Rozita Che Wan@rozitachewan1

Actress, Brands Ambasador, Mother and wife to ZS 👪
For booking pls contact my manager +60126160949 (Dato Afeeq) .

shopee.com.my/by_rcw

10,890 posts 4,078,625 followers 591 following

Rozita Che Wan

@noitpippo @noitpippo
.
BAHASA MENCERMINKAN HATI KAMU YANG HITAM .
.
.
INDAH SUNGGUH BAHASA KAMU SEBAGAI JOURNALIST !.
.
“Hati orang yang bodoh itu di mulutnya, dan lisannya ,lidah orang yang cerdik di belakang hatinya". Orang yang bodoh berbicara tanpa perhitungan, orang yang pandai berfikir dahulu sebelum berkata-kata. Oleh itu jagalah hati kita; apabila hati terjaga mulut pun terjaga.
.


0

Rozita Che Wan

Pencuci goyang segar dengan FORMULA BARU YANG DIPERTINGKATKAN dengan tambahan ekstrak tea tree.
.
.
🌸Extra kolagen yang mampu mencerah dan menganjalkan alat sulit wanita,
🌸 merawat keputihan dan kegatalan pada bahagian vagina
🌸 melancarkan perjalanan haid dan mengurangkan masalah sengugut
🌸 mengecut dan merawat kembali vagina serta menstabilkan PH vagina
🌸 mengecutkan vagina serta merawat kembali saluran peranakan.
.
.
.
#pencucigoyangsegarbyrcw #rozitachewan #byrcw.
.
0199633618


49

Rozita Che Wan

Guys ni lah masa nya uolsss nak dptkan Pakaian Muslimah or Jubah yang menepati syaria’at yang cantik lagi menawan dgn harga kasih sayang !
Bila lagi kalau bukan time sale kan ?
So besok boleh p qamai serbu WAREHOUSES V HIJRAH !
.
Kami dah “ngap” semua kaler ..
Dgr kakta ramai dh booking awai2 ,
So sapa cepat dia dapat na..
.
@vieshantiekhan @v_hijrah


12

Rozita Che Wan

PENCUCI GOYANG SEGAR .
.
Senarai Stokis dan Ejen Pencuci Goyang Segar 2019 .
Master Stokis Selangor
Ieka - 013 276 6110
Stokis Selangor
Linaman - 012 628 6709
Ejen Selangor
Norizan - 017 275 0066
.
Master Stokis Johor
Zarazila - 019 595 9181
Ejen Johor
Gia - 016 761 5786 .
Ejen Kedah
Naimah - 017 465 2521 .
Ejen Brunei
Zuraidah - 3813 5813 .
Stokis Singapore
Shikin - 8126 4987


32

Rozita Che Wan

Sejenis kegigihan ...
Tk tau plk kami nk kena buat cideo clip🤪 .
Pas makeup @anaszahrin ckp , tk yah photoshoot lah haqini akak , kita buat video clip ..
Hhhhhaaaaaah😤😤😤😤😤 .
Terimalah in d making😂 .
#rozitachewan #cheta #rcw


29

Rozita Che Wan

Khas untuk oqang pompuan;
Mascara yang memang sumpah letup @ANASism the paling Letuppppp mascara and wudhu friendly .
Pernah tak dugaan datang dekat hampa dan hampa rasa nak give up je😜.
Sharelah dekat bawah, kami nak hadiahkan mascara ANAS untuk mereka yang kongsikan kisah
.
Jom share 👇🏻 #ANASxRozitaCheWan 💕 💕


335

Rozita Che Wan

Apa yang kami suka keje dengan @AnasZahrin ni, konsep dia guna apa yang ada tapi hasilnya meletup! Shooting kami terbaru ni untuk Mascara Ultra Madness favourite kami! Yes of course sempena demam lagu @ctdk kami pun miming dengan penuh feelingnya

Tak sabaq nak tengok outcome! Siapa belum follow @ANASism dan belum ada mascara No. 1 the best ni lelekas grab
-
Eh! Sama dak macam @ctdk? Sorry ter feeling sikit. Kami suka lagu ni 🤣🤣💕💕


126

Rozita Che Wan

Senarai Stokis dan Ejen Pencuci Goyang Segar 2019 .
Master Stokis Selangor
Ieka - 013 276 6110
Stokis Selangor
Linaman - 012 628 6709
Ejen Selangor
Norizan - 017 275 0066
.
Master Stokis Johor
Zarazila - 019 595 9181
Ejen Johor
Gia - 016 761 5786 .
Ejen Kedah
Naimah - 017 465 2521 .
Ejen Brunei
Zuraidah - 3813 5813 .
Stokis Singapore
Shikin - 8126 4987


31

Rozita Che Wan

As salam.. nak bagi feedback last month saya ada beli pencuci goyang segar tu saya mcm x percaya benda ni jadi ahahahaha dah 2 kali period dh x senggugut kalau x tu tiap2 bulan period konfem lah senggugut klau x kuat pun tapi tetap ad... tapi ni dh 2 kali period mcm x d sebarang sakit pun. Hahaha pelik betul rupanya betul lah dpt hilangkan senggugut dasyat padahal pencuci jer 😂 tq tau nnt dh nk repeat baliklah tdi tngok mcm dah setengah ~ Nurul Arina Azman .
.
.. Husband yg beli kan dekat saya pencuci goyang segar che ta terbaik sangat berkesan keputihan hilang dlm masa seminggu. .. No wonder lah ramai yg suggest beli pencuci goyang segar mmg segar sangat dari subuh pakai sampai subuh pagi esok pun still segar lagi. Tak percaya kena try beli. ..
@byrcw @byrcwtestimoni
fb page : cakcakcheta
Contact : 019 963 3618


72

Rozita Che Wan

PENCUCI GOYANG SEGAR .
. .
Pencuci goyang segar dengan FORMULA BARU YANG DIPERTINGKATKAN dengan tambahan ekstrak tea tree.
.
.
🌸Extra kolagen yang mampu mencerah dan menganjalkan alat sulit wanita,
🌸 merawat keputihan dan kegatalan pada bahagian vagina
🌸 melancarkan perjalanan haid dan mengurangkan masalah sengugut
🌸 mengecut dan merawat kembali vagina serta menstabilkan PH vagina
🌸 mengecutkan vagina serta merawat kembali saluran peranakan.
.
.
.
#pencucigoyangsegarbyrcw #rozitachewan #byrcw


49

Rozita Che Wan

PENCUCI GOYANG SEGAR .
.
Senarai Stokis dan Ejen Pencuci Goyang Segar 2019 .
Master Stokis Selangor
Ieka - 013 276 6110
Stokis Selangor
Linaman - 012 628 6709
Ejen Selangor
Norizan - 017 275 0066
.
Master Stokis Johor
Zarazila - 019 595 9181
Ejen Johor
Gia - 016 761 5786 .
Ejen Kedah
Naimah - 017 465 2521 .
Ejen Brunei
Zuraidah - 3813 5813 .
Stokis Singapore
Shikin - 8126 4987


21

Rozita Che Wan

PENCUCI GOYANG SEGAR .
.
Senarai Stokis dan Ejen Pencuci Goyang Segar 2019 .
Master Stokis Selangor
Ieka - 013 276 6110
Stokis Selangor
Linaman - 012 628 6709
Ejen Selangor
Norizan - 017 275 0066
.
Master Stokis Johor
Zarazila - 019 595 9181
Ejen Johor
Gia - 016 761 5786 .
Ejen Kedah
Naimah - 017 465 2521 .
Ejen Brunei
Zuraidah - 3813 5813 .
Stokis Singapore
Shikin - 8126 4987


25