>> πŸ’œ #onestopshopchetasg πŸ’œ #raqinahauni πŸ˜‰ Order klik link πŸ‘‡. 146 posts 477 followers 471 following.">

Raqinah Auni@raqinahauni

"Remain Charming, Vibrant and Healthy". Agent Che Ta Singapore πŸ‡ΈπŸ‡¬
Follow us >>> πŸ’œ #onestopshopchetasg πŸ’œ #raqinahauni πŸ˜‰
Order klik link πŸ‘‡

http://bit.ly/WhatsAppRaqinahAuni

πŸ’œPRE-ORDERπŸ’œ
The Eau De Parfum PRECIOUS LUXE by Rozita Che Wan ~ a Morning Rose, Vanilla, Italian Jasmine, White Musk, Mandarine, Mimosa, Florentine Iris dan Tunisian Curacao sense for both women and men. ~~ 25ml
.

A long lasting odor of more than twenty four hours with just one spray.
.
Comment below or watsapp 90081266 to order.
.
Hurry grab the latest perfume today πŸ˜‰πŸ˜‰πŸ˜‰
.
🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
#raqinahauni #onestopshopchetasg


0

[NEW PRODUCT LAUNCHING – Perfume Precious Luxe ] .
.
Memperkenalkan perfume Precious Luxe keluaran baru dari rangkaian produk byRCW. Berkesinambungan daripada perfume Precious yang terdahulu yang mana menjadi kesayangan pelanggan kami semua, sentuhan nafas baru bakal menjadi fenomena sekali lagi. Kini perfume Luxe akan menjadi kesukaan ramai juga. .

Precious Luxe adalah hadiah kami untuk anda semua pelanggan setia byRCW. Dihasilkan daripada floral-floral segar yang pastinya memberi bauan lembut dan memikat, Precious Luxe adalah perfume citarasa mewah dengan harga yang sangat mampu milik pada masa kini. Kami sangat yakin anda semua pasti akan jatuh cinta dengan bau yang Rozita Che Wan telah pilih.
.
Ingredients Perfume Precious Luxe: Morning rose, Vanilla, Italian jasmine, White musk, Mandarine, Mimosa, Florentine iris dan Tunisian curacao.
.
Jenis perfume :EDP
Isi kandugan : 25ml
.
.
Nak miliki perfume terbaru ni.. watsapp #raqinahauni...πŸ˜ŠπŸ˜˜πŸ˜‰ terima kasih sayang. .
.
#onestopshopchetasg #luxesg #preciousluxesg #raqinahauni


0

.
Your perfume is your message, your scented slogan.

Presenting Eau De Parfum PRECIOUS LUXE ~ a Morning Rose, Vanilla, Italian Jasmine, White Musk, Mandarine, Mimosa, Florentine Iris dan Tunisian Curacao sense for both women and men.
A long lasting odor of more than twenty four hours with just one spray.

25ml .
🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
#raqinahauni #onestopshopchetasg


0

Assalammualaikum. Selamat Pagi 😊


0

Saya nak sharing testimoni customer yg minum Qurus Che Ta. Beliau tak de rasa cirit cirit. 😊😊😊 . Bagi yg nak cuba, saya cadangankan baca πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡ kelebihan dan cara minum. Bila rasa mcm nak try try... boleh DM #raqinahauni untuk dapatkan nya ok...
.
.
.
. *KELEBIHAN JUS QURUS CHE TA*
βœ”οΈ Menguruskan badan
βœ”οΈ Mengawal berat badan
βœ”οΈ Melawaskan pembuangan air besar
βœ”οΈ Membuang toksin dalam badan yang berlebihan βœ”οΈ Mengawal selera makan
βœ”οΈ Memberikan tenaga
βœ”οΈ Membuatkan kulit lebih berseri βœ”οΈ Awet Muda
βœ”οΈ Antioksida (mengelakkan sel kanser bergerak dengan cepat)
βœ”οΈ Kandungan berasaskan bahan-bahan organik.
.
Rujukan/Tambahan :
🌸 Banyakkan minum air masak
🌸 Boleh diambil dengan suplemen lain tapi jarakkan waktu pengambilan 🌸 Boleh di ambil waktu period
🌸 Ibu menyusu boleh minum 🌸 Tidak boleh minum ketika mengandung ‼️
🌸 Suplemen untuk lelaki dan wanita
.
Cara minum :
⏰ 2 sudu/scoop waktu pagi sebelum breakfast ⏰ 2 sudu/scoop waktu malam sebelum tidur.
.

Cara Penyimpanan :
Simpan di tempat dingin bawah suhu 27Β°c , seeloknya simpan dalam peti ais selepas dibuka. - #onestopshopchetasg #raqinahauni #jusquruschetasingapore #jusquruschetasg


2

The classified Floral Fruity by Gorgeous and The special combination of Rose, Vanilla dan Musk by Precious. The one of a kind perfume that you will fall in love with naturally πŸ’œ .


0

Selamat Pagi Gorgeous. Siapa nak tahu kelebihan Jus Qurus Che Ta?
.
Jom saya share πŸ˜‰
.
.
KELEBIHAN JUS QURUS CHE TA
βœ”οΈ Menguruskan badan
βœ”οΈ Mengawal berat badan
βœ”οΈ Melawaskan pembuangan air besar
βœ”οΈ Membuang toksin dalam badan yang berlebihan.
βœ”οΈ Mengawal selera makan
βœ”οΈ Memberikan tenaga
βœ”οΈ Membuatkan kulit lebih berseri .
βœ”οΈ Awet Muda
βœ”οΈ Antioksida (mengelakkan sel kanser bergerak dengan cepat)
βœ”οΈ Kandungan berasaskan bahan-bahan organik.
.
Rujukan/Tambahan :
🌸 Banyakkan minum air masak
🌸 Boleh diambil dengan suplemen lain tapi jarakkan waktu pengambilan .
🌸 Boleh di ambil waktu period
🌸 Ibu menyusu boleh minum .
🌸 Tidak boleh minum ketika mengandung ‼️
🌸 Suplement untuk lelaki dan wanita
.
.
Semoga bermanfaat ye info Qurus Che Ta ni....
.
😍😍😍😍
Lots of love,
#raqinahauni YOUR #onestopshopchetasg


0

Ah dengarkan apa Che Ta nak sharing ni di Singapore Expo minggu lepas.... yg berminat dgn product beliau:
Jus Qurus Che Ta, Jus Goyang Rapat, Pencuci Goyang Segar, Losyen Putih Ajaib, Perfume Gorgeous & Precious  boleh dapatkan product beliau dgn kita 😚😚😚 #raqinahauni your #onestopshopchetasg
.
Terima kasih @rozitachewan1
Lots of love ❀️❀️❀️
.
#onestopshopchetasg #raqinahauni


0

Selamat pagi. Nak share dgn uolls rahsia Che Ta maintain gorgeous dan pinggang 22 ... Mesti tgk video sampai habis ... Bahan bahan ialah buah delima, berry , kurma , asam gelugur, epal. Leceh mmg leceh tp nk kurus tanpa keluar modal besar mmg leceh .. nak cantik kan πŸ€—πŸ€—πŸ€— ? Jgn mengeluh ... .
#rahsiakuruscheta #quruscheta #raqinahauni #onestopshopchetasg


1

Selamat tengahari ❀️❀️❀️. I nak share dgn uolls salah satu usaha untuk detox dan nyah toksin badan uols dengan segala lemak dan badan rasa ringan, bertenaga serta membuatkan kulit lebih berseri yg best ia mengawal berat badan. Nak tahu apa product?....Boleh excited sesangat pulak nak sharing ni .....hehe
.
Ia adalah rahsia Che Ta yg maintain gorgeous dan pinggang 22....iye... Akhirnya, beliau berkongsi formula yg beliau lama dah simpan.. Bgaimana dulu beliau turunkan berat badan.. Dan selepas tu maintain je sampai macam sekarang... Semuanya exclusive, utk fans2 beliau!
.
Nama product ni ialah ~~~~ JUS QURUS CHE TA ~~~~
.
yok baca sama-sama apa kelebihan jus ni πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
.
KELEBIHAN JUS QURUS CHE TA
βœ”οΈ Menguruskan badan
βœ”οΈ Mengawal berat badan
βœ”οΈ Melawaskan pembuangan air besar
βœ”οΈ Membuang toksin dalam badan yang berlebihan.
βœ”οΈ Mengawal selera makan
βœ”οΈ Memberikan tenaga
βœ”οΈ Membuatkan kulit lebih berseri .
βœ”οΈ Awet Muda
βœ”οΈ Antioksida (mengelakkan sel kanser bergerak dengan cepat)
βœ”οΈ Kandungan berasaskan bahan-bahan organik.
.
Rujukan/Tambahan :
🌸 Banyakkan minum air masak
🌸 Boleh diambil dengan suplemen lain tapi jarakkan waktu pengambilan .
🌸 Boleh di ambil waktu period
🌸 Ibu menyusu boleh minum .
🌸 Tidak boleh minum ketika mengandung ‼️
🌸 Suplement untuk lelaki dan wanita
.
.
Wah lelaki dan perempuan boleh minum jus ni....knp eh?
Kerana bahan-bahan dalam jus ni diantaranya Kurma, Delima, Kalahari cactus, Assam gelugur, Blackberry, Epal
.
.
Nak cuba nak try...boleh...watsapp..90081266 atau DM @raqinahauni k.
.
.
Lots of love,
#raqinahauni
Agent Che Ta Singapore
🌸🌸🌸 #byrcw #jusquruscheta #quruscheta #jusquruschetasg #jusquruschetasingapore #rahsiakuruscheta #raqinahauni #onestopshopchetasg


1

Cerita hari Sabtu Che Ta bergambar dengan peminat dari Singapore. Terima kasih kepada semua yang datang dan support Che Ta. πŸ˜™πŸ˜šπŸ˜šπŸ€—πŸ€—πŸ€—. Lots of love ❀️❀️❀️
#raqinahauni
#quruschetasg #quruschetasingapore #oneshopstopchetasg


2

Terima kasih semua support Che Ta di Expo 😍😍😍 semoga bersua lagi InshaAllah. Salam Sayang πŸ€—πŸ€—πŸ€—
#raqinahauni #onestopshopchetasg


0

The end of the page