πŸ’JRM CHARMS 1MMM 1MMF OKAYAπŸ’@scarfieka_collection

πŸ’„Kosmetik, Skincare & Supplement
πŸ’ΈWholesale & Retail
πŸ“²Whatsapp 01123714130 | 0172565779
🚚Shipping : EVERYDAY
πŸš—Cod : Sg.Buloh

191 posts 172 followers 416 following

🎊Last day promosi...last day promosi...last day promosi...🎊
PROMO WUJA PINKISH !! PROMO WUJA PINKISH!!
PROMO WUJA PINKISH !! PROMO WUJA PINKISH!!
.
.

Wuja Pinkish.. Murah tp power..rebutan stok Wuja pinkish ada bahan herba + kolagen yg sgt hebat menjadi rahsia sy utk kulit sihat dn segar.. Jeragat pelan2 hilang..muka layu jd segar..rambut keras jd lembut..kulit kedut jd lembut halus.. Makanan serbuk buah buahan lemon dan peach berserta kolagen. .
.
Ia penting membantu meningkatkan tahap kesihatannyang lebih baik dan mencantikan warna kulit supaya cerah, gebu dan lebih bersinar. .
.
Wuja membantu memulihkan masalah kulit, penuaan dan kesihatan. Bahan aktifnya yang tinggi dengan sumber vitamin penting utk merawat secara dalaman.
Banyak lagi kebaikan wuja pinkish ni. .

Harga asal rm50.00
πŸ’Harga PROMOSI SKRG rm45.00 SHJ!!! .
πŸ“²Contact 0172565779
.

#royalV #jrmroyalV #jrm #wujapinkish #peachmengkudu #kulitsihat #royalv #promosijrm #jamuratumalaya #nakcantik #naksihat #bondarozita #scarfieka #mustanir #putiktelagadara #majundhuha #kurmadhuha #scarfieka #bonda #jamu #khasiat #sihat #supplement #sgbuloh #kosmetik #borong #jamumurah #promojrm #mustanir


0

Ice Tea Peach Mengkudu RM22 . .
.
Minuman kecantikan dan kesihatan berasaskan buah-buahan.
ice tea peach ni mcm minuman cordial buah-buahan...bezanya minum ice tea peach ade khasiat tersendiri.
seisi keluarga boleh minum..bancuh dgn air sejuk utk kesegaran badan.. ibu hamil boleh ambik.
ice tea peach ade gula..mana penghidap kencing manis tu..control2 ye. 😁

Harga Promosi tak termasuk kos penghantaran .
πŸ“²Whatsapp 017 2565779
πŸ“²Whatsapp 017 2565779

JANGAN KETINGGALAN !!! πŸ‘πŸ»πŸ“»
.
.
#jrm #wujapinkish #peachmengkuang #kulitsihat #royalv #promosijrm #jamuratumalaya #nakcantik #naksihat #bondarozita #scarfieka #mustanir #putiktelagadara #fiberlife #minumankesihatan #hotoilmelong #minyakpanas #biobeautyessence #produkbonda #rumahhutan #jamu #biomiracle #jeragat #mengkudu #sedap #iceteapeachmengkudu #promowuja
#iceteapeachmengkudu #kolagen


1

Nak kulit cantik, glowing & sihat tanpa krim siang & krim malam? Ini jawapannyaπŸ‘‡

#meeraclegemstoneserum

Meeracle hanya serum & pencuci sahaja yang mengandungi bahan-bahan semulajadi contohnya seperti DIAMOND, RUBY, PEARL & MALACHITE STONE yang semestinya bila pakai tekstur sangat ringan & tidak melekit.

Lepas amalkan meeracle, kulit pasti sihat sebab kulit kita bebas dari krim-krim tebal & bebas kimia ok πŸ˜‰

Rugi tau tak cuba. Tengah PROMOSI ni 😊 .
.
➑️whatsapp 0172565779
➑️whatsapp 0172565779

#meeracleserum #murah #serum #meeracle #meeeaclerubydiamondpearl #serummuka #kosmetik #muabellaz #freegift #nakcantik #kulitgebu #sgbuloh #scarfieka


1

Hai Semua πŸ’•

Jangan ketinggalan utk dapatka produk Bonda Rozita Ibrahim - Pengasas Jamu hb Ratu Malaya.

Tips kesihatan, kecantikan & banyak lg info2 menarik !! PROMOSI di IKIM FM 91.5 mhz dari hari khamis sampai ahad ni : .
Ĺ❣️ BMA
~ RM 60
❣️ Wuja Pinkish
~ RM 45
❣️Ice tea peach
~ RM 22

Harga Promosi tak termasuk kos penghantaran .
πŸ“²Whatsapp 017 2565779
πŸ“²Whatsapp 017 2565779

JANGAN KETINGGALAN !!! πŸ‘πŸ»πŸ“»
.
.
#jrm #wujapinkish #peachmengkuang #kulitsihat #royalv #promosijrm #jamuratumalaya #nakcantik #naksihat #bondarozita #scarfieka #mustanir #putiktelagadara #fiberlife #minumankesihatan #hotoilmelong #minyakpanas #biobeautyessence #produkbonda #rumahhutan #jamu #biomiracle #jeragat #mengkudu #sedap #iceteapeachmengkudu #promowuja


0

πŸ“CHARMS BONEETA DRINKπŸ“
**ready stock** .
.
DAPATKAN BERAT BADAN IDEAL & KULIT MOIST DGN CHARMS BONEETA DRINK SUPPLEMENT!

Jangan salah sangka ye semua! Boneeta ni bukan jadikan anda KURUS KERING tau. Tapi jadikan berat badan anda ideal mengikut ketinggian. . .
.
.
Lebihan lemak akan dibuang melalui pembuangan yg betul. Tak simpan2 dah! .
Kulit menjadi moist & cantik kerana adanya ingredients πŸ’βœ”οΈAstaxanthin
βœ”οΈSakura
βœ”οΈCollagen salmon . .
.
Sgt bagus nak merawat jeragat & parut2 degil dr dlm..Dgn BONEETA kulit lembab, halus,makin cerah dn sihat...opps..lupa..boleh dptkn berat yg ideal sma tau...😍😍 .
.
Berminat klik je www.wasap.my/60172565779

#boneetacharms #setslimming #kurusdancantik
#kurus #luardandalam #cantik #charms #naklawa #sayajual


0

Selamat Pagi, Happy Weekend scarfiekaloversπŸ’•

Today ape aktiviti uolss?? Jgn lupa breafast okey...πŸ˜πŸ‘Œ


0

🎈DYXY SUPER YEAR END SALE .
.
πŸŽ‰SPECIAL BEST SALE EVER FOR 2017 πŸ™‹πŸ»
.
.
Harga Runtuhh untuk semua DYXY LOVERS
Dan special free gift sempena bulan Disember πŸ™‹πŸ» .
Sempena hujung tahun ini dapatkan set combo MELETOP DYXY dengan harga tak masuk akal langsung dan dapatkan Hadiah hadiah yang eksklusif and limited ❗️
.
.
OFFER DARI 1/12 - 15/12 shj πŸ™‹πŸ» .
.
Jom order ramai2 ajak kakak2 adik2 kawan2 pakat pulun banyak2 k😘
.
.
1Γ— bccream (natural/beige)
1Γ— brush
1Γ— green tea face mist 160ml
*FREEGIFT*
#promodyxy #dyxy #freegift #dyxymurah #dyxybest #dyxymurahmurah #promosi #sale #promodyxy #setasyallie #selangor #setdyxy #promodecember #murahdyxy #kosmetik #bccream #brush #greenteafacemist #jomcepat #promosihebat #sale #yes


0

Yeeaayy!! Dah restok dahh...sapa nk jom cpt2 whatsapp @scarfieka_collection tau... .
.
Sapa lambat jangan nangis2 ye..haha..sapa nk tny smlm tu jom cpt whatsap semula kami ye...πŸ˜™πŸ˜™ .
.
.
Thanks semua...
Happy shopping πŸ™†πŸ™† ...
Facebook : sacrfieka
Instagram : @scarfieka_collection
Whatsapp : 0172565779


0

JOM KENAL2 DGN CHARMS FOUNDATION NI YG TGH VIRAL NI.. .
.
Foundation ni la yg ramai MUA suka pakai tu.. Utk mekap pi event/photoshoot/nikah kahwin, sume cun! Nak guna hari2 pun cantik jugak πŸ˜˜πŸ‘
.
Ada 4 kod utk u olls pilih ikut kaler kulit masing2.. Yg putih ala2 snow white tu blh la cuba kod WHITE FAIRY. Siyes takkan nyesal! β˜ΊοΈπŸ‘Œ
.
Nak lg cun, mix and match la mcm mommy syira sllu buat. Kod Pinkish2 utk tutup cela, pastu layerkan pulak dgn kod White Fairy tu fuhhh mengancam 😘✨
.
Yg plg best, foundation ni boleh calit kat jerawat mlm2 sblm tdo.. InshaAllah bgn pg esok, jerawat tu terus kecut.. 😍😍
.
Best ke best sgt?? 😘✨
.
Jom whatsapp kalau nk tahu ape lg kelebihan foundation SOLEK & RAWAT ni πŸ˜˜πŸ‘‡πŸ‘‡
Klik sini ye sis utk orderπŸ‘‡πŸ‘‡
.
☎️ www.wasap.my/60172565779
☎️ www.wasap.my/60172565779
☎️ www.wasap.my/60172565779

#charmsglow
#foundationcharms
#foundationpinkish
#raiseyourlife
#solekdanrawat
#setcharms
#starglow
#charms
#charmsmalaysia
#raiseyourlife
#solekdanrawat
#nightspatreatmentcream
#hydrafreshcream
#nightcream
#nightcreamcharms
#foundationcharms
#scarfieka
#scarfiekacollection


0

Assalamualaikum semua..selamat pagi πŸ’•

Salam jumaat...semoga hari ni lbh diberkati hendakNya....aamin πŸ˜„


0

3 KELEBIHAN BAHAN UTAMA NIGHT SPA CHARMS.

Kolagen
β€’ Meningkatkan keanjalan kulit supaya tidak kendur.
β€’ Menutup parut berlubang.
β€’ Menyelesaikan masalah kulit kusam.
β€’ Mengurangkan lingkaran gelap bawah mata.
Wild Yam Root Extract
β€’ Pebasmi jeragat tebal paling berkesan.
β€’ Mengecutkan jerawat.
β€’ Mengurangkan lebihan minyak di kulit wajah.
β€’ Menghalang kulit menjadi kedut.

Vitamin C
β€’ Sumber utama kulit cantik
β€’ Anti oksida yang sangat hebat (mencerahkan & menjadikan tona kulit sekata).
β€’ Merangsang pembentukan kolagen asli dari bawah permukaan kulit.
β€’ Menganjal kedutan.
β€’ Menghalang sinar UV.
β€’ Melembabkan kulit.
β€’ Memudarkan cela, jeragat & parut.

Nak tahu kandungan lain dalam prodak ni?
Jom whatsapp kat sini. .
.
☎️ www.wasap.my/60172565779
☎️ www.wasap.my/60172565779
☎️ www.wasap.my/60172565779

#solekdanrawat #nightspa #wangi #charms #TestimoniBerjaya #setcharms #CharmsMalaysia #krimmalam #charmsglow #raiseyourlife #starglow #charmsmalaysia #raiseyourlife
#nightspatreatmentcream #hydrafreshcream
#nightcream #nightcreamcharms #foundationcharms #scarfieka #scarfiekacollection


0

Masa untuk packing barang2 customerπŸ˜ŠπŸ‘ . . .
.
sorry uolss td xsempat nk post out brg...esk @scarfieka_collection akn pos brg2 uolsss tau..dun worry wokey....πŸššπŸ’¨πŸ’¨ . . .
.
Anyone nk selitkn order jom whatsapp cepat ey...stok KOPI RATU JRM & ROYAL V sgt lajuu kuar...macam air mengalirrr dah rsenyee..hahaha πŸ˜‚

#order #scarfieka #jrm #sendayutinggi #bonda #fastrespond #royalv #kopiratu #vinifera #teaplus #charms #figbabysoap #brush


0

Barang panas!! πŸ”₯πŸ”₯ Barang panas!! πŸ”₯πŸ”₯ . .
.
Perfume neelofa rm45 include postage uolsss...cpt2! . .
.
Get FREE exclusive neelofa perfume paper beg‼️ . .
.
Direct whatsapp Scarfieka
http://www.wasap.my/60172565779
.
.
#neelofa #teamneelofa #freepostage #perfume #perfumeneelofa #wangi #minyakwangi #minyakwangi eelofa #scarfieka #bauwangi


1

SET HONEY BEE VENOM 🐝cleanser honey bee venom
🐝serum honey bee venom
🐝moisturizer honey bee venom 🐝CLEANSER HONEY BEE VENOM
Melicinkan kulit muka, menambah keserian dan daya tahan kulit serta membekalkan kelembapan. Bahan Hyaluronic Acid di dalamnya meningkatkan kadar collagen dan kelembapan supaya kulit lebih lembut, anjal dan ringan. Ia turut membantu meredakan jerawat. 🐝SERUM HONER VENOM 🌸Hilangkan noda2 di muka (pakai konsisten) .
🌸Hilangkan eyebag .
🌸Tegangkan kulit muka .
🌸Kecilkan liang pori .
🌸Mudah meresap ke dalam kulit .
🌸Tidak melekit.
🌸Tekstur cecair yang pekat.So , boleh tahan lama.πŸ‘
🌸Dengan hanya one drop / 1 titik boleh apply keseluruhan muka.
🌸Meremaja kan kulit.
🌸Merawat kulit muka , anjal kan kulit seperti suntikan botox. 🐝MOISTURIZER HONEY BEE VENOM 🌼Menghilangkan jerawat dan parut jerawat.
🌼Memudarkan segala jenis parut.
🌼 Menyembuhkan luka melecur @ melecet.
🌼 Menghilangkan kesan sunburn (selaran matahari)
🌼 Memudar & menghilangkan stretch mark.
🌼 Sesuai dipakai untuk kulit sensitif, bersifat anti radang & berupaya merawat minor skin problem.
🌼 Sesuai digunakan sebelum make up, sebelum tidur atau semasa aktiviti santai harian.
🌼 Mencerah & menganjalkan kulit, hasil dari pembentukan sel2 kulit baru.
🌼 Merawat bibir kering dan sensitif.
🌼Selamat digunakan, tak mengandungi minyak mineral, paraben@benzophenone 4.
🌼 Kedutan semakin pudar dan hilang (anti penuaan)

Klik Link Dibawah Jika Berminat untuk Order atau Jika Ada sebarang Pertanyaan
www.wasap.my/+60172565779

#makeuploverstore
#trustedSeller
#NafuraProduct
#originalkorea


0

CHARMS TREAPLUS
CHEWABLE TABLET .
☘️ SAKURA
πŸ€ RICE CERAMIDE
☘️ WHITENING

CARA MAKAN πŸ‘‡πŸΌπŸ‘‡πŸΌ Mkn 2 biji pagi ATAU 2 malam.
BANGUN PAGI MEMANCAR2.
LEPAS SEBULAN tak taula melepak memancar macam mana!! 🀀🀀 Siapa yang SESUAI mengambilnya? πŸ€”πŸ€” .
⚜️ Lelaki /Wanita yang ingin mendapatkan KULIT YG CERAH & BERSERI SATU BADAN.
⚜️ Mereka yang mempunyai masalah JERAGAT YG DEGIL
⚜️ Mereka yang mempunyai masalah TONA KULIT TDK SEKATA/KUSAM
⚜️ Mereka yang mempunyai masalah PARUT JERAWAT YG HITAM/MERAH
⚜️ Mereka yang mempunyai PORI-PORI BESAR/PARUT BERLUBANG .
❌NO KOLAGEN
❌NO PRESERVATIVES .
πŸ‘‰πŸΌ1 BOTOL 30 biji
πŸ‘‰πŸΌ1 biji 1000mg.
Harga Rm65

ORDER SEKARANG KALAU NAK KULIT CANTIK, PUTIH, BERSERI & BERSINAR2 SECARA SEMULAJADI!!! COD charge RM3-RM10 (based on location)
Postage RM8- RM15 (seluruh Malaysia)

#charmsmalaysia #charmsstarglow #nokolagen #jerawat #jeragat #sayajualcharms #naturalskincare #starglowscrub #nopreservetives #charmscodklang #muslimproduct #masalahkulit #charmsfoundation #putihgebu #treaplus #solekdanrawat #foundationbest #putihsatubadan #skincareviral #productviral #tanpakimia #luluskkm #halalproduct #skincareberkesan


0

Hai semua...selamat malam scarfiekalovers..πŸ’•
.

Kali ini sy akan review brush 2 in 1 keluaran Sendayu Tinggi. Ada 4 batang loose dan 1 set travel. Bagi yf berminat dgn brush ST ni dapatkan harga diskaun utk semua berus di dalam gambar ni tau... nk CLEARANCE STOCK!! .
.
πŸ”₯πŸ”₯HANYA RM18 SHJ!! RM18 RM18 RM18 RM18 RM18 RM18 RM18 RM18 RM18 RM18 RM18 SHJ!!!πŸ”₯πŸ”₯
.

PRODUK DI DALAM IALAH :

1) Pointed Liquid Foundation & Flat Top Buffer Brush RM44.50 (np)

2) Powder Face Brush & Slender Contour Brush RM42.40 (np)

3) Flat Liquid Foundation Brush & Concealer Blending Foundation RM39.20 (np)

4) Eyeshadow Blending Brush & Small Tapered Brush RM38.15 (np)

Belian utk produk Sendayu Tinggi blh dibuat secara melalui cara di bawah :

1. FACEBOOK : scarfieka

3. INSTAGRAM : @scarfieka_collection

4. WHATSAPP : 0172565779 / 01123714130

#sendayutinggi #brushsendayutinggi #bestbrush #brush2in1 #st #jrm #stprofesionalmakeup #makeup #muabellaz #eyeshadowbrush #flatbrush #powderbrush #pointedbrush


3

GLAMROSE FLAWLESS SPRAY .
.
βœ”οΈSESUAI UNTUK KEGUNAAN LELAKI DAN PEREMPUAN
βœ”οΈSESUAI UNTUK SEMUA LAPISAN UMUR
βœ”οΈSESUAI UNTUK SEMUA JENIS KULIT . πŸ’― TANPA BAHAN KIMIA
πŸ’― DIBUAT DARI BAHAN SEMULAJADI
❎TIADA BERLAKU PENGELUPASAN DAN MUKA TIDAK AKAN PEDIH.

ANTARA KELEBIHAN DAN FUNGSI GLAMROSE FLAWLESS SPRAY .
πŸŽ€ Sesuai untuk semua jenis kulit (tidak pedih dan mengelupas)
πŸŽ€ Melindungi kulit wajah dari sinar UV
πŸŽ€ Menjadikan kulit glowing + pinkish
πŸŽ€ Mencerahkan 10x ganda dari agen pemutih
πŸŽ€ Mengaktifkan kologen asli pada wajah anda
πŸŽ€ Menganjalkan dan melembabkan kulit wajah anda
πŸŽ€ Mengurangkan pigmentasi
πŸŽ€ Mengawal masalah jeragat dan jerawat
πŸŽ€ Mengecilkan pori-pori .
πŸŽ€ Menyekatakan toner kulit yang tidak sekata
πŸŽ€ Melembabkan kulit yang kering
πŸŽ€ Melambabkan penuaan (kulit tegang)
πŸŽ€ Membuatkan wajah cerah berseri, kulit remaja dan kulit muda
πŸŽ€ Serum dirumuskan khas untuk menghilangkan jeragat dan parut jerawat
πŸŽ€ Kulit akan kelihatan Flawless, Glowing, Anjal, Bersih, dan Sihat .

Utk oder
http://wasap.my/60172565779

#glamrose #glamrosemurah #glamroseflawless #borong #scarfieka #makeup #muabellaz #belimurah #sayajual #cepat #barangmakeup #promodyxy #dyxy #freegift #dyxymurah #dyxybest #dyxymurahmurah #promosi #sale #promodyxy #setdyxymurah #nakcantik #jrm #sendayutinggi #1mmm #1mmf


3

πŸ’•AZANIS SCAR SERUMπŸ’• βž” ADA MASALAH PARUT SUSAH NAK HILANG?
βž” DAH CUBA BERBAGAI JENIS UBAT TAPI MASIH ADA PARUT?
- Parut JERAWAT atau JERAGAT?
- Parut luka disebabkan kemalangan?
- Parut KUDIS?
- Parut demam campak?
- Tompok-tompok tahi unta di badan?
-Parut terkena AIR PANAS?
.
.
βœ”οΈ Walaupun 10 tahun kesan parut yang ada pada kulit anda, dapat hilang dengan mudah.
βœ”οΈ Hanya semudah sapu sahaja pada kesan parut baru atau lama dalam masa kurang dari 1 bulan anda boleh lihat kesan parut akan pudar.
βœ”οΈ 99.9% pengguna berikan 5 β˜…β˜…β˜…β˜…β˜… pada Azanis Scar Serum selepas lihat kesan parut tegar hilang macam tak pernah ada parut.
βœ”οΈ Diluluskan KKM, diyakini halal serta dijamin berkesan.
.
.
β–Ί KESAN SEAWAL _ HARI !
β–Ί Berkesan sangat untuk parut luka.
β–Ί Stretch marks pada perut, peha, dada DLL.!
β–Ί membantu ribuan pengguna hilangkan parut dengan mudah.
β–Ί KKM dan Halal.
β–Ί Boleh pakai solat.
β–Ί Buatan Malaysia, kini mendapat permintaan tinggi di luar negara.

whatsapp 0172565779


0

LIANG PORI MUKA BESAR DAN TERBUKA??
JOM CUBA 7 PETUA KECILKAN PORI SECARA SEMULA JADI
1.BERSIHKAN KULIT WAJAH SECARA RUTIN
Kulit wajah perlulah sentiasa dibersihkan sekurang-kurangnya dua kali sehari. Tidak membersihkan kulit wajah akan menyebabkan liang pori yang terbuka memerangkap minyak, debu dan habuk dari persekitaran dan lebih bila pori tersumbat dan boleh tumbuh jerawat
.
2. PUTIH TELUR
Masker putih telur juga berupaya mengecilkan liang pori yang besar dan terbuka.
.
3. AIS
Jangan tak percaya yang ais juga mampu untuk mengecilkan pori besar dan terbuka tau.
.
4. MADU
Madu mengandungi antioksidan yang baik untuk kulit. Madu mampu membunuh bakteria yang ada di dalam pori yang menjadi punca jerawat
.
5. GULA DAN MINYAK ZAITUN
Paling baik untuk mengecilkan pori dan Kulit rasa lebih segar .
6. MAKANAN TINGGI ANTIOKSIDAN
Makanan yang tinggu antioksidan mampu mengecilkan liang pori dengan berkesan. Contohnya, Lemon dan Tomato mengandungi vitamin c yang berfungsi menyegarkan kulit wajah dan mengecutkan liang pori yang besar dan terbuka.
.
7. VITAMIN SEMULAJADI TINGGI ANTIOKSIDAN
Cara yang paling mudah untuk mengecilkan liang pori muka besar dan terbuka ialah mengamalkan vitamin semulajadi yang tinggi dengan antioksidan, contohnya Vitamin A , Vitamin C, dan Vitamin E adalah kandungan antioksidan yang paling tinggi terdapat dalam gabungan resveratol dam polifenol.
.
.
#scarfieka #beautyresepi #tipskecantikan #borong #makeup #barangmakeup #skincare


0

🌹FREEGIFT!! FREEGIFT!! FREEGIFT!! FREEGIFT!!🌹 NAK TAHU RAHSIA CANTIK JELITA SECEPAT 5 MINIT!!!
.
.
😱 Tak perlu takut untuk spend money pada sesuatu yang berbaloi
😍 Encik suami pon tersenyum jer mintak tunggu
πŸ˜₯ Tak perlu rase takut untuk jumpa kawan or orang sekeliling
⏱️ Jimat masa... Tak perlu lagi bangun seawal 6 pagi takut tak sempat make up
.
.
DYXY COSMETICS boleh bantu anda... Wajib ada 1 set untuk semua wanita..
.
.
Nak grab 1 set DYXY COSMETICS... boleh WHATSAPP no di bawah...πŸ‘‡πŸ‘‡ . .
Follow Insta & Facebook kami scarfieka untuk dapatkan free gift dalam setiap pembelian
.
.
#promodyxy #dyxy #freegift #dyxymurah #dyxybest #dyxymurahmurah #promosi #sale #promodyxy #setasyallie #setdyxymurah #nakcantik #jrm #sendayutinggi


1

TM1344

INNISFREE SKINNY MASCARA .

Terus whtsap ke -->> http://watsap.my/0172565779

Bukan calang2 mascara tau
😱Berus yg halus dapat menyelaputi setiap helaian
bulu mata anda.
😱 dan melebatkan adalah fungsi utama skinny
Mascara
KELEBIHAN INNISFREE SKINNY MASCARA
πŸ‘Tak berkepul & keras
πŸ‘ Nampak natural
πŸ‘ Melentikkk merecikk πŸ‘Sesuai utk yg punya bulu mata pendek dan
bahagian bawah mata
.
πŸ™† batang mascara nipis 2.5mm
πŸ™† mesra wuduk (mudah di cuci)
πŸ™†tidak menjadi mata hitam(panda) apabila dicuci .


0

Kini 1 MINUTE MIRACLE FOUNDATION menjadi FENOMENA SAMPAI STOCK HQ LICIN 😲😲😲 READY STOCKπŸ“£πŸ“£πŸ“£
.
KELEBIHAN #1mmf FOUNDATION β˜‘οΈ SPF 45
β˜‘οΈ Memastikan jeragat anda tidak nampak lagi bila bersama rakan
β˜‘οΈ Ikut darah dan warna kulit
β˜‘οΈ Penggunaan berterusan membantu pudarkan jeragat/parut
β˜‘οΈ Menaikkan seri wajah
β˜‘οΈ Mempunyai Vitamin E
β˜‘οΈ TIDAK BERMINYAK
β˜‘οΈ TIDAK MEREKAH dan TIDAK BERCAPUK
β˜‘οΈ MESRA SOLAT
β˜‘οΈ TAHAN SEHINGGA 16 JAM
β˜‘οΈ JIMAT kerana tahan sehingga 2 bulan .
β˜‘οΈ Lulus KKM
.
Harga cuma RM35 exc postage

http://www.wasap.my/0172565779


0

Mascara viral #1mmm
.
Senang pakai dan tidak hitam bawah mata bila kita cuci tau😍😍
.
Antara keunikan 1MMM
πŸ”ΈMemanjangkan bulu mata sehingga 50X ganda.iii
πŸ”ΈMngandungi 'Micro Fiber' khas untuk menambah dan memanjangkan bulu mata tnpa pedih..
πŸ”ΈDesign khas berus silicone yg unik..
πŸ”ΈSpecial bauan coklat..
πŸ”ΈMmbuatkan mata lebih galak
πŸ”ΈTidak bergumpal
πŸ”ΈMesra Wudhu
.
Rm45 tak termasuk postage
(Free pengepit bulu mata)
.
Berminat bole terus whatsAppπŸ‘‡πŸ» www.wasap.my/60194720458
.
#1mmm
#1minuteMiracleMascara#1mmf
#merelipbakmutiara
#produkmalaysia #kulitbersih #kulitmulus #1mmf #foundation #foundationmuka #foundationhalal #1minutemiraclefoundation #1minutemiraclefoundationsgbuloh #1minutemakeup #mutiara #compactpowder #bedak #foundationmalaysia #foundationhalalmalaysia
#scarfieka #freepengepitbulumata


0

Wuja Pinkish.. Murah tp power..rebutan stok Wuja pinkish ada bahan herba + kolagen yg sgt hebat menjadi rahsia sy utk kulit sihat dn segar.. .
.
Jeragat pelan2 hilang..muka layu jd segar..rambut keras jd lembut..kulit kedut jd lembut halus.. Makanan serbuk buah buahan lemon dan peach berserta kolagen. .
Ia penting membantu meningkatkan tahap kesihatannyang lebih baik dan mencantikan warna kulit supaya cerah, gebu dan lebih bersinar. .
.
Wuja membantu memulihkan masalah kulit, penuaan dan kesihatan. Bahan aktifnya yang tinggi dengan sumber vitamin penting utk merawat secara dalaman.
Banyak lagi kebaikan wuja pinkish ni. .

Harga rm50.00

Contact 0172565779 skrg!
.
#royalV #jrmroyalV #jrm #wujapinkish #peachmengkudu #kulitsihat #royalv #promosijrm #jamuratumalaya #nakcantik #naksihat #bondarozita #scarfieka #mustanir #putiktelagadara #majundhuha #kurmadhuha #scarfieka #bonda #jamu #khasiat #sihat #supplement #jamumurah #mustanir #putiktelagadara #fiberlife #minumankesihatan #hotoilmelong #minyakpanas #biobeautyessence #produkbonda #rumahhutan #jamu


0

Wohooo Cuti sekolah dah nak tiba! πŸŽ‰ πŸŽ‰ πŸŽ‰
.
Kami ada special promo untuk student-student yang nak bercuti ni.! Enjoy your holiday guys! πŸŽ‰ πŸŽ‰
.
Hipster Pomade β€œSCHOOL BREAK DISCOUNTS” ❗️ ❗️ ❗️ ❗️
.
❗️ ❗️ FREE- SIKAT❗️
.
πŸŽ‰ Hipster Pomade Originals
Rm30 (free Sikat)
Combo Deal at only RM50! .
.

Jom ramai-ramai dapatkan Hipster Pomade School Break Discounts!!
.
Be Awesome with Hipster Pomade
.
Hipster Pomade- Just Be Yourself
.
#hipsterpomade
.
Jom whatsapp kami πŸ‘‡
0172565779
0172565779
0172565779 .
Be awesome with Hipster Pomade.
.
No. 1 Pomade Brand in Malaysia
.
Hipster Pomade- Just Be Yourself
.
#hipsterpomade #thehipsterpomade #pomade #pomademalaysia #pomadelokal #qualitypomade #justbeyourself #tempatanfest #lokalbrand #supportlocal #malaysia #singapore #brunei #exportready #barbershop #hipsterpomade #schoolbreak #combopack #pomademalaysia #pomade #hipster #lokalah #cuti #scarfieka #minyakrambut
.
Hipster Pomade- Just Be Yourself 😎 😎


3

KAISYA SERUM BANYAK KHASIATNYA YG RAMAI BELOM TAHU.. JOM KITA AMEK TAHU SKETT..
.
βœ”οΈMeningkatkan Keanjalan, anti-penuaan & melicinkan kulit
βœ”οΈMengandungi VITAMIN E untuk merawat parut serta cela/jeragat di wajah serta menjadikan kulit tampak bercahaya.
βœ”οΈMengandungi VITAMIN C untuk melembutkan dan menyuburkan kulit dan menggalakkan pertumbuhan baru, sel-sel kulit yang sihat dan gebu.
βœ”οΈMengandungi VITAMIN B3 untuk melindungi kulit dari kerosakan UV
βœ”οΈMenyingkir kulit-kulit kasar, kulit kering dan mengurangkan garis-garis halus & kedutan serta membantu mengurangkan mengelupas dan mengembalikan kelembutan kulit serta anti bakteria
βœ”οΈMengandungi kolagen untuk mengekalkan keremajaan.
βœ”οΈMembantu mencerahkan dan anti-oksidan serta anti-radang.
βœ”οΈMengandungi ekstrak lidah buaya untuk melembapkan kulit dan meningkatkan penampilan kulit kering atau rosak serta menghilangkan kedutan dan memberi kulit wajah yang lebih sihat dan lebih muda. Ia adalah sumber yang besar kpd Vitamin E.
βœ”οΈMengurangkan kerosakan kulit yang disebabkan oleh gatal-gatal yang berterusan. serta membantu merawat kulit yg terbakar matahari.
Membantu merawat masalah jerawat dan kekeringan kuit.
.
AMACAM, BEST TAK UOLSS RASA??
Cik Na rasa BEST GILER, Sbb kami dah Cuba. Kulit yg kasar mcm kertas pasir ni dah makin lembut uolss!! Mmg sgt rugi kalo uolss tak cuba cepat, meh wasap @scarfieka_collection meh. Hanya yg dah Guna je tahuuuuu...
.
.
#charmsglow
#raiseyourlife
#solekdanrawat
#setcharms
#starglow
#charms
#charmsmalaysia
#raiseyourlife
#solekdanrawat
#nightspatreatmentcream
#hydrafreshcream
#nightcream
#nightcreamcharms
#foundationcharms
#scarfieka
#scarfiekacollection


0

Assalamualikum scarfiekalovers❀️

Monday bluess...😎


0

PROMO VINIFERA CC CREAM RM49 sahaja!! .
Mlm ni last promosi tau..JIMAT RM6 uolss...rugi xgrab..tahan smpai berbulan la katanya..xcaya??! Jom try...pasti besssπŸ™†πŸ‘ .
.
Nk selitkn order ROYAL V utk esk pn boleh uolls...kami dah restock dah pg td..hehe😍😍
.
.
#royalV #jrmroyalV #jrm #wujapinkish #peachmengkudu #kulitsihat #royalv #promosijrm #jamuratumalaya #nakcantik #naksihat #bondarozita #scarfieka #mustanir #putiktelagadara #majundhuha #kurmadhuha #scarfieka #bonda #jamu #khasiat #sihat #supplement #sgbuloh #kosmetik #borong #jamumurah #cccream #viniferacccream #promosijrm


0

VINIFERA CC COVER RM49 SAHAJA!! .
.
kulit anda akan lebih shining, flawless, gebuss dan nampak sihat selalu.. Tekstur yang sangat ringan dan full coverage, menjadikannya pilihan no 1 wanita di Malaysia

Rm49 jer tahan berbulan2 kome wey...PROMOSI sah sehingga 3 Dec 2017 rugi sapa tak grab 😍
.
.
Selain tu, CC COVER. nie berfungsi untuk
βœ”οΈMemberikan perlindungan dari sinaran UVA DAN UVB
βœ”οΈMenegangkan kulit dan memberikan kelembapan
πŸ¦‹mencerah dan menaikkan seri wajah
βœ”οΈMeremajakan kulit
πŸ¦‹menghilangkan kedutan pada wajah
βœ”οΈSesuai untuk kulit normal, berminyak, sensitif dan kering
βœ”οΈMengandungi SPF 48+++ PROMOSI ❗️❗️❗️
RM 49 ( SAVE RM6)

#vinifera #jamuratumalaya #cccream
Facebook : scarfieka
Instagram : @scarfieka_collection
Whasapp : 017-2565779
.
#jrmroyalV #jrm #wujapinkish #peachmengkudu #kulitsihat #royalv #promosijrm #jamuratumalaya #nakcantik #bondarozita #scarfieka #mustanir #putiktelagadara #majundhuha #kurmadhuha #scarfieka #jamu #khasiat #supplement #jamumurah #mustanir #putiktelagadara #fiberlife #minumankesihatan #hotoilmelong #minyakpanas #biobeautyessence #produkbonda #rumahhutan #angelicaherbs #viniferacream #cccream


0