Mak kutu gadget ajaib!@sesamaseriussihat

#trustedmakkutu #teamsasajzt πŸ‡²πŸ‡Ύ
πŸ’² Tunai dan Ansuran kutu
❎ Tiada Faedah
πŸ†“ Free Gift best setiap bulan!
❎ DM. tkt xperasan!
Click sini πŸ‘‡

http://MakkutuNoxxaPhilips.wasap.my/

#Repost @innashaaini (@get_repost)
・・・
Dah minat 1 barang, tapi bila nampak yang lain haiii mata pun jadi rambang?

Semua nak?

Nah, kita bagi diskaun.
Janji jadik.

#periukviral #kutucombo #setcombo #tunai #kutubarang #blenderkenwood #pengukusnoxxa #jzt #teamsasajzt


1

Assalamualaikum
Selamat pagi

#assalamualaikum


2

DULU DAPAT 2 JENIS JE, SEKARANG DAPAT 3 JENIS UNTUK BLEND APA LAGI?
Pengisar yang selalunya hanya ada 2 je, satu untuk kisar bahan basah, dan satu lagi untuk kisar bahan kering.

Tapi, pengisar BLEND X-TRACT KENWOOD ni ada TIGA bekas pengisar iaitu:
❀️Jar pengisar bahan basah
πŸ’™Jar pengisar jus
πŸ’›Jar pengisar kering

Jadi, dengan Kenwood ni uolls tak payah beli 2-3 pengisar untuk kisar sambal, kisar bahan masakan dan kisar jus.

Bagus kan..?? Jom sambar satu..
Gadget hot ni seminggu je berkotak2 saya kena order!
Ada yang beli cash, ada jugak yang join kutu. Memana pun boleh!
Harga pengenalan istimewa menantimu!
#bazaarpaknil #kenwoodblender #blendermurah #sayajualblender #gadgetajaib #sesamaseriussihat #bazaarpaknil #sayajual #igshop #instashop


0

Luminarc ada waranti dari Amway!
WOW!!! πŸ˜πŸ‘ Semua pun tahu cemana bagusnya Amway jaga waranti produk2 nya kan.
Dinner set 19 pcs ni ada didatangkan dengan 2 corak yang simple akan tetapi nampak mewah dan cantik! 🌸Kaca Sodo terbaja sepenuhnya yang tahan haba dan gegaran. 🌸Set pinggan mangkuk kaca tidak berliang, 100% selamat untuk makanan. 🌸Selamat digunakan di dalam ketuhar gelombang mikro dan mesin basuh pinggan mangkuk.

#trustedmakkutu #sayabuatkutu #luminarc #dinnerset #setpinggan #kutupinggan #luminarchanawhite #luminarctempered


0

Luminarc ada waranti dari Amway!
WOW!!! πŸ˜πŸ‘ Semua pun tahu cemana bagusnya Amway jaga waranti produk2 nya kan.
Dinner set 19 pcs ni ada didatangkan dengan 2 corak yang simple akan tetapi nampak mewah dan cantik! 🌸Kaca Sodo terbaja sepenuhnya yang tahan haba dan gegaran. 🌸Set pinggan mangkuk kaca tidak berliang, 100% selamat untuk makanan. 🌸Selamat digunakan di dalam ketuhar gelombang mikro dan mesin basuh pinggan mangkuk.

#trustedmakkutu #sayabuatkutu #luminarc #dinnerset #setpinggan #kutupinggan #luminarchanawhite #luminarctempered


0

Luminarc ada waranti dari Amway!
WOW!!! πŸ˜πŸ‘ Semua pun tahu cemana bagusnya Amway jaga waranti produk2 nya kan.
Dinner set 19 pcs ni ada didatangkan dengan 2 corak yang simple akan tetapi nampak mewah dan cantik! 🌸Kaca Sodo terbaja sepenuhnya yang tahan haba dan gegaran. 🌸Set pinggan mangkuk kaca tidak berliang, 100% selamat untuk makanan. 🌸Selamat digunakan di dalam ketuhar gelombang mikro dan mesin basuh pinggan mangkuk.

#trustedmakkutu #sayabuatkutu #luminarc #dinnerset #setpinggan #kutupinggan #luminarchanawhite #luminarctempered


0

Jom join kutu steam iron bersama saya!
Slot baru mula bayar gaji Julai ni ya.
Tempoh kutu 10 bulan sahaja.
Info lanjut wasap 0133940574 (Puan Sasa)
Follow ig @innashaaini or @sesamaseriussihat untuk lebih banyak info dan promosi terkini!!!
.
.
.
.
.
#philipsiron #ironperfectcareperformer #steamiron #ironamway #iron #steamgeneratoriron #ironmurah #sayajualironphilips #amwaykulai #amwayjohor #igers #instaonline #instashop #makkututrusted #kutuiron #seterikaphilips #seterika #seterikaamway #ironmagic #ironajaib #ironviral #bazaarpaknil #ironphilipsamway #seterikaphilipsamway #promosiironphilips #promosi #sale #kutubarang


1

LAIN DARI YANG LAIN!
Ada model dan brand iron lain yang mempunyai fungsi yang sama je dengan steam iron saya ni, tapi harganya jauh lebih mahal dan mengeringkan poket anda.
Kita jadi pengguna bijak, cari steam iron yang harganya mampu milik akan tetapi mempunyai kebaikan dan kelebihan yang sama dengan yang lagi canggih katanyaπŸ˜…
Bukan nak iron baju angkasawan pun kan?? Agak2 licin dan tak melenguhkan tangan pun dah cukup ok ye tak?
Saya cadangkan anda dapatkan steam iron model baru ni tau.
Canggih pun canggih.
Tak kurang dengan teknologi hebat dan mudah digunakan!
Waranti pun dah diupgrade ke 2 tahun!
Pssssttttt..... Hati2 kalau ada yang jual kat luar lebih murah. Kang ada pape masalah siapa nak tanggung? Lelagi beli kat lazada ke shoppe ke, kalau rosak nak anto mana? 😴

Cari pengedar sah macam saya, dgn harga confirm2 berpatutan.
Tunai boleh.
Ansuran pun boleh. 🌸

Kutu? Sayalah mak kutu teragung steam iron nih! πŸ˜‡

Follow ig @innashaaini or @sesamaseriussihat untuk lebih banyak info dan promosi terkini!!!
.
.
.
.
.
#philipsiron #ironperfectcareperformer #steamiron #ironamway #iron #steamgeneratoriron #ironmurah #sayajualironphilips #amwaykulai #amwayjohor #igers #instaonline #instashop #makkututrusted #kutuiron #seterikaphilips #seterika #seterikaamway #ironmagic #ironajaib #ironviral #bazaarpaknil #ironphilipsamway #seterikaphilipsamway #promosiironphilips #promosi #sale #kutubarang


0

#Repost @innashaaini (@get_repost)
・・・
PROMOSI TERKINI! βœ”οΈ PROMOSI BELIAN FOOD PROCESSOR PHILIPS DAPAT PERCUMA BEKAS MAKANAN KACA + BEG SEHINGGA 14 JULAI 2018 βœ”οΈPROMOSI BELIAN KITCHEN AID DAPAT PERCUMA SPATULA SILIKON + PENGUPAS SPECIAL EDITION KITCHEN AID.
KUOTA BAYARAN 4X DISEDIAKAN. BOLEH DPT BARANG DULU SEAWAL BAYARAN PERTAMA βœ”οΈPROMOSI SET COMBO 3 BARANG DENGAN 1 HARGA!
1️⃣BLENDER KENWOOD
2️⃣PENGUKUS NOXXA
3️⃣PERIUK NOXXA
HARGA BAWAH RM150 SEBULAN UTK KETIGA-TIGA BARANG. SIAPA CEPAT DIA DAPAT!!! βœ”οΈPROMOSI SEPANJANG MASA UNTUK BELIAN TUNAI PERIUK NOXXA ATAU PHILIPS STEAM IRON TERBARU!
BOLEH DAPAT EXTRA DISKAUN!
WHATSAPP 0133940574
#promosi #trustedmakkutu #makkutu #jzt #teamsasajzt #bazaarpaknil #gadgetrumahbysasa #sayajual #makkutu #kitchenware #periuknoxxa #noxxa #ironphilips #kitchenaid #foodprocessor #noxxajohor #steamironphilips


2

Assalamualaikum
Salam ceria
Selamat berhujung minggu... #assalamualaikum


4

CASH DAN KUTU BERSAMA SAYA!
Kali ni kita tunjuk video pulak bg lg berapi πŸ”₯πŸ”₯πŸ˜…πŸ˜… Anda mempunyai masalah:

1. Malas nak iron baju?
2. Baju kesayangan & kegemaranΒ TERKOYAK, disebabkan iron?
3. Leceh nak iron baju?
4. Malas nak berdiri lama lama?
5. Membazir elektrik?

Philips Perfectcare Performer BARU ni ada penyelesaiannya😊

1. Baju yang digosok 100% takkan hangit @ Β hangus.
2. Tak perlu iron kedua dua side, hanya iron sebelah sahaja dua2 belah akan licin!
3. Tak perlu nak setting/control temperature ikut jenis baju.
4. Anak-anak yang berumur 12 tahun pon dah boleh belajar guna iron ni.
5. Jimat masa, tenaga dan yang penting Jimat ELEKTRIK!
6. Safety lock
7. Watertank boleh dibuka dan dibawa terus ke sinki

Dengan pembelian Philips Perfectcare Performer percuma iron board size XXL yang baru bernilai RM499.

BERMINAT WASAP 0133940574 SEKARANG!
#philipsiron #philips #ironsteam #philipsteamiron #philipsironperfectcareperformer #sayajualiron #trustedmakkutu #makkutu #kutubarang #electricalitems #gadgetrumahsasa #sayajual #irongc8755 #philips #bazaarpaknil #iron #seterikaphilips #seterikastim


0

#Repost @innashaaini (@get_repost)
・・・
Assalamualaikum
Salam jumaat yang mulia.
Semoga ceria bahagia selalu disamping keluarga dan yang tercinta... Saya saja nak share kalau saya boleh dapat semua gadget rumah idaman saya ni dengan PERCUMA, anda yang lain nak dapat percuma jugak tak?
Sebab saya selalu ingat bila kita niaga ni, ada kebaikan yang baik eloklah kita kongsikan. Ye tak? Tapi cara dan strategi tu kenalah betul dan berjaya.
Saya nak kongsikan apa yang saya dapat, supaya anda juga boleh merasa pakai barang2 rumah yg branded dan premium tapi tanpa kos sambil dapat peluang jana income santai2.
Tanak berniaga?
Saya tak suro awak berniaga jual2 pun. Saya cuma ajar awak cemana nak dpt free je.
Selebihnya awak tentukan k.
#bisnesantai #tanpamodal #freeje #jzt #trustedmakkutu #makkutu #jomjoin #teamsasajzt #assalamualaikum #salamjumaat


0