Rymättylän Märssyvahdit@rymattylanmarssyvahdit

Rymättyläläinen meripartiolippukunta jo vuodesta 1977⛵

www.rmv.fi/

39 posts 262 followers 226 following

Rymättylän Märssyvahdit

Märssyvahtien koko perheen joulujuhlaa vietetään 11.12. klo 18.00 kololla (Vanha Ahteentaantie 7). Juhlassa nähdään ryhmien ohjelmanumeroita, johtajisto esittäytyy ja jaetaan syksyn suoritusmerkit. Myös ScoutOut20 -tuotteita on myynnissä. Tuomalla joulupukin säkkiin noin 5€ lahjan, saat kotiin lähtiessä mukaasi myös lahjan. Otathan oman mukin mukaan glögiä varten. Koska sali on useimmiten kylmä, kannattaa pukeutua lämpimästi ja ottaa istuinalusta tms. mukaan.
#partioscout #rymättylänmärssyvahdit #joulujuhla


0

Rymättylän Märssyvahdit

Partiolaisten adventtikalenterit ovat taas myynnissä! Tue paikallista partiotoimintaa ostamalla. Myyntempaukset järjestetään Rymättylän kirkonkylällä marraskuun 5., 7., 14. ja 20. päivä noin klo 17-19.
#rymättylänmärssyvahdit #partioscout #partiolaistenadventtikalenteri


0

Rymättylän Märssyvahdit

Lippukunnan syysretki lähenee ja nyt ovat viimeiset hetket ilmoittautua mukaan!

Saariston muinaistulet -retki järjestetään Salorannassa 12-14.10. Ilmoittautua voi tämän viikon sunnuntaihin 7.10. asti kuksassa:

https://kuksa.partio.fi/Kotisivut/login.aspx?Id=20386

#rymättylänmärssyvahdit #partioscout #syysretki


0

Rymättylän Märssyvahdit

Haluaisitko nauttia vielä kerran veneilystä tai iltanuotion tunnelmasta ennen talven tuloa? Entä tiesitkö miten saaristossa on vietetty muinaistulien yötä ennen vanhaan?

Rymättylän Märssyvahtien perinteinen syysretki järjestetään Salorannassa 12.-14.10.2018. Teemana retkellä on Saariston muinaistulet, eli luvassa on hauskaa ohjelmaa niin maalla kuin merellä vanhanajan saaristohengellä!
Seikkailijoilla ja sitä vanhemmilla partiolaisilla retki alkaa perjantaina klo 18. Sudenpentujen retki alkaa lauantai-aamuna klo 10. 
Nuorempien sudenpentujen retki päättyy lauantain iltanuotioon, joka alkaa klo 18. Iltanuotiolla sudenpennut antavat partiolupauksensa ja sinne ovat vanhemmatkin tervetulleita. Iltanuotion jälkeen muut leiriläiset jatkavat retkeä vielä sunnuntaihin klo 15 asti.

Leirille voi ilmoittautua NYT kuksassa huoltajan partioID:tä käyttäen (linkki biossa). Ilmoittautuminen on auki 7.10. asti.

Kaikki retkeen liittyvät kysymykset voi suunnata retkenjohtajalle Katrille:
0451280810
katri.hirvi(a)gmail.com


0

Rymättylän Märssyvahdit

Aloitustempaus nyt Rymättylän torilla! Tule paistamaan vaahtokarkkia ja naulaamaan kilpaa. Paikalla myös tietoa partiotoiminnasta. Tervetuloa!

#partioscout #rymättylänmärssyvahdit #lspartiopiiri #kaudenaloitus


0

Rymättylän Märssyvahdit

21.8. alkaa uusi partiokausi Rymättylän torilla järjestettävässä aloitustatapahtumassa. Tapahtuma alkaa jo kello 14.00 ja ohjelmaa on niin lapsille kuin aikuisillekin tarjolla aina kello 18.00 asti. Paikalta saat tietoa partiotoiminnasta ja pääset kokeilemaan partioaktiviteetteja kavereiden ja perheen kanssa. Tapahtuma on tarkoitettu sekä vanhoille jäsenille että kaikille partiosta kiinnostuneille.

Partiotoimintaan ovat tervetulleita mukaan kaikki vähintään seitsemän vuotta tänä vuonna täyttävät lapset, nuoret ja aikuiset.

Voit ilmoittautua partioon jo ennen tapahtumaa täyttämällä sähköisen jäsentietolomakkeen: https://www.partio.fi/lippukunta/rymattylan-marssyvahdit-ry/

Meistä voi lukea lisää nettisivuilta www.rmv.fi ja facebookissa Rymättylän Märssyvahdit


0

Rymättylän Märssyvahdit

Viikko sitten keskiviikkona oli lippukunnan Yrjönpäiväjuhla kololla. Juhlassa sudenpennut pitivät kilpailun Tartu mikkiin -hengessä, seikkailijat vetivät huutoja ja juonsivat juhlan ja tarpojat viihdyttivät yleisöä sketsillä. Sen lisäksi lippukunnanjohtaja piti puheen ja ansioituneita johtajia palkittiin ansiomerkeillä. Myös kevään suoritusmerkit jaettiin. Juhla päättyi marssiharjoitukseen sekä pullakahveihin.

Juhlassa jaetut ansiomerkit:
II-luokan Mannerheim-solki - Karola
Pillinpuhaltajien pilli nro 1 - Katri
Kuksankantajien kuksa nro 1 - Päivi

#partioscout #partioviikko #yrjönpäivä #rymättylänmärssyvahdit


0

Rymättylän Märssyvahdit

Osallistu tulevaisuuden tutkimukseen ja koe erilaiset tulevaisuudet 4.-6.5. Kohti tulevaisuutta -kevätretkellä.

Tänään on viimeinen päivä aikaa ilmoittautua lippukunnan kevätretkelle! Jos et vielä kuulu ilmoittautuneiden tulevaisuuden tutkijoiden joukkoon, ilmoittaudu nyt. Ilmoittautuminen tapahtuu Kuksassa (linkki biossa). Lisätietoja sähköpostista. Retkellä nähdään!

#partioscout #rymättylänmärssyvahdit #rmvkohtitulevaisuutta


0

Rymättylän Märssyvahdit

Joko olet ilmoittautunut matkalle tulevaisuuteen? Ilmoittautuneita on jo 12% lippukunnan jäsenistä. Jos et ole mukana ilmoittautuneiden joukossa, nyt on hyvä hetki vetää huoltajaa hihasta ja ilmoittautua Kohti tulevaisuutta -kevätretkelle Kuksassa. Ilmoittautumislinkin löydät biosta.
#partioscout #rymättylänmärssyvahdit #kevätretki #rmvkohtitulevaisuutta


0

Rymättylän Märssyvahdit

Perinteinen yrjönpäiväjuhla on 25.4. klo 18.00 alkaen kololla. Tervetuloa!

#rymättylänmärssyvahdit #partioscout


0

Rymättylän Märssyvahdit

Oletko aina halunnut matkustaa tulevaisuuteen? Oletko haaveillut kehittäväsi tulevaisuuden keksintöjä tai ratkovasi tulevaisuuden ongelmia? Nyt se on mahdollista!

Märssyvahtien Kohti tulevaisuutta -keväretki järjestetään 4.-6.5. Salorannassa. Retki on tarkoitettu koko lippukunnan jäsenistölle, sudenpennuista alkaen. Seikkalijat ja sitä vanhemmat osallistuvat retkelle perjantaista sunnuntaihin, sudenpennut lauantaista sunnuntaihin. Retki alkaa perjantaina klo 18.00 ja loppuu sunnuntaina n. 17.00. Sudenpennut saapuvat retkelle lauantaina klo 10.00.

Retkeltä lähdetään sunnuntaina yhdessä Turkuun partioparaatiin ja sieltä palataan vielä takaisin Salorantaan.

Ilmoittautuminen tapahtuu viimeistään 29.4. Kuksassa (linkki biossa) huoltajan partioID:tä käyttäen.

Jos et ole tulossa keväretkelle, mutta haluat silti osallistua yhteiskuljetukseen paraatiin ja pois sunnuntaina, ilmoittaudu ylläolevasta linkistä ja kerro erityisruokavaliot. Retken pituuden valinnassa on vaihtoehto "en osallistu retkelle, mutta osallistun paraatin yhteiskuljetukseen". #partioscout #rymättylänmärssyvahdit #rmvkohtitulevaisuutta #kevätretki #lspartiopiiri

Kuva: Isse


0