🎢Agent Nurraysa Ipoh🎢@sabun_nurraysa

πŸ’•COD : Bandaraya Ipoh, Gunung Rapat, Kinta City dan sekitarnya
πŸ“²Whatsapp for fast reply. (Within 24 hours)
πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡

http://www.wasap.my/601119726220

NURRAYSAVIT C, VIT E & GLUTA PLUSπŸ’•
.
Nak kulit cantik dan Flawless macam baby? Tapi kebanyakkan supplement kat luar sana berasaskan kolagen?
.
Jom try Nurraysa Vit C, Vit E & Gluta Plus πŸ’Š
.
Membantu menyelesaikan masalah anda yang tak boleh consume kolagen tapi still nak kulit cantik boleh amalkan Nurraysa Vit C, Vit E & Gluta Plus dengan selamat dan yang paling penting vitamin ini 5X SKIN BOOSTER!
.
Berbentuk tablet , rasanya yang masam-masam manis seperti gula-gula, perisa anggur yang sangat sedap!
.
Nurraysa Vit C, Vit E & Gluta Plus kaya dengan:
βœ… L-Glutathione
βœ… D-Alpha Tocopheryl Acetate (Vitamin E)
βœ… Polypodium Leucotomos Leaf Extract
βœ… Ascorbic Acid (Vitamin C)


3

Instant Pearl Glow Lotion ni kita nak kasi RM17 je kat Uolsss😍
.
Cerah sepantas 3 saat je😱
.
Bukan muka je putih, tangan pun mesti putih jugak kan? Wangi giler pulak tu.
.
Siapa nak, whatsapp cepat2 di talian 011-1972 6220
.
Jangan lepaskan peluang!
Nak lagi jimat?
Boleh grab sekali set glow skin set ni~
.
#teamnurraysa
#nurraysabeauty
#mesrawudhuk
#mesrasolat
#ajimaura
#cspscs
#terapiinstagram
#like4like
#happyluncheon
#alhamdulillah
#salamzohor


0

Assalamualaikum..mlm ni sis nak kongsi cket ape best nyer guna mineral loose powder Nurraysa~🎢
.
Sis pasti ramai wanita diluar sana abaikan pemakaian loose powder dalam rutin makeup harian. Betul tak?
.
Nak tahu tak, loose powder ni berfungsi untuk nampakkan efek flawless lepas kita apply foundation atau Glowing DD Moist Cake
.
Selain tu, untuk mereka yang tak suka nampak muka berminyak atau shiny, patut pakai Loose Powder untuk matte finish.
.
Apa yang best, loose powder keluaran Nurraysa ni mengandungi mineral dan menggunakan teknologi nano. Makeup yang berasaskan mineral ni akan meninggalkan kesan flawless pada kulit wajah dan buat muka kita berseri-seri.
.
Sesuai dipakai bersama Glowing DD Moist Cake 😍
.
Muka nampak comot bila kulit muka berminyak😱..Bagi yang ada masalah kulit berminyak kena jaga pemakanan dan elakkan terlalu lama di bawah cahaya matahariπŸ˜‰..
.
Gunakan Loose Powder Nurraysa dengan SPF15 boleh membantu menyerap minyak di wajah πŸ˜‰..kulit nampak lembap dan berseri 😍
.
Sebelum tu..jangan lupa sapukan DD moist Nurraysa dengan SPF50++ dulu..untuk kulit berminyak sapuan nipis-nipis ja..dan dap dap menggunakan span lembap..Hasilnya glowing dan flawless 😘😘
.
Gabungan mantap Ddmoist Nurraysa dan Loose Powder Nurraysa, pelengkap make up anda πŸ‘πŸ‘
.
#nurraysabeauty
#jutawannurraysa
#muslimah
#ipoh
#ajimaura
#terapiinstagram
#cspscs
#nurraysahq
#teamnurraysa
#mesrawudhuk
#mesrasolat
#bazaarpaknil
#kosmetikhalal
#mekapberkualiti
#produkmuslim
#produkhalal
#ajimaura
#cspscs
#fattzura
#terimakasih
#syukurselalu
#uitmstudent
#politeknikstudent
#terapiinstagram
#tutorialmekap
#love #lotsoflove
#muslimahcantik
#makeuptutorial
#noweveryonecanbebeautiful


4

🏡️️ KELEBIHAN VITAMIN C, VITAMIN E & GLUTA PLUS 🏡️️
.
Haa nak tau? Jom check it out ! πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
.
πŸ’•Melawan pengedaran pengoksidaan lemak dalam salur darah termasuk kolestrol
πŸ’•Melindungi tubuh badan dari bahaya pelbagai ubat-ubatan atau bahan kimia yang berbentuk radikal bebas
πŸ’•Merawat kedutan dengan mempercepatkan pertumbuhan sel kulit baru
πŸ’•Melindungi sel darah merah yang mengangkut oksigen ke seluruh jaringan tubuh dari kerosakan
πŸ’•Membantu merawat masalah kulit seperti eczema
πŸ’•Membantu mencerahkan kulit
.
#nurraysabeauty
#jutawannurraysa
#muslimah
#ipoh
#ajimaura
#terapiinstagram
#cspscs
#nurraysahq
#teamnurraysa
#mesrawudhuk
#mesrasolat
#bazaarpaknil
#kosmetikhalal
#mekapberkualiti
#produkmuslim
#produkhalal
#ajimaura
#cspscs
#fattzura
#terimakasih
#syukurselalu
#uitmstudent
#politeknikstudent
#terapiinstagram
#tutorialmekap
#love #lotsoflove
#muslimahcantik
#makeuptutorial
#noweveryonecanbebeautiful


2

πŸŽ‰SOFTENING FACIAL & BODY JELLY SCRUBπŸŽ‰
.
SOFTENING FACIAL & BODY JELLY SCRUB merupakan scrub 2in1 yang mana boleh digunakan pada wajah dan juga seluruh badan.
.
πŸ’— Membantu kulit agar lebih sihat dan anjal
πŸ’— Membantu mencegah jerawat pada wajah
πŸ’— Membantu melembapkan & melindungi kulit agar lebih lembut
.
.
.
πŸŽ‰STEMCELL FEMININE WASH ni pulak sangat menjimatkan kerana ia hanya digunakan 2x atau 3x seminggu sahaja. Jadi ia dapat tahan lama dan menjimatkan :)
.
Ia juga dapat menyegarkan miss V, dan menghindari dari jangkitan kuman.
.
So best ke best scrub dgn feminine wash Nurraysa ni? Jom cepat-cepat grab 😚😚😚
.
Dpt harga super jimat dgn promosi cny kali ni~
.

#nurraysabeauty
#jutawannurraysa
#muslimah
#ipoh
#ajimaura
#terapiinstagram
#cspscs
#nurraysahq
#teamnurraysa
#mesrawudhuk
#mesrasolat
#bazaarpaknil
#kosmetikhalal
#mekapberkualiti
#produkmuslim
#produkhalal
#like4like
#neelofa
#fattzura
#terimakasih
#syukurselalu
#uitmstudent
#politeknikstudent
#tutorialmakeup
#tutorialmekap
#love #lotsoflove
#muslimahcantik
#makeuptutorial
#noweveryonecanbebeautiful


3

πŸƒNurraysa Exclusive Kabuki BrushπŸƒ
.
Kabuki Brush digunakan di wajah untuk solekan yang lebih cantik dan kemas.
.
Ia terdiri daripada serat plastik halus, yang dibuat untuk kelihatan seperti rambut manusia.
.
Dalam bentuk asasnya, rambut sintetik dibuat daripada akrilik berkadar rendah yang dipanaskan dan diserap ke dalam helai untuk membuat gentian rambut.
.
Lembaran kemudian dicampur atau terikat pada sambungan dan potongan rambut.
.
Ianya amat lembut dan mudah digunakan tau!
.
Jom grab cepat-cepat, whatsapp sis ke 011-1972 6220 untuk order.
.
#nurraysabeauty #nurraysahq
#nurraysaipoh #noweveryonecanbebeautiful
#mesrawudhukmesrasolat #terapiinstagram
#nurraysabeautyskincare
#ajimaura #ipohcityawesome
#ipohmali #medangopeng
#politeknikungkuomar
#sungaibesar #gunungrapat
#simpangpulai #like4like
#ipoh #hrpbipoh #ipohparade #rapatsetia #tamancempaka #cspscs #teamNurraysa #sungairokam
#jerawat #inijugakamanah
#kptmipoh #sayajual
#sayasuka #youngmillionaire


2

The end of the page