dalam sihat baru nampak cantik@sendayutinggi_byqueen

🎯 Dealer Sah Sendayu Tinggi
📮 Pos seluruh Malaysia
🚗 COD Wangsa Maju / KLCC
😍 Produk Sah Sah Kualiti & Lulus KKM
.
Klik 👇 untuk Order

http://www.wasap.my/60122203819/st

Blush and Highlight.
.
Dah siap utk raya? Takkan tak nak pipi merah? 😍
.
.
Pos ke seluruh Malaysia tau. Whatsapp je #0122203819.
Kalau hat yang malas save nombor cek tu, klik je link whatsapp terus dapat chat ngn cek. 😙
.
.
#sendayutinggi #colorlipstick #bbcushionmurah #pearlcream #krimmutiara #brocuba #kulitgebu #kulitcantik


1

Whitening Pearl Cream blh digunakan sblm bedak asas. Ia merawat, mencerahkan, melembap, menghalus serta memberikan kesan glowing. Kulit akan lbh sekata hari demi hari
.
.
Pos ke seluruh Malaysia tau. Whatsapp je #0122203819.
Kalau hat yang malas save nombor cek tu, klik je link whatsapp terus dapat chat ngn cek. 😙
.
.
#sendayutinggi #colorlipstick #bbcushionmurah #pearlcream #krimmutiara #brocuba #kulitgebu #kulitcantik


15

Dah nama pun matte. BB cushion ni bukan macam BB cushion lain yang akan buatkan muka berminyak lagi nampak berkilat-kilat. Sesuai sangat untuk kulit jenis berminyak, bila pakai BB cushion ni terus menampakkan kemasan yang matte. Tak bercapuk dan bila berpeluh tak akan buat kulit kita nampak berpeluh. Haha. Paham ke apa yg cek tulis ni? Yang penting nampak matte. 😚
.
.
Kalau nak order, Whatsapp je #0122203819.
Kalau hat yang malas save nombor cek tu, klik je link whatsapp terus dapat chat ngn cek. 😙
.
Pos ke seluruh Malaysia tau.
.
#sendayutinggi #colorlipstick #bbcushion #bazaarpaknil #pearlcream #sayajual


7

Sape yang tak guna lagi pearl cream ni memang uollss rugi lah. Best gile doh. Cek pun dah guna jugak bukan sstakat cakap je sampai mak cek kata eh, muka cek memang dah pelolez. Sekarang die pun pakai jugak sbb nak pelolez jugak anak beranak.
.
Hm. Stok baru akan sampai esok tau Jumaat. Dah berapa kali restok ni sebab berapa hari je stok dah licin. Kalau nak order, Whatsapp je #0122203819.
Kalau hat yang malas save nombor cek tu, klik je link whatsapp terus dapat chat ngn cek. 😙
.
Pos ke seluruh Malaysia tau.
.
#sendayutinggi #colorlipstick #bbcushion #bazaarpaknil #pearlcream #sayajual


0

Da try dak produk baru ST utk bibir ni? DOLL LIPS SNOW LIP CUSHION. Nama pun Cushion, jadi lembut je bile kite sapu kat bibir. Color sangat menggetar jiwa uollss.
.
.
Pos ke seluruh Malaysia tau. Whatsapp je #0122203819.
Kalau hat yang malas save nombor cek tu, klik je link whatsapp terus dapat chat ngn cek. 😙
.
.
#sendayutinggi #colorlipstick #bbcushion


3

Sebelum tido, jangan lupa minum Dtox ni. Hanya satu scoop dan campur dengan air kosong lebih kurang 500 ml. Jangan lupa minum air kosong ya.
.
.
Nak order? Boleh whatsapp di nombor 012-2203819 atau klik je di link whatsapp di bio okay.
.
.
#bestseller #sendayutinggi
#kulitputih #kulitputihgebu #kulitkusam #kulitsehat #gebugebas #kulitjerawat #detoxbadan #breastpumpmurah #sendayutinggi #kurussihat #kuruscepat #mattebbcushion #tudungbawal #tudungfareedamurah #duckscarves #duckscarf #uitmshahalam #serikembangan #jerawat #dianzvitamin #kosmetikmurah #kadkawen #utm #bruneionlineshopping #singaporeonlineshop #bazaar #bazaarklang


1

Susah nak kekalkan berat ideal biasanya disebabkan dari pemakanan tak terkawal dan metabolisma menurun akibat peningkatan umur. Amalkan Slimmertique selain cara hidup sihat utk mendapatkan berat ideal. Ia jg melawaskan pembuangan selain memejalkan tubuh selepas kurus. Slimmertique RM41.35 (ahli RM37.20)
.
Nak order? Boleh whatsapp di nombor 012-2203819 atau klik je di link whatsapp di bio okay.
.
.
#bestseller #sendayutinggi
#kulitputih #kulitputihgebu #kulitkusam #kulitsehat #gebugebas #kulitjerawat #detoxbadan #breastpumpmurah #sendayutinggi #kurussihat #kuruscepat #mattebbcushion #tudungbawal #tudungfareedamurah #duckscarves #duckscarf #uitmshahalam #serikembangan #jerawat #dianzvitamin #kosmetikmurah #kadkawen #utm #bruneionlineshopping #singaporeonlineshop #bazaar #bazaarklang


2