan untuk anaknda tersayang #miaajiqhaqim Semoga berkat dunia dn akhirat. Tiada siapa yang tahu dn senang Perjalanan pengorbanan seorang anak seni ..masih jauh untuk melihat anaknda berjaya Jika sampai masa ...mak pegi pergi menutup mata.. Seni itu akan terus wujud.. Mama Proud you my little princesss... Seni itu Jujur.. teruskan perjuangan mama. #sekolahsenikualalumpur #akuanakseni #makbanangπŸ‘΅ #seriseramπŸ‘» #mademmuahmuahπŸ’‹ #primadona #okbaii #nampakkkπŸ‘€


189

Cheritera I am proud of you son🏹🎯
@megat_lucid πŸŽ‰
πŸ₯‡Johan berkumpulan B18
πŸ₯‰Bronze medal lelaki individu olimpik
πŸ₯‰Bronze medal lelaki individu B18
@megat.ara πŸŽ‰
πŸ₯ˆNaib Johan Berkumpulan lelaki B15 😍😘#miaajiqhaqim #mssd
Kejohanan memanah mssd daerah petaling perdana 2018 syukur alhamdulillah amin Tahniah #samtajj #achery #thankyouallahswt #ilovemyfamily❀️ #nampakkkπŸ‘€ #okbaii


31

Cheritera #demensilagendaraya
Terima kasih #rtm n sponsor bajubraya mak banang semalam @bahariasyekofficial klasik sangat teringat zaman mak masok ratu kebaya dulu🀣 uolls semua tggu ya ..raya nanti baru keluar program nii ramai artis penghibur artis veteran nyanyiii n artis baru...@arymuzamer pakaikan mak susuk moden menjadi susuk kau nak ..terus muda walaupun dah purba πŸ™Š#nampakkk #primadona @ra_vengers #okbaiii


31

Cheritera Demensi lagenda Raya
Tggu tau puasa dulu lepas tu baru raya keluar bila tak tau ...tapi inilah dia abbyus azrol berselerakk skrip mak banang...lain rehesal lain buat ..🀣 #rtm #demensilagendaraya
#Primadona @ra_vengers #nampakkkπŸ‘€ #okbaiii
Tenkiu @arymuzamer cantikkan kita
@bahariasyekofficial baju raya kita letops ....


15

Alhamdulillah selesai sudah mak banang jadi jury jemputan..program baru #manhajjmutawwif2018 jumpa 26hb niii tempat sama #uniselbestarijaya
Korang kena datang ..ada @shieraijoy abbyus bellngasri amymastura opie ramai lagi 6ptg jom kena penuhkandewan tuuu ya...#astrooasis106 #nampakkkπŸ‘€ #Primadona @ra_vengers #okbaii


23

Salam Jumaat semuaa, anak anak mak banang busy tak ? Kalau free malam ni , mak nk jemput semuaa hadir ke majlis rakaman Manhajj di Dewan Cancelor Unisel Bestari Jaya pada jam 6ptg . Jom kita dtg memeriah program baru dan dapat jumpat dgn mak nakk #Jurijemputan#manhajj #mutawwif #astro #makbanangπŸ‘΅ #primadona #okbaii #nampakk


9

Cheritera #miaajiqhaqim
World achery championship perth
Gudluck ajiq n #teamalrrimaya #malaysia #acheryaustraliaopen2018 #perth chayang😘 mama semoga berjaya dn selamat pulang tenkiu #pari2 redho Airways for ur support #ilovemyfamily❀️ @_mia.ara_ @megat_lucid @megat.ara #istanakasihsayang #Primadona #nampakkk #okbaiii


18

Ceritera Drama Raya "wishlistraya "
Belum puasa dah sunting drama Raya..
#slotluna #ntv7
@dearcreativemedia @donnamuslim @missmimilana @amynawari Jangan lupa saksikan cerita ni pada hari raya pertama 16th Jun 2018.tenkiu @shopat22 sponsor baju kat kita @ra_vengers #Primadona #nampakkkπŸ‘€ #okbaiii


19

Cheritera "layan je"
Walau pun mak banang tak faham satu bijik butir pun...
#miaajiqhaqim #game #leaguelegendschampionship #malaysia #shcoolholiday #istanakasihsayang #Primadona #nampakkk #okbaii


10

The end of the page