Rozita Che Wan@rozitachewan1

Actress, Brands Ambasador, Mother and wife to ZS 👪
For booking pls contact my manager +60126160949 (Dato Afeeq) .

goo.gl/forms/W4z1lxshuM8PptRk1

9,993 posts 3,866,704 followers 564 following

Rozita Che Wan

[ JUS GOYANG RAPAT CHE TA ] .
.
“Because you are women, people will force their thinking on you. They will tell you how to dress, how to behave, who you can meet and where you can go. Don’t live in the shadows of people’s judgement. Make your own choices in the light of your own wisdom.” .
.
Wanita bekerjaya ni Che Ta tau memang tak pernah cukup waktu rehatnya, sebab Che Ta sendiripun lalui benda yang sama hampir setiap hari. Lagi – lagi kalau ada anak kecik yang perlu untuk diuruskan dan diberi perhatian lebih. Kadang – kadang sesuap nasi nak ke mulut pun terbengkalai lama giler uols, baru nak suap anak dah merenggek. Selesai jer kerja pejabat dari jam 8 sampai 5 petang, sampai jer rumah dah kena settle pulak hal suami dan anak – anak. Penat tu cuma Tuhan jer tau. Tapi ramai wanita yang dah amalkan Jus Goyang Rapat Che Ta life dia orang terus berubah pasai pa yer ? .
.
Jangan terkejut tau, hanya dengan dua skop Jus Goyang Rapat setiap hari takde dah masalah badan sakit sakit lenguh kepenatan. Tenaga luar biasa dan senyum memanjang. Cepat cuba sebotol dulu kemudian biar uols sendiri rasa hasil perubahannya nanti. Jangan lepas tu takleh nak move on tanpa Jus Goyang Rapat pulak.
.
.
Contact > 019 963 3618
Contact > 019 963 3618
Contact > 019 963 3618 .
@byrcw @byrcwtestimoni
FB Page : Cak Cak Che Ta
#jusgoyangrapat #jusgoyangrapatcheta #goyangrapatcheta


10

Rozita Che Wan

Jum’at barakah .
.
Setibanya Jum’at pengulu segala hari makan lakukanlah .
+ Memperbanyakkan shalawat .
+ Membaca surah Al Kahfi .
+ Memperbanyak do’a
.
+ Memperbanyakkan bersedekah .
Semoga segala amalan diterima disisiNya..
.
HANDBAG 👜 ZAPATOS X ROZITACHEWAN .
.
#zapatosxrozitachewan .
.
@zszapatos @byrcw


30

Rozita Che Wan

Jum’at Penghulu segala hari .
Jika semua hari itu penuh akan berkah, maka hari jum’at merupakan hari yang paling berkah, maka teruslah beribadah, selawat ke atas banginda dan bersedekah..
.
HANDBAG 👜 by ZAPATOS X ROZITACHEWAN .
.
@zszapatos @byrcw .
.
#zapatosxrozitachewan


38

Rozita Che Wan

Salam jum’at berkah.
.
Barang siapa yang berwudhu, lalu melakukannya dengan sebaik - baiknya, lalu datang untuk melakukan shalat jum’at, kemudian dia mendengar dan memperhatikan khutbah, nescaya akan diampuni dosa - dosa kecil yang dilakukan, antara jum’at itu dan jum’at berikutnya ditambah dengan tiga hari..
.
HANDBAG 👜 ZAPATOS X ROZITACHEWAN .
@zszapatos @byrcw


17

Rozita Che Wan

[ JUS GOYANG RAPAT CHE TA ] .
.
“A strong woman is one who feels deeply and loves fiercely. Her tears flow as abundantly as her laughter. A strong woman is both soft and powerful, she is both practical and spiritual. A strong woman in her essence is a gift to the world.” .
.
AMARAN !!!!! masih ramai lagi yang bergelar wanita di luar sana pandang ringan jer pasal keputihan yang melampau. Tapi bila dah serious dan jadi tak normal mula lah kalut dan risau siang malam. Sebab tu lah orang selalu cakap lebih baik mencegah daripada mengubati. Paling seram sampai ada yang terkena kanser servik disebabkan kesan dari keputihan yang melampau. .
.
Uols tahu tak keputihan boleh menyebabkan jangkitan kulat dan bakteria penyebab kepada penyakit kelamin dan mengeluarkan bau yang kurang menyenangkan. Ingat jangan sampai suami lariiiiii. .
Chop chop mesti ada jalan penyelesaiankan. Hanya dua skop Jus Goyang Rapat setiap hari mampu mencegah uols dari masalah keputihan yang melampau. Jangan tunggu sampai masalah keputihan uols seriouuuussss. .
.
Contact > 019 963 3618
Contact > 019 963 3618
Contact > 019 963 3618 .
@byrcw @byrcwtestimoni
FB Page : Cak Cak Che Ta
#jusgoyangrapat #jusgoyangrapatcheta #goyangrapatcheta


13

Rozita Che Wan

[ CONTEST KONGSIKAN PENGALAMAN TERINDAH OULS DENGAN JUS GOYANG RAPAT CHE TA ] .
.
Che Ta nak bagi hadiah Wang Tunai RM100 , T Shirt Byrcw dan Jus Goyang Rapat kat pengguna setia Goyang Rapat Che Ta ni. Tapi ada syarat tau, kena share dulu komen pengalaman terindah uols selepas minum Jus Goyang Rapat Che Ta di ruangan komen kat bawah poster ni. .
.
Che Ta sendiri akan pilih komen yang paling WOW sekali. Tak salahkan uols share manfaat dan bantu orang lain. Komen cepat – cepat tau, sebab bila Che Ta komen jer TAMAT so semua komen masuk lepas tu dah tak dikira. Good luck uols. .
@byrcw @byrcwtestimoni
FB Page : Cak Cak Che Ta
#jusgoyangrapat #jusgoyangrapatcheta #goyangrapatcheta


38

Rozita Che Wan

[ JUS GOYANG RAPAT CHE TA ] .
.
“I believe in being strong, when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” .
.
Bila time nak period jer mesti rasa trauma, bila senggugut menyerang semua benda serba tak kena dan mulalah rasa nak meroyan…
.
+ Mood swing rasa nak datang hantu 24 jam .
+ Rasa murung, bila orang tegur sikit terus marah dan rasa terganggu .
+ Rasa sedeh , rasa cuak dan beremosi yang melampau lampau semua bercampur gaul .
+ Rasa penat sampai susah nak tidur akibat dia, pagi esok tak boleh nak bangun pi turun kerja .
+ Pening kepala yang melampau dan tak boleh fokus, makan ubat pun tak baik baik .
.
Jangan terlopong tau kalau Che Ta bagi dua skop Jus Goyang Rapat setiap hari mampu mengubah hidup uols. Senggugut akan pergi jauh jauh dari hidup uols. .
.
Contact > 019 963 3618
Contact > 019 963 3618
Contact > 019 963 3618 .
@byrcw @byrcwtestimoni
FB Page : Cak Cak Che Ta
#jusgoyangrapat #jusgoyangrapatcheta #goyangrapatcheta


23

Rozita Che Wan

.
Hampa semua JANGAN BACA kalau tak nak kulit cantek dan mulus seputih Puteri Salju gituu. Che Ta nak share ni uols pasai pa hampa semua kena terus pakai dan yang baru nak cuba kena dapatkan Lotion Putih Ajaib. .
.
Kenapa hampa semua wajib dapatkan Lotion Putih Ajaib ni ? Lotion Putih Ajaib ni khas untuk tangan, kaki dan badan. Yang baguih pasai Lotion ni lelaki pun boleh pakai dan mesra solat. Hampa janganlah mengharap bila umuq dah meningkat kulit masih halus macam kulit bayi baru lahir 6 bulan na. Tapi kalau kita jaga helok – helok secara berterusan pasti akan maintain uolsss. Apa pun kenalah pakai secara berterusan tak gitu barulah nampak perubahan. .
Masalah – masalah ni semua memang pi jauh – jauh kalau hari – hari dok pakai Lotion Putih Ajaib .
+ Strecth mark degil selepas melahirkan anak .
+ Celah ketiak hitam .
+ Celah paham hitam .
+ kulit kering yang melampau .
+ Tumit kaki merekah dan tidak selesa bila pakai kasut .
+ Lutut, siku dan buku lali hitam segan nak pakai baju lengan pendek . .
Kalau uols nak, jangan pikir panjang wasap nombor kat bawah
.
+ 019 963 3618
. + 019 963 3618 .
+ 019 963 3618


34

Rozita Che Wan

Harini I nak inform semua produk feminine wash yang I dapatkan dr @rozitachewan1 I tau kita tak digalakkan mencuci miss v menggunakan sabun biasa jd I ada solusi buat semua! Nama produk ialah pencuci goyang segar! Mmg betul segar and wangi lepas pakai. – dee_dya
.
Banyak2 sy pakai product pencuci, pencuci goyang segar ni jgk yg jadi pilihan sbb wangi, kekal segar, keputihan makin kurang rasa selesa dan x gatal2 sbb ramuan herba pencuci ni memng seperb!! X cri lain dah ni baru habis sebotol kna oder lgi ni.. 😁💃 - nurunnuhar .
.
@byrcw @byrcwtestimoni fb : cakcakcheta .
.
0199633618


39

Rozita Che Wan

Sis, saya tak percaya ni sblm minum jus perapat ni, sy x ambik perancang pun. Anak dah setahun 4 bulan. Kita org rancang sendiri. Eh tup tup lepas minum jus ni positive pregnant pulak. Kira rezeki la ye ~ nasrahabdullah labuan
I belum kawen tapi i dah try minum jus goyang rapat mmg tak rugi minum dulu period saya tak teratur skrg alhamdulilah semuanya dah okey. Happy sangat lpas ni try pencuci goyang segar pulak. ~ farahatikah KL

@byrcw @byrcwtestimoni @page: cakcakcheta
Contact : 019 963 3618


50

Rozita Che Wan

Tgh dok pikiaq besok nk p ofis nak melaqam kebaya qona apa pulak ? Sah sah kebaya letup kita ni ada 18 kaler .., pakai 18 haqi pun tk habih lagi berkebaya p ofis ..
Uolsss tak kan la tgk kebaya kami ni dok meleleh ayaq liuq kot?.
Tak mahai mana pun ! 99 henggit ja sepasang .. apalah sgt setakat 99 henggit .. sekali makan tomyam dah habih beqatuih.. tp kalau bli kebaya letup @ashhannas boleh ulang pakai 99 kali pun dok terletak lagi ..
.
Tunggu apa lagi , cepat la order cik yah , cik melah , cik senah oiiiii 🤗 .
@ashhannas


96

Rozita Che Wan

Petang petang mcm ni kan minum kopi , pakai baju kebaya letup ni, utk akak2 yg nak melaram depan suami boleh la melaram baju kebaya letup dari @ashhannas ..
Sapa nak bagi kebaya letup mcm ni dgn harga 99 henggit ja ..
.
Cepat grab @ashhannas


349