Health And Beauty Products@sendayutinggimy

MEANINGFUL JULY 🤗
☆ REGISTERED STOCKIST SABAH @ady.ramon ☆
☆ @sendayutinggimy , Lot 2.65, Tingkat 2, Kompleks Karamunsing
+60162038031

https://www.facebook.com/ady.sendayutinggi

■KEKAL BERTENAGA DAN MEMBAKAR LEMAK KETIKA BERSENAM ■
Yg gemar bersenam, boost energy anda dengan #rockarrow yg bukan sj membekalkan tenaga berpanjangan tetapi bagus kesihatan dalaman. Sambil membakar lemak tu, sapu pula #bodycontourcream pada bahagian lemak degil seperti perut dan pinggang, manakala #shapinggel pada bahagian rahang, tepi pipi dan bawah dagu. (*juga boleh disapu pd bahagian badan).
Nak kepuasan nyata? Buat ukur lilit sebelum dan selepas bersenam. Lihat perbezaannya. 😊
▪️tak bersenam? boleh je sapu selepas mandi. ▪️

PM/DM/Whatsaap for more info and to place order 0162038031
WALK - IN  at @ellemoda.butikkafe , Kompleks Karamunsing, Kota Kinabalu.

#energybooster
#bakarlemak
#fatburner
#burnfat
#exercise
#bodyshaping
#vshape
#sendayutinggimy
#sendayutinggi
#sendayutinggimalaysia
#sendayutinggionline
#sendayutinggisabah
#sendayutinggikotakinabalu
#sendayutinggikk
#sendayutinggikaramunsing
#sendayutinggikeningau
#sendayutinggitambunan
#sendayutinggilabuan
#sendayutinggisarawak
#sendayutinggisepang
#sendayutinggikotawarisan
#sendayutinggiklia
#baazarpaknil


0

■ FOUNDATION , CONTOUR, HIGHLIGHT , CONCEALER - ALL IN ONE ! ■

Produk foundation dr @sendayu.tinggi_hq mmg antara rangkaian mekap yg best seller. Sampai putih mata nak memilih mana satu yg sesuai dengan warna kulit.
Dengan adanya palette terbaru drpd Sendayu Tinggi ini, anda tak perlu risau kerana ia merangkumi 6 jenis tona warna dan ianya boleh digunakan sebagai;
▪️foundation
▪️contour
▪️highlight
▪️concealer
Semuanya dalam satu palette.. tekstur creamy, mewah dan warna2 hidup yg menjadikan penampilan solekan lebih sempurna
・・・
●Highlight Contour & Conceal Cream Foundation●

Asas solekan menjadi lebih mudah jika anda memiliki produk ini. ▪️palet lengkap yg hadir dengan 4 fungsi utama iaitu sebagai pengganti kepada bedak asas, penyamar noda, "contour" serta "highlight" dalam solekan
▪️mempunyai 6 warna coklat bertekstur krim yg sgt lembut, licin dan mewah bila diratakan pada wajah. ■ basically, satu palet utk semua jenis tona kulit■

PM/DM/Whatsaap for more info and to place order 0162038031

#foundation
#concealer
#contour
#highlight
#makeup
#mua
#creamfoundation
#professionalmakeup
#professionalmakeupartist
#sendayutinggimy
#sendayutinggi
#sendayutinggimalaysia
#sendayutinggionline
#sendayutinggisabah
#sendayutinggikotakinabalu
#sendayutinggikk
#sendayutinggikaramunsing
#sendayutinggikeningau
#sendayutinggitambunan
#sendayutinggilabuan
#sendayutinggisarawak
#sendayutinggisepang
#sendayutinggikotawarisan
#sendayutinggiklia
#sendayutinggibrunei
#baazarpaknil
#sabah
#kotakinabalu


0

ANDA DARI SEKITAR SABAH ? JADI RAKAN NIAGA KAMI DI STOKIS SENDAYU TINGGI.
.
📌MODAL HANYA RM350 ( dengan produk pilihan + harga Dealer )
📌TIADA RENEWAL FEE
📌KAMI SUPPLY PRODUCT , SO KEUNTUNGAN ADALAH 100% MILIK DEALER
📌KAMI COACH, KAMI GUIDE, KAMI PROMOTE, KAMI EXPOSE, KAMI BRIEF DAN KAMI BAGI REWARDS. ( Nantikan REWARD personally dr Stokis untuk reward yg akan datang ).
📌STOCK PRODUCT DIRECT DARI STOKIS SENDAYU TINGGI, (SABAH).
.
" ketika sy menjadi dealer, customer sy dtg dari setiap pelusuk Sabah. Permintaan terlalu tinggi di Sabah. Ada yg sanggup drive/dtg berjam2 perjalanan utk mendapatkan produk @sendayu.tinggi_hq . Bila kini menjadi Stokis, saya lantik dan serahkan customer saya kepada dealer2 yang berdaftar. Kenapa? Kerana sy ingin luaskan lagi legasi Sendayu Tinggi di Sabah.. And why Sendayu Tinggi?.. Its the Bonding between me and jenama Sendayu Tinggi " - @ady.ramon .
Hubungi Stokis @ady.ramon di 0162038031 untuk info lanjut, atau Walk In ke @sendayutinggimy untuk pendaftaran.
.
#sendayutinggi
#dealerst
#kotakinabalu
#sabah


0

Bila ada yg bertanya , apakah supplement kesihatan Sendayu Tinggi untuk kaum wanita, ini jawapan kami..
Keempat2 supplement utk wanita ini bukan hanya untuk kesihatan dalaman, malah untuk kecantikan luar dan dalam.
.
■ D'FOLIA antara produk yg paling dikenali. Diformulasi drpd campuran herba ubi kunyit kering dan ubi temu kunci dan ianya berfungsi utk kesihatan dalaman wanita secara total ( masalah keputihan? Ini yg terbaik buat anda). Teruskan pengambilan semasa haid, samada anda masih bujang atau sudah berkahwin. Bagusnya produk ini, ianya boleh diambil bagi penghidap CYST, FIBROID ATAU APA SAJA KETUMBUHAN PADA RAHIM DAN PAYUDARA. Wanita hamil, anda TIDAK BOLEH mengambil produk ini.
.
■ SYNCRO ENERGY mampu menegangkan payudara kendur, kecil atau kecut selepas berhenti menyusukan bayi. Ia menggalakkan pembesaran payudara, punggung dan bentuk badan yg lebih feminin. Dari segi kecantikan, ianya mengekalkan kecantikan kulit agar lebih halus kerana ianya meningkatkan hormon wanita.
.
■ SEDU ARROW digunakan secara tradisional untuk menyihatkan rahim. ( *amalkan bersama DFolia utk tujuan kesuburan ). Produk ini diformulasi daripada gabungan herba seperti kulit cendana, akar susu dan biji kucing hindi. Boleh diambil semasa haid namun TIDAK BOLEH DIAMBIL BAGI WANITA HAMIL, PENGHIDAP CYST, FIBROID MAHUPUN APA SAJA KETUMBUHAN PADA RAHIM DAN PAYUDARA
.
■ MENSTORM diolah daripada gabungan herba kulit cerapat, kulit putih dan kulit mawarlinga. Khusus utk wanita yg mengalami simptom sebelum haid seperti senggugut. Produk ini juga mampu mengeluarkan darah kotor punca jerawat; melalui haid. Boleh diambil semasa haid namun TIDAK BOLEH DIAMBIL BAGI WANITA HAMIL, PENGHIDAP CYST, FIBROID MAHUPUN APA SAJA KETUMBUHAN PADA RAHIM DAN PAYUDARA
.
Sertai kami sebagai Dealer STKD dan jana pendapatan bersama kami. Modal RM350 (dengan produk+harga dealer). Pendaftaran boleh terus dilakukan di Stokis.
.
#womenshealth
#healthylife
##sendayutinggimy
#sendayutinggi
#sendayutinggimalaysia
#sendayutinggionline
#sendayutinggisabah
#sendayutinggikotakinabalu
#sendayutinggikk
#sendayutinggikaramunsing
#sendayutinggikeningau
#sendayutinggitambunan
#sendayutinggilabuan
#sendayuting


0

■KENAPA ACNE SERIES UNTUK MASALAH JERAWAT? ■
.
Set Acne Series ni dah lengkap utk rawatan kulit wajah. Bermula dr cucian wajah,toner, balm jerawat serta krim jerawat utk malam. (*nak guna pelembap, boleh gunakan #uvdefensecream utk masalah kulit berjerawat/berminyak *siang*) . ▪️supplement pula, bagus jika amalkan #stcleartablet kerana ianya merawat masalah dr dalam.
▪️#xnefacialspray boleh digunakan sebagai rawatan wajah ataupun utk persediaan jika nak bersolek.
▪️Acne Series by @sendayu.tinggi_hq dah ada ramai testimoni. Alhamdulillah , feedback yg sgt positif. ▪️Bukan sekadar rawat jerawat, malah membantu permasalahan kulit berminyak dan pori2 jelas.
▪️Kulit kembali sihat Clean And Clear dengan Acne Series by Sendayu Tinggi
.
Sertai kami sebagai Dealer STKD dan jana pendapatan bersama kami. Modal RM350 (dengan produk+harga dealer). Pendagtaran boleh terus dilakukan di Stokis.
.
Daftar sebagai ahli di website Sendayu Tinggi dan anda boleh gunakan keahlian anda di Stokis utk mendapatkan harga ahli. Hanya RM25 sekali seumur hidup.
.

PM/DM/Whatsaap for more info and to place order 0162038031
WALK - IN Kompleks Karamunsing, Kota Kinabalu.

#acnes
#acnetreatment
#pimples
#oilyskin
#largepores
#clearskin
#cleanskin
#sendayutinggimy
#sendayutinggi
#sendayutinggimalaysia
#sendayutinggionline
#sendayutinggisabah
#sendayutinggikotakinabalu
#sendayutinggikk
#sendayutinggikaramunsing
#sendayutinggikeningau
#sendayutinggitambunan
#sendayutinggilabuan
#sendayutinggisarawak
#sendayutinggisepang
#sendayutinggikotawarisan
#sendayutinggiklia
#sendayutinggibrunei
#baazarpaknil


0

Kami ingat mereka2 yg menghubungi dan minta consult drpd kami. Tiap kali mereka dtg sendiri ke kedai, walau kami tak ingat nama (kerana ramai yg minta consult dan suggestion), namun kami ingat wajah2 mereka.
.
@mzlnmsrk merupakan antara mereka yg pernah menghubungi kami dan minta suggestion/consultation dan antara yg selalu repeat order dan selalu memberi sokongan.
.
#brighteningseries by @sendayu.tinggi_hq antara product pilihan guest kami ini.
.
Terima kasih atas sokongan anda.
.
Ada mesej dari Stokis @sendayutinggimy.
->" Cik @mzlnmsrk, sila hubungi sy di 0162038031 utk claim reward anda. Sambutan dan sokongan dr Cik, amat bermakna buat kami. Terina kasih "
.
#rewards
#sendayutinggi
#sendayutinggimy


7

Dua minuman kaffein yg kaya dengan ektrak herba utk tujuan boost stamina as well as internal health. .
.
Yg kerja tak tentu waktu, shift malam atau liat sgt utk kerja oagi, cuba try kopi ni. Hari anda pasti lebih produktif.
.
Dua kopi hebat dr @sendayu.tinggi_hq @sendayutinggimy ..
.
#coffee
#energybooster
#internalhealth
#dfolia
#eurycoma


0

Perlbagai khasiat Lingzhi yg diamalkan sejak beribu tahun dahulu. @sendayu.tinggi_hq menggunakan esktrak Lingzhi utk kesan terbaik. Ambil 2 biji 2 kali sehari sblm makan. Di sahkan oleh KKM.
.

Dapatkan produk ini dari kami, Stokis Sendayu Tinggi @sendayutinggimy @ady.ramon atau Walk In ke Karamunsing, Tingkat 2. Hubungi 0162038031 untuk lanjut dan produk consultation,
.
#ganodermalucidum
#ganoderma
#lingzhi
#cendawanemas
#supplement
#1001khasiat
#healthsupplement
#sendayutinggimy
#sendayutinggi
#sendayutinggimalaysia
#sendayutinggionline
#sendayutinggisabah
#sendayutinggikotakinabalu
#sendayutinggikk
#sendayutinggikaramunsing
#sendayutinggikeningau
#sendayutinggitambunan
#sendayutinggilabuan
#sendayutinggisarawak
#sendayutinggisepang
#sendayutinggikotawarisan
#sendayutinggiklia
#baazarpaknil
#sendayutinggi #lucimax


0

Facial Spray by @sendayu.tinggi_hq @sendayutinggimy
.
Membantu merawat masalah kulit kering atau berminyak, juga merawat masalah whitehead serta memberikan kesan mekap yg lebih tahan lama dan segar.
.
Gunakan sebagai rawatan kulit juga boleh. Semburkan pada wajah selepas cucian muka.
.
#collagenfacialspray utk kulit kering, normal dan kombinasi manakala #xnefacialspray untuk kulit berminyak, berjerawat dan bermasalah.
.
Dapatkan produk ini dr Stokis Sendayu Tinggi at Kompleks Karamunsing. DM kami atau whatsaap +60162038031 @ady.ramon untuk pembelian atau product consultation.
.
#facialspray
#facialspray
#makeupsetting
#dryskin
#oilyskin
#skintreatment
#stokisstsabah
#stokissendayutinggi
#sendayutinggimy
#sendayutinggi
#sendayutinggimalaysia
#sendayutinggionline
#sendayutinggisabah
#sendayutinggikotakinabalu
#sendayutinggikk
#sendayutinggikaramunsing
#sendayutinggikeningau
#sendayutinggilabuan
#sendayutinggisepang
#sendayutinggibrunei


0

#Repost @sendayu.tinggi_hq
• • • • •
Hari ni jalau tak ke mana sambil tengok tv boleh cuba teknik eye mask @sendayu.tinggi_hq .
.
Daftar sebagai Ahli , serendah RM25 sekali seumur hidup dan dapatkan harga ahli dari kami.
.
Dapatkan produk ini dr Stokis Sendayu Tinggi at Kompleks Karamunsing. DM kami atau whatsaap +60162038031 @ady.ramon untuk pembelian atau product consultation.
.

#stokisstsabah
#stokissendayutinggi
#sendayutinggimy
#sendayutinggi
#sendayutinggimalaysia
#sendayutinggionline
#sendayutinggisabah
#sendayutinggikotakinabalu
#sendayutinggikk
#sendayutinggikaramunsing
#sendayutinggikeningau
#sendayutinggilabuan
#sendayutinggisepang
#sendayutinggibrunei
#kotakinabalu
#sabah
#sendayutinggi #skincare


0

#Repost @sendayu.tinggi_hq
• • • • •
Bagi yang terlalu kurus dan ingin menaikkan berat badan, boleh cuba Syncro Energy ni. Selain bantu meningkatkan selera makan, ia juga membantu mencantikkan payudara kita.
.
PM/DM/Whatsaap for more info and to place order 0162038031
ATAU Walk In @sendayutinggimy , Kompleks Karamunsing

#syncroenergy
#womenshealth
#sendayutinggimy
#sendayutinggi
#sendayutinggimalaysia
#sendayutinggionline
#sendayutinggisabah
#sendayutinggikotakinabalu
#sendayutinggikk
#sendayutinggikeningau
#sendayutinggilabuan
#sendayutinggisarawak
#sendayutinggisepang
#sendayutinggiklia
#sendayutinggikotawarisan
#sendayutinggi #syncroenergy


0